ροή ειδήσεων

Πως το ξεχασμένο αχούρι έγινε... μεσαιωνικό γήπεδο 5Χ5

Ξεκίνησε με μια ανάρτηση πριν 2 χρόνια, τότε που δείξαμε το εγκατελειμένο εργοτάξιο και ο πρώην δήμαρχος κος Χατζηευθυμίου υποσχέθηκε...
ότι θα καθαριστεί και θα αξιοποιηθεί καλύτερα.
Έτσι και έγινε το αχούρι άρχισε να αδειάζει από υλικά του δήμου και ότι άχρηστο υπήρχε.
Στα πλάνα μπήκε η δημιουργία γηπέδου 5Χ5 που σήμερα βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης και παράδοσης στους δημότες.
Άλλο ένα παράπονο που βρήκε την λύση του και μας δίνει ικανοποίηση και πίστη ότι μπορούμε να απαιτήσουμε να λυθούν ακόμα περισσότερα...










Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/11 10:32

    πολυ ωραια.συμφωνω με την πρωτοβουλια.
    ομως επειδη και εγω εχω ενα οικοπεδακι το οποιο η αρχαιολογια μου το εχει μπλοκαρει χρονια τωρα μηπως μπορω και εγω να το κανω ας πουμε γηπεδο 5χ5?
    η μαλλον πισινα?
    η parking?
    ρε καθηκια 2 μετρα και 2 σταθμα.
    ποσος κοσμος ταλαιπωρειται χρονια τωρα επειδη βρεθηκε μια πετρα στο οικοπεδο του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/11 10:56

    10:32 είσαι καραγκιόζης! αν έχεις παράπονα να κάνεις καταγγελία, όχι να λοιδορείς άλλες αναρτήσεις! ουστ! βλαχοτσαμπίκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/11 10:59

    καθικια ολοι σας.. αυτο δηλαδη ειναι το ωραιο ε? ενα γηπεδακι 5Χ5 στο τειχη της παλιας πολης. μεγαλη επιτυχια. Μπραβο. Ουστ ολοι σας ψευτοιδεαλιστες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/11 11:28

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ!!!!! Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
    ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗ@ΜΕΝΟ ΝΗΣΙ?
    ΤΡΟΜΠΕΣ... Ε... ΤΡΟΜΠΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/11 12:58

    ante kai gamhsou 11.28 koloblaxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/11 13:24

    12:58 τράβα στη φωλιά σου να κρυφτείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/11 13:56

    καλός καθάρισαν την τάφρο αλλά έπρεπε να την διαμορφώσουν ώστε να ταιριάζει σε ένα μεσαιωνικό κάστρο.Ας έκαναν αλλού 5x5 ! Όσοι αντιδράτε με αυτήν την άποψη,βρείτε μου ένα κάστρο η αρχαιολογικό χώρο που να συμπεριλαμβάνει 5x5 στην Ευρώπη...πουθενά και απορώ πώς το επέτρεψε η αρχαιολογία που εάν βρει ένα τοιχίο η ένα αποχετευτικό σύστημα σε υποχρεώνει να σηκώσεις λαιμούς μετά τα πέδιλα και πάνω σ'αυτούς να ξεκινήσεις την πλάκα...Και μην ξεχνάνε μερικοί ότι ανακηρύχθηκε Η Ρόδος από την UNESCO «πόλη παγκόσμιας κληρονομιάς» χάρη στο κάστρο της.Τα λόγια περισσεύουν.... Να φτιάξουν μερικά και στους Δελφούς,στην αρχαία Ολυμπία ,στον Παρθενώνα , στο Μινωικό Παλάτι της Κνωσού , να γελάνε βρε αδερφέ και οι τουρίστες με την ηλιθιότητα μας.

    Δεν έχω πρόβλημα με το 5x5 αλλά με το μέρος που βρήκαν να το φτιάξουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/11 15:29

    μπραβο στον δημο να φτιαξει και καμια πιστα για μοτοκρος μεσα θα γινει χαμος μετα απο τουρισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/12/11 15:46

    ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ,Ο ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΕΥΘΗΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΣΟΥ.ΜΠΑΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ)ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/11 16:04

    apo tin stigmi pou uparxoun malakes pou upostirizoun oti einai logikotato na ginei 5x5 sta teixi tou kastrou tha pame polu mprosta!!!!!!! ti paei na pei eftiaksan kati omorfo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/12/11 16:26

    Βρε πανηλίθιοι όλοι εδώ μέσα που σε αυτό το νησί έχετε αναγάγει την μαλακία σε τοπικό σπορ. Δεν σας πειράζουν τα κλαμπ και τα μπαρ που είναι μέσα στο μνημείο (μιας και που επικαλείστε τον τίτλο της UNESCO), δεν σας πειράζει που την μετατρέπετε σε ένα απέραντο πάρκινκγ παρκάροντας όπου βρείτε όταν βγαίνετε τα βράδια για να λανσάρετε τις σκατόφατσες σας, δεν σας πειράζουν τα σκουπίδια και τα μαγαζιά που θυμίζουν παζάρι στην μέση ανατολή και σας πείραξε ένα γηπεδάκι που στην τελική δεν προσβάλει σε τίποτα το μνημείο και αντιθέτως δίνει το κίνητρο για άθληση; Πολύ επιλεκτική αισθητική έχετε. Νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/12/11 16:43

    Αλλος ενας υποστηρικτης της μεγιστης και ανικητης ιδιοτητας που λεγεται βλακεια. Εννοιειται πως ολα αυτα που γινονται στην παλια πολη ειναι αισχη. Γιατι ομως να αναφερομαστε συνεχεια στο παρελθον και να μην κοιταμε να φτιαχνουμε τα πραγματα ενα ενα σωστα. Γιατι οταν το ιδιο το κρατος λειτουργει ετσι, πως να σεβαστουν οι υπολοιποι την παλια πολη. Θα επιτρεποταν ποτε σε εναν ιδιωτη να βεβηλωνει ετσι ενα μνημειο? το κρατος γιατι να μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/12/11 16:48

    ΡΕ αυτο λεγεται αθλητικος και πολιτιστικος τουρισμος. εμεις παντα μπροστα το προσφερουμε σε πακετο 2 σε 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/12/11 17:13

    ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ ???
    ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΡΚΟΣ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ .ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ .
    ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ .
    ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ...ΤΣΙ ΧΙ ΧΙ ΤΣΑ ΧΙ
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/12/11 17:14

    Φίλε 16:43 τα αίσχη που λες, δεν ανήκουν στο παρελθόν όπως λες αλλά στο παρόν και μάλιστα με βροντερό τρόπο. Δεν θα σου πω το κοινότυπο "το κράτος είμαστε εμείς" αλλά για τις συμπεριφορές που ανέφερα πριν το μήνυμα σου, ευθυνόμαστε εμείς σαν λαός. Εμείς ευνουχίζουμε την δικαιοσύνη όταν αντί να πληρώσουμε τις κλήσεις ή τα πρόστιμα για τις παραβάσεις που κάνουμε, βάζουμε τον Α ή τον Β γνωστό από την μία να μας τα σβήσει και από την άλλη να βάλει πλάτη για τις μελλοντικές μας μαλακίες. Το γηπεδάκι δεν βεβηλώνει σε καμία περίπτωση το μνημείο. Και αν θες να φτιάξεις τα πράγματα ένα ένα και σωστά, ξεκίνα με το να παρκάρεις έξω από την παλιά πόλη, και να μην διασκεδάζεις σε μαγαζιά που βρίσκονται μέσα στο μνημείο τα οποία - κατά την λογική σου - το βεβηλώνουν πολύ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/12/11 17:22

    Και για αυτούς που πάνε να συγκρίνουν την Μεσαιωνική Πόλη (και όχι παλιά όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι άσχετοι) με τους Δελφούς, την Αρχαία Ολυμπία την Ακρόπολη των Αθηνών κλπ, εκεί απ'εξω δεν υπάρχουν γήπεδα 5Χ5 αλλά ούτε μέσα στα μνημεία υπάρχουν αυτοκίνητα, κλαμπάκια, σκουπίδια και παζαρομάγαζα. Μη πάτε λοιπόν να συγκρίνετε άσχετα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/12/11 17:24

    Συμφωνω απολυτα και προσπαθω στο μεγιστο να μην κινουμε στα πλαισια των καταστασεων που οδηγουν σε αυτα τα φαινομενα! εγω για την παλια πολη μας ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ με αυτα που βλεπω. και για αυτο δεν μπορω να βλεπω εργα που ενισχυουν αυτα τα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/12/11 17:51

    Φίλε 17:24, εγώ θα στο πω αλλιώς. Από το να βλέπω τις διάφορες ψωνάρες και τους τυχάρπαστους καραγκιόζηδες να ξεφτιλίζουν κάθε έννοια πολιτισμού τα βράδια στην Μεσαιωνική πόλη, πρωτιμό να βλέπω παιδιά ή και μεγάλους ακόμα να αθλούνται σε ένα γήπεδο που κάποτε ήταν σκουπιδότοπος. Άσε που αν δεν γινόταν το γηπεδάκι θα το κάνανε πάρκινγκ. Και ίσως για αυτό να ενοχλούνται κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/12/11 17:58

    καλα ναι.. γιατι ολοι οι βαρεμενοι που υποτιθεται θαυμαζουν το νησι μας εθελοτυφλουν στο περιβαλλον στο οποιο ζουμε που ειναι γεματο σαβουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/12/11 21:50

    σεβομαι ολα τα σχολια που έχετε κάνει παραπάνω. όπως και να χει παντως, χαίρομαι που το βλέπω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ετσι, παρά έτσι οπως ήταν πριν!!! γεμάτο σωληνες και καθε λογής σκουπίδι. αφου δεν μπορούσαν να το διαμορφώσουν κάπως αλλιώς.. κάτι είναι κι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/12/11 22:29

    16,26 .....σωστος ( οχι στις εκφρασεις βεβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/12/11 23:25

    Πολύ καλά έκαναν και το καθάρισαν αλλά όχι να το κάνουν και γήπεδο 5χ5. Δεν ταιριάζει στο χώρο. Θα μπορούσαν να φυτέψουν κανένα φοίνικα ή κάποιο άλλο δέντρο ώστε να γεμίσουν λίγο το χώρο και να ταιριάζει αρμονικά με το μεσαιωνικό κάστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/12/11 00:40

    23:25 malakia eipes, alla to prospername.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/12/11 01:36

    Ρε παιδάκια τι το κακό έχει το 5x5? είναι κτίσμα? έχει θεμέλια? έχει σοβάδες? έχει όλα τα σκατά που έχουν κάνει παράνομα όλοι οι επιχειρηματίες τις παλιάς πόλης ανεξαιρέτως? έχει κράχτες? έχει πορτιέρηδες? μήπως σας ενοχλεί το γεγονός ότι στην τάφρο διεξάγονται συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις? το ότι έριξαν χώμα στο χώμα και το ότι έριξαν και λίγους σπόρους γκαζόν αυτό κατέστρεψε το look τις παλιάς πόλης???? ρε χαραμοφάηδες τενεκέδες ξεγάνωτοι γιατί δεν λέτε ότι θέλετε και εσείς ένα τέτοιο μέρος για επιχείρηση λόγο ότι θα σας αποφέρει τεραστια κέρδη???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/12/11 01:46

    κανενας δεν ειπε οτι κακως φυτευτηκε το γκαζον.
    το θεμα ειναι οτι η αρχαιολογικη υπηρεσια εχει 2 μετρα και 2 σταθμα
    ποσα οικοπεδα μεσα στην πολη εχει μπλοκαρει?
    εκει ειναι το προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/12/11 14:45

    Ο ΚΟΥΣΟΥΡΙΝΑΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ , ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΟΜΑΔΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΦΑΙ , ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/12/11 01:03

    για να ξεκαθαριζουμε. η ταφρος στην παλια πολη δεν ηταν τιποτα αλλο απο οχηροματικο εργο. σε παλαιοτερες φωτογραφιες (απο την ιταλοκρατια οι περισοτερες)η ταφρος ηταν μια ζουγκλα(μαζι και το συγκεκριμενο καμματι.μετα τον καθαρισμο της εγιναν ανασκαφες οπου βρεθηκαν στοες, πιγαδια και φυσικα θεμελιοι λιθοι των τοιχων. τιποτα αλλο που να μπορει να ακυρωσει μια κατασκευη. και μην τρελαθουμε λιγο χωμα και γκαζον εριξαν οχι ολοκληρη πολικατοικια. και η διαφορα της παλιας πολης με την ακροπολη της Αθηνας, το μαντειο των Δελφων και την αρχαια ολυμπια ειναι οτι..... η παλια πολη της Ροδου κατοικειτε!!! και καλυτερα να μιλαμε για μεσαιωνικη πολη και οχι παλια πολη γιατι παλια πολη εχει και η Ξανθη, εχει και η Κερκυρα εχει και το Ναυπλιο αλλα καμια σχεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος11/12/11 01:08

    και να προσθεσω κατι ακομα.... το μονο κακο ειναι οτι σε περιπτωση που πεσει καποιος πανω στο τοιχος θα τραυματιστει ασχημα!!!!! αυτο το κομματι ηθελε περισσοτερη μελετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/12/11 23:30

    Τα παιδιά ούτως ή άλλως παίζουν μπάλα στην τάφρο εδώ και δεκαετίες. Η θέση του γηπέδου είναι λάθος. Περιορισμένο, με άμεση έξοδο σε δρόμο υψηλής κυκλοφορίας, χωρίς περίφραξη από την άλλη πλευρά. Καλύτερα θα ήταν εκεί που παίζουν τα παιδιά ακόμα, στον πίσω χώρο δηλαδή ή ακόμα καλύτερα σε εσωτερικό, αχρησιμοποίητο χώρο της τάφρου. Αλλά ακόμα και αυτό, με τα στραβά του, είναι θετικό και χρήσιμο για να γλιτώσουν τα πιτσιρίκια από τις υπόλοιπες "παγίδες" που παίζουν μέσα στα τείχη.

    Υπάρχουν φυσικά και πάρα πολλά άλλα σπορ που θα μπορούσαν να γίνουν σε άλλα μέρη, όπως τοξοβολία, πολεμικές τέχνες, ποδηλασία, τζόκινγκ, κτλ κτλ χωρίς σημαντικές επεμβάσεις. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι και κοινωνικό θέμα, εκτός από αθλητικό.

    Και κάτι άλλο αν μου επιτρέπετε. Η Παλιά Πόλη δεν είναι μόνο Μεσαιωνική. Έχει μεσαιωνική οχύρωση άλλα στην ουσία προέρχεται από την αρχαία και την Βυζαντινή, με πάρα πολλά οθωμανικά κτίρια. Το μεσαιωνικό περιορίζεται στο ιστορικό της κέντρο (Μουσείο, Ιπποτών, Καστέλο) και αυτό αποτελεί μεταγενέστερη αναστύλωση. Επομένως η ορθότερη ονομασία είναι Παλιά Πόλη, σε αντίθεση με το Νιοχώρι ή την Νεότερη Πόλη. Εξ'ου και το Παλαιά Αγορά (Σωκράτους, Ερμού) και η Νέα Αγορά (στο Μαντράκι)


    Εγώ δεν είμαι μεσαιωνικοπολίτης, είμαι παλιοπολίτης. Όπως και να την λέμε, αυτό δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/2/12 21:44

    ΚΑΛΑ ΡΕ, ΚΑΝΑΤΕ 5Χ5 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Σ'ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
    ΛΥΘΗΚΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ .. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *