ροή ειδήσεων

Χριστούγεννα και πήγαν να κόψουν το ρεύμα σε σπίτια!

- Καλά, δεν έχουν ούτε όσιο, ούτε ιερό;
- Οι καραμπίνες ήταν έτοιμες και παραλίγο να …λαλήσουν!...


Παρασκευή, δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη Γιορτή των Χριστουγέννων, βγήκαν παγανιά συνεργεία της ΔΕΗ (ή εργολάβοι της) για να κόψουν το ρεύμα σε σπίτια επειδή δεν πλήρωσαν το χαράτσι, το λεγόμενο «τέλος επί ακινήτων»!
Η επέλαση των φρουρών του δημοσίου συμφέροντος (!) προσέκρουσε στην έντονη αντίδραση των κατοίκων, που ευτυχώς, εκείνη την ώρα, βρίσκονταν στα σπίτια τους, αλλά και των γειτόνων που αντελήφθησαν τί συνέβαινε και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Σε όλες τις περιπτώσεις τα συνεργεία τράπηκαν σε φυγή, δεδομένου ότι τα πνεύματα ήταν οξυμένα και υπήρχε κίνδυνος βίαιας κατάληξης.

Η πιο δύσκολη περίπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της οδού Μιχ. Πετρίδη, όπου παραλίγο να «μιλήσουν και οι καραμπίνες»!
Συγκεκριμένα, όταν το συνεργείο έγινε αντιληπτό οι γείτονες άρχισαν να τους βρίζουν και να φωνάζουν εν χορώ «φέρτε τις καραμπίνες». Και πράγματι, υπήρχαν καραμπίνες. Μπροστά στο ενδεχόμενο της χρησιμοποίησής τους από τους οργισμένους κατοίκους, το συνεργείο μάζεψε γρήγορα γρήγορα τα σύνεργά του, μπήκε στο αυτοκίνητο και αποχώρησε, με τη συνοδεία πολλών πολιτικών κοσμικών επιθέτων για τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και άλλους …φιλεύσπλαχνους κυρίους!
Μέχρι τώρα δεν είχαν γίνει γνωστά τέτοια περιστατικά – και ίσως να μην συνέβησαν κιόλας. Τα όσα όμως συνέβησαν την Παρασκευή είναι προκλητικά και εξωφρενικά. Διότι είναι δυνατόν, παραμονή Χριστουγέννων, και γενικά σε περίοδο εορτών, να επιχειρείται η διακοπή της ηλεκτροδότησης σπιτιών; Χάθηκε πια και ο κοινός νους ότι τέτοιες ενέργειες ξεπερνούν κάθε όριο αναμονής και πώς είναι ικανές να χρησιμοποιηθούν ακόμη και όπλα! Ο κόσμος είναι απελπισμένος, αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, πολλοί δεν μπορούν να γιορτάσουν, θα τους κόψουμε κι από πάνω το ρεύμα;
Ντροπή!

http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. GAMHSTE TOYS TA RAMMATA TOYS POUSTARADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλεος ρε παιδια χριστουγενιάτικα ????? τι ειν' αυτοι ρε παιδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/12/11 21:35

    Βρείστε καλλίτερα αυτούς τους πολιτικούς τα καθίκια που σκέφτηκαν το χαράτσι, και αυτούς τους εδώ ανεγκέφαλους που εδωσαν την εντολή να πάνε χρονιάρες ημέρες οι υπάλληλοι τους τα συνεργεία για να εκτελέσουν την συγκεκριμμένη δουλεια.

    Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι που πήγαν να κάνουν τις διακοπές του ηλεκτρικού ειναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. flintstone26/12/11 08:23

    Ναι όπως το λαμόγιο ο εργολάβος που για το κέρδος χέστηκε το αν θα έχει ο φτωχός ρεύμα για τις γιορτές, μιλάμε για έναν άνθρωπο που πραγματικά του αξίζει να μείνει παράλυτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/12/11 10:18

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΟΧΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΞΟΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΣΚΥΓΚΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/12/11 11:03

    ντρεπομε που ζω στην ελλαδα ηδη εχουν αρχισει πολλες οικογενειες και μεταναστευουν στο εξωτερικο αισχος νιωθω μεγαλη αηδια γεια το κρατος και γεια τους πολιτικους που μας κυβερνανε αυτη οι αλητες καλα τα τζεπονουνε μονο γεια την παρτη τους να δουμε γεια ποσο ακομα ο ελληνικος λαος θα κανει υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/12/11 16:12

    to reuma ston kirio den kopike gia t xaratsi ... kopike gt einai epaggelmatias pataksis. me epanelimenes paraviasis tou metriti .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/12/11 18:15

    paidia den pigan na to kopsoun apo xreos..pigan giati o kurios autos paraviaze epanillimena to roloi me apotelesma na exei reuma xwris na plirwnei tipota!pio eksupnos einai autos apo olous tous allous pou plirwnoun!?to kserw apo prwto xeri!!!!kai eksallou i deh den kanei diakopes an xrwstas to xaratsi mono!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/12/11 22:14

    ISTE OLOI ASXETOI KAI PSEFTES !!!!!OI DIAKOPES EXOUN STAMATISI APO TIS 15 DEKEMBRIOY KAI EPITELOUS ENIMEROTHITE OTI DEN GINONTE GIA TIN ORA TOYLAXISTON LOGO TOY XARATSIOY, TO REYMA KOBETE STOUS APATEONES OI OPIOI TO MONO POU KSEROUN INE NA KLEBOUN AFTOI PREPI NA TIMOROUNTE!!!! OSO GIA TIS KARAMPINES .....OPIOS APATEONAS PATAKSIS TOLMA AS TIS BGALI.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *