ροή ειδήσεων

ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ MAZDA ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ...
ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑ ΠΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΎΝΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΈΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ? ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
Σας το λέω και στα εβραϊκά μήπως και το καταλάβετε τέτοιοι Εβραίοι που είστε: מי שיש לו שני מעילים לתת לאחד

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/1/12 21:22

    Ειδικά στο νεκροταφείο, γίνεται "πανηγύρι".
    Για να μην επεκταθώ, και για να μην βουτήξω κανέναν και τον σαπίσω στο ξύλο, θα πρέπει ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης, να τραβήξουν κανένα αυτί εκεί μέσα. Ο καθένας για τους "δικούς" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...vreite n asxolitheite me kati sovaro kai pigenete k se kamia ekklisia...karagiozides...oi papades sas ftaine....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/12 21:28

    jotzi: μας φταινε οι απατεωνες γενικα.. ειτε φορανε παντελονια, ειτε ρασσα ειτε φουστες.

    παντως ρε παιδια, εγω παπαδες με βιλες δεν γνωριζω. εσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/12 21:34

    Σας είπε κανείς να τους τα δίνετε ρε παπάρες !!!!
    Και όταν τους τα δίνεις να ζητάς απόδειξη !
    Άντε την τσαμπικία σας, που είστε μπουρδελονήσι και σας φταίνε μόνο οι παπάδες ... Μαναααα !!!!
    Τι είναι αυτά που λέγουσι πρεεε!!! Και αν δεν μπορείς να πάρεις δεύτερο μπουκάλι γάλα πήγαινε για δουλειά, που δουλεύεις 6 μήνες και μετά ζείτε με το ανεργίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/12 21:45

    ate blaxo pigene mitro na piksis to triii sthn stan toy kyr soy kai ase thn tsampikia ,bromile blaxo kompleksike den sas aresi i tsampikia alla oloi edo mazeytikate skatoblaxoi pou bromoyse to xnoto sas apo thn pina kai ladose to anteraki sas tora kai bgazete kai glossa,ante gidi me koydoyna ante ston stani sou prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mitro mmmmm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/12 21:45

    7/1/12 21:34 ρε τσομπάνε βλαχάρα, τελευταίε. εγώ δουλεύω 14 ώρες την μέρα σαν τον αλβανό και είμαι έλληνας, εσυ ρε φίλε αν είσαι παπαδοπαίδι και ανέχεσαι να ζείς με χαρτζιλίκι από τους γονείς σου τότε κάτσε εκεί να γεράσετε και παρέα. Αφορισμένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/12 21:50

    Εγώ πάλι λέω ότι είναι κανένα "τυπάκι" που έχει σχέση με το νεκροταφείο και του πατήσανε τον κάλο.Για αυτό και τόσο δηλητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/1/12 21:58

    7/1/12 21:50 milas gia ton 7/1/12 21:34 na fantastw? giati egw eimai katastimatarxis, kai xesmenous tous exw, anagki den exw kanena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/1/12 22:00

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ(ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ,ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΩΝΕΙ.ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΑΝ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΙΑ .ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/1/12 22:04

    loipon egw eime rodiths mhn arxisete pali tis paparies me "BLAXOUS " ktl, KAI EMENA MOU THN DINEI OTAN MAS LENE TSAMKIKOUS KTL,OMWS AMMA GINEI KANENAS POLEMOS ME TOUS TOURKALADES OI "BLAXOI" FANTAROI 8A MAS BOH8HSOUN....EIMASTE OLOI ELLHNES KAI AFHSTE TIS PAPARIES....
    H ALH8EIA EINE OTI OI PAPADES KALOTRWNE OMWS TI 8ELETE NA SAS FEROUN XOTZADES?
    MIN TA GAMATE OLA...
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/1/12 22:06

    7/1/12 22:00 καλά τα λές και συμφωνώ σε όλα, αλλά εγώ τα παίρνω με κάποιους που ξέρουμε που είναι σκασμένοι από το φαΐ και έχουν την βιλάρα τους και δεν τους κουνάει κανείς και εκμεταλλεύονται το όνομα του Θεού για να θησαυρίζουν, αυτό δεν σε ενοχλεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/1/12 22:09

    7/1/12 22:04 το ιδιο με το παραπάνω θα σου πώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/1/12 22:10

    7/1/12 22:04 e oxi re file as ginetai o ka8e kompogianitis papas kai na klevei to pagkari kai esy na toy filas kai to xeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/1/12 22:14

    Καλά κάνεις και δουλεύεις 14 ώρες. Αλλά το θέμα είναι τι δουλειά κάνεις, δεν είμαι παπαδοπαίδι, ούτε έχω σχέση με το νεκροταφείο! Έχω δουλέψει σερβιτόρος, έχω δουλέψει γεωργός, οικοδομή, ταρίφας ... Το να εκμεταλλεύεσαι τον άνθρωπο που έρχεται διακοπές δεν είναι δουλειά! Είναι καραγκιοζιλίκι και απάτη ! Σας κλαίω από τώρα γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα έχετε ούτε Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου {πέφτει αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι όταν μπαίνετε με τα αυτοκίνητά σας μέσα στην μεσαιωνική πόλη}, ούτε Παλιά Πόλη... δεν είστε ικανοί για τίποτα παρά μόνο για άγρα πελατών. Αν ήσασταν ικανοί τώρα θα έπρεπε να ήσασταν Μονακό... Όσο για την κουδούνα φίλε μου μακάρι να ήξερες !!! Δείξε μου την παράδοση σου, τα έθιμα σου, τα ήθη σου που βασιλεύουν στην Ορφανίδου ... και όσο για το ότι όλοι σας βρίζουμε αλλά όλοι είμαστε εδώ, δυστυχώς δεν είχα επιλογή στο που θα βρίσκομαι ... σε αντίθεση με εσάς που δεν ξέρετε που πέφτει η Κοζάνη ! Και επί του θέματος ας μας πει αυτός που έκανε την ανάρτηση πόσα έχει δώσει σε εκκλησιά. Όχι σε ιερείς !!! Σε εκκλησιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/1/12 22:17

    7/1/12 22:14 EXEI KΟΣΤΟΛΟΓΙΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ? ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/1/12 22:21

    22.17 η εξυπνάδα σου περισσεύει ! Δεν είμαι από την Κοζάνη, αλλά για να κατηγορείς πρέπει να είσαι παθών... πρέπει να έχεις ακούσει έστω κάτι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/1/12 22:26

    7/1/12 22:14 Είμαι αυτός που έκανε την ανάρτηση, καταρχάς σε ευχαριστούμε που καταδέχτηκες να έρθεις και να μείνεις στο βρωμόνησο μας όπως μας δίνεις να καταλάβουμε από το πως μιλάς για εμάς. Τώρα ρε φίλε δεν με ενδιαφέρει τι δουλειές έκανες, εγώ είμαι επιχειρηματίας και αγωνιώ καθημερινά για το μεροκάματο. Στα @@ μου και τι κάνεις και στον κόσμο στα @@ τι κάνω και γω, το επίπεδο μου είναι αντάξιο του δικού σου και γι'αυτό μιλάω και έτσι. Ένας γάμος ή μια βάπτιση φίλε μου έχει ταρίφα από την εκκλησία και τον εκάστοτε παπά που θα τελέσει το μυστήριο, όλοι τα ξέρουν και όλοι κάνουν τον Κινέζο. Σαν και σένα υπάρχουν άτομα με παρωπίδες και λένε δεν πειράζει και καταστρέφουν τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/1/12 22:29

    σας αρέσει ρε να βλέπεται παπάδες να ειναι στην πένα και και να υπάρχει κόσμος χωρίς φαγητό και σπίτι? αυτά λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/1/12 22:39

    Απόδειξη του ζήτησες ? Γιατί δεν έκανες το μυστήριο σε μια μικρή εκκλησιά ? Ήθελες τον Ευαγγελισμό στο Μανδράκι ? Πόσα έδωσες για μπαλόνια ? Ποσά έδωσες για κομμωτήριο της γυναίκας ? και ποιος σε υποχρέωσε να τα δώσεις στον ιερέα ? εμείς φταίμε !!! εμείς κάναμε την θρησκεία κοσμικό γεγονός σε κάθε μυστήριο !
    Όσο για την καταστροφή της πατρίδας μας... ευχαριστώ τον Θεό που ανατριχιάζω ακόμα στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.
    Καλή Χρονιά να έχεις φίλε μου επιχειρηματία.
    Με Τιμή
    Ο Βλάχος Με Την Κουδουνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/1/12 22:46

    7/1/12 22:39 ρε μπουρτζόβλαχε εποπ, ανήπαντρος είμαι, για αλλους καημένους τα λέω. Ενα δυο εν δυο εν δυο ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/1/12 22:51

    Ομορφάντρα μου !!!!!!
    Δεν πειράζει !
    Ποιος σου είπε ότι είμαι εποπ ρε @@ρακο ?
    Τιμή μου το μπουρτζόβλαχος !!! Έχει κάτι από ράτσα μέσα !!!
    Εσύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/1/12 22:59

    παπάς ζητά λεφτά για να ανάψει τα φώτα σε έναν γάμο η μια βάπτιση ;
    -όχι να ανάψει τα κεριά..αφήστε τον να στραβωθεί όταν θα διαβάζει.
    παπάς ζητά έξτρα για το air condition το καλοκαίρι ;
    -όχι να του λέτε,αυτός θα σκάσει παραπάνω από εσάς με τα ράσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/1/12 23:51

    pedia ego dilono ypeuthina oti bgazo gero merokamato apo tous papades tous rixno kana poutso mia ston ena mia ston allo!!k epeitelous tha agoraso k ego kenourio autokinito apla den ksero pos tha to dikiologiso stin eforia!!mallon tha bgalo mia fotografia to kolo kathe papa k tha tis paro stin eforia!!gamise k esei ena papa.....mporeis!!!bohthise to isidima sou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/1/12 05:23

    pantos aytos o mpastoynoblaxos poy milaei den einai apo aytous poy tha mas boithisoyn se polemo me toys toyrkoys to pithanotero einai na paei mazi toys o kompleksaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/1/12 06:55

    Ρε παιδιά ξυπνήστε επιτέλους...οι περισσότεροι παπάδες σήμερα γίνονται καθαρά μονο και μονο για το επάγγελμα επειδή ξέρουν ότι υπάρχουν πολλά κορόιδα που πληρώνουν για να φανούν στον κόσμο. Ήτανε έτσι τα παλιά τα χρονια? ΟΧΙ. υπάρχουν παπάδες που έχουν ακόμα ταπεινοφροσύνη αλλα δυστυχώς πρέπει να τους ψάξουμε με τα κιάλια γιατί είναι μετρημένοι στα δάκτυλα. Και αυτοί που φταίνε περισσότερο είμαστε εμείς και όχι ο παπας, πόσες φορες συναντήσαμε βλάκες που βάζουν το χέρι στην τσέπη και τους δίνουν λεφτά επειδή είναι έτσι γουστάρουν? πόσες φορες σας έτυχε να θέλετε να δώσετε λεφτά αλλα ο παπας αρνήθηκε? εμενα πολλές τουλάχιστον για τους λίγους παπάδες που γνωρίζω αλλα από πίσω πάντα βγαίνει ένα τρίτο χέρι που τα απαιτεί και δεν είναι άλλος από τον επίτροπο τις κάθε εκκλησιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/1/12 15:37

    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΔΕΝ ΣΕ ΦΕΡΕ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ...
    Ο ΠΑΠΑ-ΡΑΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/1/12 15:57

    8/1/12 15:37 ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ "ΜΙΣΗ" ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ, ΕΣΥ? ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ Ε? ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ, ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΚΕΙ, ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/1/12 15:58

    8/1/12 15:37 an exeis ntalaveria me tous papades ;h se gamane mi to deixneis toso, ektos kai an einai ND kai vgazeis to antipasokiko sou komplex se mia alh8eia mou ekmetalevetai o ka8e tragos sto onoma tis xristianosinis, kasma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/1/12 16:02

    8/1/12 15:37 mipws eisai kai esy apo tous anergous pou pernoun 430 euro kai nomizoun pws epiasan ton papa apo ta arxidia? oli mera kafe kai facebook e? paliozwi! egw o malakas ftaiw pou dinw sto teve ta 30 euro pronoia gia tin anergia toy ka8e mpastardopoidou san kai sena re savouri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/1/12 16:24

    Πρόσεχε με τα ξεβρακώματα επιχειρηματία !!! Δεν απάντησες χθες γιατί βγήκες έτσι ??? Παλιά Πόλη ομορφάντρα μου ??? Έτσι παιχταρά μου !! Και φαντάζομαι πάρκαρες δίπλα στο συντριβάνι εεε ??? Δεν πειράζει !!!
    Και όσο για σένα που πηδάς ... άντε σε καμιά βάφτιση να δεις μ..νί ρε !!!

    Ο Βλάχος Με Την Κουδουνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος8/1/12 16:46

    8/1/12 16:24 kala esu prepei na pidouses katsikes kai 8a eisai o klasikos blaxos pou irthe rodo kai gamaei oles tis roditises e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος8/1/12 17:01

    Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου ...
    από κατσίκες ξέρω αλλά από ροδιτισες όχι...
    Έχω οικογένεια & στεφάνι !!!
    Family ??? Πως το λέτε εδώ στην Ρόδο !!
    Αααα δεν έχετε εεεε ??? Οk sorry !

    Ο Βλάχος Με Την Κουδουνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος8/1/12 17:07

    blaxo aei tiri-ksoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος8/1/12 17:21

    Ροδίτες πείτε μου την καταγωγή σας και από που κρατάει η σκούφια σας και το βουλώνω !!!

    Ο Βλάχος Με Την Κουδουνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος8/1/12 20:10

    Βρε παιδιά, σταματήστε πια! έλεος!!! Δείτε πρώτα πως ντύνετε το κοπέλι ο Δεσπόταρος του Ευαγγελισμού με τη μίτρα τη χρυσή, τα εγκόλπια τα διαμαντένια, τα κουδουνάκια και την αργυρένια γλίτσα του, βέρος αυτοκράτωρ του Βυζαντίου και όλοι οι αυλοκόλακες του, πόσα κοστίζουν όλα αυτά μπορεί κανείς να μου πει και που βρίσκουν τα λεφτά μήπως από τα παγκάρια ή κάτι άλλο, όταν πεινάει ο άνεργος, ο συνταξιούχος, ο μετανάστης, αμάν αμάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος8/1/12 21:23

    Μια απλή απορία που θα είχαν οι περισσότεροι από εμάς : Γιατί η εκκλησία δεν δάνεισε μέρος του δανείου άτοκα,ώστε να ορθοποδήσει η Ελλάδα ;
    -Μα πολύ απλά !1.Δεν θα τα έπαιρναν ποτέ πίσω διότι το κράτος είναι αναξιόπιστο
    2.Δεν γίνεται να τα δανείζεις στον ίδιο σου τον εαυτό(ερευνήστε για την εθνική τράπεζα όπου είναι βασικός μέτοχος η εκκλησία).
    3.όταν σε ελβετικές καταθέσεις αποφέρουν περισσότερα κέρδη.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ 2012 ΚΥΡΙΟΙ..Και όλοι οι ιερείς να ήταν πραγματικά αφοσιωμένοι στο ορθό λειτούργημα του θεού,το ψάρι από το κεφάλι βρομάει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος8/1/12 23:28

    epeidh emena 6 xronia a8ina ezisa kai na dw kai monaxous se monastiria otan gyrnousa sterea ellada ktlp alla ezisa kai toys papades-vasiliades, na tous metaferoun me limouzines kai na vgainoun apo to amaksi kati gkomenes pou 8a tis zilevan kai podosferistes, ta simperasmata dika sas, den nomizw na itan oi papadies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος9/1/12 01:42

    Γκόμενες ή γιουσουφάκια, σίγουρα θάταν τραβέλλες ... Το πρωί σηκώνουν τα χέρια προς το Θεό και τη νύχτα ψηλά τα πόδια ... Μπέκρες και χασίκλες το βράδυ αγγελάκια και θεούσες το πρωί και δεν συμμαζεύεται, όργια μεταξύ τους... Όλοι σέρνουν το χορό απ΄ το δεσπότη μέχρι το διάκο... Χαίρε το πισογλέντι και τις παράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος9/1/12 13:28

    G@MIETAI I MANA MOU K I OIKOGENEIA MOU K MOU ARESEI POU THN GINAIKA MOU THN KSEKOLIAZOUN KATHE MERA GIATI VRWMAW TYRI K I GINAIKA MOU EXEI GIDOTYRI STHN MITRA THS

    Ο Βλάχος με την κουδούνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος9/1/12 13:38

    BLAXO TO STEFANI POU EXEIS EYXOMAI NA TO PAREIS K MAGALITERO SKATO M@LAKA! POU EDW THA PSOFISEIS K OSPOU NA PAS STHN BLAXIA SOU THA EXEIS VROMISEI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος9/1/12 15:44

    Ποιος Ροδίτης ξέρει, εκτός από το να βρίζει, από πού κατάγεται ?

    Ο Βλάχος με την κουδούνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος9/1/12 15:48

    Και όσο για το στεφάνι ξέρουμε τι σεβασμό το έχετε εδώ στο νησί μουλικα!
    Από το ατιμούλικα !!!
    Ααααα και τον άλλο μήνα φεύγω !!!


    Ο Βλάχος με την κουδούνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος9/1/12 16:30

    an eixes gineka den tha isoyn edo na mas ta prizeis me tis malakies poy grafeis .o blaxos metin trompa tha les apo do kai pera ase tin koydoyna isixi kai traba na ton trompareis ligo stin periptosi soy kanei kalo ............'''ston proto psixiatro poy tha deis mpoyka mesa tha sothoyne poloi an to kaneis an pali den se noiazei gia toys alloys tote kanto gia tin patrida....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος9/1/12 18:16

    ΒΛΑΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΔΟΥΝΑ οι αλβανοί όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα πρώτα από τα μέρη σας πέρασαν, μήπως θυμάσαι αν σου εξιστόρησε καμια ιστορία η μάνα σου για το ποιος ήταν η αιτια που γεννήθηκες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος9/1/12 18:21

    βλάχο σκορπίσου εσυ και οι τραγοπαπάδες και ολοι οι αλβαναραδες να σκορπιστείτε απο το νησί μήπως και αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, ουστ στ'ανάθεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος9/1/12 18:29

    feygeis gt? pires metathesi ep-op? ante kales douleies sthn vlaxia sou k kalo tyri! arketes roditikes p@utses efage i ginaika sou as thn pidiksoun k pouthena allou giati mpouxtisan edw

    o blaxos pou ton travaei mera nixta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος9/1/12 20:02

    Σιγά ρε μαυροτσούκαλα Πόκεμον μην στραβοψωλιάσετε !!!
    Τι μαμίσια πέφτουν σ' αυτό το νησί !!!!
    Κοίτα τις πινέζες με τις μοικάνες που μαμανε κιόλας !!!
    Έλα και έρχεται η σεζοοο, νάνταααα θα γαμήσετε πάλι, καμιά τελειωμένη τουρίστρια στον ιστορικό δρόμο της Ορφανίδου !!
    Και επειδή την έχετε μεγάλη για δοκιμάστε φτάνει στον κώλο σας ?
    Κι όσο για τότε που οι Αλβανοί περνούσαν από τα μέρη μου ... περάσαν και φύγαν γιατί τους κυνηγήσαμε. Εδώ εγκαταστάθηκαν μόνιμα, σας πήραν της δουλειές, σας κλέβουν & σε λίγο καιρό θα παρακαλάτε να πηδάν τις κόρες σας μπας και κάνετε γαμπρό με λεφτά !
    Κηφήνες !!!!


    Ο Βλάχος με την κουδούνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος9/1/12 21:33

    tote giati oloi oi albanoi milane blaxika;e;e;e; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;blaxo me tin trompa;eksigise to etsi na soy doso aformi na grapsis kamia malakia pali ..pies alesfakolado na kalmareis stin arxaggelo exei kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος9/1/12 21:43

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΜΑΝΕΤΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος10/1/12 08:21

    Παίδες, μη ξεχνάτε και το Δεσπότη και τους γύρω εκλεκτούς αυλοκόλακες, κληρικούς και μη, που βόσκουν στα γραφεία της Μητρόπολης? Ποιος θα τους ελέγξει στα οικονομικά τους? Ο Μανέττας είναι ο ΜΑΝΕΤΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος10/1/12 13:43

    Οι Αλβανοί μιλάνε αρβανίτικα άπλυτε Αρχαγγελίτη !!! Πρεεεεε !!!!



    Ο Βλάχος με την κουδούνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος10/1/12 14:14

    και στο ροδινι εχει ενα τραγο που κονομαει και κανει βλαχιες. κι ο γιος το παιζει πρωτη μουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος10/1/12 14:17

    10/1/12 13:43 ΒΛΑΧΟ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ :
    ευχές
    s ti am hëros.
    S hits ghini.
    Σ τι αμ χερός (αρβαντοβλάχικο).
    Σ χιτς γκίνι.
    Να είσαι καλά.Να χαίρεσαι.
    Να είστε καλά.

    Ζ μπενεάτζε αρμενάεα!
    S baneadze armanamea!
    Να ζήσει η βλαχιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος10/1/12 14:24

    ΒΛΑΧΟ ΔΕΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΗΣΥΧΗ, ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΕΠ ΟΠ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩ ΣΥΣΤΗΝΟΤΑΝΕ ΩΣ ΛΟΧΑΓΟΣ, ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΣΕ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΥΦΟΣ, ΣΤΗ ΨΙΝΘΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ehehehe να΄σαι καλα με έκανες και γέλασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος10/1/12 14:25

    Ο ΒΛΑΧΟΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος10/1/12 14:25

    re afou aneferes ton strato, o papas tou stratoy ti einai? livanizei ola ta stratopeda kai exei kai aksioma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος10/1/12 14:27

    παρακαλείται να πάρει θεση ο Ο Βλάχος με την κουδούνα! για το σχολιο του 10/1/12 14:17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος10/1/12 14:27

    εσένα 14:24 μάλλον σε έσκισε στην θητεία κάποιος βλάχος γι'αυτό βγάζεις τόση χολή! και τα αλβανικά τα έμαθες από τον μπαμπά σου; καλά τα μιλάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος10/1/12 14:29

    Ο ΠΑΠΑΜΑΝΕΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος10/1/12 14:31

    ρε 10/1/12 14:29 ασε ησυχο το παπππαμανετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος10/1/12 14:59

    ποιος τον πιάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος10/1/12 16:48

    ante bre paidaki moy blaxako me tjn trompitsa pigene bre sta meri soy afoy eise dustixismenos edo ante stin eyxi toy theoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος10/1/12 16:50

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΒΛΑΧΟΤΣΑΜΠΙΚΟΣ. ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος10/1/12 17:19

    re koutsandria esu eisai re? re ti xamparia re?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος10/1/12 17:21

    re tikeli mipws esu? o frenti krouker pou legame stin aspri petra, re akoma vrwmate mizi8ra? vlaxokoudouniarh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος10/1/12 17:24

    Ο ΠΑΠΑΜΑΝΕΤΤΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙ, ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΛΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΥΒΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ? ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑ ΠΑΧΥ ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΧΙΑ ΦΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος10/1/12 23:14

    και ο Δεσπότης από τα πολλά φράγκα με τα χαράτσια στους γάμους, στις βαφτίσεις, στα εγκαίνια ναού (λένε ότι πάει η ταρίφα πάνω από 1000 ευρώ!!!), τα παγκάρια, και το μισθό που δεν δικαιούται γιατί τάχει όλα τζάμπα! Κάνε μια σούμα? 50 000 ευρώ πάνω κάτω, περνάει θαυμάσια με την εκλεκτή παρεούλα του στην έπαυλη του... Χαίρετε Ροδίτες ω ανόητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος11/1/12 13:59

    http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4082:patra-ieromonaxos-pyrobolise-kai-skotose-kynigoskylo&catid=35:generalnews&Itemid=67


    για αυτα τα τσογλάνια μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *