ροή ειδήσεων

H ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ! (βίντεο)

Μεγάλη ικανοποίηση αλλά και ανακούφιση αισθάνθηκαν σήμερα οι κάτοικοι του Ροδινίου καθότι από νωρίς το πρωί έκανε τελικά την εμφάνισή του το συνεργείο της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ξηλώνοντας την κεραία!...


Οι κάτοικοι  παρέμειναν καθ όλη την διάρκεια των εργασιών εξασφαλίζοντας υπό το άγρυπνο βλέμμα τους την ΠΛΗΡΗ απομάκρυνση όχι μόνο της κεραίας αλλά και των καλωδιώσεων.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία που οφείλετε στην ομαδικότητα αλλά και στην αποφασιστικότητα των κατοίκων να μην επιτρέψουν την λειτουργία μιας τέτοιας κεραίας στην περιοχή τους.

Η ομαδική αυτή δράση απέδειξε ότι ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει ένα λιθαράκι και να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Από αυτόν που εντόπισε την παράβαση, από εκείνον που γνωστοποίησε το πρόβλημα, από τον Σύλλογο που ενημέρωσε τους γονείς, από την συμπαράσταση των δασκάλων του σχολείου αλλά και του νηπιαγωγείου, απο τον δικηγόρο που ανέλαβε την υπόθεση μέχρι και τους γονείς που τρέχανε σε κανάλια, εισαγγελείς κλπ. ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ  έβαλε και από ένα λιθαράκι στην επιτυχή έκβαση αυτής της υπόθεσης.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι μας βυθισμένοι στα προβλήματά μας αλλά και απογοητευμένοι από την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ της πολιτείας, σκύβουμε το κεφάλι και αποδεχόμαστε μοιρολατρικά αυτά που αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς χωρίς ΕΜΑΣ!

Εάν κάτι κέρδισα απο όλη αυτή την ιστορία, εκτός απο την ικανοποίηση για την απομάκρυνση της κεραίας, είναι ότι βρέθηκα με ανθρώπους  γεμάτη ΖΩΝΤΑΝΙΑ, δυναμικούς που σε πείσμα των καιρών δείχνουν ότι ΔΕΝ τρομοκρατούνται, ΔΕΝ φοβούνται και ΔΕΝ συμβιβάζονται!

Κάποιοι θα πούνε "δεν κάνατε και τίποτα, η πόλη μας είναι γεμάτη κεραίες." Ναι αγαπητοί φίλοι όντως έτσι είναι αλλά για αναρωτηθείτε όμως αν σε όλες τις γειτονιές αντιμετωπίσουν παρόμοια αντίσταση τι θα κάνουν; Είμαστε το 99% αυτό μην το ξεχνάτε ΠΟΤΕ.

Λόγω τεχνικού προβλήματος παραλίγο να χάσουμε την ιστορική στιγμή!
Πάραυτα δείτε το βίντεο!



Παρά την επιτυχία μας όμως θα ήθελα να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.

Εμείς είμαστε αυτοί που εξαναγκάζουμε τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να επεκτείνουν τα δικτυά τους. Η νέα υπηρεσία 3G που μας επιτρέπει να μπαίνουμε στο internet κλπ. ΔΕΝ καλύπτεται απο τις υπάρχουσες υποδομές και υπάρχει ανάγκη να "φυτεύουν¨ τον καρκίνο στις γειτονιές μας επειδή θέλουμε να τσεκάρουμε στην καφετέρια τα e-mail μας (τρομάρα μας είχαμε και στο χωριό e-mail !), θέλουμε να μπαίνουμε στο facebook για να τσεκάρουμε το profile της γκομενίτσας που κάθεται απέναντί μας ή πρέπει να μάθουμε τη χρώμα είχε το βρακί της Μενεγάκη σήμερα!

Άθελά μας γινόμαστε σκλάβοι της τεχνολογίας απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματά της αλλά συμβάλουμε στην δημιουργία άλλων (πολύ σοβαρότερων) προβλημάτων.

Εμείς είμαστε αυτοί που δημιουργούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέρδη στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας συμβάλλοντας στην γιγάντωσή τους που στην συνέχεια δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε!

Eμείς είμαστε αυτοί που επιτρέπουμε στην Apple να θησαυρίζει και αυτή με τη σειρά της να εξαναγκάζει τους υπεργολάβους της, στην Κίνα, να επιβάλουν εξοντωτικά ωράρια εργασίας στους εργαζόμενους, η Foxconn απασχολεί 430.000 εργαζόμενους που εργάζονται 14-16 (!!!) ώρες την ημέρα για να προλαβαίνουν να βγάζουν τα προϊόντα της Apple !

Οφείλουμε να γίνουμε πάλι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και να δήλώσουμε παρών! Τη σιωπή μας δέν πρέπει να την εκλάβουν οι κυβερνώντες ώς αδυναμία ή ως λευκή επιταγή. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Μ.Θ
ΓΟΝΕΑΣ 15ου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/1/12 20:06

    πολυ ωραια τα λες, συγχαρητηρια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/12 20:45

    erwtisi tin keraies sto monte smith pote 8a tis ksilosete?
    POU EINAI DIPLA APO ARXAIA K XWRIS ADEIA APO EET!?
    A kai exei k enas spiti tou parakato stin katifora pros AMOGIALI aktibos apenatni apo to ktirio pou ftiaxnete na ginei dimotiko sxoleio elladara !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/12 08:29

      Και φοβάσαι μην πάθουν κάτι τα αρχαία? ποιος χέστηκε ρε φιλε για τα αρχαία? εδώ μιλάμε για ανθρώπους κατάλαβες???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/1/12 18:08

      To oti den yparxei adeia apo EET den to eides ok re filarako to oti yparxei parakato mia keria konta sto amogyali kai oti apenanti xtizete sxoleio oute auto to eides re tiflopontika!?

      Διαγραφή
  3. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ21/1/12 20:46

    μπράβο σε όλους φίλοι μου μπράβο σου συνάδελφε για το πως το θέτεις ας συνεχίσουμε απο δευτέρα για το σχολείο και τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/12 23:13

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/1/12 10:37

    την κεραία στο Ξενάκη με τα ηλεκτρικά έπι της Κων/νου Υδραίου
    ποιος θα την βγάλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *