ροή ειδήσεων

Δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός με Κολοσσό Ρόδου

Με κορυφαίο τον Γιώργο Πρίντεζη που σταμάτησε στους 22 πόντους, ο Ολυμπιακός νίκησε 93-82 τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας...


Οι Ροδίτες γνώρισαν την πρώτη εφετινή τους ήττα στο πλαίσιο της 6ης ημέρας, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες, μετά το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα που είχαν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τους πόντους του Βασίλη Σπανούλη (έπαιξε περίπου 18 λεπτά και πέτυχε 7) η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς συνάντησε αρκετές δυσκολίες στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Είχε, όμως, σε εξαιρετική βραδιά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος απέδειξε ότι διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι πολύτιμες λύσεις έδωσε και ο Γκετσεβίτσιους, ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους με 4 τρίποντα.

Τα δύο τελευταία ήρθαν προς το τέλος του αγώνα, όταν η ομάδα της Ρόδου μείωσε σε 87-80. Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά με την εμφάνισή του απέδειξε ότι η εφετινή του πορεία (είχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς) δεν ήταν διόλου τυχαία. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Χόπσον με 18 πόντους.

allissports.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *