ροή ειδήσεων

Ηγέτες σε ψυχοθεραπεία... (βίντεο)

Παπανδρέου, Σαρκοζί, Ομπάμα και άλλοι αρχηγοί κρατών παρίστανται σε ομάδα ψυχοθεραπείας, όπου άπαντες επιθυμούν να διατηρήσουν...
ή να ανακτήσουν το ΑΑΑ.


Κριτήριο, το ποιος πήρε πιο σκληρά μέτρα... (Vid)



Στο νέο βίντεο της σατιρικής γαλλικής εκπομπής "Les guignol" ο ψυχαναλυτής... Σιλβέστερ Σταλόνε αξιολογεί τα οικονομικά μέτρα καθενός από τους "ασθενείς" του και χαρίζει το "ΑΑΑ" της πιστοληπτικής ικανότητας σε εκείνον που πήρε τα σκληρότερα.
"Προτείνω, να αρχίσουμε την ομάδα συζήτησης επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή μας. Όλοι μαζί επαναλαμβάνουν τους κανόνες που τους κρατάνε στο παιχνίδι", λέει ο ψυχαναλυτής και με μια φωνή οι ηγέτες επαναλαμβάνουν:
"Αναγνωρίζω το πρόβλημά μου με το χρέος, δεν εφαρμόζω κανένα κοινωνικό μέτρο ώστε να διατηρήσω ή να ανακτήσω το ΑΑΑ".
"Ωραία. Ποιος θέλει να αρχίσει; Νικολά;", λέει απευθυνόμενος στον Σαρκοζί ο Σταλόνε και το λόγο παίρνει ο Γάλλος πρόεδρος.
"Είμαι χαρούμενος. Αυτή την εβδομάδα δεν έκανα τίποτα κοινωνικό, απέλυσα 2.000 δημόσιους υπαλλήλους, μείωσα τον προϋπολογισμό της κοινωνικής πρόνοιας και φορολόγησα τα αναψυκτικά, το αγαπημένο ποτό των φτωχών", λέει.
"Μπράβο Νικολά. Αξίζεις το ΑΑΑ, κάτι το οποίο δεν ισχύει με τον Μπαράκ ο οποίος δεν μπορεί να κρατηθεί και θέλει να μας μιλήσει", απαντά αμέσως ο ψυχαναλυτής, δίνοντάς τον λόγο στον αμερικανό πρόεδρο.
"Καλά δεν τα κατάφερα. Είπα απλώς να φτιάξω μια γ…. κοινωνική ασφάλιση, μια τόση δα όμως. Δεν θα το ξανακάνω. Άντε χαλάρωσε φίλε μου. Επίστρεψε μου το ΑΑΑ", λέει ο Ομπάμα.
Ο ψυχαναλυτής όμως τον παρακινεί να παραδειγματιστεί από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου.
"Θα το σκεφτούμε αν κάνεις τις ίδιες προσπάθειες με τον Τζορτζ. Ο Τζορτζ έχει ρουφήξει το αίμα των συμπατριωτών του ενώ ακόμα και με CCC συνεχίζει μια προσπάθεια με αξιοπρέπεια", του λέει χαρακτηριστικά.
"Προσπαθώ. Και εφόσον έχω ήδη κόψει μισθούς, συντάξεις, άδειες και έχω φορολογήσει συγκοινωνίες, υγεία, ενέργεια και τρόφιμα, αποφάσισα πλέον να φορολογήσω τους νεκρούς και τα παιδιά", απαντά ο Έλληνας πρωθυπουργός.

news247

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *