ροή ειδήσεων

Ονειρικό σενάριο για κάθε Έλληνα...

Απόσπασμα απ' το βιβλίο
"– Συλλαμβάνεστε όλοι με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Μην κινηθεί κανείς, μην φέρετε αντίσταση, παραδώστε τα κινητά σας τηλέφωνα, έχουμε εντολή να χρησιμοποιήσουμε βία αν χρειαστεί...


– Θέλω να δω αμέσως το στρατηγό!, φώναξε ο πρωθυπουργός.
–Kύριε, δεν είστε σε θέση να δίνετε διαταγές. Παρακαλώ, συμμορφωθείτε.
Ακολούθησαν στιγμές γενικής αναστάτωσης, με φωνές και απειλές από όλους τους βουλευτές, όλοι όμως σώπασαν αμέσως όταν οι στρατιωτικοί έβγαλαν τα εφοδιασμένα με σιγαστήρες περίστροφα από τις θήκες, απασφάλισαν και τα έστρεψαν πάνω τους. O πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης, αψηφώντας την προειδοποίηση των στρατονόμων, έβγαλε από την τσέπη του το κινητό τηλέφωνο και έψαξε στη μνήμη του έναν αριθμό. Εκείνη τη στιγμή, ένας απόκοσμος, υπόκωφος ήχος από βολή με σιγαστήρα πάγωσε το αίμα όλων. Με μια βολή ακριβείας η πανάκριβη τηλεφωνική συσκευή εκτοξεύτηκε από το χέρι του σκορπώντας σε κομμάτια. Ακολούθησαν σιωπηλά βλέμματα τρόμου και ανασφάλειας. Τους οδήγησαν έξω, όπου περίμεναν στρατιωτικά λεωφορεία. Eπιβιβάστηκαν όλοι σε αυτά, αφού πρώτα παρέδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη διαδρομή μέχρι τις στρατιωτικές φυλακές δεν ακούστηκε μιλιά. Μπήκαν ήρεμα στα κελιά τους, με τη σιγουριά πως οι εισαγγελείς –που ήταν όλοι δικοί τους– θα τους αθώωναν και θα επέβαλλαν την εσχάτη των ποινών στο φαντασμένο, σαδιστή αντιστράτηγο. Ποιος νόμιζε πως ήταν; Άσε που σύντομα θα καταλάβαιναν οι κυβερνήσεις των άλλων χωρών τι είχε συμβεί και θα επενέβαιναν κάνοντας χρήση του Eυρωστρατού.
Τα πράγματα όμως δεν έγιναν καθόλου έτσι! Αμέσως μόλις τους επιβίβασαν στα μεταγωγικά, ο επικεφαλής της ομάδας ενημέρωσε τον αντιστράτηγο κι εκείνος με τη σειρά του έκανε τα ανάλογα τηλεφωνήματα. Σε μία ώρα η αίθουσα συνεδρίασης της Βουλής των Ελλήνων είχε γεμίσει από κόσμο. Νέοι και νέες είχαν κατακλύσει τα έδρανα και συζητούσαν έντονα σε φανερά χαρούμενο ύφος."

coproskylo.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *