ροή ειδήσεων

ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ... ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΟΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ !! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΔΑ ΠΗΡΕ... ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΞΥΛΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ !!!! 
ΕΛΕΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/2/12 17:32

    AYTA EINAI TA PASOKIA XORIATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/12 17:38

    Πρέπει να είσαι μεγάλος ΚΟΜΜΑΤΟΔΟΥΛΟΣ για να θεωρείς ό,τι η λαμογιά έχει χρώμα!
    ΟΛΟΙ ΕΞΩ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ !
    Ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ ούτε ΚΚΕ ούτε ΛΑΟΣ! ! ! Εκτός αν δεν έχεις τα κότσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/12 17:40

    Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι αλλού. Ο Καλλικράτης τουλάχιστον στη Ρόδο έκανε κακό. Με το να γίνει όλο το νησί ένας Δήμος, χάθηκε η μπάλα, ο έλεγχος στο κάθετι. Και βρήκαν ευκαιρία τέτοια στοιχεία και αλωνίζουν. Απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/12 17:46

    siga re ti ekane pige o kakomiros ke ekopse liga ksilarakia me tou dimou to autokinito afou den ixe benzini na bali sto diko tou..........an ixes ke esi ta arx------ia as to ekanes ke esi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/2/12 17:49

    Στο ρόδα είχε γίνει μια καλη προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια και κατάφερε να ορθόπόδισει άλλα τώρα το μόνο που ενδιαφέρει τους υπευθυνους είναι πως να φάνε περισσότερα με τήν ανοχή και τόν εργαζομένων (σωματείο)που και αυτοί όλο και κατι τσίμπανε .. Ο δήμαρχος άραγε ποιον προστατεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/2/12 17:54

    σιγα να μην ειχε δημοτικο αυτοκίνητο βενζίνη...μάλλον ο υπάλληλος το φούλαρε και τους το παρέδωσε μισογεμάτο..άρα όφελος για το Δήμο. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/2/12 17:57

    Και γιατί δε γέμιζε το δικό του;Άσε μας,ρε εξυπνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/2/12 18:22

    ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡ/ΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ Η ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΤΕΛΗ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ Η ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάββαλος Νικόλαος1/2/12 18:52

    Το θέμα είναι αλλού. Η ατιμωρησία και ο ωχαδερφισμός. Γιατί δεν ζητά ο Δήμαρχος όλη τη φώτο από τους διαχειριστές, να δουν την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και να τιμωρηθεί άμεσα αυτός που έχει χρεωθεί το αμάξι και το τμήμα κινήσεως οχημάτων; Τίποτε δεν θα γίνει. Από την ατιμωρησία λοιπόν ξεκινάνε όλα. Γιατί αν ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, θα το σκεφτώ διπλά να το κάνω. Γιατί αν ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, δεν θα αφήσω εγώ το γραφείο κίνησης να φύγει το αμάξι χωρίς εντολή και δρομολόγιο και χαρτιά. Αλλά τόσο κοντινή φωτογραφία με προβληματίζει. Μήπως ήταν παραπάνω από ένας και τα σπάσανε στη μοιρασιά και ξεφτιλιστήκανε;Λέω τώρα. Κουσουρνά ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΖΙ. Αλλά ξέρω κι εσύ αγγαρεία κάνεις. Ποινή εκτοίεις. Δεν το θελες το δημαρχηλίκι αλλά οι Πασόκοι σε χώσανε στεγνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/2/12 19:01

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.. ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/2/12 19:50

    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΕΜΠΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΖΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΄΄SHIT IN THEIR GRAVES''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/2/12 21:32

    ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. Ο ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ''ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ'' ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΑΝ Ι.Χ. ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/2/12 08:15

    Ο Πάγκαλος φταίει μετά για το περιβόητο μαζί τα φαγαμε. Αυτή η ανάρτηση τον δικαιώνει κατά ένα μέρος. Ποιος ξέρει και πόσα άλλα τέτοια γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/2/12 09:03

    GIATI THIKTIKE O PROEDROS TOY SOMATEIOY PSEMATA EINAI OTI OI KOLITOI TOY TRONE ME DEKA MASELES .. H MIPOS EINAI PSEMATA OTI THN ENTOLH THN EDOSE O IDIOS OPOS KAI POLLES ALLES .. TA EXETE RIMAKSI OLA KYRIOI KRIMA THN EPIXEIRHSH .. ALLA DEN FTETE ESEIS FTENE OI ANIPARKI TOY DHMOY KAI TOY RODA POY SAS EXOYN DOSEI THN ADEIA NA TA RIMAKSETE OLA ..TH KANEI ARAGE O KYRIOS KOYSOYRNAS AS TON KSIPNISI KAPIOS NA ZHTHSH KAI KANENA ELENXO EKEI STO RODA ..ANTE NA DOYME POSA APIDIA BAZI O SAKOS ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/12 16:52

      ESY MALLON ETRWGES APO TOUS PROHGOYMENOUS TO KSEREIS KALA TO 8EMA ...

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/2/12 10:42

    Καλημέρα σας κύριοι και καλό σας μήνα .
    Είμαι ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της Δ.Ε.Σ ΡΟΔΑ Κοντουδάκης Εμμανουήλ αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους αυτή είναι η πραγματικότητα και θα πρέπει κάποια στιγμή να το συνηθίσουν αυτό . Καλό θα ήτανε να σταματήσουν μερικοί να ρίχνουν όλα τα κακά που συμβαίνουν ,στην διοίκηση των εργαζομένων .
    Για όσους γνωρίζουν λίγο θέλω να πιστεύω ότι μπορούν να καταλάβουν πολύ καλά ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να δώσει εντολή για εκμετάλλευση περιουσιακού στοιχείου της επιχείρησης .
    Κάποιος παραπάνω αναφέρει για μια προσπάθεια που είχε γίνει και πολύ καλά τα λέει αλλά θέλω να του αναφέρω ότι σε εκείνη την προσπάθεια είχαν πάρει μέρος οι 7 από τους 9 εργαζόμενους που είναι στην διοίκηση του συνδικάτου τώρα .
    Γιαυτο που αναφέρει ο φίλος ότι τρώμε με δέκα μασέλες έχω να πω ότι όποτε θέλει ο φίλος να έρθει να του δείξω την μισθοδοσία την δικιά μου και των υπολοίπων του συνδικάτου .
    Τέλος θέλω να σας πω ότι ο έλεγχος που λέτε υπάρχει και αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες ρωτήστε τον επίτροπο.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜ
    Υ.Γ Εγώ υπογράφω γιατί δεν έχω τίποτα να φοβηθώ και ότι έχω να πω το λέω χωρίς να κρύβομε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/2/12 11:29

    SIGA RE MAGKA FOBHTHIKAME ... OYST RE LAMOGIA OLOI MAZI .... O KOSMOS KSERI ..PROEDRE EDO SYNMFONO KAI EGO ..XA XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/2/12 12:21

    Πίστεψε δεν είχα καμιά πρόθεση να σε φοβίσω ούτε εσένα ούτε κανέναν . Την αλήθεια έγραψα και μάλλον αυτό σε πείραξε πολύ συγνώμη ρε φιλαράκι .
    ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/2/12 13:09

    XA XA XA XA ONTOS THN ALITHIA LES ..TROTE ME DEKA MASELES OLOI SAS ... O ENAS KOBEI KAI OALLOS RABH ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/2/12 15:56

    Κοντουδάκη,έγινε ή όχι το καταγγελθέν;Και δε ρωτάω αν έδωσες εσύ εντολή.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/2/12 16:55

      ERGAZOMENOI HREMA... metaksy sas tsakoneste katalavame oti oloi eiste apo roda to kserete to 8emataki kala me stoixeia ..vreste ta lipon giati kanete kako sthn douleia sas ...xairetismous ... ke kali antamwsi sta sisitia tis peinas...

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος2/2/12 17:17

    Υπάρχει μια βασική διαφορά ανάμεσα στις λέξεις αντίσταση και αντίδραση. Στην πρώτη υπάρχει ουσία, στη δεύτερη μια ενστικτώδης ανούσια εκτόνωση.
    Αυτό που κάνουμε μέχρι στιγμής ως Έλληνες πολίτες δεν είναι να αντιστεκόμαστε, μα να αντιδρούμε βάζοντάς τα με όλους. Η αντίσταση έρχεται με καθαρή ψύχραιμη σκέψη. Η αντίδραση είναι το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα, η γκρίνια, η μίζερη αναπαραγωγή δυσοίωνων προβλέψεων και η παραίτηση από τα κοινά ως συμπέρασμα του ότι όλοι ίδιο είναι. Θα βρούμε το δρόμο προς την αντίσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/2/12 10:34

    Συμφωνώ μαζί σου!Πολύ καλή διατύπωση!
    Ωστόσο,σε καταστάσεις κρίσης σαν τη τωρινή που ζούμε και τα δύο είναι αναμενόμενα και ενδεχομένως και η αντίδραση θεμιτή και χρήσιμη.Αρκεί οι ηγέτες να αντιστέκονται και εκείνοι που αντιδρούν να τους ακολουθούν σε ένα συγκεκριμένο στόχο.
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *