ροή ειδήσεων

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Γ.Ν.ΡΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

Όπως δημοσίευσε η Eνωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου...




Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/1/12 19:32

    Τον φαγατε πασοκακια ..............

    Τον καινουργιο να τον φερετε αμεσα και να του δινετε οτι ζηταει για να δειξετε οτι πρωην Διοικητης ηταν το προβλημα.

    Ροδιτη ξυπνα Δωδεκανησιε ξυπνα εσυ που τους ψηφιζεις και τους προσκυνας .

    Στο προσωπο ενος διοικητη χτυπανε εσας και κατ΄επεκταση τον Ελληνικο λαο.

    Αν σε περιπτωση δεν διορθωσουν την κατασταση στο Νοσοκομειο ειναι προφανες οτι τουρισμος θα μετακινηθει απεναντι (είναι γνωστο οτι ολοι οι τουριστες επιλεγουν και μαθαινουν που θα πανε μεσω διαδικτυου).

    Το βασικο ειναι βεβαια οτι Δωδεκανησιοι οσον αφορα την υγεια τους θα πηγαινουν Αθηνα (πουλωντας οτι εχουν) ή θα πηγαινουν απέναντι στα παιδια που μας αγαπανε και οι δυο λυσεις τους ειναι συμφερουσες .

    petaloudas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/1/12 20:17

    kala efage kai aytos....aytoi ton ebalan , aytoi ton ksebgalan...etsi einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/1/12 21:10

    Δε νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είχε ανάγκη να φάει.Αφού το (κατ'ευφημισμό)κράτος δε μας θέλει.Αφού οι πολιτικοί ήταν,είναι και θα είναι ανύπαρκτοι.Ας ξαναγυρίσουμε εκεί που είμασταν,Ιταλία....Τουλάχιστον θα βλέπουμε και Campionato και όχι Βourdeloleague....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/1/12 21:25

    den kserw tin oikonomiki katastasi tou, alla apo dikigoria miden to palikari...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/12 02:21

    Τον αξιότιμο K. Μιχ. Κόκκινο τον έζησα 2 ολόκληρα χρονια όσο δούλευα εκεί (εκτός προσωπικό νοσ/μειου) σας πληροφορώ ότι ήταν ο ποιο έντιμος και ειλικρινής άνθρωπος που γνώρισα εκεί μέσα και ο ποιο δουλευταράς, το μονο κακό ήταν ότι οι υπόλοιποι του ΔΣ τον ήθελαν μαριονέτα τους, όπως ήθελαν και όλους τους προηγούμενους Διοικητές που πέρασαν τα τελευταία χρονια από εκεί. Επίσης μαριονέτες θέλει και το ίδιο το κράτος και να κάνουν τα στραβά ματια για αυτούς εις βάρος του πολίτη πάντα, και προς όφελος μερικών εκ του μονιμου προσωπικού. Με όλα αυτά που τράβηξε 2 χρονια εγώ απορούσα πως άντεξε όλες αυτές τις πιέσεις που του ασκούσαν οι από πάνω και οι από κάτω, οι εντός και οι εκτός νοσ/μειου. Και σίγουρα αυτή τη φορα θα επιλέξουν ποιο προσεχτικά τον νέο διοικητή να είναι λαμόγιο και όχι έντιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/1/12 08:41

    ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ Ή ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ; Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Ο ΥΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑΝ. ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΨΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΑΛΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ (ΜΑΣΩΝΟΣ). ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ:
    1.)ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ
    ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ.
    2.)ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΙΕ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ)
    3.)ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ, ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ'ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
    4.)ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΙΝΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. (ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)
    5.)Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ. ΚΛΙΚΕΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ - ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΒΙΛΕΣ, ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΤΛ
    6.)ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
    7.)ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ..
    ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/12 15:26

      Εγώ πάνω σε τι αναφερόμουν? σε αυτά που λες και εσύ αλλα ξέφυγες παρα πολύ. Ο M.K. τα ήξερε όλα αυτά αλλα δεν ξέρεις με τι μαφίες είχε μπλέξει εκεί μέσα, γιατί για περί μαφίες μιλάμε. Δεν ξέρεις τι πιέσεις του ασκούσαν καθημερινά όλοι αυτοί οι μαφιόζοι, για να μην πω και απειλές και εξαναγκασμό παραίτησης επειδή προσπάθησε να τα σταματήσει όλα αυτά.
      Το μεγαλύτερο κακό όμως ξέρεις ποιο είναι? ότι δεν έχει ποτε κανένας έστω μια απόδειξη για όλα αυτά, ξέρουν και τα θάβουν όλα. Εμείς μονο τα ακούμε από διαφορους και τα λέμε, όπως και εγώ άλλωστε. Αν είχαμε όλοι μας αποδείξεις τώρα το νοσοκομείο θα ήταν πεντακάθαρο από τους μαφιόζους και δεν θα ήξεραν τι θα πει μίζα η φακελάκι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/1/12 15:42

      Και για να μην τα ρίχνουμε όλα σε όλους, να ξέρετε ότι οι μαφιόζοι είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού και όχι παραπάνω. Επίσης μαφιόζοι είναι και οι έξω...προμηθευτές, διαφορες εταιρίες και πάει λέγοντας. Και αφού έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα τότε γιατί δεν σταματούν τους σεκιουριτάδες? πάνω από 450.000 ευρώ ετησίως πληρώνει το νοσοκομείο για την μούφα φύλαξη του από ερασιτέχνες. Αν πλήρωνε δικό του προσωπικό φύλαξης θα του στοίχιζε πολλά λιγότερα σε σχέση με τις εταιρίες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα συνεργεία καθαρισμού. Θες παράδειγμα? το άτομο θα στοίχιζε στο νοσοκομείο περίπου στα 1000 ευρώ με τα ένσημα ο μηνας X16 που είναι οι φυλακες σήμερα μας κάνουν 16.000 X12 =192000 εγώ σου λέω μαζί μετά δώρα και τα επιδόματα άντε να πάνε το πολύ 250000 ευρώ. Ποιος βγαίνει κερδισμένος και ποιος χαμένος? και ποιος τα πληρώνει όλα αυτά? ΕΜΕΙΣ!!!!! Λύσεις υπάρχουν αλλα δεν βολεύουν κάποιους από το ΔΣ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/1/12 16:38

    Φιλε 05:26 Δεν μπορω να δεχθω οτι υπηρχε μαφιοζικη πιεση στο προσωπο του απ'τη στιγμη που ο πατερας του χορευει στον ιδιο χορο εδω και δεκαετιες. Οταν εισαι μεσα στα σκατα γνωριζεις πολυ καλα οτι σκατα θα βλεπεις. Επισης αν εχεις εστω και την παραμικρη αξιοπρεπεια τοτε δεν ασχολεισαι καθολου με το θεμα διοικησης του νοσοκομειου.. Τι αλλο να πω...Ειναι η γνωστη ρηση που λεει "να εισαι .... με αρχιδια κι οχι αρχιδια ....".
    Το θεατρακι του ταχα μου πιεσμενου το εχουμε δει απειρες φορες σ'ολα τα επιπεδα.
    Για μενα δεν ηταν τιποτα αλλο παρα ενα πολιτικο γραναζακι που διοριστηκε για να εκτελεσει εντολες του κομματος του. ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/1/12 17:39

      Δεν συμφωνώ με αυτά που λες γιατί δεν θα το σκεφτόταν καν για παραίτηση, ούτε για αστείο. Και αυτά περί κομματικά συμφέροντα και αρες μάρες κουκουνάρες για εμενα προσωπικά είναι μαλακίες, το χρήμα είναι το ισχυρότερο κόμμα από όλα τα κόμματα. Εκανε ποτε κάτι το διαφορετικό η ΝΔ? τα ίδια σκατά έκανε με τον απόστρατο που είχε για διοικητή του νοσοκομείου, με την μονη διαφορα ότι αυτός έπαιζε το παιχνίδι τους όπως αυτοί ήθελαν.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/1/12 18:44

    οκ φιλε... η προσπαθεια να κανεις το μαυρο ασπρο δειχνει οτι εισαι του κυκλου του. Μη χεσω τωρα τον σουπερ - διοικητη που πηγαινε κοντρα σ'ολους και σε ολα για το καλο του νοσοκομειου. το εργο του ηταν ενα ΜΕΓΑΛΟ τιποτα. Μη σου πω πως τα πραγματα εγιναν χειροτερα απο τοτε που ανελαβε. Εγω φιλε δεν ξερω ουτε απο νεοδημοκρατες ουτε απο πασοκους. Διοικητης ΣΩΣΤΟΣ τα τελευταια 40 χρονια τουλαχιστον δεν ξερω αν υπηρξε. ΟΛΟΙ λειτουργουν για χαρη του χεριου που τους ταιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/1/12 22:20

    egw ena 3erw ....... o kalos o kapetanios stin fourtouna fainetai ... !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/1/12 02:51

    Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου μας έφτασε κατά τις 11πμ για να αναλάβει τα καθήκοντα του. Έψαξε μόνος του και βρήκε το νέο του γραφείο (Οι κ.κ. Λοβέρδος Κρεμαστινός δεν είχαν φροντίσει να υπάρχει τουλάχιστον μια ομάδα υποδοχής)συστήθηκε στην γραμματέα και έκατσε στην καρέκλα του! Μα τι συμφορά τον βρήκε η καρέκλα δεν είναι αντάξια των μεγάλων του προσόντων και ευθύς διέταξε να του φέρουν μια νέα ανατομική. Τόσες ώρες
    (11-2) που θα κάθεται να παίζει πασιέτζα μη πάθει τίποτα ο πολύτιμος πισινός του. Συγχαρητήρια κ. Διοικητά με αυτή την τόσο σημαντική απόφαση ανοίξατε τον δρόμο για να λυθούν τα προβλήματα του Ιδρύματος επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *