ροή ειδήσεων

Eκαναν φύλλο και φτερό ακόμα και το γερανό στο καρνάγιο!

Στα… παλιά τους τα παπούτσια έγραψαν οι τσιγγάνοι τα πρωτόκολλα έξωσης που τους έχουν παραδοθεί εδώ και πέντε μήνες από τις αρχές της Ρόδου για να εγκαταλείψουν τον παράνομο οικισμό που έχουν στήσει στο νέο καρνάγιο στο Καρακόνερο...
λόγω της καταστροφής που προκαλούν στο περιβάλλον. Όχι μόνο δεν συμμορφώθηκαν, αλλά συνεχίζουν τις λεηλασίες «γδύνοντας» τον πλωτό γερανό του καρνάγιου!

Οι υπεύθυνοι του καρνάγιου αντίκρισαν λεηλατημένο το εσωτερικό του γερανού, όπου οι γνωστοί- άγνωστοι δράστες είχαν παραβιάσει τους σφραγισμένους χώρους και είχαν λεηλατήσει τα καλώδια και τα εξαρτήματα προκαλώντας ζημιές οι οποίες ξεπερνούν τα 15.000 ευρώ!

Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στους τσιγγάνους, που συλλέγουν οτιδήποτε μεταλλικό αντικείμενο για να το πουλήσουν αντί 20 σεντς το κιλό, αλλά και τα καλώδια για να πουλήσουν τον χαλκό που περιέχουν αντί 5,5 ευρώ το κιλό!

Η καύση των περιβλημάτων των καλωδίων για να βγει ο χαλκός είναι καθημερινό φαινόμενο στον καταυλισμό και πυκνό μαύρο νέφος καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. Σύμφωνα με εκθέσεις επιθεωρητών του υπουργείου Περιβάλλοντος και επιστημόνων του «Δημόκριτου», εκλύονται διοξίνες επικίνδυνες για την υγεία των κατοίκων.

Αυτό ώθησε την Εισαγγελία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον δήμο Ρόδου, την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο να προχωρήσουν στην απομάκρυνση των τσιγγάνων από την περιοχή, κάτι που όμως δεν έγινε γιατί επικαλούνται ότι δεν έχει βρεθεί άλλος τόπος για να εγκατασταθούν!

protothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/11/11 18:38

    pe mas douleboun kanonika se plio mesa kai as sto diaolo pou teloun kai allo meros arketa pia me aftous mas exoun flomosi stin kapna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/11 18:38

    ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ; ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ; ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ...ΤΑ @@@@ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ! ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΝΕΡΟ Η ΡΕΥΜΑ.ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/11/11 18:50

    18:38 θα θα θα θα θα.. και στο τελος θα κανεις οτι κανουν και οι αλλοι.. δηλαδη τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/11/11 19:25

    ME ΞΕΡΕΙΣ; ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΛΕΩ !

    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ!
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΤΑΣ ESC? ΧΕΣΕ ΜΑΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΣΗ ΖΩΗ ΣΟΥ (ΜΑΣ) ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ!

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ; ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/11/11 19:29

    14/11/11 18:38 πλοιο δεν εισαι καλα με το μηχανιμα που κοβουμε τον κυμα και στην θαλασσα να φανε τα ψαρια μπαμ μπαμ. καλη η πλακα αλλα το κακο εχει παραγινει ετκος ολα τα παραπανω στην περιοχη του ροδινιου εχουν αυξηθει η ληστιες κανουν βολτες ολη μερα και οταν σταμπαρουν κατι το βουτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/11/11 19:34

    19:25
    δεν σε ξερω αλλα πολυ ευχαριστως να αγωνιστω μαζι σου εαν οργανωθουμε επιτελους και παμε ολοι μαζι οπως πηγαν οι αλλοι στους Αγ. Αποστολους.

    ολα τα αλλα για καραμπινες και μεμονομενες κινησεις τα ακουω λιγο βερεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/11/11 20:32

    19.34 μένεις εκεί; που σίγουρα δεν μένεις για να το λές....


    αν εσένα σου κλέβανε σπίτι ,αμάξι, μηχανάκι...ή σου έσπαγαν οτιδήποτε μπορεί να πουληθει τι θά έκανες;;;;

    τα ακους βερεσέ;;;

    ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/11/11 20:32

    ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?
    ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?
    ΔΛΔ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ?

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ!!!!
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/11/11 20:34

    καλό θα ήταν απο εδώ και πέρα,αν διαβάζει κάποιος απο τους οργανωτές της αντίδρασης στους Αγίους αποστόλους ή απο τις καλυθιές να βοηθήσουν.το θέμα δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/11/11 20:57

    ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ,ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΩ ΚΑΤΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΟΘΕΤΙΣΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ SVΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.ΑΣ ΓΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    SV5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/11/11 22:45

    ρε συ μαζι σου ειμαι. Μπηκαν και στο δικο μου σπιτι τα μο****πανα αλλα ας αφησουμε τα κουφια λογια και ας κοιταξουμε να συσπειρωθουμε γιατι μεμονομενα δεν κανουμε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/11/11 23:23

    στι χοματερι να πας να μινισ εσι κε δεν ιμαστε ολι κλεφτεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/11/11 00:14

    Ρε παίδες η κατάσταση εχει ξεπεράσει τα όρια είναι πλέον ειναι ξεκάθαρο οτι ο Δήμαρχος δεν τους διώχνει επίτηδες για να ασχολούμαστε με αυτούς αντι με τα χάλια της Ρόδου κατι σαν αποδιοπομπαίος τράγος ενα πράγμα.
    Εγώ προτείνω να γίνει τοπικό δημοψήφισμα μπροστά απο το δημαρχείο για να διώχνουν οι τσιγγάνοι απο την Ρόδο , ναι καλα διαβάζετε να διώχνουν τουλάχιστον οσοι δεν έχουν χαρτιά ... δηλαδή το 80% αυτών γιατί δεν έχει σημασία που θα πάνε πάλι θα κλέβουν και θα λεηλατούν και στους άσχημους καιρούς που έρχονται στο κοντινό μέλλον εάν τους αφήσουμε στην όμορφη Ρόδο μας θα μπαίνουν στα σπίτια μας και θα μας σφάζουν για να ζουν αυτοί, πιστέψτε με θα έρθει όλη η Ρόδος να ψηφίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος15/11/11 09:50

    00:14 συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/12/11 14:37

    Μπορεί κάποιος από το νησί να μας ενημερώσει αν πρόκειται για Έλληνες-τσιγγάνους ή για βαλκανο-τσιγγάνους ;Αν πρόκειται για τους πρώτους, σίγουρα έχουμε κάποια υποχρέωση απέναντί τους και θα πρέπει να ενταχθούν και σε ορισμένα προγράμματα ,δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Αν πρόκειται όμως για τους δεύτερους αποτελεί επιτακτική ανάγκη άμεσης απέλασης τους από την Ελλάδα.Δεν έχουμε καμία υποχρέωση απέναντί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *