ροή ειδήσεων

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ

Οι γονεις, οι κηδεμονες,οι μαθητες, και οι εκπαιδευτικοι του 5 Γυμνασιου Ροδου δηλωνουμε με τον πλεον κατηγοριματικο τροπο την αμεριστη συμπαρασταση μας στις δικαιες και αυθεντικες κινητοποιησεις των σχολικων κοινοτητων του 15 δημοτικου σχολειου και του 15 νηπιαγωγειου Ροδου...
για την προασπιση της υγειας αυτων και των κατοικων της γειτονιας στην οποια βρισκεται το σχολειο τους.
Με την ευκαιρια, θα θελαμε να ενημερωσουμε τη ροδιακη κοινωνια οτι και το 5 γυμνασιο Ροδου ευρισκεται εντος της εμβελειας επικινδυνοτητας της εν λογω κεραιας (αποσταση 310μ) και μιας ετερης (350μ) η οποια βρισκεται επι της εθνικης οδου Ροδου-Λινδου παραπλευρως των γραφειων της ΔΕΥΑΡ και να δηλωσουμε οτι επιφυλασσομαστε για ενδεχομενες μελλοντικες ενεργειες μας οι οποιες θα αφορουν στον ελεγχο της νομιμοτητας εγκαταστασης τους σε τοσο κοντινη αποσταση απο τη σχολικη μας μοναδα.

Συλλογος γονεων&κηδεμονων 5 Γυμνασιου
Συλλογος διδασκοντων 5 Γυμνασιου
15μελες συμβουλιο 5 Γυμνασιου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/1/12 19:13

    Ξύλο και μπουρλότο οπου ειστε μαζεμένοι ολοι σας σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/1/12 20:38

      ηρεμισε βρε καναρη μην τα ανατιναξεις ολα ασε και τιποτα σε κανεναν αλλον

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/1/12 20:43

    εγω λεω να αφησετε τα λογια.. πραξεις χρειαζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/12 21:42

    @ Jan 20, 2012 10:38 AM

    Εγω θα ηρεμίσω οταν αυτοί οι γονεις που φωνάζουν για την κεραία, μαζέψουν απο τους μικρούς τους κανακάρηδες τα κινητά τηλέφωνα που τους εχουν δώσει και που ειναι το ποιό επικίνδυνο για των εγκέφαλο των μικρών παιδιών τους.
    Θα σταματήσω να τους κατηγορώ, οταν καταλάβουν οτι οσο λιγοστεύουν οι κεραίες σε μια πόλη τόσο μεγαλύτερη θα ειναι η ισχύς των άλλων κεραιών για να μπορέσουν να καλύψουν την περιοχή.

    Και το κάθε κινητό για να πιάσει εξασθενημένο λόγω απόστασης σήμα αυξάνει την ισχύ του και την ακτινοβολία του, που μέρος αυτής περνάει στον ανθρωπο με το που εχει το ακουστικό στο αυτί του.

    Ας το καταλάβουν κάποιοι και οι ..... διαμαρτυρόμενοι οτι με περισσότερες κεραίες εχουμε απειροελάχιστη και ακίνδυνη εκπομπή ακτινοβολίας, παρά απο τις αραια τοποθετημένες κεραίες.

    Που οι λεγάμενοι που διαμαρτύρονται αυριο μεθαύριο επίσης θα φωνάζουν "" Δεν εχουμε σήμαααα", δεν ακούγεται το τηλέφωνό μας"" και αλλα Ελληνάρικα τερτίπια.

    Για αυτό τον λόγο εξοργίζομαι με κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/12 07:09

      ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΩΣΤΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος20/1/12 21:47

    @ Jan 20, 2012 11:42 AM

    Πες τα φιλε.Σωστοτατος...Ολα μας πειραζουν!Ακομα και πραγματα που αποδεδειγμενα δεν πειραζουν (τουλαχιστον οσο καποιοι νομιζουν)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/1/12 22:22

    Ας είναι αφορμή οι κινητοποιήσεις των Γονεών του 15ο Δημοτικού ώστε να ευαισθητοποιηθούν ΟΛΕΣ οι γειτονιές που παρουσιάζουν παρόμοια προβλήματα!

    Όσο για αυτούς που κρύβονται πίσω απο το έυκολο " μεγάλε εχεις κινητό και τώρα το παίζεις επαναστάτης" εχω να τους πώ οτι είναι κουραδόμαγκες της πλάκας, κρέμονται απο το Facebook για να ρίξουν κανά γκομενάκι, αν φοράνε παντελόνια δηλαδη, και γενικώς ΔΕΝ εχουν να προτείνουν τίποτα εκτός απο το να επικρίνουν τους άλλους!

    Μιλάμε για εγκεφαλικά ανάπηρα παράσιτα της κοινωνίας, παραδωμένοι απο κούνια χωρίας καμία διάθεση να διεκδικήσουν ενα καλύτερο μέλλον.

    Τουλάχιστον βγάλτε το ΣΚΑΣΜΟ και αφήστε τους ανθρώπους που αντιστέκοντε και για ΕΣΑΣ να κανουν την δουλειά τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/1/12 22:22

    Η κεραία να μείνει εκεί που είναι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/12 10:07

      Να την πάρεις στην ταράτσα του σπιτιού σου!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος20/1/12 22:35

    το κάπνισμα βλάπτει σοβαρα την υγεία των ανθρώπων και προκαλλεί καρκίνο σε διάφορα όργανα του ανθρώπου.
    Υποκριτές καραγκιόζηδες δεν σας βλέπω να ξεσηκώνεστε που σε όλες τις καφετέρειες, μπάρ , μπουζούκια, εστιατόρια και κάθε λογης κλειστούς δημόσιους χώρους καπνίζουν όλοι χωρις καμία ενόχληση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επαναστάτες του γλυκού νερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/12 10:08

      Σου πέρασε ίσως από το μυαλό ότι στην καφετέρια και στο μπαρ έχεις την επιλογή να ΜΗΝ πας; Στο σχολείο όμως;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/1/12 10:23

      sto sxoleio na apagoreyontai ta kinita. eleos. ta 3/4 ton paidion tou dimotikou exoun kinito. eiste aparadektoi pantos. einai dinaton goneis ypeythinoi na dinete sta paidia sas kinito??? NTROPI SAS!!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/1/12 00:24

    ενα νερο κρυο.νερο ενα νερο κυρα βαγγελιο...εχεις αρπαξη φλατζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/1/12 00:39

    Το τελικό στάδιο των κλινικών δοκιμών του πρώτου εμβολίου εναντίον του καπνίσματος αρχίζει σύντομα στις ΗΠΑ. Τα ευρήματα των πρώτων δοκιμών του εμβολίου NicVax υποδηλώνουν πως το εμβόλιο όντως διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα για να επιτίθεται στα μόρια της νικοτίνης, εμποδίζοντάς τα να φτάσουν στον εγκεφαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/1/12 01:22

    Αλήθεια , υπάρχει κάποιος από αυτούς αλλά και από τους προηγούμενους που να βγήκε και να ζήτησε συγνώμη σε μας και στα παιδιά μας για το παρόν που μας σερβίρουν και για το μέλλον που μας ετοιμάζουν; Όλοι αποδείχτηκαν «μικροί». Πλήγωσαν την αξιοπρέπειά μας και την περηφάνια μας . Επικίνδυνοι και αλαζόνες προκάλεσαν την οργή μας. Και αυτή η οργή θα τους οδηγήσει στην απομόνωση και τον εξευτελισμό.
    Σωτήρας της πατρίδας μου είναι ο γονιός που παλεύει να εξασφαλίσει το γάλα στα παιδιά του, ο αγρότης με τα ροζιασμένα χέρια που παλεύει με τα στοιχεία της φύσης, ο δάσκαλος που προσπαθεί να δώσει γνώση και σοφία στους μαθητές του, ο μικροεπιχειρηματίας που παλεύει να κρατήσει ανοιχτή την επιχείρηση του, ο συνταξιούχος , ο εργάτης και όλοι αυτοί που έχουν «ένσημα» !!!!!!! Οι αυτόκλητοι σωτήρες Πολιτικοί δεν έχουν ένσημα...στα χέρια τους έχουν μόνο δάχτυλα! Τα οποία και πρέπει να κουνήσουν μπροστά στον καθρέπτης τους κοιτάζοντας κατάματα τον εαυτό τους.
    Εμείς μια υποχρέωση έχουμε ...να αγωνιστούμε!!! Για μας και τα παιδιά μας. Γιατί αυτό που σχεδιάζουν να κάνουν , δεν μας αξίζει!!!


    Read more: kalimera-arkadia.gr: Φιλότιμο, κανείς; http://www.kalimera-arkadia.gr/2012/01/blog-post_374.html#ixzz1k2lZVXHi
    Under Creative Commons License: Attribution

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/1/12 10:18

      εσυ που εισαι γονιος παλευεις να εξασφαλισεις στο παιδι σου κινητο για να ειναι "κουλ", του αγοραζεις υπολογιστη με wifi για να σερφαρει στο ιντερνετ, να εχει απο τα 8 του λογαριασμο στο facebook, του αγοραζεις ολα τα τελευταιας τεχνολογιας video games για να μην αναγκαζεσαι να ασχοληθεις μαζι του ουσιαστικα και αλλα πολλα. εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι για ολα οσα εξαγριωνεστε φταιτε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ακομα και για το γεγονος οτι μια εταιρεια ξοδεψε τοσα χρηματα για να υπαρχει καλυτερο σημα στην περιοχη σας, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΤΕ. κοιταχτειτε λοιπον πρωτα στον καθρεφτη, κανετε την αυτοκριτικη σας και μετα επανασταστειστε!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *