Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

  ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Προβοκάτσια Τούρκων στην Θράκη με μνημόσυνο υπέρ πεσόντων Τούρκων μαχητών!

Την ώρα που στην Αθήνα γινόταν η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, στην Θράκη το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής διοργάνωνε στο Τζαμί...
της Ξάνθης «εθνικό μνημόσυνο» για τους «ηρωικά πεσόντες Τούρκους στρατιώτες στο Χάκαρι», κατά την πρόσφατη επίθεση του ΡΚΚ! Σε αυτό συμμετείχαν όλες οι κεφαλές της μουσουλμανικής κοινότητας των Ελλήνων της περιοχής, οι οποίοι σήμερα αναγνωρίζουν ως επίσημη κρατική αρχή στην περιοχή μόνο τον Πρόξενο.
Η οργάνωση του μνημόσυνου, είχε ως μόνο στόχο την δημιουργία τουρκικής εθνικής συνείδησης των μουσουλμάνων της Θράκης.  Η Νέα Δημοκρατία πάλεψε να συμμετάσχει στην Κυβέρνηση «συνεργασίας» με την συμμετοχή της στο Υπουργείο Εξωτερικών. Ευκαιρία να δούμε, πως θα αντιδράσει … και αν θα αντιδράσει!!!
Πάντως για άλλη μία φορά αποδεικνύεται αυτό που έχουμε τονίσει αρκετές φορές, ότι η μετατροπή της Ε.Υ.Π σε ενός τύπου αστυνομική Υπηρεσία έχει κυριολεκτικά διαλύσει και εξαφανίσει, την έννοια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  … και πλέον ασχολείται με το να εντοπίζει με τα βαλιτσάκια της «Μακούληδες» και «Αγαπούλες»!!!!! Με τις υγείες μας!
prionokordela.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *