ροή ειδήσεων

Μείωση κατά 150 χιλιάδες υπαλλήλους στο Δημόσιο

Παραμένει ο στόχος της μείωσης του προσωπικού στο Δημόσιο κατά 150.000 υπαλλήλους έως το 2015. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης...

στη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Ρέππας με τον μόνιμο εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Αθήνα, Μπόμπ Τραα «επαναβεβαιώθηκε ως κεντρικός αριθμητικός στόχος η μείωση κατά 150.000 του προσωπικού στο Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα το χρονικό διάστημα 2010-2015, μέσω συνταξιοδοτήσεων και μείωσης των νεοπροσλαμβανομένων μόνον για την κάλυψη των πραγματικών ανάγω»

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενημέρωσε για την εφαρμογή της εφεδρείας με την χρήση οριζόντιων κριτηρίων, αναφέροντας και πάλι ότι τα οριζόντια κριτήρια δεν είναι ορθά κι επανέλαβε ότι δεν αποτελούν πολιτική επιλογής.

Ο κ. Ρέππας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είχε την πρωτοβουλία γι’ αυτήν τη συνάντηση προκειμένου να εξετασθεί από κοινού η εξέλιξη της συνεργασίας με τον μηχανισμό στήριξης, ιδίως σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στο Δημόσιο.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε λεπτομερής αναφορά στη συνεργασία με την task force για τη διοικητική μεταρρύθμιση και την πορεία του σχεδίου νόμου για το επιτελικό κράτος, που αναμένεται σύντομα» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/1/12 10:24

    Ετοιμάζονται τώρα να αξιολογήσουν τους υπαλλήλους στο δημόσιο με αντικειμενικά κριτήρια που ακούν στο όνομα... Ψυχομετρικά ΤΕΣΤ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δηλαδή δεν θα δούν τα προσόντα, την αποτελεσματικότητα, και το κυριότερο τον ΤΡΟΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ του υπαλλήλου( ΑΣΕΠ ή ΜΠΑΡΜΠΑ στην Κορώνη). Για μας που τίποτα δε μας χαρίστηκε, τη νέα γενιά υπαλλήλων στο δημόσιο μέσα απο προκηρύξεις ΑΣΕΠ, είναι άδικο να μας αντιμετωπίζουν όπως τους κομματικά διορισμένους εν μέσω νυχτής, όλοι στο ίδιο τσουβάλι?? ΓΙΑΤΙ? δε μας χαρίστηκε τίποτε συνάδελφοι....αν δεν δραστηριοποιηθείτε κάποια στιγμή θα σας πάρει όλους ο οδοστρωτήρας των απολύσεων και αυτό είναι άδικο για σας.... αλλά ίσως όχι και για όλους εκείνους τους κομματοδιόριστους κοπρίτες κατα Πάγκαλο(δε λέει κ ψέματα!!) που είναι σήμερα η βασική αιτία του υπεράριθμου και παχυλά αμοιβόμενου Δημοσίου. Δικαίως εξοργίζεται ο υπόλοιπος κόσμος που πεινάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/12 10:49

    10:24 ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΚΙΣΤΕΣ!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!
    ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!
    ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/12 10:51

    poly sosto!!! kati pige na pei o Raggousis gia aksiologisi ton dimosion ypallilon me basiko kritirio to tropo pou prosliftikan kai pesane oloi na ton fane,
    Xazoi einai na apolisoun tous kommatikous tous stratous pou me toso kopo kataferan na diorisoun?
    Dimosio xrima ksodeboun alloste, de tous plironoun ta kommata oute fisika oi idioi apo tis tsepes tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/12 11:17

    Ο ΡΑΓΓΟΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ, ΣΩΣΤΟΣ!!!
    ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ,,,Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΜΑΣΤΕΡ,ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΜΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΡΑΓΓΟΥΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ (βλέπε προσωπική διαφορά για εφοριακους ο Βενιζέλος)ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/1/12 21:21

    11/1/12 10:49 Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα της κρίσεως στο δημόσιο, εσύ που αξιολογήθηκες ήδη μέσα από εξετάσεις Ασέπ και κατάφερες να διακριθείς ανάμεσα σε πολλές χιλιάδες συνυποψηφίων σου, θα κριθείς τώρα Ανεπαρκής και Πλεονάζων, ενώ αυτός που πληρεί τα κομματικά κριτήρια, αυτός που τον φυτέψανε και φύτρωσε πάνω στην καρέκλα θα παραμείνει στη θεσούλα του. ΠΑΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *