ροή ειδήσεων

Αντιδράσεις Δημάρχων για τις μεταβιβάσεις ακινήτων στις Περιφέρειες

“Φωτιές”, ακούμε, έχει ανάψει η διάταξη που προωθείται στο νομοσχέδιο για τη Βία στον Αθλητισμό, με την οποία μεταβιβάζονται στις Περιφέρειες 83 ακίνητα κυριότητας ΕΟΤ και διαχείρισης ΕΤΑ... Και αυτό, γιατί υπάρχει ένα “κενό” στο τι ακριβώς θα συμβεί με όσα από τα ακίνητα αυτά είχαν περάσει στη δικαιοδοσία των τοπικών Δήμων για την εκμετάλλευσή τους.
Η μεγαλύτερη “φωτιά”, φαίνεται ότι άναψε στη Ρόδο, όπου ο Δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς άρχισε να ξιφουλκεί κατά πάντων και με τον υφυπουργό Νικητιάδη να βρίσκει και αυτός τον μπελά του.
Το αστείον της υπόθεσης είναι ότι ο Περιφερειάρχης Μαχαιρίδης δηλώνει αφενός μεν άγνοια της διάταξης, αφετέρου δε, ότι πράγματι οι Δήμοι πρέπει να διαχειρίζονται τέτοιου είδους ακίνητα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Για την ιστορία, μεταξύ των ακινήτων που μεταβιβάζονται στην Περιφέρεια, περιλαμβάνονται τα 600 στρέμματα της έκτασης των “Πεταλούδων”, το ακίνητο, πρώην ξενοδοχείο, “Λίνδος” στην πόλη της Ρόδου, το πάρκο Θέρμαι, κάτι περίπτερα και άλλα ακίνητα.
Παρόμοια, πλην σαφώς ηπιότερης έντασης, περιστατικά, πάντως εκδηλώθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπου μάλιστα οι σχέσεις Δημάρχων και Περιφερειαρχών δεν είναι καλές. Επομένως, περιμένουμε και συνέχεια...
http://tourismlobby.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *