ροή ειδήσεων

3η μέρα χωρίς νερό στο στρατόπεδο της Σύμης

Υπηρετούμε τη θητεία μας μόλις 5,5 ναυτικά μίλια απ'την Τουρκία. Εκτελούμε με σθένος, υπερηφάνεια και ηθικό τα καθήκοντά μας...

Όμως εδώ και 3 μέρες συμβαίνει κάτι εξωπραγματικό εν έτη 2011! Το 549 ΤΕ παραμένει χωρίς σταγόνα νερού! Σύνηθες φαινόμενο τους τελευταίους μήνες. Λογικό επακόλουθο αυτού οι συνθήκες υγιεινής και διαβίωσης να βρίσκονται σε τραγικά επίπεδα... Οι τουαλέτες είναι απλησίαστες απο τη δυσωδία που προκαλούν οι συσσωρευμένες ακαθαρσίες. Η ιδέα του να κάνει κάποιος μπάνιο, να πλύνει το πρόσωπό του ή να ξυριστεί, φαίνεται εξωπραγματική. Χωρίς να επισημάνουμε βέβαια την ύπαρξη μεγάλου αριθμού κοριών με θύματα τους καθημερινά δεκάδες στρατιώτες. Το φαινόμενο είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί απο εμάς τους ίδιους, που προκειμένου να αποσοβήσουμε, καίμε καθημερινά τα κρεβάτια. Όπως καταλαβαίνετε οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες με αποτέλεσμα να παίζουμε καθημερινά με τις πιθανότητες για το αν κάποιος από μας προσβληθεί από κάποιο σοβαρό νόσημα. Το μέλλον για την αποκατάσταση της υδροληψίας είναι αβέβαιο καθώς κανείς δε μας ενημερώνει καν για το αν θα συνεχιστεί το φαινόμενο. Κάνουμε το χρέος μας ως Έλληνες πολίτες, χωρίς όμως να είμαστε διατεθειμένοι να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία μας σε περίοδο Ειρήνης!

Αναγνώστης

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/11 23:09

    Το δημοσίευμα είναι ανκριβές.Για 24 ώρες δεν υπήρχε νερό .Ήδη έχει αποκατασταθεί η ροή.Υπεύθυνος για την τροφοδοσία του στρατοπέδου σε νερό είναι ο Δήμος Σύμης και η ΔΕΥΑΛ .Ο Στρατός είναι και αυτός καταναλωτής και πληρώνει λογοαριασμό.Ο Δήμαρχος Σύμης είναι ενήμερος για τα προβλήματα.Όσον αφορά στις κορεοκτονίες ,είναι προληπτικές και γίνονται από καιρού εισ καιρόν για να μην εμφανισθούν κοριοί,Πρόνοια παρά θεραπεία.όσον αφορά για την ενημέρωση όλοι οι υπηρετούντες στην Σύμη έχουν ενημερωθεί για την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *