Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

  ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Αύξηση θητείας προ των …πυλών του Πενταγώνου

Προς αύξηση της στρατιωτικής  θητείας  «δείχνει»  η εισήγηση των Επιτελείων, ενώ και ο υπουργός...
Αμυνας κ. Αβραμόπουλος φαίνεται να υιοθετεί την τάση. Και αυτό την ώρα που η Νεολαία του κόμματός του, η ΟΝΝΕΔ, έχει ταχθεί υπέρ της διατήρησή της στα ίδια επίπεδα!
Οι εισηγήσεις των Γενικών Επιτελείων για το ζήτημα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας αναμένονται επισήμως αλλά στην κεκλεισμένων των θυρών, συνεδρίαση των μελών της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας το κλίμα ήταν υπέρ. Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ     Πέτρος Ευθυμίου είπε ότι αν χρειάζεται πρέπει να πάει ακόμα και 18 μήνες- πάντα βάσει των εισηγήσεων των ειδικών.
Ωστόσο η αύξηση «θα κάτσει» μάλλον  στο τρίμηνο…
Τη σύσκεψη απασχόλησε επίσης το μισθολόγιο και το συνταξιοδοτικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα μέλη της επιτροπής, πλην των εκπροσώπων του ΚΚΕ, θεωρούν ,λένε πηγές του υπουργείου  ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα των ναυπηγείων.-υποβρυχίων.  Όσον αφορά το μισθολόγιο και το συνταξιοδοτικό, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναμένει τις προτάσεις του υπουργείου Οικονομικών για να τοποθετηθεί σχετικά, ωστόσο η τάση είναι ότι δεν πρέπει να γίνουν άλλες περικοπές.
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/12/11 07:55

    το σοκ που το ειδαν εδω και 6 μηνες λενε για αυξηση και συγκερημενα απο τη α εσσο του 2012 αντε καιρος ειναι να φυγουν χεδον ολοι οι εποπ που ειναι στην πραγματικοτητα μια αιμοραγια για το κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/12/11 08:53

    Τσαμπα λεφτα ειναι αυτοι οι ΕΠΟΠ...Πληρωνουμε οι πολιτες ανθρωπους που δεν προσφερουν σχεδον τιποτα! Καριερα κανουν με τα λεφτα των φορολογουμενων και δεν προσφερουν τιποτα αντιθετως κανουν κακο! Τρωνε πινουν κομουντε και πληρωνονται ΤΣΑΜΠΑ! Ας πανε να κανουν μια αληθινη δουλεια για να δουν πως βγαινουν τα λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/12/11 10:02

    08:53 ΣΩΣΤΟΣ! ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/12/11 10:42

    Τι ΣΟΚ ρε μεγάλε; το γράφεις λες και κάνανε την θητεία 5 χρόνια!! Και σιγά την θητεία! 1 χρόνο και αυτός στην πίπα. Για να μην μιλήσουμε για βίσματα και ειδικά εδώ στην Ρόδο για τους "ταπεράκιδες" που όλοι παίρνουν μετάθεση από το κέντρο στην παραμεθόριο και είναι δίπλα από το σπίτι τους. Ο Σταρτός είναι για άντρες με αρχίδια ρε!! Άντε να πουμε γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να ψάχνουμε για άντρες όταν οι τούρκοι ψάχνουν για πούστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *