Και για αστείο να μας το λέγανε δεν θα το πιστεύαμε ποτέ. Ξημερώματα Παρασκευής γύρω στις 04:00 , στην περιοχή του Προφήτη Ηλία...την οικία του συμπολίτη μας Χ.Π. χτύπησε κεραυνός.
Όπως μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης πρώτη φορά τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ στη ζωή του αφού ο κεραυνός κούνησε δυνατά με το χτύπημα όλο το σπίτι.
Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο ίδιος , η σύζυγος του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.
Ο κεραυνός τα έκαψε όλα! Τηλεοράσεις, κουζίνα, ηλεκτρικές συσκευές και ο ηλεκτρικός πίνακας καταστράφηκε.
Ευτυχώς η οικογένεια δεν έπαθε το παραμικρό και δεν τραυματίστηκε κανείς από το απίστευτο αυτό γεγονός.
Το περίεργο είναι ότι υπάρχει αλεξικέραυνο στο ραντάρ στο βουνό αλλά ο κεραυνός χτύπησε το σπίτι.
Ο ιδιοκτήτης αμέσως κάλεσε τον ηλεκτρολόγο και όπως μας ενημέρωσε θα τοποθετήσει αλεξικέραυνο και στο σπίτι του ενώ ήδη ξεκίνησε να επισκευάζει τις ζημιές για να μπορέσει να περάσει Χριστούγεννα με την οικογένεια του.
kosvoice.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.