ροή ειδήσεων

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΔΟΕ ΣΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ελέγχους κάνουν οι ράμπο του ΣΔΟΕ σε κόσμο που κάνει τα ψώνια του στο κέντρο της Ρόδου...


Σταματούν τους ανυποψίαστους με τα λιγοστά τους ψώνια και ζητούν αποδείξεις για όσα ψώνια έχουν μαζί τους. Δεν φτάνει που δεν έχει ο κόσμος να ψωνίσει, δεν φτάνει που τα μαγαζιά έχουν φτάσει σε απόγνωση από την αναδουλειά... έχουμε και το κυνήγι της φοροδιαφυγής. Από ποιον άλλο, φυσικά τον μικρό!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/1/12 12:34

    Δεν τρώγεσαι ρε Ελληναρά μου "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"
    πιά με τίποτε.
    Μέχρι χθές φώναζες εδώ στα μπλόγκ για την φοροδιαφυγή, γιατι δεν κόβουν αποδείξεις τα μαγαζιά, γιατι το ενα γιατί το αλλο.

    Σημερα που ειδες τους ελέγχους απο το ΣΔΟΕ Ελληναρά μου το γύρισες.
    Γιατί κάνουν ελέγχους.
    Αμ το άλλο το τρελλό και το ωραίο σου που έγραψες στην ανάρτησή σου? ////... έχουμε και το κυνήγι της φοροδιαφυγής. ......//

    Πραγματικά Ελληναρά μου.
    Εισαι ενα ρεσιτάλ υποκρισίας.
    Δεν ξέρεις τι ζητάς και τι θέλεις.

    Αραγε αυριο μεθαύριο , οταν κοπάσουν οι έλεγχοι, θα το ξαναγυρίσεις ?
    Θα αρχίσεις να φωνάζεις εναντίον του κράτους και των πάντων για την καθημερινή φοροδιαφυγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/12 12:47

    12:34 εχεις εν μερη δικιο φιλε μου. Ο κοσμος ομως βαρεθηκε να γινεται ο ελεγχος στους απλους πολιτες μονο. Φωναζει επειδη δεν γινονται ελεγχοι στους μεγαλοεπιχειρηματιες οι οποιοι εχουν μπουκωσει με φραγκα ολους τους εφοριακους.
    Ισως απο κει θα επρεπε να ξεκινησει το ΣΔΟΕ κι οχι απ'τους απλους πολιτες που αγορασαν μια μπλουζα 30 και 40 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/1/12 13:21

    12,34 κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις!! Το φαγοπότι συνεχίζεται κανονικά κι ο παπαδημιος ρίχνει κάθε μέρα στη φτώχεια και περισσότερο κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/1/12 13:49

    @ 5/1/12 12:47

    Δεν ισχυρίστηκα πουθενά οτι δεν πρέπει να γίνονται ελεγχοι και στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

    Θα χειροκροτούσα και θα του έλεγα και μπράβο σου, σε αυτόν με υπογραφή "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ" της ανάρτησης αν εγραφε ενα ευγε προς τις υπηρεσίες που άρχισαν επιτέλους τους ελεγχους.
    Και με την παρέναισή του αυτοί να γίνονται επι πάντων.

    Εδω αν δείς εχουμε με εναν που ειναι και πάρα πολλοι ομοιοί του που ανήκουν στην θεωρία του κόμματος Ο.Φ.Α.
    Δηλαδή Οπου Φυσάει ο Ανεμος.

    Αν εχεις κουράγιο να ανατρέξεις και σε αυτό το μπλόγκ θα δείς πολλές αναρτήσεις που αναφέρονται στο Εθνικό σπόρ της φοροδιαφυγής.

    Πολλοί σχολιαστές και αναρτησίες ηταν "φωτιά και λαύρα" εναντίον αυτών που φοροδιαφεύγουν και για την ανυπαρξία των ελέγχων.

    Αλλά σήμερα που αρχισαν οι έλεγχοι? , πάλι φωτιά και λαύρα.
    Φωτιά και λαύρα ομως το γιατί να γίνονται οι έλεγχοι.

    Τι ζητάμε τελικά?
    Εξαιρέσεις των εξαιρέσεων, της εξαιρέσεως?, και τα αυτά επι το δια ταύτα?.


    @ 12,34.
    Ειλικρινά και δεν σε καταλαβαίνω.
    Το τι σχέση εχω εγω με τις πράξεις του Παπαδήμου, και με φαγοπότια, και οτι ρίχνει τον κόσμο στην φτώχεια ?..
    Εγω για τρόπο σκέψης του Ελληνα σε οτι και να πάει να γίνει, και οτι υπάρχει η μεταβλητή αντίδρασή του έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/1/12 13:55

    συμφωνώ 12:34!!!πρέπει όμως να κάνουν τον έλεγχο παντού!έξω από ιατρεία και μικροβιολογικά εργαστήρια ας πούμε!!!!!και όχι μόνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/1/12 13:59

    Για κοίτα να δείς αντίδραση .Απο κάπου ξεκινήσανε .Εσεις τι πρόβλημα έχετε ; Υπάρχει και ειδικη γραμμή καταγγελιών για όποιον εξ υμών θέλει να δώσει κανα ελεύθερο επαγγελματια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/1/12 13:59

    το σχεδιο ειναι ενα ¨¨¨¨ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και τους ελληνες
    δουλους .
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ
    ΓΙΑ ΠΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΙΛΑΤΕ ?
    ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ ??? ΠΟΥ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ .
    ΘΑΝΑΤΟΣ .
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .
    ΕΛΕΩΣ .
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ???
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ
    ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ
    ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/1/12 14:07

    LOIPON AS PANE STO ARISTA STO RODINI DEN KOBEI POTE MA POTE APODEIXIS OPOS KAI TO PERIPTERO STO KARAKONERO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/1/12 14:10

    ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΖΥΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΣΕ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΤΩ .ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΑΓΚΩΣΗ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/12 15:02

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ!
    Ο ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ! ΜΗ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΩΣ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/1/12 15:15

    Mpori kapios na mou graji to tilefono katagelion?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/12 15:56

    Α, κι εγώ πήγα και ψώνισα σε ένα μαγαζί και δε μου έκοψε απόδειξη. Όταν του είπα οτι είμαι πρασινοφρουρός και οτι τον υποχρεώνω να κόψει απόδειξη διότι εαν φοροδιαφεύγει αυτός θα εκτεθεί η κυβέρνηση, μου είπε "Σάρτα και γ***σου κι εσύ και η κυβέρνηση σου" . Είναι δηλαδή αυτό λόγος για να μην κόβει αποδείξεις και να κάνει ζημιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/12 16:38

    οταν πηρα καποια στιγμη να καταγγειλω καποιον που δεν κοβει συστηματικα αποδειξεις μου ειπαν δεν προλαβαινουμε κυριε μου .Και τωρα βγαινουν να κανουν ελεγχους σε αυτους που με τους περισσοτερους ειναι γνωστοι και συναλλασονται.ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΤΟΥΝ ΜΕ 300-400% ΚΕΡΔΟς ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕς ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΚΑΙΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΟΥς ΕΛΕΓΧΟΥΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/12 16:44

    12:34. Σου ειπα φιλε πως συμφωνω μαζι σου αλλα και παλι θα μου γυρνουσαν τα μυαλα αναποδα ετσι κι εβλεπα συγκεκριμενα "σημερα" μαλακες του ΣΔΟΕ να κανουν ελεγχους σε τυπους με ψωνια των 100-200ευρω στο χερι. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη λογικη μου. Ειναι να τους κανεις τουμπανο στο ξυλο ρε φιλε.. Αντι να βγαλουν στη φορα τις απειρες κομπινες που εχουν γινει εδω στη Ροδο, αυτοι εχουν παρει το ρολο του δηθεν καλου εφοριακου και βγαινουν τις γιορτινες μερες για να γραψουν εναν απλο ανθρωπο. Ας παει να βρει τη Μικα την Ιατριδη, τον Κουσουρνα, τον Παυλιδη, τον Κοκκινο, τον Παρασκευα κι ολους τους μουφες πολιτικους της ΣΚΑΤΟΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ μαζι με τους μεγαλοεπιχειρηματιες του νησιου. Απειροι ξενοδοχοι, ιδιωκτητες εστιατοριων, μπαρ, ιατρων, δικηγορων, συμβολαιογραφων, πολεοδομιας, εταιριων κτλ. Οποια πετρα και να σηκωσεις σ'αυτο το τοπο, θα βρεις και μια κομπινα απο κατω θαμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/12 16:58

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΘΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΠΥ ΞΕΣΗΚΟΜΟΥ ΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/12 17:10

    Κανένας δεν πρόκειται να αποκτήσει φορολογική συνείδηση με τέοιες μεθοδεύσεις .Εδω απαιτείται επανίδρυση σχεδόν του κράτους .Να καταλάβουν όλοι γιατι υπάρχει φορολογία .Γιατι κάνεις κακό στο παιδί σου αν φοροδιαφεύγεις .Απο την αλλη όμως όχι βρυσιές και ξύλο στους πολιτικούς .Οταν έρθει η ώρα να τους εκλέξουμε ,απλά ας διαλέξουμε στην αρχή αυτούς που κανουν λιγότερο καλό .Στην επόμενη εκλογή πάλι στο ίδιο .Σε κάποια στιγμή θα το καταλάβουν ότι η ζωή με την τσέπη στο δημόσιο τελείωσε. Αν όχι τότε θα τελειώσει και η δική μας .Εντος 3 μηνών ή θα αλλάξουμε ή θα βουλιάξουμε .Ας δούμε λοιπόν μπροστά και όχι πίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/1/12 17:21

    17:10 συγνωμη φιλε που θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου, αλλα οχι μονο βρυσιες και ξυλο χρειαζεται στους πολιτικους αλλα κρεμασμα και καψιμο. Εμενα ρε φιλε προσωπικα δεν με καλυπτει το οτι το μονο δικαιωμα μου στην δημοκρατια ειναι ενας ψηφος καθε 4 χρονια. Εσενα σου φαινεται για δημοκρατια αυτο; Πριν μια διετια περιπου στη Κινα καποιοι νοθευσαν παιδικη τροφη με ενα συστατικο - δηλητηριο. Ξερεις τι τους εκαναν; Toυς εκτελεσαν!. Σιγα μη καθομαι να βλεπω τον χορτατο πολιτικο να γυριζει με τα λεφτα του κρατους σε θερετρα του εξωτερικου, να κυκλοφορει με λιμουζινες και να εχει 3-4 πισινες.
    Διχως παρεξηγηση αλλα οι μονοι που ειναι πια κατα της ασκησης βιας στους πολιτικους αυτη την εποχη, ειναι τα λαμογια που ειναι μπλεγμενα με το σαπιο συστημα!. Οταν πεθαινει καποιος συγγενης σου στα παραμελημενα νοσοκομεια (παραμελημενα διοτι τα λεφτα του τα εφαγαν οι πολιτικοι με τους αυλικους τους) τοτε θα σκεφτω να τιμωρησω με την ψηφο μου τα λαμογια τους μασωνους; Aυτοι ουτως η αλλως ειναι αναλωσιμοι. Η δουλεια τους ειναι να ανεβουν μια ή δυο τετραετιες εκαστως και να βουλιαξουν σιγα σιγα τη χωρα. Ολοι ιδιοι ειναι και εχουν ΕΝΑΝ κοινο στοχο. Απλα στη βουλη κανουν το λεγομενο debate με τα επιχειρηματα τους. Ξαναλεω...ο σκοπος τους ειναι κοινος ομως στη βουλη εχουν χωριστει για να χωρισουν και τον λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οσοι παραπονιούνται για το θέμα των αποδείξεων ειναι αυτοί που δεν κόβουν η οι ηλίθιοι που δεν ζητούν και ενα μυνημα προς το σδοε κοψτε τους το κολο καποια στιγμή οι απατεώνες θα πρεπει να γινουν ανθρωποι και οι ηλιθιοι να μαθουν να ζητουν αποδειξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θελω να στειλω ενα μυνημα στους Ροδιτες και οχι μονο καταγγειλετε οσους φοροδιαφευγουν οσους δεν κοβουν αποδειξεις και να μη ψωνιζετε απο αυτους γιατι οταν δεν σου κοβει αποδειξη σε κλεβει εμεσα και δεν σε σεβεται τσεπωνει το φπα που ειναι λεφτα του συνταξιουχου του μισθωτου και γενικα του Ελληνα που πληρωνει τα χαρατσια των αλλων απατεωνων που μας κυβερνουν και δεν ειναι αξιοι να πιασουν τους φοροφυγαδες γιατι το ιδιο ειναι και αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος5/1/12 19:17

    Στον 1721
    Η απάντησή σου διακατέχεται απο έντονο συναισθηματισμό που βεβαίως πρέπει να υπάρχει σε κάθε Ελληνα .Ομως με αυτά ίσως χάνουμε τον στόχο μας που εν προκειμένω δεν ειναι η τιμωρία των πράγματι ανίκανων έως και ασυνείδητων πολιτικών μας .Ο Καθηγητής Γιανναράς αποκαλούσε τον ΓΑΠ ολίγιστο.Είχε τουλάχιστον 100% δίκαιο .Ευτυχώς έφυγε ,τώρα έχουμε καλύτερη διαχείριση με τον Λουκά Παπαδήμοο .Αυτό που τώρα χρειάζεται είναι να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας να σωθούμε .Διότι μόνο εμείς μπορούμε να σωθούμε ,όχι να μας σώσουν .Η σωτηρία πρώτα και μετά η τιμωρία των ουκ ολίγων λαμόγιων της πολιτικης ζωής που έχουν ήδη ετοιμάσει την απαλλαγή τους με τους νόμους που έχουν νομοθετήσει έγκαιρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/1/12 19:39

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΙΗ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟ .
    ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ?
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ Κ...
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΨΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΚΛΕΒΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ???
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ Μ.......Σ
    ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ....... ????
    ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ ......?????
    ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ .....????
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ......??????
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΩ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος5/1/12 22:18

    Αυτοί θέλουν ο λαός να είναι διχασμένος και από ότι βλέπω τα καταφέρνουν πολύ εύκολα γιατί χτυπάνε στο θυμικό του Έλληνα. Δεν είμαι υπέρ της φοροδιαφυγής αλλά μια ελληνική επιχείρηση για να επιβιώσει κάτω από αυτό το περιβάλλον είναι δύσκολο έως αδύνατο. Δεν είναι τυχαίο, δεν έχουμε μια μεγάλη πολυεθνική να εξάγει με το όνομά της σε πολλές αγορές του κόσμου και ότι μια καινοτομία δεν έγινε στην Ελλάδα για καινούργια προϊόντα. Και πώς γίνεται Έλληνες επιχειρηματίες και επιστήμονες να προοδεύουν και να διαπρέπουν πραγματικά μόνο στο εξωτερικό και όχι εδώ. Κάτι σημαίνει αυτό. Όλο το σύστημα είναι σάπιο. Το φορολογικό έχει αλλάξει 17 φορές τον τελευταίο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/1/12 04:47

    Εκληση .. όποιος σας σταματήσει ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΟΔΙΑ ΣΑΣ !

    Αν είναι σοβαροί στο ΣΔΟΕ, ας πάνε να ελέγξουν το καλοκαίρι τους ΜΕΓΑΛΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ και τις μεγάλες ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ μονάδες που η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ πάει σύννγεφο ρεεεεεεεεεεεεε !!!!

    Και ας αφήσουν τον ταλαίπωρο κόσμο τώρα να πάει να ψωνίζει - αφού σπάνια πια ψωνίζει - και να μην τον ταλαιπωρούν !

    ΗΛΙΘΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *