ροή ειδήσεων

Απίστευτο...έχασε απο "κάποια" Καντού ο Ολυμπιακός 64-63 (vid)

Κακή εμφάνιση και ήττα στην Ιταλία για τον Ολυμπιακό, 63-64 από την Καντού. Δήμιος της ελληνικής ομάδας ο Σερμαντίνι του Παναθηναικού, μοιραίος ο Χάινς...

Ούτε τώρα κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει το πρώτο του διπλό στην φετινή Euroleague, αφού ηττήθηκε με 63-64 από την Καντού στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Μοιραίος για τους ερυθρόλευκους ο Χάινς, ο οποίος κόπηκε στην τελευταία επίθεση του αγώνα από τον Σερμαντίνι. Ο Σπανούλης έκανε ό,τι μπορούσε για την ομάδα του Ιβκοβιτς, ωστόσο οι 23 πόντοι του δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για την ελληνική ομάδα. Οι πειραιώτες πλήρωσαν την κακή εμφάνιση στο τελευταίο δεκάλεπτο και γνώρισαν την τρίτη τους ήττα, σε τέσσερις αγώνες στην διοργάνωση.Αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ (9-6, 5'). Στην συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι βελτίωσαν την άμυνα τους και με τον Κέσελι (8 π., 2/2 τρίποντα) να τους οδηγεί στο σκοράρισμα, έκαναν ένα σερί 8-0 και προηγήθηκαν με πέντε (14-9, 7'). Οι ιταλοί προσπάθησαν να επιστρέψουν, ωστόσο ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα του μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου (16-12, 10').
Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα των Κατσίβελη, Γκετσεβίτσιους στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, που έδωσε έναν αέρα έξι πόντων στους φιλοξενούμενους (21-14, 12'), ο Ολυμπιακός... κόλλησε στους 21, δίνοντας το δικαίωμα στην Καντού να μειώσει στους τρεις (18-21, 14'). Ωστόσο, τέσσερις πόντοι του Χάινς και δύο βολές του Παπανικολάου, ξεκόλλησαν την ομάδα του Ιβκοβιτς, που ξέφυγε με εννέα (27-18, 15').
Στην συνέχεια, ήταν η σειρά των ιταλών, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια του Ολυμπιακού σε άμυνα και επίθεση και κατάφερα να ροκανίσουν την διαφορά στους τέσσερις (24-28, 16'), με έξι συνεχόμενους πόντους του Λόινεν.
Τα καλάθια των Λούκας και Σπανούλη κρατούσαν στην θέση του οδηγού τον Ολυμπιακό (34-27, 19'), αλλά οι γηπεδούχοι, με τρίποντο του Μπαζίλε, πήγαν στα αποδυτήρια στο -3 (31-34, 20').
Κακό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην τρίτη περίοδο, κυρίως αμυντικά, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι ιταλοί. Με επιμέρους σκορ 11-2 και τέσσερις συνεχόμενους πόντους του Σερμαντίνι, η Καντού κατάφερε να περάσει μπροστά με έξι (42-36, 24').
Στην συνέχεια, η ελληνική ομάδα βρήκε τα πατήματα της στην άμυνα, έκοψε τον ρυθμό των ιταλών, βρήκε λύσεις στην επίθεση με τους Παπαδόπουλο και Σπανούλη (42-45, 27') και με τρίποντο του Κέσελι έφτασε στην ισοφάριση (45-45, 28'). Το μομέντουμ της τρίτης περιόδου άνηκε στους πειραιώτες, οι οποίοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα και έφτασαν πρώτοι στην τελευταία περίοδο του αγώνα (49-45, 30').
Με ηγέτη τον Σπανούλη, οι ερυθρόλευκοι έβρισκαν τις απαντήσεις στην πίεση των γηπεδούχων και διατηρούσαν το προβάδισμα, στα πρώτα λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου (55-49, 32').
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, αφού η Καντού, με ένα γρήγορο 6-0, έφερε το ματς στα ίσια, δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στα λεπτά που απέμεναν (55-55, 35').
Το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τον Σπανούλη να δίνει προβάδιδμα ενός πόντου στον Ολυμπιακό, με εύστοχο τρίποντο, σε κρίσιμο σημείο του αγώνα (60-59, 38'). Με καλάθι του Λόινεν, 45'' πριν την λήξη, η Καντού πήρε κεφάλι στο σκορ, με ένα καλάθι (63-61). Με δύο εύστοχες βολές του Σπανούλη, στα 26'', οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν σε 63-63.
Στην συνέχεια, ο Σερμαντίνι ευστόχησε στην μία από τις δύο βολές, δίνοντας προβάδισμα ενός πόντου στους ιταλούς (64-63), ωστόσο φρόντισε στην εξέλιξη της φάσης να δώσει την νίκη στην ομάδα του, κόβωντας την προσπάθεια του Χάινς στην τελευταία επίθεση του αγώνα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/11 11:26

    Οι φαπες που θα φατε και φετος δεν θα εχουν τελειωμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *