ροή ειδήσεων

Για την εξυπηρέτηση στις βλάβες της ΔΕΗ

Αγαπητοί κύριοι & κυρίες, 
Μετά λύπης μου συντάσσω την παρούσα επιστολή σε μια περίοδο δύσκολη όχι μόνο για το όμορφο νησί μας τη Ρόδο αλλά και όλη την Ελλάδα. Αφορμή υπήρξε το θέμα που έχει ήδη πάρει διαστάσεις στο διαδίκτυο...
σχετικά με την συμπεριφορά και την έλλειψη ήθους από την πλευρά της «εξυπηρέτησης» που τυγχάνουν οι πολίτες στην προσπάθεια επικοινωνίας τους με τις «αρμόδιες (?)» υπηρεσίες βλαβών της ΔΕΗ. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας δεν αποτελούν προτεραιότητα των εργαζομένων μιας και ποτέ κανείς δεν απαντά … (το πιο πάνω δεν αποτελεί μόνο δικό μου «ισχυρισμό» μπορείτε να επισκεφτείτε το http://parapona-rodou.blogspot.com για περισσότερες πληροφορίες). 

Δυστυχώς εχθές το προσωπικό της ΔΕΗ που είχε υπηρεσία στα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις βλάβες της ΔΕΗ βάλθηκε να μας αποδείξει πως σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών οι «βολεμένοι» και τα «κοροΐδα». Εχθές λοιπόν από τις 17:00 περίπου διεκόπει η ηλεκτροδότηση στην περιοχή της Παστίδας και κάπου εκεί ξεκινά και ο Γολγοθάς της προσπάθειας να επικοινωνήσουμε με τις βλάβες της ΔΕΗ. Μετά από συνεχόμενες προσπάθειες καταφέραμε να βρούμε κάποιον στις 20:30 περίπου, όπου και ακολούθησε ο πιο κάτω διάλογος: 

ΚΠ: καλησπέρα σας, επικοινωνώ μαζί σας διότι δεν έχουμε ρεύμα από τις 17:00 … (με διακόπτει ο «κύριος» στην άλλη πλευρά της γραμμής) 

Υπ. ΔΕΗ: εεε και τι θες τώρα 

ΚΠ: επειδή έχουν περάσει αρκετές ώρες και δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα θα ήθελα … (με διακόπτει και πάλι ο «κύριος» στην άλλη πλευρά της γραμμής) 

Υπ. ΔΕΗ: και δεν θα έχεις για πολλές ώρες ακόμα 

ΚΠ: υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ξέρετε πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη? διότι έχουμε προϊόντα στο ψυγείο μας και θα χαλάσουν … (με διακόπτει και πάλι ο «κύριος» στην άλλη πλευρά της γραμμής) 

Υπ. ΔΕΗ: εεε έλα αύριο το πρωί από εδώ να σου δώσω λεφτά να πάς να ψωνίσεις 

ΚΠ: εγώ δεν σας ειρωνεύτηκα κύριε … Μπορείτε μα μου πείτε το όνομα σας σας παρακαλώ? 

Υπ. ΔΕΗ: Ντίνος 

ΚΠ: και το επίθετο ? 

Υπ. ΔΕΗ: Παπαδόπουλος 

Φανερά ενοχλημένος από την ειρωνική στάση του «κ. Παπαδόπουλου» δεν μπορούσα παρά να μην σκεφτώ «Πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μιλάει με αυτό τον τρόπο, εν μέσω κρίσης, μείωσης μισθών, συρρίκνωσης εισοδημάτων με ειρωνεύεται?» Αύριο (σ.σ. Σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2011) απεργεί ο Δημόσιος τομέας για τα δικαιώματα των εργαζομένων και το μισθολογικό και εκείνος καταπατά τα δικά μου δικαιώματα? Δεν σέβεται εμένα, καλώς. Γιατί όμως δεν σέβεται και τους συναδέλφους του που αύριο θα βρίσκονται επί ποδός για να αποκαταστήσουν τις βλάβες υπό αντίξοες συνθήκες, με ανέμους και βροχή θα αναγκάζονται να ανέβουν αρκετά μέτρα σε κολόνες για να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση των ζημιών. Γιατί οι ίδιοι οι συνάδελφοι του του επιτρέπουν να προσβάλει τους ίδιους και να μειώνει το έργο τους και την προσφορά τους? 

Γιατί με προσβάλει με το να μου επιδεικνύει πως εκείνος έχει βολευτεί, είναι μόνιμος στη ΔΕΗ και πληρώνεται αδρά ενώ εγώ αγωνίζομαι καθημερινά ενώ υπάρχει επαγγελματική αβεβαιότητα, συζητούν να μου μειώσουν περισσότερο το μισθό μου και να πληρώσω περισσότερους φόρους? 

Και το κυριότερο είναι πως με προσβάλει ειρωνευόμενος να μου προσφέρει «ελεημοσύνη» ενώ αν με άφηνε να ολοκληρώσω την φράση μου απλά θα του ζητούσα να με ενημερώσει για τον χρόνο αποκατάστασης της βλάβης ώστε να μεταφέρω τα προϊόντα σε κάποιο φιλικό σπίτι με ρεύμα ώστε να μην αναγκαστώ να τα πετάξω. 

Με ποιο δικαίωμα ο εν λόγω «κύριος» με ειρωνεύεται για την αγωνία μου και την οικονομική μου κατάσταση? Με τα χρήματα που πληρώνω εγώ δεν απολαμβάνει εκείνος τόσα προτερήματα (μειωμένες χρεώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, παχυλό μισθό, εργασιακή βεβαιότητα και επιβίωση κτλ.)? 

Γιατί εμένα μου ¨αξίζει¨ κοροϊδία (στο δικό του μυαλό), επειδή πληρώνω φόρους και ένα σωρό χρεώσεις ώστε η ΔΕΗ να ευημερεί ? και εκείνος είναι ο έξυπνος που έχει βολευτεί και κρύβεται πίσω από την μονιμότητα και την ανωνυμία ενός ακόμα ανεύθυνου που τοποθετείτε σε υπεύθυνη θέση? 

Αυτή δεν είναι η συμπεριφορά που μας έφερε στην σημερινή κατάσταση σαν χώρα ? 

Γιατί ακόμα την καλλιεργούμε? Γιατί η διοίκηση της ΔΕΗ δεν κάνει ΚΑΤΙ? 

Λυπάμαι πάρα πολύ για τον εν λόγω «κύριο» και τις ιδέες του και το ήθος του αλλά να ξέρετε πως ΕΙΜΑΙ υπερήφανος ως Έλληνας ακρίτης και Δωδεκανήσιος και όσο και να προσπαθείτε να εξευτελίσετε τον τόπο μου δεν θα το πετύχετε ποτέ. Συντάσσω την παρούσα επιστολή ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και το κοινό ελπίζοντας να έφτασε επιτέλους τώρα, λίγο πριν το χείλος του γκρεμού που βρίσκεται η χώρα μας, η ώρα τέτοιου είδους συμπεριφορά να τιμωρηθεί παραδειγματικά αν όχι τότε ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι άξιοι της μοίρας που φέραμε την ΕΛΛΑΔΑ. 

Τα συγχαρητήρια μου σε όσους σήμερα θα αγωνιστούν για να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ και τα συλλυπητήρια μου σε όσους θα σπεύσουν να καλύψουν την συμπεριφορά του «κ. Παπαδόπουλου». 

Με εκτίμηση, 

Κων/νος Πάχος              

Ρόδος, 7 Φεβρουαρίου 2012 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/2/12 13:01

    η επιστολή έχει κοινοποιηθεί μέσω mailστον Δήμο Ροδίων, την εφημερίδα Ροδιακή, στο blog σας και στον κ. ΣΑΛΒΑΡΗ Βασίλειο Διευθυντή (Στάθμης Τομεάρχη ΒΟΚ ) στο email του V.Salvaris@dei.com.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/12 13:08

    Συγχαρητήρια στον κύριο που έγραψε το άρθρο. Προσέγγισε το θέμα με προσοχή και σεβασμό σε εκείνους που δουελεύουν.
    Από ότι ακούγεται πάντως, Τα προβλήματα της ΔΕΗ δεν ήταν μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή. Πρέπει να επικραοτύσε το απόλυτο χαος χθες στα κεντρικά της.
    Φυσικά αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να μιλάει σε αυτό τον τόνο. Το ρεύμα είναι βασική ανάγκη, πόσο μάλλον όταν πληρώνεις τόσα για να το έχεις. Καλό θα ήταν οι υπάλληλοι σε αυτές τις περιπτώσεις να προσπαθούν να ηρεμούν τον κόσμο κ όχι να τον εξοργίζουν.
    Αν βρισκόμασταν σε άλλη χώρα θα κάναμε κάναμε παράπονο στην υπηρεσία και ο κύριος θα ήταν άνεργος σήμερα. Δεν το εύχομαι για κανέναν, αλλά επιβάλλεται λίγος σεβασμός στον κόσμο που πληρώνει το μισθό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/12 13:22

    FILE TO ONOMA DEN EINAI TO PRAGMATIKO.EINAI PRAGMATOI AGGENHS KAI XORIATES.
    AUTA EKANE TO GAMIMENO TO PASOK TOSA XRONIA EBAZE XAZOUS KAI BLHMATA STHN DEH KAI SE KATHE DEH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MR DIGEA7/2/12 13:22

    μια ζωη εχουν κατεβασμενα τα τηλεφωνα οταν υπαρχουν βλαβες.μαλλον εχουν ελλειψη προσωπικου και τους τρεχουν..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/2/12 13:32

    fusika kai to onoma den einai swsto alla apo tin stigmi pou leei oti to esteile kai ston topiko Διευθυντή (Στάθμης Τομεάρχη ΒΟΚ ) autos mporei na ma8ei to pragmatiko onoma kai fusika na kanei to autonoito ... na thaspi to thema giati ontws autoi mas aksizoun.
    wraia ta les adelfe alla mallon ta leme emeis kai autoi ta diavazoun kai gelane AN ta diavasoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/2/12 13:35

    KAI THA TOU KLASEI MIA MANTRA ARXIDIA FILE.OLOI AUTOI EINAI MAZI.
    DEN THA TOU KANEI TIPOTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/2/12 13:46

    thewrw tragiko meta apo ola auta pou exoume perasei oloi 2 xronia twra ,pou matwnoume kathimerina kai exoume xasei kaue ixnos aksioprepeias ktl,ktl,ktl na akougontai ekfraseis tupou :AUTA EKANE TO GAMIMENO TO PASOK TOSA XRONIA EBAZE XAZOUS KAI BLHMATA STHN DEH KAI SE KATHE DEH, kala na ta pathete pou psifisate pasok kai alla tetoia koula kai anohta.apo ekei vlepeis oti ena megalo pososto twn ellhnwn einai akoma ilithioi kai malista merikoi einai pio ilithioi apo pote ! alloi pali lene na epestrefe o karamanlis na mas swsei. pote arage autoi oi ilithioi tha katalavoun oti den einai thema pasok i neas dimokratias ?? to pasok ta kane skata alla to idio kai i nea dimokratia kai an rwtate kai emena kai to kke kai o sinaspismos kai to laos kai autoi ta ekanan skata giati pote den tolmisan na askisoun antipoliteusi i na ipsosoun parastima . oloi ta idia einai .oloi . sunepws ekei pou exw katalhksei egw den einai thema parataksis alla thema xarakthra .den prodwse to pasok ,i n.d ktl thn ellada. o ellhnas apogoiteuse ton ellhna kai auto einai pio tragiko . giati apo oti vlepw dipla mou tipota den exei allaksei stin nootropia tou ellhna . tipota. gi auto tha katrakilame kai i katrakula den prokeitai na stamatisei amesa. krima .polu krima gia ta paidia sas(giati egw den exw lefta na suntirisw oute ton eauto mou para to gegonos oti douleuw 11 wres tin mera 6 meres thn vdomada ) poso mallon na kanw i idia paidia ! signwmi gia tous latinikous xarakthres kai signwmi pou kataxrasthka ton xwro kai ton xrono sas gia na ekfrasw proswpikes mou apopseis .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 15:28

      ΕΙΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΗΜΑ Feb 7, 2012 03:46 AM ΟΧΙ 11 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ 20 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΣΟΚΕ ΚΕΡΑΤΑ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/2/12 13:47

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1€!!!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ Κ.Τ.Λ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 12% ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 14:22

      ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ.ΜΕΙΟΝ 40 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ 7 ΑΤΟΜΑ?ΑΛΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ENERGA H THN HELLAS POWER ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΔΕΗ.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ,ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ.ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 100 ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/2/12 14:40

      ""Τα συγχαρητήρια μου σε όσους σήμερα θα αγωνιστούν για να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ και τα συλλυπητήρια μου σε όσους θα σπεύσουν να καλύψουν την συμπεριφορά του «κ. Παπαδόπουλου». ""

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/2/12 15:19

    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
    ΕΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 15:53

      Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ.ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΛΑΦΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/2/12 15:19

    κυριε παχε καλα τα γραψατε αλλα και ο κυριος παπαδοπουλος σας εγραψε κανονικα μηπως θα ητανε καλυτερα μετα απο τον πολιτισμενο διαλογο που ειχατε να πηγαινατε κατω στις βλαβες και να του χωναταιτο τηλεφωνο απο πισω του κ παπαδοπουλου ερωτω `TETOIA TSOGLANIA H DEH DEN NOMIΖΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/2/12 15:57

    «κ. Παπαδόπουλε» πες αλεύρι ...
    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=120790&catid=9

    Αίρεται η μονιμότητα στις ΔΕΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/2/12 16:22

    Αλλη μια καταγγελια της υπερβολης.
    Εξω γινοτανε χαλασμος κυριου,με 10 μποφορ,και συ πηρες τηλεφωνο να σου φτιαξουν την βλαβη? και πως θα ανεβαινε ο τεχνιτης στην κολονα με τοσο αερα?Τι ηθελες δηλαδη,να σκωτωθει κανενας εργατης για να κατσεις εσυ σπιτι σου να δεις το τουρκικο?Ελεος.χαχαχα μα καλα που ζειτε ρε παιδια?
    Σε λιγο καιρο που θα ιδιοτικοποιηθουν νερο/δεη/δρομοι κτλ,,και θα πληρωνετε τα τριπλασια,τοτε θα δουμε τι θα λετε ασχετοι.
    Και οσοι χαιρονται που θα απολυονται δημοσιοι υπαλληλοι,εννοια σας,και σας θα παρει η μπαλα.Εδω θα ειμαστε να τα λεμε πρωτα ο θεος.
    ΥΓ : Δεν εχω καμια σχεση με ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 16:26

      Φίλε μου είσαι εριστικός και προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις και σου απαντώ μόνο με την καταληξη της επιστολής μου
      "Τα συγχαρητήρια μου σε όσους σήμερα θα αγωνιστούν για να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ και τα συλλυπητήρια μου σε όσους θα σπεύσουν να καλύψουν την συμπεριφορά του «κ. Παπαδόπουλου»."

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/2/12 16:36

      ΥΓ : Δεν εχω καμια σχεση με ΔΕΗ.

      haha mas epises volemene

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/2/12 16:38

    Ο κύριος που έγραψε την επιστολή είχε ήθος και αξιοπρέπεια!! Εάν η πλειονότητα των πολιτών της Ελλάδας ήταν έτσι, δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/12 18:09

      ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η' ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ?ΛΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ?ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/2/12 20:02

    Το βρηκαααααα !!!! να βαλει η ΔΕΗ στριπτιζουζες, απ'αυτες που κανουνε τα κολπακια στης μπαρες να ανεβαινουνε στης κολονες της ΔΕΗ ! να πιανει και τοπο το χαρατσι

    χριστοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/2/12 20:08

    Μακάρι να τη πουλήσουν τη ΔΕΗ γιά να γλιτώσουμε από τους Δεητζήδες τύπου Φωτόπουλου, γιατί οι περισσότεροι τέτοιοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/2/12 23:27

    Και ο συντάκτης της ανάρτησης ηταν μάλλον υπερβολικός .
    Καταλαβαίνω τον πόνο του για τα προιόντα του, αλλά και ο ιδιος πρέπει να διακατέχεται με την λογική .

    Και σε προηγμένες χώρες γίνονται παρόμιες ζημιές (οπως προχθές στη Ρώμη) και ειχανε τραγικές καθυστηρήσεις, και ο κόσμος οπως ειδα στην τηλεόραση φώναζε και ωρυόταν για αδιαφορίες και καθυστερήσεις.

    Το λέω αυτό για το ερώτημά του ''' ξέρετε πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη''?.

    Μά μέσα στον χαλασμό και στο σκοτάδι περίμενε απάντηση, το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη σε ενα παλαιό και ταλαιπωρημένο δίκτυο?

    Εχουν στοιχειώδη λογική αυτά?

    Πάμε και στην συμπεριφορά σχετικά με την απάντηση απο το τηλέφωνο τώρα.
    Ποιός ξέρει πόσο και που θα τρέχανε και τι στρές ειχαν εκείνη την ωρα, ολοι στην ομάδα εκτάκτου ανάγκης.
    Και να μην ξεχνά καννένας οτι ουτε του πανεπιστημίου ειναι αυτοί και οι περισσότεροι οι παλιότεροι απλά απόφοιτοι μιας τεχνικής σχολής μαθητείας της ΔΕΗ ειναι.
    Αντε ο προιστάμενός τους να εχει ενα πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανοδηγού απο ενα ΙΕΚ η ΤΕΙ.
    Οι του συνεργείων, μαστόρια ηλεκτροτεχνίτες ειναι.
    Και μην ψάχνει κανείς σε αυτά τα επαγγέλματα αβρότητες και ευγένιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/12 13:15

      Ειληκρινά δεν ήξερα πως η ευγένεια είναι «ειδικότητα» που αποκτάται σε σχολές ή πανεπιστημιακά ιδρύματα. Το ίδιο δεν ήξερα και για την αίσθηση του καθήκοντος και την άσκηση των καθηκόντων των εργαζομένων. Ο «κύριος» αυτός πληρώθηκε την Δευτέρα κανονικότατα την εργασία του που ήταν να παρέχει πληροφορίες στα τηλεφωνήματα των πολιτών. Αρχικά συμπεραίνω από τα πιο πάνω σχόλια όλων πως το πρώτο σκέλος των καθηκόντων του το εκτελούσε ελλιπέστατα (επιεικώς) αφού δεν απαντάνε σχεδόν ποτέ σε τηλεφωνήματα. Όσο για το δεύτερο νομίζω πως δεν θα το σχολιάσω καθόλου εκτός και εάν νομίζεται πως η παροχή πληροφοριών σχετίζεται στο ελάχιστο με ειρωνείες και προσβολές.
      Τέλος αν θεωρείτε παράλογο το αίτημα μου σχετικά με τον χρόνο αποκατάστασης της βλάβης τότε καλά θα κάνετε να συντάξετε και εσείς μια επιστολή προς την διοίκηση της ΔΕΗ να καταργήσει την υπηρεσία για την ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με τις βλάβες μιας και δεν υφίσταται λόγος ύπαρξης της αφού εναντιώνεται στην «στοιχειώδη λογική» όπως αναφέρετε πιο πάνω.
      Συγνώμη για το ύφος αλλά δεν μπορώ να ακούω για «στοιχειώδη λογική» τη στιγμή που και προσβεβλημένος νιώθω και βλέπω συμπολίτες μου να αναγάγουν σε λογική τις προσβολές και την παντελή έλλειψη σεβασμού προς τον πολίτη που δοκιμάζεται από κάθε πλευρά.
      Τα συλλυπητήρια μου σε εσάς και τους όμοιους σας μιας και προφανώς προσδοκάτε και επιδοκιμάζετε την συμπεριφορά αυτή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/2/12 14:19

      Επανέρχομαι και πάλι,.
      Αυτή την φορά για να σας πώ , οτι ισως δεν εχετε την αισθηση της πραγματικότητας.

      Εντάξει , ειχατε μια οργή γιατι ειχατε προιόντα στο ψυγείο σας και είχατε την αγωνία σας.
      Την καταλαβαίνω απόλυτα.
      Από την άλλη ομως δεν μπορείτε να καταλάβετε και τις εννοιες, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, acts of the God.
      Κάτι τέτοια συμβάντα που συνέβαιναν και συμβαίνουν και στις ποιό εξελειγμένες χώρες.

      Δεν εδωσα αφεση αμαρτιών σε αυτόν που σας μίλησε έτσι, επρεπε να μιλήσει ποιό καλά.
      Αλλά μπορώ να του δώσω μιά δικαιολογία , οταν μέσα στο στρεσσάρισμά του λόγω της κατάστασης σας απάντησε και δεν ηταν αυτός διοικητικός υπάλληλος, αλλά κάποιος απο τους ηλεκτροτεχνίτες του τμήματος για τις βλάβες, που μίλησε ετσι.
      Και να ηταν τέτοια η αντίδρασή του οταν κάποιος που ακούει μέσα στον χαλασμό να τον ρωτάει σε πόση ωρα θα επισκευαστεί η βλάβη και τι άλλα ισως εναντίον των.

      Να ειμαστε και λίγο προσγειωμένοι.
      Και λυπάμαι για τα συλληπητήριά σας που σας τα επιστρέφω πίσω, γιατί δεν επιδοκιμάζω κάτι που δεν στέκει.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος8/2/12 12:57

    ΜΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΤΑ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΩΣ ΕΔΩ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Ο ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ?ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ...ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ.ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΞΥΛΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΕΛΕΧΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/2/12 13:19

    ΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕΥΜΑ,,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΚΑ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΖΙΑΝ.ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΒΕΡΜΠΑΝΤ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΑ ΡΕΥΜΑ ΕΝΑ..ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *