ροή ειδήσεων

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ (ΣΚΠ)

Χίλιοι και πλέον Γάλλοι που είχαν εμβολιαστεί για ηπατίτιδα Β παρουσίασαν έντονα νευρολογικά προβλήματα και κυρίως, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας... Οι έρευνες και η συζήτηση για αυτά ήρθαν στην επιφάνεια μετά τους δικαστικούς αγώνες που ξεκίνησαν στη Γαλλία για την αποκατάσταση των βλαβών. Ήδη κατηγορούμενοι για αυτό το θέμα είναι δύο Γάλλοι γιατροί και όλοι αναμένουν την εξέλιξή του. οι Γάλλοι γιατροί που ασχολούνται με το θέμα επισημαίνουν αργοπορία της γαλλικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση αυτή.
Πάντως πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά κατηγορούνται καλόσχημοι υπουργοί για αυτού του είδους τις παρατυπίες. Σίγουρα η απόφαση θα έχει βαρύνουσα σημασία για όλη την ιατρική επιστημονική κοινότητα.

Συγγραφέας
DR D. KOUNTOURIS

ΑΘΉΝΑ, ΑΤΤΙΚΉ, GREECE
Ο Δ. Κουντούρης τελείωσε το Πανεπιστήμιο (Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης) το 1975. Έκανε την ειδικότητά του στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Ruhr στη Γερμανία. Πήρε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής από το ίδιο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, εκεί έκανε και την διατριβή του, ενώ προτάθη για την υφηγεσία. Εκλέχθη επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς επίσης επισκέπτης καθηγητής στη Βοστώνη, στην Ulm, και στη Ferrara. Από το 1988 ιδιωτεύει στην Ελλάδα. Είναι μέλος πολλών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών εταιρειών. Έχει δημοσιεύσει πλήθος βιβλίων, ιατρικών δοκιμίων, δημοσιογραφικών άρθρων και πορισμάτων για διάφορες ασθένειες. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά παγκόσμια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως παρουσιαστής.

http://neurotalk.blogspot.com/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *