ροή ειδήσεων

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ Ή ΣΟΟΥ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ ;

ΣΗΜΕΡΑ 22-01-2012 Η ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΦΙΛΕΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΕΣ: ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΠΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΤΛ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΑΣΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ... ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 98% ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ , ΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΕΔΚΔ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ??? ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 80.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΣΑΠΑ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ?????? ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/12 19:06

    ε καλά τώρα... να και ο σκοπός είναι ιερός ποιός λογικος άνθρωπος θα πήγαινε εκεί έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η οικονομική μας κατάσταση τώρα ?

    Εκτός και αν μας πλέρωναν τις βεζίνες οι ψηφοθήρες που μαζεύονται σαυτές τις εκδηλώσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα την ψηφοθηρια...αφου ετσι κι αλλιως δεν θα τους ψηφησει κανεις...αφηστε να ψυτεψουν κανενα δεντρακι.το μονο προβλημα ειναι γιατι δεν πιανουν τα δεντρα....περιεργο δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/12 20:20

    Μου φένεται ότι ο καθένας λέει ότι βλακεία θέλει. Πώς έβγαλε τα έξοδα 80.000? Και εγώ τους βρίζω τους πολιτικούς αλλά μην λέμε και ότι μας κατέβει. Τα δένδρα δεν πιάνουν γιατί τα καταστρέφουν οι κατσίκες. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μερικοί τώρα τελευταία τους φταίνε όλοι και όλα. Ετσι είναι οι κομπλεξικοί... Μέχρι και την δενδροφύτευση άσχημο βρίκατε να πείτε. Εστω και αν φυτευτηκαν 10 δενδράκια για καλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/12 20:53

      ΦΙΛΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΦΑΙ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΛΕΤΖΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΑ 80.0000 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΙΛΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΣΑΝ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/1/12 09:35

      giati mpori aftos pou poulai ta dentrakia na ine filaraki tous xD

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/12 20:29

    αγαπητε φιλε Διαγορα ξερεις γιατι τα περισσοτερα δεντρα δεν επιασαν??? γιατι απλουστατα απο τοτε που φυτευτηκαν ανοιξη ολοκληρο το καλοκαιρι που περασε δεν ποτιστηκαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορα!!! Ξερεις γιατι δεν ποτιστηκαν ουτε μια φορα??? Γιατι οι υπηρεσιες με τα οχηματα που θα μεταφεραν το νερο, δεν ειχαν λεφτα να βαλουν βενζινη στα οχηματα.... η απολυτη ξεφτιλα! και στην επομενη αναδασωση που οργανωσε οχι ελληνικη εταιρεια αλλα ενας απο τους μεγαλυτερους ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ταξιδιωτικους οργανισμους (που μονο να κατηγορουμε τους γερμανους ξερουμε αντι να βλεπουμε τα χαλια μας) φροντισε το συγκεκριμενο γραφειο να δωσει και ενα ποσο για να βαλουν βενζινη τα οχηματα...ετσι απλα... εχουμε πτωχευσει εδω και καιρο και δεν θελουμε να το παραδεχτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/12 21:15

    parwn kai o dosek bravo stous psarades!

    prionokordelas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/1/12 10:08

    αντι να βγαζουν φωτο τα μικρα παιδια που εκαναν δεντροφιτευση τραβουσαν τους ψευτες- προδοτες του τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/1/12 17:03

    Γιατί τα ισοπεδώνουμε όλα; Έχουμε πτωχεύσει και στο μυαλό εδώ και πολύ καιρό όπως λέει και ο 10:29. Μόνο να κατηγορούμε ξέρουμε και τίποτα άλλο...Στη δεντροφύτευση δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί, αλλά και πολλοί πολίτες(και μικρά παιδιά) που προσπαθούν να προσφέρουν στο τόπο τους. Το γεγονός και μόνο ότι επτάχρονα και οκτάχρονα παιδιά φύτεψαν δεντράκια, είναι γεγονός από μόνο του ελπιδοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *