ροή ειδήσεων

Συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά του ιδρύματος Αγίου Ανδρέα

Αγαπητοί Συνδημότες
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σε συνεργασία με το γραφείο εθελοντισμού της 2 ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, θέλουμε θερμά να ζητήσουμε την βοήθειά σας για τα παιδιά του Ιδρύματος στον Άγιο Ανδρέα...
στο Παραδεισι. Ενημερωθηκαμε πως τα παιδια χρειαζονται παιχνιδια. Επειδη οπως ολοι γνωριζετε ειναι παιδια με ειδικες αναγκες δεν κανουν οποιαδηποτε παιχνιδια και πρεπει να ειναι συγκεκριμενα.



Παιχνίδια μουσικά 



Κούκλες με μουσική ή χωρίς 

Αυτοκινητάκια 

Ολα τα παιχνίδια θα πρεπει να ειναι απο 2-5 χρονών διοτι αυτα ειναι τα πιο ασφαλή για τους μικρους μας φιλους. Σας παρακαλούμε μην φερετε μεταχειρισμένα παιχνιδια παρα μονο αν ειναι σε αριστη κατασταση, επειδη δεν θελουμε τα παιδια να αισθάνονται οτι ειναι παιδια δεύτερης κατηγορίας αλλα και επειδη μπορουν να τραυματιστούν. Δεν δεχόμαστε χρηματικες πρόσφορες παρα μονο παιχνιδια γιατι αυτο θα φερει μεγαλη χαρα στους μικρους μας φιλους.

Τα παιχνίδια μπορειτε να τα φερετε στο ISIS TRAVEL στο Φαληρακι και θα φροντίσουμε μολις μαζευτούν αρκετα να τα παρουμε εμεις στον Άγιο Ανδρέα.

Ενοψει λοιπον των Χριστουγέννων, ας κανουμε ολοι μια καλη πραξη για αυτα τα παιδια και ας τους προσφέρουμε το ελαχιστο που μπορουμε. Εκεινα ηδη μας το ανταποδιδουν με το πιο γλυκο χαμογελο τους .

Σας ευχαριστούμε

Σαμπρινα Παγωνακη –Νατασσα Περιδη
Πληροφορίες στα τηλ 22410-85060 η 6944519706

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *