ροή ειδήσεων

Καμπάνια της Ρόδου στη Γερμανία: Διαγωνισμοί και δώρα!

Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ρόδου, ως ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές και την αύξηση του μεριδίου της Γερμανικής...
τουριστικής αγοράς, ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου, ITB 2012, προσκαλεί τους Γερμανούς να συμμετάσχουν σε έναν πολυεπίπεδο διαγωνισμό και να κερδίσουν τις ωραιότερες οικογενειακές διακοπές της ζωής τους στο όμορφο νησί της Ρόδου.
Ο Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού θέλει κατά την παρουσία του στο Βερολίνο, να υπενθυμίσει στους Γερμανούς ότι η Ρόδος είναι ένας ιδανικός προορισμός οικογενειακών διακοπών, ο οποίος συνδυάζει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και προσφέρει αναρίθμητες επιλογές για όλη την οικογένεια. Ως γνωστό, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, οι γονείς είναι εκείνοι, που οργανώνουν και εξασφαλίζουν τους πόρους για τις οικογενειακές διακοπές…
Φέτος, όμως, στη Γερμανία, για πρώτη φορά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ευκαιρία και να κερδίσουν δωρεάν ιδανικές διακοπές, για όλη την οικογένειά τους!
Με τίτλο της καμπάνιας της Ρόδου, «Familienurlaub – Rhodοs….Your kids can win a family’s dream holiday», οι γονείς θα προσκαλούνται να κινηματογραφήσουν ένα σύντομο βίντεο των παιδιών τους, με το οποίο οι μικροί μας φίλοι θα εξηγούν γιατί θέλουν να πάνε τους γονείς τους διακοπές στη Ρόδο!
Στη συνέχεια, οι γονείς θα “ανεβάζουν” το βίντεο, στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού, που θα σχεδιάσουμε, αλλά και θα ακολουθούν πρόσθετα βήματα, τα οποία θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν περισσότερους βαθμούς και να αυξήσουν τις πιθανότητες για να κερδίσουν τις οικογενειακές τους διακοπές.
Η καμπάνια θα γνωστοποιηθεί με ειδικές αφίσες για το σκοπό αυτό σε όλες τις γραμμές του μετρό στο Βερολίνο, επίσης σε κεντρικό χώρο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση προβολής της καμπάνιας μας, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους αλλά και ταξιδιωτικούς πράκτορες.
Στην εκδήλωση θα προβληθούν τα προωθητικά βίντεο της καμπάνιας, θα δοθούν πληροφορίες για τον διαγωνισμό και για τον προορισμό της Ρόδου.
Για την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού συμμετεχόντων, προσκεκλημένος θα είναι o Costas Cordalis, με την οικογένεια του. Ο Cordalis είναι ένας από τους γνωστότερους τραγουδιστές στη Γερμανία, με πωλήσεις περισσότερων από 40 εκατ. δίσκων. Μολονότι το απόγειο της καριέρας του ήταν τη δεκαετία του 1980, το προηγούμενο έτος κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι, με τίτλο Alle Leut, το οποίο έγινε το Νο1 τραγούδι για παιδιά στη Γερμανία!
Επίσης, προσκεκλημένη θα είναι και η Rebecca Mir, νικήτρια δημοφιλούς talent show στη Γερμανία, η οποία είναι πολύ γνωστή στους Γερμανούς, καθώς αγωνίζεται για την πάταξη του ρατσισμού μέσα στις σχολικές τάξεις.
Μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου καθώς και Τουριστικών πρακτόρων αλλά και εκπροσώπων φορέων της Ρόδου.

http://www.ipaper.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *