ροή ειδήσεων

Πρωτόκολλο συνεργασίας Περιφέρειας και Πανεπιστημίου Αιγαίου

Με την υπογραφή σήμερα στη Ρόδο πρωτοκόλλου συναντίληψης και συνεργασίας από τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και τον πρύτανη Πάρι Τσάρτα επισφραγίστηκαν οι άριστες σχέσεις ανάμεσα στην Περιφέρεια και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου...


Κοινή ήταν η εκτίμηση, όπως σημειώνεται και στο κείμενο της συμφωνίας, ότι έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες για μια σύμπραξη μεταξύ των δύο πλευρών σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος με σκοπό να προκύψουν πολλαπλά οφέλη για την Περιφέρεια και το Πανεπιστήμιο.

Διαβεβαιώνοντας για την πρόθεσή τους να προωθήσουν μια ολοένα στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, οι κ. Μαχαιρίδης και Τσάρτας συμφώνησαν σε πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν, διαμορφώνοντας σταδιακά προτεινόμενες δράσεις σε πεδία, όπως της τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, ναυτιλίας και μεταφορών, ανάπτυξης νησιών και αξιοποίησης τοπικών προϊόντων κλπ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, παρουσία εκπροσώπων των πρυτανικών αρχών, συζητήθηκε εκτενώς και το θέμα της δημιουργίας φοιτητικής στέγης στη Ρόδο με πόρους του ΕΣΠΑ.

http://naxios.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/12 05:35

    Είπε και ο Πάγκαλος, μαζί τα φάγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/12 10:28

    ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΔΙΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ19/1/12 11:38

    ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ...ΕΓΚΑΡΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ...ΑΒΡΟΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΤΙ ...ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ...ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΦΕΤΟ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ...ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ...ΜΕ ΙΔΡΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ..ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΟ ΣΤΗ ΣΥΜΗ Ή ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ...ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ...ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ..ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ..ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *