ροή ειδήσεων

Ο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ !

Η έννοια της επιχειρηματικότητας με απλά λόγια σημαίνει να υπάρχουν :
α) Ένα απλό φορολογικό σύστημα
και
β) Μια δυνατότητα ασφάλιση αλλά σε λογική τιμή...

Στην Ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια ώς και σήμερα δυστυχώς, τίποτα δεν ισχύει απο αυτά τα δύο.

Αυτές οι δυο προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει κάποιος να ξεκινήσει απο την πιο μικρή ατομική εταιρία ώς μια μεγαλύτερη π.χ ΑΕ ή μικτά εταιρικά σχήματα, σε άλλες χώρες είναι δεδομένες. Στην Ελλάδα δεν είναι !

Ούτε απλό φορολογικό σύστημα υπήρξε ποτέ, μα ούτε και υπάρχει σήμερα. Ούτε δυνατότητα ασφάλισης υπήρξε ποτέ σε λογικές τιμές, ούτε και υπάρχει σήμερα.

Στην Ελλάδα του 2011 ο κάθε υποψήφιος ιδιώτης που θα τολμήσει να επιχειρήσει σαυτά εδώ τα χώματα πρόκειται εξ αρχής να "την πατήσει" !

Θα καταντήσει σίγουρα και μαθηματικά σε ζημιές. Στην καλύτερη θα βρεθεί με μηδενικό κέρδος άρα κανένα κέρδος ή στην χειρότερη καταχρεωμένος.
Πως άλλωστε ακόμα και ο πιο μικρός επιχειρηματίας που διατηρεί ένα π.χ μπακάλικο στη γειτονιά θα μπορέσει να πληρώσει τις αλλεπάλληλες και ξαφνικές αλλαγές στο δαιδαλώδες, ασταθή ελληνικό και άδικο φορολογικό σύστημα ; Πως θα μπορέσει να πληρώσει την υποχρεωτική πάγια ασφάλιση του ΟΑΕΕ που σαν διμηνιαίο χαράτσι πρέπει να πληρώνεται πάραυτα ακόμα και να τύχει εκείνη τη περίοδο να μην έχει έσοδα ;

Το θέμα με τον ΟΑΕΕ καίει όλους τους Ελεύθερους Επαγγελματίες στην Ελλάδα και αυτό γιατί είναι ότι πιο εξωφρενικό μπορεί κανείς αμύητος στα του ΟΑΕΕ να φανταστεί, ακόμα και η πιο αρρωστημένη φαντασία ενός κατά-συρροήν ληστή κάνει πίσω..

Ακούστε λοιπόν..

1. Αν αποφασίσεις αύριο να ανοίξεις μια οποιαδήποτε ατομική, ΕΠΕ, ΑΕ κτλ επιχείρηση στην Ελλάδα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ασφαλιστείς στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) σαρέσει δεν σαρέσει ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ κανένα δικαίωμα επιλογής ασφαλιστικού ταμείο άλλου πέραν του ΟΑΕΕ, ούτε σου δίδεται δικαίωμα επιλογής του τύπου της σύνταξης σου, ούτε των χαρακτηριστικών της, ούτε και του ύψους της εισφοράς που θα καταβάλεις. Τίποτα !

2. Το ποσό που υποχρεωτικά θα πρέπει να πληρώνεις καθορίζεται απο τον ΟΑΕΕ για εσένα δίχως να λαμβάνονται αντικειμενικά οικονομικά στοιχεία για εσένα και την επιχείρησή σου. Έτσι πληρώνεις όσα θέλει ο ΟΑΕΕ έχεις δεν έχεις. Η πληρωμή πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά κάθε 2 μήνες και ξεκινάς απο περίπου 400 ευρώ/ 2 μηνο και φτάνεις σε πολλά χιλιάρικα ευρώ / 2 μήνο έχεις δεν έχεις. Π.χ αν ένα μήνα δεν έχεις καθόλου έσοδα π.χ έγινε σεισμός ή αρρώστησες τον ΟΑΕΕ δεν τον νοιάζει καθόλου και θα πρέπει να κόψεις το λαιμό σου να πληρώσεις την εισφορά που σoυ ζητάει !!!

3. Όταν δεν έχεις να πληρώσεις λοιπόν μια φορά τον ΟΑΕΕ, ο ΟΑΕΕ λέει ότι θα πρέπει να κλείσεις ως επιχείρηση επειδή δεν τον πληρώνεις ! Σου στερεί δηλαδή μια υποχρεωτική και παρά τη θέληση σου ασφάλιση που σου επιβάλετε με το ζόρι το δικαίωμα να επιχειρείς ως ελεύθερος πολίτης !

4. Δεν έχεις τη δυνατότητα να πείς ότι δεν θέλεις την ασφάλιση του ΟΑΕΕ. Απο τη στιγμή που θές να ανοίξεις απο μπακάλικο έως ξενοδοχείο σου απαγορεύεται να επιλέξεις π.χ ιδιωτική ασφάλιση αντί του ΟΑΕΕ.

5. Ακόμα και αν δέιξεις απο τη φορολογική σου δήλωση ότι βγάζεις 100ευρώ το μήνα ..στον ΟΑΕΕ πρέπει να πληρώνεις 400 ευρώ /2 μηνο αν τολμήσεις και θελήσεις να ασκήσεις ένα οποιοδήποτε επάγγελμα "ελεύθερου επαγγελματία".

Αυτά είναι αδιανόητα στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης όπου εκεί μπορείς να επιλέξεις την ασφάλιση σου, σε μερικές ακόμα ακόμα και αν θα έχεις ή όχι ασφάλιση μπορείς να επιλέξεις. Ενώ στη πλειονότητα των χωρών οι κατώτατες ασφαλιστικές εισφορές μοιάζουν ΠΑΜΦΘΗΝΕΣ σε σχέση με τις ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ του ΟΑΕΕ !!!

..και αυτά είναι μόνο λίγα απ τα ΠΑΡΑΛΟΓΑ εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΑ του ελληνικού ΟΑΕΕ !

Για να μην μιλήσουμε για τις ΤΙΠΟΤΕΝΙΕΣ υπηρεσίες υγείας που προσφέρει... για την απαράδεχτη τριτοκοσμική ιατρική κάλυψη κτλ..

Συμπέρασμα ;

Ο ΟΑΕΕ και η διμηνιαία υποχρεωτική ασφαλιστική του εισφορά, στην Ελλάδα σήμερα, έχει καταντήσει να είναι πιο ακριβή ακόμη και απ τα σταθερά πάγια μια εταιρίας. Πιο ακριβός πολλές φορές και απ τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ή του ΝΕΡΟΥ ή του ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ !

Στην Ελλάδα του 2011 ο ΟΑΕΕ είναι "Ο ΛΟΓΟΣ" για να κλείσει μια επιχείρηση, πρίν κάν ακόμα ανοίξει !

Κάτι πρέπει να γίνει.. είναι ΚΛΕΨΙΑ και ΑΔΙΚΙΑ αυτό που συμβαίνει !

ευχαριστώ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/11/11 10:46

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΣ Ο ΟΑΕΕ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟ...ΚΡΑΤΟΣ.
    1.ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΘΕ "ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    2.ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ. ΔΗΛ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΖΙΡΑΡΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ 100.000 ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΖΙΡΑΡΕΙ 100.000 ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ 20.000.
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
    3.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΘΕΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΟΜΩΣ Ο ΟΑΕΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ.

    ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΟΑΕΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
    ΤΟΤΕ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/11/11 11:27

    Αυτό το χάλι με τον ΟΑΕΕ πρέπει να πάει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο !
    ... μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε έχοντας και μή, θέλοντας και μή μια πανάκριβη ασφάλιση σε τιμές που καθορίζει ο ΟΑΕΕ αυθαίρετα απο την πραγματικότητα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/11 11:38

    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ:
    4.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)?
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Χ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ Χ % ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/11/11 12:25

    Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τον Ο.Α.Ε.Ε και ψιλικατζίδικο να θέλεις να ανοίξεις που λέει ο λόγος θα πρέπει να πληρώνεις υποχρεωτικά στον Ο.Α.Ε.Ε το ελάχιστο 350 ΕΥΡΩ το μήνα.

    Δηλαδή σου λένε για να πουλάς τσίκλες και κοφρέτες θα πρέπει να πληρώνει και το τέβε 350 ΕΥΡΩ.. λες και τα ευρώ φυτρώνουν έτσι στο δρόμο...

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/11/11 13:52

    γαμ@ την καταδίκη τους! πληρώνουμε αέρα και δεν κάνουμε τίποτα ρεεεεε!!!!! πόσο δίκιο έχετε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/11/11 15:07

    ΑΙΣΧΟΣ Ο ΟΑΕΕ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΕΧΘΡΌΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

    δεν μπορεί να γίνει καμμιά ανάπτυξη όσο υπαρχει αυτή η "κρυφή" και άδικη φορολόγηση Που λέγεται εισφορά στον ΟΑΕΕ.
    Ο ΟΑΕΕ ενάντια σε κάθε ευρωπαϊκό Νομο επιμένει να "κλέβει" τους έλληνες επαγγελματίες και να καταστρέφει την έπιχειρηματικοτητα

    . Είτε εχεις έσοδα 10€ είτε 10.000.000 € καλεισαι να πληρώνεις τα ίδια ποσά ασφάλισης. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιήσεις ΠΟΤΈ την ασφάλιση γιατί εχεις άλλο ταμείο !!! ΣΟΥ ΦΕΣΟΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΆΤΣΙ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
    Τα χρέη στον ΟΑΕΕ δε σβηνονται ούτε μετά θανατο. Ο υποχρεος έλληνας επαγγελματίας ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΟΎΤΕ ΝΑ ΈΠΙΛΕΞΕΙ ΠΌΣΟ ΑΝΤΈΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΓΙΑ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΟΎΤΕ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΊ!!
    ο εκβιασμός που λέγεται ΟΑΕΕ είναι ο ΝΟΎΜΕΡΟ ΈΝΑ εφιάλτης του έλληνα επαγγελματια
    ΟΧΙ Η ΕΦΟΡΊΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΒΆΣΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΆΤΩΝ ΑΛΛΑ Ο ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙ ΕΊΤΕ ΈΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΉΜΑΤΑ ΕΊΤΕ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ
    ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΎΣΗ " ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ" γιατί η φορολογία ΕΔΏ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΣΟ ΣΑΣ ΛΈΝΕ. Η ΦΟΡΟΛΟΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΚΡΥΦΉ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΉ ΜΕ ΜΟΡΦΉ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΆΔΙΚΟΥ ΦΌΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΑΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/11/11 15:09

    Το TEBE, ο ΟΑΕΕ αυτός ο πανάθλιος οργανισμός καταλήστευσεις των Ελλήνων πολιτών, ο υποχρεωτικός νταβαζτής-"ταμείο" της Ελλάδας.. Διαπράττει καθημερινά και κατ εξακολούθηση ΕΓΚΛΗΜΑ κατά των Ελλήνων πολιτών, οικογενειών, επιχειρήσεων και της Ελληνικής κοινωνίας.

    Όταν όλα έχουν μειωθεί.. ο γαμ****ς ο ΟΑΕΕ γιατί δεν μειώνει τις ασφαλιστικές εισφορές που ζητά ;

    Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη χώρα αυτή, δεν υπάρχει κάποιος να κοιτάξει τον κόσμο πως τα βγάζει πέρα και έχουνε όλοι αφήσει έτσι ανεξέλγκτο τον ΟΑΕΕ να απαιτεί σαν νταβατζής απ τον κόσμο εκβιαστικά χρήματα ;

    Ποιός θα μας σώσει απ τον ΟΑΕΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/11/11 16:06

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΙ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΥΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕΙΟΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/11/11 17:50

    να δούμε πιοι καλοπερνάνε με τα λεφτάκια μας! τα οποία οι περισσότεροι από εμάς.. έχουμε χάσει τον ύπνο μας για να τα βγάλουμε! ψοφίμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/11/11 17:59

    ΒΓΑΖΩ 900-1100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 550 ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΓΑΜ@-ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ! Και πρεπει από τα ρέστα να πληρώσω ενοίκιο 280 ευρώ (31 τ.μ) ρευμα-νερό-τηλ(δεν υπάρχει)-super market, το ΦΠΑ, κρατάω μόνος τα βιβλία μου δεν μπορώ να πληρώσω και λογιστή.. και ευτυχως δεν εχω αμαξι για να θελω βενζίνη! όσο για το πόσες ώρες δουλευω.. μιας και είμαι στο σπίτι.. όλη μερα! θα μου πείτε γιατι δεν τα παρατας; να βρεις μια δουλεια; ελα που δεν έχει ρε παιδια δουλειες! για αυτο μας έχουν ριμαξει απτο τεβε! ειμαστε σκλαβοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/11/11 19:53

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑ ΜΠΟΓΚ ΝΑ ΟΡΝΑΓΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ!
    ΝΑ ΜΕΖΟΞΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΡΥΖΙΑ, ΑΛΕΥΡΙΑ, ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΥΝΑ, ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ!
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΚΛΥΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/11/11 20:51

    Να μπορούσες να κάνεις επιλογή,τοτε θα βλεπαμε τι θα γινόταν με το μονοπόλιο του τεβετζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/11/11 16:29

    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    Ελενα Φυντανίδου
    RSS

    Όλα τα άρθρα του συντάκτη σε RSS
    Υπουργείο Υγείας: Νέες μειώσεις στις τιμές των φαρμάκων
    Συνεργασία φαρμακευτικών εταιρειών στην πολιτική για το φάρμακο
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/11/2011, 23:09 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: πριν 56'

    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=431767&h1=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/6/14 21:31

    ξεγραφτείτε από αυτό το σίχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *