ροή ειδήσεων

Ξεκινούν οι διακοπές ρεύματος για όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι

Εντολές διακοπών και στη Ρόδο;
Αντιμέτωποι με τις διακοπές ρεύματος θα έρχονται σταδιακά από σήμερα χιλιάδες καταναλωτές, οι οποίοι δεν πλήρωσαν το Ειδικό Τέλος Ακινήτων... (κατά κόσμον χαράτσι) μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία των 80 ημερών εντός της οποίας έπρεπε να το καταβάλουν.
Τα γραφεία εξυπηρέτησης κοινού της ΔΕΗ δέχονται χιλιάδες κλήσεις από πολίτες που ζητούν πληροφορίες σχετικά με τα χρονικά περιθώρια που απομένουν μέχρι τη διακοπή του ρεύματος για να πάρουν πλέον την απάντηση από τους υπαλλήλους ότι το διάστημα παρήλθε και πλέον ανά πάσα στιγμή μπορεί να μείνουν χωρίς ρεύμα.
Ήδη στην Καλαμάτα έχουν δοθεί εντολές να κοπεί το ρεύμα σε 7 σπίτια και 3 καταστήματα, καθώς όμως οι υπάλληλοι που πήγαν στα σημεία αντιμετώπισαν τα μέλη του ΠΑΜΕ, η διακοπή της ηλεκτροδότησης δεν έγινε.
Εντολές διακοπής έχουν δοθεί και στην Πάτρα, κάποιες εκ των οποίων έχουν αρχίσει να εκτελούνται.
Στη Ρόδο τα πρώτα κρούσματα σημειώθηκαν χθες, καθώς οι εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης εκδόθηκαν από την Τετάρτη.
Εντολές διακοπής έχουν εκδοθεί και στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα στις 12:45, κάτοικοι της Λαμίας θα συγκεντρωθούν έξω από το κτίριο της ΔΕΗ για να παραδώσουν τους λογαριασμούς τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας «για το παράνομο, αντισυνταγματικό και εκβιαστικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ» και καλούν «όλους τους πολίτες να παραβρεθούν και να ορθώσουν το ανάστημά τους όλοι μαζί ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ».
Μετά τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που αρνήθηκε να αναλάβει τη διακοπή του ρεύματος σε πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το ειδικό τέλος, τώρα και οι εργαζόμενοι σε εταιρείες ιδιωτών εργολάβων που έχει προσλάβει η ΔΕΗ για το έργο αυτό δηλώνουν απρόθυμοι να προχωρήσουν στη διακοπή της ηλεκτροδότησης οικιών αρνούμενοι να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους αντικοινωνικό έργο.
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ υποστηρίζει ότι θα κηρυχθεί αντισυνταγματική η απόφαση να μπει το «χαράτσι» στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ μετά την παρέμβαση στην Κομισιόν του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, εξετάζεται ακόμη και η παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με κίνδυνο η χώρα να πληρώσει πρόστιμο για το χαράτσι.

newscode.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/12 17:17

    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΤΑΝΑΛΙΑΣ-ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ)ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/12 17:18

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/1/12 19:33

    Ας έρθουν και τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/12 19:54

      Κο κο κοκο, κοκο κοκο!
      Οπως έκαναν και κάποιοι άλλοι.
      Δηλαδή!
      Παρακάλια στο συνεργείο, με το, Να παρασύρθηκα και δεν πλήρωσα με αυτά που άκουγα να λένε να μην πληρώσουμε κλπ κλπ. Θα τρέξω να το πληρώσω αμέσως.
      Και σήμερα το πρωί απο τους πρωτους αυτοί στην ΔΕΗ.

      Με τις υγειές σας , με τις υγειές μας, και εις άλλα με υγεία να έχουμε κάτι να λέμε.

      Διαγραφή
  4. ΝΙΚΟΣ13/1/12 20:53

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ.ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/1/12 21:51

    ΝΙΚΟ εάν αγοράσουν την ΔΕΗ τότε σημαίνει πως θα έρθουν και άλλες ιδιωτικές εταιρίες = ανταγωνισμός = φθηνότερες χρεώσεις στις κιλοβατώρες,πολύ απλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/1/12 21:51

    Νικο Πουσταρα ΠΑΣΟΚΣΙ, με τετοιους μαλακες σαν και εσενα δεν παμε μπροστα,εσυ πληρωσες γιατι εισαι ενα καλολαδομενο λαμογιο του δημοσιου. χριστοφορος ενας που θελει να σε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/1/12 22:18

    Εγώ δεν το πλήρωσα τους περιμένω στη γωνία θα το κοπσουν και μετα θα το συνδέσω μονος και χωρίς μετριτη μονο τις ΔΕΗ θα πληρώσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΙΚΟΣ14/1/12 09:18

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΕ ΑΝΔΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/1/12 12:07

    karagiozi tha mas peis kai lamogia ti douleia kaneis mporeis na mas peis.To mono pomporo na fantasto ti douleia kaneis mporei na einai adefara pou ta exeis lumena,paratrexamenos xeirokrotitis afton pou ipostirizeis kai lamogio pou exeis faei lefta meso afton kai tora mporeis na vrizeis tous allous.Otan erthei i ora afton pou kivernane kai arxisi to kinigito min nomizeis oti tou sinafiou sou tha tin glitosete tha fate kai eseis to kinigito sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/1/12 21:50

    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΛΒΑΝΕ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΡΤΟΝΑΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *