ροή ειδήσεων

Πώς μας κοροϊδεύουν και αγοράζουμε τα ίδια προϊόντα ακριβότερα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία τα οποία ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από τιμοληψίες που διενήργησε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και...

Ναυτιλίας για 70 προϊόντα στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες μαρτυρούν πως ξένες εταιρείες πωλούν τα προϊόντα τους στην Ελλάδα ακριβότερα έως και 96,5% σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία που πιστοποιούν το γεγονός αυτό παρουσίασαν χθες στους δημοσιογράφους ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός και ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς Γιώργος Στεργίου, διευκρινίζοντας πως η έρευνα αυτή, όπως και ειδική έκθεση για την πορεία των τιμών στη χώρα μας, έχουν παρουσιαστεί στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Οι κ. Κομνηνός και Στεργίου επεσήμαναν κατά την παρουσίαση των τιμοληψιών ότι «σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων υπάρχουν ενδείξεις για εναρμονισμένες πρακτικές και κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης από επιχειρήσεις». Συμπλήρωσαν ακόμη πως τα στοιχεία αυτά εστάλησαν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

http://www.eglimatikotita.gr/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/2/12 12:24

    ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ???????/ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ???ΕΔΩ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΤΩΝ 500 ML ΠΟΥΛΙΩΤΑΝ 50 ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ 0,50 ΣΕΝΤΣ ΔΗΛΑΔΗ 170 ΔΡΑΧΜΕΣ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ???? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΖΕΣ...... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/12 12:42

    KAI TO ALLO POY DEN EXH PSILIASTH KANENAS MAS EINAI OTI H SISKEBASIES SINEXOS SIRIKNONONTE SE SXESI ME OTAN EIMASTAN MIKRI GIA BALTE TO MIALOSAS NA DOYLEPSH LIGO ETSI HTAN H SISKEBASIES KAPOTE. POY EXO TAXSIDEPSH EKTOS E.E. P.X TOYRKIA OLES SISKEBASIES HTAN TERASTIES. KAI EKEI EINE FOILH MOY TO MEGALO KOLPO KAI TO KERDOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/12 07:21

    ΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΙΣ ΑΓΑΘΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ 2 ΣΥΝ 1 ΔΩΡΟ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΑΝ ΠΑΣ Π.Χ. ΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *