ροή ειδήσεων

Ο Μιχάλης Κάρρας στη Κάρπαθο

Την Κάρπαθο επισκέφθηκε την Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Κάρρας συνοδευόμενος από τους υποψήφιους συμβούλους...


του κ.κ. Καστελλοριζό Νικόλαο, Μακρή Γεώργιο και Παλαιό Νικόλαο.Κατά την επίσκεψή του στα Σπόα, στην Όλυμπο, στο Διαφάνι και στα Πηγάδια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και επιχειρηματίες σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική αγορά. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποίησε σύσκεψη με τους υποψήφιους σύμβουλους της παράταξής του από την Κάρπαθο, κκ Μαλόφτη Μιχαήλ, Αμανεζή Παναγιώτη, Χατζηγεωργίου Ιωάννη, Λούπη Θεόδωρο, Λυριστή Ιωάννη, Οικονομίδη Χρήστο, Βασιλαρά Θεοχάρη, Κούρτη Χρόνη, Μάλτα Γεώργιο, Μουστακάκη Καλλιόπη, Γιαλλουράκη – Παπαγιάννη Σοφία, Καραγεωργιάδη Αθανάσιο, Κορδάμπαλο Δημήτριο και Παπουτσάκη Ιωάννη, καθώς και με τοπικούς φορείς όπου τους παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της “Επιμελητηριακής Ενότητας” για το νησί, οι οποίες εστιάζονται στην αναβάθμιση της εκπροσώπησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου σε πλήρες παράρτημα και στην ανταποδοτικότητα των πόρων από τις εισφορές των μελών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Ο κ. Κάρρας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Τα τελευταία πέντε χρόνια το ισοζύγιο εσόδων από εισφορές των μελών του Επιμελητηρίου είναι αρνητικό εις βάρος της Καρπάθου. Ήρθε η ώρα να απαντήσουμε στην ερώτηση ‘τι κάνει το Επιμελητήριο για εμάς’.
Σχεδιάζουμε σε βάθος τετραετίας τη δημιουργία ενός κουμπαρά για τη στήριξη του οργανισμού προώθησης τουρισμού της Καρπάθου.
Ζητάμε τη συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και την εκπροσώπηση των παραγωγικών τάξεων στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων.
Για να επιτευχθεί ο σχεδιασμός και να αποφευχθούν ζητήματα γραφειοκρατίας, θα εγκατασταθεί κλιμάκιο στην Κάρπαθο από δυο επιχειρηματίες συμβούλους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την τεχνικά υποστήριξη και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.”

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *