ροή ειδήσεων

Οι κληρωτοί του 294 Ταγματος Εθνοφυλακής εκπέμπουν SOS!!!

Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν το παρακάτω μήνυμα δημοσιευθεί ή εάν μπορεί κανείς να μας βοηθήσει για το λόγο ότι θέματα του είδους είναι δύσκολο να βρούν λύση εκτός υπηρεσίας... και εν γένει είναι ακόμη δυσκολότερο να εξακριβωθούν και να αποδειχθούν απο εξωγενείς παράγοντες. Το μήνυμα αυτό δεν έχει σκοπό να εκβιάσει καταστάσεις προς όφελος των κληρωτών στρατιωτών που υπηρετούν στο συγκεκριμένο τάγμα αλλά όσο είναι εφικτό να αφυπνίσει και να προκαλέσει ερωτήματα απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μπορεί να ενδιαφερθεί για τα νιάτα που υπηρετούν την πατρίδα σε άσχημες συνθήκες και διοικούνται απο άτομα non grata(τουλάχιστον για εμάς). Σαν Έλληνες πολίτες που υπηρετούμε την Πατρίδα μας θεωρούμε οτι και εμείς έχουμε δικαιώματα(παρ ότι στρατευμένοι) και όχι μόνο υπέρμετρες Υποχρεώσεις που μας φόρτωσαν απο την πρώτη κιόλας μέρα στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και στοχεύουμε στην κατανόηση και κινητοποίηση τοπικών παραγόντων και φορέων που για τόσα χρόνια υποδέχονται και υποστηρίζουν τους νέους που προέρχονται απο όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας. Θεωρώ οτι αν και στρατός τα κακώς κείμενα πρέπει να αναφέρονται μήπως και ποτέ σ αυτό τον τόπο υπάρξει αλλαγή χωρίς να χρησιμοποιηθεί το λεγόμενο "βύσμα". Όσον αφορά την στρατιωτική οδό που μιλάει για ιεραρχία και προοδευτική αναφορά των προβλημάτων, ούτε λόγος, πάντα αδιέξοδο και κλειστές πόρτες στο νησί μας. Είναι αυτονόητο επειδή υπηρετώ και φοβάμαι για την εξέλιξη της θητείας μου, οτι δεν είναι εφικτό να γράψω επώνυμα και με αληθή προσωπικά στοιχεία (αν και θα το ήθελα).
Ήρθαμε από πολλές περιοχές της Ελλάδας στην 95 ΑΔΤΕ και συγκεκριμένα στο 294 ΤΕ στην Αφάντου της Ρόδου για να υπηρετήσουμε τη θητεία μας. Ήρθαμε αμέσως μετά την ορκομωσία μας στα κέντρα ανα την Ελλάδα στην μονάδα όπου υπηρετούμε. Ενταχθήκαμε άμεσα στο δυναμικό της μονάδας με τρείς μόνο ημέρες προσαρμογής όπου την ονόμασαν "εβδομάδα προσαρμογής" με την εξήγηση οτι υπήρχαν υπηρεσιακές ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν. Ουδείς εντός του στρατοπέδου μας ενημέρωσε για τις ημέρες που δικαιούμαστε να πάρουμε άδεια, ουδείς μας ενημέρωσε για αγροτικές, φοιτητικές και άδειες ανάρρωσης, ουδείς μας ενημέρωσε για το πόσες υπηρεσίες αντιστοιχούν στον καθένα, ουδεις μας ενημέρωσε για για τους ανθρώπους στους οποίους αναφέρουμε τυχόν προβλήματά μας αντιθέτως οι φράσεις: 2 μέρες κράτηση, 5 μέρες φυλακή, αγγαρεία, υπηρεσία και εμπλοκή, μονοπώλησαν τις πρώτες μας εβδομάδες. Μόνη ακτίδα αισιοδοξίας ο τέως Διοικητής 95 ΑΔΤΕ Στρατηγός Μανωλάς
Η τάση ανέλιξης του διοικητή της μονάδος, ο οποίος έχει βαθμό αντισυνταγματάρχη, είναι χαρακτηριστική που κάνει οτιδήποτε για να πετύχει άψογη εικόνα στρατοπέδου αδιαφορώντας για τις ανάγκες των κληρωτών στρατιωτών ευνοώντας παράλληλα τους Επαγγελματίες Οπλίτες όπου πληρώνονται από τον ελληνικό λαό τους δύσκολους αυτούς καιρούς για να κρατάνε αν μη τι άλλο όπλο, κάτι που έχουν ξεχάσει να κάνουν στο στρατόπεδό μας, στο οποίο έρχονται για αναψυχή αφού κανείς από εκείνους δεν συμμετέχει σε υπηρεσίες μαζί μας όπως γίνεται παντού στο υπόλοιπο νησί. Όλοι οι ΕΠ.ΟΠ έχουν πόστα οδηγών, είναι μέσα σε γραφεία και είναι όλοι υπεύθυνοι για κάποιο τομέα(μισθοτροφοδοσία, γραφείο κίνησης, υπηρεσίες κτλ.) Η σχέση τους με τους κληρωτούς εκτός μερικών εξαιρέσεων είναι σχέση εργολάβων-εργατών οι οποίοι δέχονται διαταγές από τους ανωτέρους και τις μεταφέρουν σε εμάς και χωρίς να συμμετέχουν με περίσσιο θράσος πίνουν τον καφέ τους και μας κοιτούν να εκτελούμε τις διαταγές όπου εκείνοι δέχτηκαν. Χαρακτηριστική είναι η σχέση του διοικητή με τους ΕΠ.ΟΠ κατά τις ημερήσιες αναφορές που φτάνουν σε σημείο να τον διακόπτουν με περίσσια άνεση που εκείνος τους έχει παραχωρήσει. Είναι χαρακτηριστικό πόσες φορές στρατιώτης έχει τιμωρηθεί από το Διοικητή της μονάδος μετά από αναφορά Επαγγελματία Οπλίτη. Επαγγελματίας Οπλίτης επίσης με βαθμό λοχία επωμίζεται όλο το βάρος των υπηρεσιών του Ειδικού Μηχανοκίνητου Λόχου ο οποίος έχει υπέρμετρα προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους υπηρετούντες στη μονάδα εάν συνυπολογίσουμε την ανικανότητα του Λοχαγού του ΕΜΛ. Υπηρεσιακά όταν στο στρατόπεδο γίνονται επισκέψεις Ανωτέρων όλα δείχνουν καλά καμωμένα αλλά κανείς δεν γνωρίζει ότι παραμένουμε σε φυλάκια 10 και 15 μέρες και ο Διοικητής και τα στελέχη μας πιέζουν να μην αναφέρουμε τίποτε εκτός από τα προβλεπόμενα οπού είναι τρεις ημέρες σε κάθε φυλάκιο. Δεν γνωρίζει κανείς ότι παραποιούν τα έντυπα υπηρεσιών και φαίνεται ότι έχουμε τις προβλεπόμενες εξόδους ενώ αυτό είναι κάτι που απέχει πολύ από τη πραγματικότητα. Στο 294 ΤΕ ουδείς νοιάζεται για τους στρατιώτες (πλην του υποδιοικητή) και τις αντοχές που έχουν σαν άνθρωποι. Στην πρόσφατη αλλαγή ηγεσίας της 95 ΑΔΤΕ με πολύ ιδρώτα και απαίσια μεταχείρηση βοηθήσαμε το Διοικητή μας να εισπράξει συγχαρητήρια, χωρίς ουδείς να γνωρίζει πως κάποιοι από εμάς είχαν και 15 μέρας να δουν τον έξω κόσμο. Υπηρεσιακες ανάγκες….
Για του λόγου το αληθές ο Διοικητής μας, έχει ορίσει χωρίς κανείς να ερωτηθεί τρία παράνομα group αδειών τις προσεχείς εβδομάδες, όπου καλούμαστε υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσουμε μέρες αδείας τις οποίες δικαιούμαστε κατά τη διάρκεια της θητείας μας ετσι ώστε να μην μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε στο τέλος της θητείας δημιουργώντας πρόβλημα στη μονάδα μας. Πραξικοπηματικά τελείως μας αναγκάζει να χρησιμοποιήσουμε θεσμοθετημένες άδειες μας όπως εκείνος πιστεύει πως είναι κατάλληλο και χωρίς να έχουμε το δικαίωμα αντίδρασης.
Η δύναμη της μονάδος μας είναι περίπου 60 άτομα. Έχουν καταφέρει να μας φέρουν στα όριά μας, ψυχολογικά και σωματικά. Πρόσφατα είχαμε κρούσμα νευρικού κλονισμού σε φυλάκιο που ανήκει στη
μονάδα. Ο ψυχολογικός πόλεμος και κακοποίηση είναι κάτι που δύσκολα αποδεικνύεται και όμως υπάρχει και δυστυχώς κυριαρχεί στη μονάδα όπου υπηρετώ. Ίσως να μην έχω πολλά στοιχεία για να αποδείξω τι συμβαίνει αλλά μία ερώτησή σας και περαιτέρω διερεύνηση ίσως βοηθήσει.

Με εκτίμηση,
Αγανακτισμένος Στρατιώτης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/2/12 20:54

    https://www.facebook.com/events/313806295336753/
    Ώρααπό τις 6:00 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ.
    ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ
    Περιγραφή
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ {ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ} ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ,ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ , ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/12 18:10

      κλαψ κλαψ κλαψ ρε βουτηρε ποτε θα γινεις αντρας?? μωρακι εισαι και θελεις μπιμπερο??? στρατιωτης εισαι οργιο οχι μοντελα ! ο πρωτος νομιζεις οτι εισαι που ζοριστηκε?? ουυυυυστ κλαψα απο δω !!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/12 21:42

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/12 21:45

    ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....
    Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ & ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΕΙΣ....
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΌΤΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΕΒΡΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ....
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ!!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΞΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/12 21:47

    o dioikhths einai akoma aytos o anekdihghtos o xatzhxaralampous??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/12 21:49

    ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ.ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/12 22:48

      οπα ρε μαχητη...χαλαρωσε!!!.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/12 12:14

      σιγα ρε ραμπο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/2/12 23:59

      ΡΕ ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ 22ου ΑΙΩΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ 20-1 ΚΑΙ 20-2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Σ.Π.Κ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΟΠ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΣΧΕΤΙΚΟ)ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΟΦΕΛΙΜΟ ΒΕΛΙΝΕΚΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΟΥΦΑΡΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/2/12 22:00

    Καλά σου τα είπε ο παραπάνω . Η Μονη σωτηρία ειναι η αύξηση της θητείας σε 15 μήνες . Αλλά ποιος πολιτικός θα τολμήσει ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/2/12 22:08

    FILE STRATIOTH EISAI LIGO TEMPELHS KAI KOPROSKYLO.H THEITEIA EINAI LIGH KAI EPOMENO NA KOYRAZESTE AN HTAN 24 MHNES UA PERNAGES KALYTERA.EINAI EYKAIRIA NA GINEIS ANTRAS MHN EXEIS THN NOOTROPIA TVN POYSTARIVN!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 00:29

      Σώπα ρε άντρακλα...έβγαλες τα συμπερασματά σου ....βρωμοκαράβανο....αλήτη...που μαζευτήκατε όλοι οι καράβλαχοι καραβανάδες και το παιζεται εξουσία στα φανταράκια...είδατε γκόμενα απο κοντά και μου γίνατε όλοι άντρες!!!!ΓΕΛΟΙΕ...ΓΙΔΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/2/12 18:07

      ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος3/2/12 22:21

    ηθελα να σου γραψω πολλα αλλα τοσες μ...ιες που εχεις γραψει χεσε μεσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/2/12 22:34

    ΦΙΛΕ ΦΑΝΤΑΡΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΟΔΙΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/2/12 22:36

    μονο για τους εποπ θα συμφωνησω.. πραγματικα οι ανθρωποι ειναι αλλου με νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου και κορμοστασια στρατηγου, οσο για την νοημοσυνη τους δεν χρειαζεται να πω κουβεντα... εαν πραγματικα ο διοικητης σου τους εχει δωσει τετοιο θαρρος, μαλλον δεν παει πισω σε νοημοσυνη.

    κατα τα αλλα διαφωνω.. στο στρατο βρισκεσαι και οχι σε κολεγιο. ο διοικητης θα κοιταξει πρωτα τις αναγκες τις μοναδας και μετα τις δικες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/2/12 22:44

    Να πηξετε ψαρουκλες!!! Κανετε 1 χρονο θητεια και νομιζετε οτι κατι εγινε. Που να καθοσασταν και 2 - 2,5 χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/2/12 22:53

    ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 23 ΜΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ,ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΛΟ ANYWAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 19:22

      Κλαίει γιτι του έλαχε να υπηρετήσει χειμώνα, και οχι Ανοιξη καλοκαίρι για να κάνει συνάμα και τις διακοπές του.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος3/2/12 23:12

    Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ 1 ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΗΞΕ ΡΕ ΚΟΛΟΨΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΑΡΙΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΥΦΑΡΟΔΟΡΟΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠ,ΠΛΗΝ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΠΕΙΛΗ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΦΙΛΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ,"ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΜΗΣΕΙ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/2/12 00:32

      στο τέλος το χάλασες λιγο ... αλλά πολυ εύστοχα τα σχολιά σου :-)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/2/12 12:17

      ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος3/2/12 23:25

    ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/12 23:36

      εσυ ήσουν μεγάλο βύσμα εκτός κι αν υπηρέτησες παπαδάκι στην εκκλησία του στρατοπέδου!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/2/12 23:41

      τρελο βυσμα το φιλαρακι.μαλλον επαιζε κατι με το δοικα του

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/2/12 00:35

      τι λεεί ρε το γίδι...καραβανά......σάρτα @#$$#@$%$

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος4/2/12 08:58

      τι θα πει "σάρτα"; έχει κάποια αναφορά στην Άρτα; (πιθανώς Εις Άρτα=Σάρτα)

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος4/2/12 12:41

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΠΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΤΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΦΑΝΤΟΥ ΚΑΛΥΘΙΕΣ.ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΙ ΚΩΛΟΤΣΑΜΠΙΚΟΙ!!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/2/12 02:17

      ΖΗΛΕΙΑ....

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος3/2/12 23:52

    απολυομαι πσαρούκλες,τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες!!
    απολύομαι στραβάδια, πάω πίσω στα γελάδια!! (πειράζει που είμαι βλάχος;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/2/12 23:53

    gia ta dikeomata sou na enimerotheis,epita an sinexisis na esthanese adikimenos tha vgeis stin anafora tha kaneis gnosta ta parapona sou.se periptosi pou pisteveis oti den tha greis akri tha ksanavgeis stin anafora k tha zitisis akroasi anoterou tou diikiti sou,exeis dikeoma akroasis mexri 1 fora me ton arxigo G.E.S.
    me provlimatizei to thema sxetika me tis ipiresies twn EP.OP. exoume pei epanilimena stous diikites monadwn pies einai oi ipiresies twn epagkelmatiwn oplitwn.
    paral'auta prospathise na apovaleis to estima adikias pou exeis k prospathise na peraseis kala ston strato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/12 00:15

      ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ??/ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΩΝ ΖΗΤΕ ΑΛΛΟΥ Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΕΙ.ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠ.ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΓΗΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ?
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΗΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.
      ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΡΠΥΣΤΡΙΩΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ.
      ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος3/2/12 23:56

    τι γκρινια ειναι αυτη ρε φιλαρακι απο β.π. πρεπει να εισαι αντε να υπηρετησεις μηπως κοψεις το γαλατακι της μανουλας σου γλυκο αγορακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/2/12 00:39

    ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ...ΤΟ 294 Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ...LUX....ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΛΟΥΞ ΤΩΡΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠ.ΟΠ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...ΑΣΤΑ ΜΠΡΕ ΑΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ...ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 6480 ΩΡΕΣ..ΥΠΟΜΟΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/2/12 00:44

    paidia to paidi exei dikioo oloi i epop einai poli arxidia tou 294 5 atoma mono ksexorizoun mesaa oli einai poli arxidiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa karablaxoi pou ektononoun pano se fadarouss epidi den tous ekatse i ginekatouss pane to proi kai bgazoun to aktitous kai oso gia ta filakia pou eipai to paidi isxoi afto tous afinoune 15 20 meres kai otan er8ei o stratigos sou lene na pois 3 meress alla re file pes tin alei8ia den 8a sou kanoune tpt kai kai i epop tou 294 einai edelos sta arxidia tous pane sto kapsimii pernoun tzampa kafe eno 8a eprepe na plironoun legodas oti emas tous epop den mas pianoi na plironoume ton kafee eno o fadaros prepei na einai problepeee sto 294 exei polous koprous epopp ,,alla re file kai esu oso giatin 8eitia na min mourmourasss gt einai mono 9 mines alla wmos den se xalai sto goinas kai stis kali8ies gt den ta les wpos exoun ta pragmata den les oti exei mesa novaaa oti den kanete ta problepomena oti koimaste oloi meraaa afta den ta bgazeis stin foraaaaaa

    telos padon kane upomoni na perasei o kairos tpt alloo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/2/12 11:01

    καιρός είναι το 294ΤΕ να αναλαμβάνει καμιά δραστηριότητα γιατί πολύ έχουν χαλαρώσει από το καθισιό και δεν ξέρουν τι τους φταίει και μαλώνουν μεταξύ τους σαν τα κοκόρια, όσο αναφορά για τους εποπ που την έχουν δει στρατεγκο να χαλαρώσουν λίγο και να σκεφτούν ότι κανένας φανταρακος δεν πήγε εκεί με την θέληση του και οτι ο καθένας έξω άφησε οικογενείας σπουδές δουλειά κτλ για να υπηρέτηση έστω και για 9 μήνες την πατρίδα χωρίς η πατρίδα να φροντίζει για αυτούς αυτό είναι άλλο θέμα βεβαία,πάνω από όλα ανθρωπιά....... φιλικά ένας εποπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/2/12 12:43

    ΚΑΨΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΨΟΝΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΣΙΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/2/12 12:46

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ???ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΟΠ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΚΟΠΕΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/2/12 14:29

    αν φατε τωρα απο δυο σεξ ο καθενας σας γιατι εθιξες την μοναδα σου και τον διηκητη σου θα ειναι καλα? ( αφου δεν εχεις τα α....δια να βγεις στην αναφορα και ουτε θα πεις ναι εγω τα εγραψα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/2/12 17:13

    ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠ.ΟΠ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΗΣΥΧΑ.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠ.ΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος5/2/12 08:22

    Προτείνω να ελεγχθει η βασιμότητα των καταγγελειων από αρχή εκτός στρατοπεδου, και να ληφθεί υπ όψιν ότι η χάρτινες είναι μαγειρεμενη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/12 08:23

      Η χάρτουρα είναι μαγειρεμενη

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος5/2/12 13:09

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΠΙΑ Η ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ (ΣΜΥ Π.Χ ) ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΟΠΙΑ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΕΝΟς ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΥ?? ΛΕ-ΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/2/12 13:21

      ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ.(ΠΑΝΤΩΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟΝ )
      ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ, ΤΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΧΑ 34 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ. ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ.
      ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΓΙΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 3-4 ΜΗΝΕΣ . .. ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ . .

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος5/2/12 14:44

    esy re mpastarde koloblaxe karabanaaaaaaaa exeis ta arxidiaa na baleis onomaaaa pou breizeis tous tsampikous ego ksero oti den ksereis na milis skatoblaxeee epopaaaa aderfi e aderfi 8a briseis kai tin rodo pou sou dini psomii skatogifte aman se xalaii pane sto mpourdelooo merosou alla den pas gt ekei pinateee skatogiftiii blaxouuu a an exeis arxidia pou den exeis pes pos se lene kai kati aloo mporoume kai exoume bismaa gt emeis den glifoume kolotripides apla exoume bisma esus eistai karablaxoi kai pizetee palio stratokabloi too onomasou 8elo na mou peis karabana na do ti arxidia exeisss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/2/12 11:21

    gia na deite poso ellinares eimaste olloi ...itan o stratos 2 xronia klegomastan meta egine 18mines klegomastan meta egine 12 pali klegomastan twra egine 9 .... eleooooss re paidia...ti thelete na ton katargisoun???? den nomizw na simferei kanenan auto kai eidika tous rodites kai tin paramethorio...gia sinelthete ligo deite to san mia empeiria re paidia ksekollate poia me auto to kollima tou stratou exoume girw mas posous laous pou glikokoitazoun ta nisakia mas...skeftite to ligo kai afiste tis aidies peri tsmpikwn vlaxwn kai ta loipa oloi ELLINES EIMASTE..ti na kanoume kai o stratos einai stratos !!! kai na thimisw kanenas den einai dikaios kai swstos se kamia douleia einai adinaton auto giati to psari vrwmaei apo to kefali kai oxi apo xamila... den katigwrw tous aksiwmatikous isws na ftaiei kati apo poio panw...kai auta pou grafei o filos mas epeidi rwtisa nomizw pws ipervaleis ligo filaraki den nomizw na les tin alitheia kati mporei na se peirakse alla min ta fouskwneis etsi (to sinithizoume auto oi ellines) Polles kalimeres se olous tous ellines (vlaxous tsampikous minares gkatzous gkazmades ktl)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/2/12 12:34

    na apoli8oun oli i epooppp kai na paei o stratos duo xroniaaa epop = petamena xiliarikaa eistaii oloi sas ade koitaxte ta xaliasas palio blaxoiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νομίζω φιλαράκι οτι δεν ξέρεις τι θες. Τον Δκτη σου τον ξέρω και είναι super άνθρωπος. Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Όσο για τους ΕΠΟΠ όλοι ίδιοι είναι δεν θα βγάλεις άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος10/2/12 17:55

    υπομονη φιλε μου μπορα ειναι και θα περασει,οπως ολοι μας ειχαμε καλες αλλα και κακες εμπειριες ετσι και εσυ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος15/5/12 13:36

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΟΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜΩΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος4/10/13 04:18

    OLO PAPARIES GRAFETE TO SYGKEKRIMENO STRATOPEDO MIA ZOH MPOYRDELO HTAN,KAI TO 91 POY YPIRETISA EGO EIMASTAN 120 ATOMA GIA 130 YPIRESIES OPOY ASKISI KAI MESA HTAN,APO XIO GIA VOLES GIA 50ARIA KAI SE OLI TI RODO ME OLA TA OPLA.STI MEGALI FOTIA TOTE MAS KSEXASAN OLOKLIRI EYDOMADA KAI AN DEN TRAKARIZOMASTAN ME TON TOTE STRATIGO KAI MAYROSKOYFI (KOKINO) AN THIMAME KALA TO ONOMATOY AKOMA EKEI THA EIMASTAN, GIA FYLAKES KAI STERISIS EKSODOY OYTE LOGOS ANAFORIKA SAS LEO OTI APO TI SIRA 214 DEN APOLITHIKE KANIS XORIS NA EXEI ESTO 10 MERES F. KAI MIN MOY GRAPSETE TIPOTA PAPARIES TOY STIL O STRATOS KANI TOYS ANTRES GIATI MONO STRATO DEN EXOYN EKEI KATO KAI KALO THA EINAI A YPARXOYN KAI ALLI POY YPIRETISAN EKEI TI PERIODO POY ANAFERO AS MAS POYN TI GNOMI TOYS.....Y.G. GIA TO APO PANO POST STO 214 EINAI PARADOSI OTAN ZITAGES ADEIA TO POLI POLI NA TROGES KANA DYO STERISIS EKSODOY KAI OTAN ZITAGES ANAVOLI TOTE EPERNES TI ADEIA POY ZITAGES ME LIGA LOGIA GIA KLOTSES OLI TOYS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/1/14 15:45

    ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ ΕΝΟΣ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος27/5/15 13:55

    Oι αναμνησεις με φερανε εδω..Υπηρετησα στο στρατοπεδο αυτο το 2012και απολυθηκα χωρις να εχω φαει ουτε μια μερα κρατηση!
    Τα αρνητικα του πολλα ειναι αλλα οκ τι περιμενεις απο το στρατο? Περισσοτερο σε ενοχλουν οι ΕΠΟΠ που πραγματικα τετοια και τεμπελια και βλακεια δεν εχω ξαναδει. Το ιδιο ισχυει και για το μεγαλυτερο μερος των φανταρων.
    Τα θετικα του, το καλοκαιρι και ΣΚ, εισαι πρωι φανταρος το μεσημερι τουριστας με τις topless τουριστριουλες Φαληρακι. Τι να λεμε τωρα. Μακαρι να ξαναπηγαινα καλυτερα ειναι εκει μεσα απο το μπουρδελο την ζωη εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *