ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Για όλα φταίει η υπάλληλος...

Απίστευτες δηλώσεις από τον Δήμαρχο Καστελλορίζου σε τοπική εφημερίδα...Ρίχνει την κακοδιαχείριση των οικονομικών του Δήμου στην..
υπάλληλο του την οποια προσέλαβε ο ίδιος και ενώ τα οικονομικά του Δήμου κατά την άποψη του κ.Πανηγυρη είναι σε άθλια κατάσταση αυτός προσλαμβάνει και νέο υπάλληλο ώστε να μπορεί να διαβάζει όπως λεει τον Καλλικράτη 2!!
Μα καλά σε αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τον μαζέψει?  Πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος που ένας Δήμαρχος έχει  τόσες καταδίκες αλλά και χιλιάδες καταγγελίες και δεν μπορεί κανείς να του κάνει τίποτα η ασυλία του καλά κρατεί!!
Επίσης σε μια επίδειξη πατριωτισμού δηλώνει για τους πολιτικούς ότι είναι ανεπιθύμητοι… αλλά ξεχάσε ότι πρίν κάποιους μήνες είχε το λάβαρο του ΠΑΣΟΚ  στα χέρια του !! Ξέχασε ότι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου  αγκαλιά  δήλωναν την καταδίκη της Ελλάδος στο ΔΝΤ!! Όλα αυτά βέβαια τα περί ανεπιθύμητων βουλεύτων είναι  ακόμη ένα τέχνασμα του Δημάρχου επειδή θέλει να πάει πιο ψηλά την «καριέρα» του και να πολιτευθεί στο Κόμμα του Κουβέλη!!
Εντύπωση κάνει που ο Δήμαρχος προτρέπει τον κόσμο να ψωνίζει από την Τουρκία λέγοντας σαν δικαιολογία ότι είναι πιο φθηνά !!και αντί να στηρίξει ο ίδιος  την τοπική οικονόμια που περνάει δύσκολες ωρες …Προφανώς ξέχασε ότι τον πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος  και σαν Δήμαρχος έπρεπε πρώτος να δίνει το καλό παράδειγμα!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/2/12 09:29

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΟΔΙΑ!! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/12 09:35

    Την διαβασα την συνεντευξη του παιδια ηταν στην Ροδιακη! Ο ανθρωπος εχει τρελαθει τελειως! αντε ρε πανηγυρη στην Τουρκια να γινεις μονιμος κατοικος! Σαν δεν ντρεπεσε λεω εγω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/12 11:00

    oso 8a uparxoun tetoia lamogia i ellada 8a pigainei apo to kako sto xeirotero!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/12 14:07

    ΒΡΕ ΜΑΓΚΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΡΚΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΕΨΥΣΕ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ. ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/2/12 14:40

      Εσυ φιλε μου γιατι δεν εβαλες το ονομα σου? Αφου εισαι τοσο μαγκας βαλε το αληθινο σου ονομα να δουμε ποσο ζυγιζουν τα παπαρια σου βλακα! Βολεμενε του Πανηγυρη...σε ταιζει κι εσενα ρε βλακα? Το ρεπορταζ δεν ειπε κατι ψεματα ειναι οι δηλωσεις του Δημαρχου μας! Εμπλεξε μια κοπελα και αυτος το παιζει καθαρος ουρανος!! Τετοιο λαμογιο δεν εχει βγαλει ποτε η Ελλαδα!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/12 17:42

    κλασικος πασοκος λαμογιο κλεφτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/12 20:07

    κοιτα μουτσουνα!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/2/12 21:11

    SAN TSIGKANOS EIANI AYTOS RE.APORO PIA GYNAIKA TOU KATHETE,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *