ροή ειδήσεων

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ Φ.Π.Α ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΡΟΔΙΤΩΝ

Η δυσφήμηση σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση έχουν ρίξει κατακόρυφα τις κρατήσεις για την σεζόν του 2012. Το τελειωτικό χτύπημα όμως το έδωσε σήμερα η κυβέρνηση καταργώντας...
τους μειωμένους συντελεστές. Στρατιές τουριστών χωρίς υπερβολές θα πηγαίνουν στα παράλια της Τουρκίας και τα νησιά μας θα είναι άδεια. Οι Ροδίτες με τον σταρχιδισμό τους αλλά και με τις εγκληματικές τους επιλογές στην πολιτική (Π.Χ .ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ-ΠΑΣΟΚ) οδήγησαν στην κατάρρευση το πιο όμορφο νησί της μεσογείου. Ο Ροδίτης τόσα χρόνια το έπαιζε σοσιαλ(η)στής και κυκλοφορούσε με BMW, MERCEDES στο μαντράκι και στα διάφορα BAR κουβαλώντας διάφορες ξυπασμένες χωριάτισες που το όνειρό τους ήταν να παρουσιάσουν τους πλούσιους γαμπρούς(απατεώνες στην πλειοψηφία τους) στα χωριά τους. Ο Ροδίτης πότε δεν ενδιαφέρθηκε για τον τόπο του μόνο για το χρήμα. Οι ροδίτες υπήρξαμε τυχοδιώκτες στον τόπο μας,πέσαμε σαν πεινασμένα βαμπίρ και ρουφήξαμε όλο τα αίμα του νησιού μας με τα σημερινά αποτελέσματα. Ήδη η πόλη της Ρόδου θυμίζει Αφρική, το έκανε το θαύμα του ο Κουσουρνάς.
Που είναι οι Ροδίτες τόσα χρόνια να αντιδράσουν για την ανύπαρκτη μαρίνα, το τριτοκοσμικό λιμάνι, το μικρό αεροδρόμιο, για τους δρόμους που θυμίζουν ΣΟΥΔΑΝ? Πουθενά η πλειοψηφία κρύβοταν πίσω απο τα κομματικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ παίρνοντας παράνομες επιδοτήσεις, παράνομες προσλήψεις (2000 δημοτικοί υπάλληλοι μόνο στην Ρόδο). Σιωπή ένα είδος ομερτάς επικρατούσε στην Ρόδο. Καθημερινά σκοτώναμε τον τόπο μας αλλά εμείς οι κατα τα άλλα κοσμοπολίτες Ροδίτες γλύφαμε πράσινους κώλους για το βόλεμα.
Στην φύση υπάρχει ο νόμος δράσης-αντίδρασης.Το ίδιο έγινε και σε εμάς, ότι εγκλήματα κάναμε στον τόπο μας γυρνάνε σαν μπούμερανγκ. Η κοινωνία της Ρόδου σε πλήρη σύψη μοιάζει σαν τον ναρκωμανή που δεν μπορεί να αντιδράσει.
Όσο για τους βο(υ)λευτές μας είναι για φτύσιμο ρομποτάκια της κάθε μασονικής στοας που απλά εκτελόυν εντολές της νέας τάξης πραγμάτων. Για τον Κουσουρνά τι να πει κανείς ο άνθρωπος είναι ανίκανος με σημάδια αυτισμού,είναι ένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες που θα καταστρέψει την πόλη της Ρόδου. Όσο για τον Μαχαιρίδη απατεώνας απο τους λίγους πουτανάκι του ΠΑΣΟΚ αλλά είπαμε όλους αυτούς εμείς τους εκλέξαμε και τους Θεοποιήσαμε. Η διαφθορά Θέος μας και ιδεολογία μας
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΟΔΙΤΕΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/2/12 17:22

    na kataθesoume minisi oloi oi elines !!stin troika kai stouus !A!PAPAGREOU G gia esxati prodosia!!B!K. KARAMANLIS GIA ESXATI PRODOSIA KAI PARANOMO PLOUTISMPO IS VAROS TOU ELINIKOU LAOU!!Γ!!K.SIMITIS GIATI AUTOS MAS EVALE SE AUTIN TI PERIPETIA KAI DEN VGAZOUME AKRI!!AUTOS IS ΘΑΝΑΤΟ!!KREMALA!!KANONIKA SAN TO XOUSEIN !!!KAI NA TO DOYME KAI LIVE!!!OLA TA ALLA ΘΑ EINAI ASPIRINES SE KARKINOPAΘEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/12 17:50

    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/12 18:04

    kai liga les......to meiwmeno ΦΠΑ einai gia na epofelountai oi katanalotes kai oxi gia na bgazoun pio polla ta emporakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/12 18:07

    Τσαμπίκο να σου θυμίσω ότι αυτούς που λες ότι είναι προδότες, δεν ήταν δικτάτορες. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    Να σου θυμίσω επίσης ότι εσύ που ασχολείσαι με τον τουρισμό, χρόνια τώρα δουλεύεις 6 μήνες το χρόνο και βγάζεις τόσα για να ζείς 12 μήνες, με ταξίδια στα Παρίσια και τα Μιλάνα.
    Να σου θυμίσω επίσης ότι τα τζιπ που υπάρχουν στο νησί σου, όπου η πιο δύσκολη διαδρομή είναι στο Αφάντου που φιάχνουν το δρόμο, είναι περισσότερα από όσα υπάρχουν στην ανατολική Μακεδονία.

    Να σου θυμίσω επίσης ότι εδώ είναι ο παράδεισος των φοροφυγάδων αφού οι απόδείξεις είναι είδος προς εξαφάνιση, σπανιότερο και από τις πολικές αρκούδες. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 18:34

      ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ-ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/12 18:50

      Κοίταξε θα έχουμε ην τύχη της Ρόδου του Κουσουρνά.Έχει αποδειχτεί οτι δεν μπορούμε να διοικήσουμε σωστά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/2/12 20:45

      ΈΛΛΗΝΕΣ είμασταν και θα είμαστε.ΝΑΙ στην Οικονομική Αυτονομία

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/2/12 18:31

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ......ΟΥ!!ΕΜΕΙΣ ΕδΩ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕυΦΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ !!ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ !!!ΣΚΑΤ...Π..ΣΤΑ !!καταλαβες !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 18:48

      Δηλαδή φίλε μου εμείς δεν έχουμε ευθύνη σαν λαός?Το ότι ψηφίζουμε πράσινα λαμόγια βουλευτές δεν σε πειράζει?50% έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ εδώ και 30 χρόνια χωρίς να κάνει τίποτα.'Οσο για την ηλιθιότητα ότι μας παίρνουν λεφτα να σου πω ότι η μαμά ελλάδα δίνει ένα κάρο λεφτα για ΟΠΛΑ οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/12 22:25

      ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ Η ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΙΣ ΕΟΚ?

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/2/12 18:51

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ 8.07 Διόρισε με,
    διόρισε με,να με πληρώνουν άλλοι.
    please......
    Είμαι καλό κομματόσκυλο.
    Πιό πιστός απο τους αααάλλους.
    Κουνάω και την ουρά μου στη διαταγή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ....ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/2/12 18:59

    Γιατι τι εισαστε εσεις δηλαδη και ειχατε τοσα χρονια μειωμενο φπα? Ετσι καλα σας εκανε να σφιξουν λιγο τα κωλαρακια που μου το παιζετε και προυχοντες παλιολαμογια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 20:48

      Τι λες ρε ζώο?Καλά κάναμε και είχαμε μειωμένο ΦΠΑ.Με τόσα λεφτά που βγάζει κα΄θε μέρα το Ελληνικό κράτος από αυτά τα νησιά...Αυτό μας έλειπε να μην έκανε διευκολίνσεις.Τώρα όλα τα προιόντα θα ακριβίνουν.Έτσι πηδάνε τον κόσμο,όχι τα καταστήματα.
      Μέχρι τα τέλη του 60 η Ρόδος ήταν αφορολόγητη,έτσι θα ξαναγίνει και θα καταλάβετε καλά το γιατί...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/2/12 19:13

    ela kato anixe magazi fere proti ili apo tin ellada (giati mas ta ypane kai auta sto skai )kai meta ta xanaleme!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/2/12 19:17

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 19:20

      gia frapedakia figoura k na gamame kati poustakia san esane kolari..

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/2/12 19:18

    pesta.............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/2/12 19:27

    ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/2/12 19:41

    ta vlepete agapietoi simpolites mou rodites!!!de mas pane ekei pano sti ypolipoi ellada!!!apo aurio θα valoume tourkikes !!italikes!kai amerikanikes!simaies!!den sas xanadinoume mia!!! kai θα ψofisete tis pinas !! se 2 xronia θa imastai xavai!!kai θα erxontai mono me diavatirio edo kato!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 20:50

      Ντάξει τουρκικές η αμερικάνικες σημαίες δεν θα βάλουμε,είμαστε Ροδίτες ΈΛληνες αλλά φιλαράκι μου στα άλλα συμφωνό απόλυτα.Ειδικά αυτό με το διαβατήριο.ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος9/2/12 19:43

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΩ ΕΝΑΝ !?
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/2/12 19:52

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ: «Εμείς κάναμε σάπιους τους πολιτικούς γιατί τους παρακαλούσαμε να μας βολέψουν στο δημόσιο»

    Ενα μερίδιο ευθύνης για τους πολιτικούς μας, το φέρουμε κι εμείς. Γιατί τους ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε. Γιατί τους ζητήσαμε να μας κάνουν «ρουσφέτι». Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων ο αναγνώστης που μας έστειλε την παρακάτω επιστολή και σίγουρα έχει σε πολλά σημεία δήκιο. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία.

    » Γνωρίζουμε επιτέλους και έχει γίνει κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικοί νάνοι που έχουμε στο κοινοβούλιο, είναι κατώτεροι των περιστάσεων ανίκανοι να διαχειριστούν τις τύχες μας.


    Το τελευταίο διάστημα είμαστε όλοι καρφωμένοι μπροστά στις τηλεοράσεις και ραδιόφωνα , μήπως ακούσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι ελπιδοφόρο από όλα αυτά που διαδραματίζονται ερήμην της βούλησης του Ελληνικού λαού.

    Όσο περνάει όμως ο καιρός, ακούμε πράγματα πρωτόγνωρα νομίζοντας πως μας κάνουν πλάκα τελικά. Γιατί όλοι αυτοί που τους ακολουθούν, είναι στο τιμόνι του καραβιού «Η ΕΛΛΑΣ» ; Ο πρώτος υπεύθυνος είσαι εσύ που διαβάζεις αυτό το άθρο και εγώ που το γράφω .. Πρώτα απ’ όλα οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης τις κοινωνίας μας και απο εμάς εξαρτάται αν θα πρέπει να βρίσκονται στην εξουσία αυτοί ή κάποιοι άλλοι πιο έντιμοι . Θα μου πείτε βέβαια, οτι αυτούς έχουμε και όλοι είναι σάπιοι και όλες αυτές τις δικαιολογίες που λέμε στους εαυτούς μας και οχι στα παιδιά μας … Σάπιους τους κάναμε εμείς γιατί τους παρακαλούσαμε να μας βολέψουν στο δημόσιο , να περάσουν μια αιτησή μας , να μας βοηθήσουν για διάφορους λόγους, (να μην τους γράφω όλους γιατί είναι πολλοί), που ήταν υποχρεωμένοι να το κανουν, να φτιάξουν δηλαδή μια κοινωνία λειτουργική χωρίς να τους ζητάμε τα αυτονόητα.

    Είδαν λοιπόν τις αντιδράσεις μας και αντιλήφθηκαν την ποσότητα εξουσίας ,δημιούργησαν τον μηχανισμό αφθαρσίας τους, (αφού τους έπαιρνε) και εις υγείαν τα κορόιδα …

    Και τώρα καλούνται από εμάς , αφού πρώτα τους εκπαιδεύσαμε να κλέβουν, να ζουν εις βάρος μας, να κοιτάνε μόνο το συμφέρον των ψηφοφόρων τους, να έχουν το κόμμα και την καρέκλα του Υπουργείου πάνω απ’ το γενικό καλό όλης της Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια … Τους ζητάμε ακριβώς τα αντίθετα.

    Το γαϊδούρι πάντα θα πηγαίνει απ το ίδιο μονοπάτι δεν θ’ αλλάξει δρόμο ποτέ, μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάκτυλό μας .

    Ελπίδα υπάρχει και πηγάζει απ΄τον πάτο των αντοχών μας

    Κοιτάξτε πιο μπροστά βλέποντας πίσω.

    Είναι της μοίρας μας γραφτό οι Έλληνες να πρωταγωνιστούμε πάντοτε στην παγκόσμια ιστορία και στα καλά και στα άσχημα

    Η ελπίδα υπάρχει στο ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο ριζικών αλλαγών σε βάθος χρόνου, σε όλα τα επίπεδα και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.

    Αλλαγή πολιτικού σκηνικού

    Αλλαγή νοοτροπίας των Ελλήνων

    Αλλαγή της εικόνας μας έναντι όλων των φυλών της γης

    Ανακαταδιανομή του πλούτου της Ελλάδας, εντός και εκτός συνόρων

    Προβολή των πραγματικών αξιών των Ελλήνων στους ξένους

    Εξαγωγή αγαθών, παραγωγικότητας και υπηρεσιών

    Εξαγωγή πολιτισμού της σύγχρονης και όχι της Αρχαίας Ελλάδας

    και όλα αυτά που θα προκύψουν απ την αναγκαστική μας προσαρμοστικότητα στην νέα τάξη πραγμάτων .

    Μην τα ρίχνεις λοιπόν στους πολιτικούς, προσπάθησε να αλλάξεις και να γίνεις ο εαυτός σου Έλληνα.»

    prionokordela.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/2/12 20:02

    tora giati ourliazete!!!αποβλακωμένα kai έμμισθα απο τα κλεμμένα ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 20:52

      Εγώ δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ οπότε καλά κάνω και ουρλιάζω....ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΚΥΡΕ,μιλάμε πλέον για επιβίωση όχι για τα κόμματα

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/2/12 20:52

    ΡΕ ΦΡΑΠΕΔΟΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΜΗ Γ@@@@ΤΕ ΠΟΛΥ ΜΗ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ 0918-0920 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 0941 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η Μ@@@ΚΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ. ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/2/12 21:07

    Συμφωνω φιλε μου 1052 το χα το εχουν και οι δυο χαβαι χαβαλεδες μια ζωη χαχαχαχα για γελια εισαστε
    ΛΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/2/12 21:10

    Σύμφωνα με τον Στέλιο Ράμφο (βιβλίο Η Λογική της Παράνοιας), τα αίτια της κρίσης δεν είναι οικονομικά αλλά ανθρωπολογικά. Η νοοτροπία των Ελλήνων είναι νοοτροπία ανατολίτικης χώρας. Τους ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον του κλειστού τους κύκλου (ατομικό, οικογενειακό, φιλικό) και αδιαφορούν για τους διπλανούς τους. Επιθυμούν π.χ. να έχουν το σπίτι τους καθαρό χωρίς να ενδιαφέρονται για τους δημόσιους χώρους που τους γεμίζουν σκουπίδια, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους που έχουν την αντίθετη νοοτροπία - πρώτα το δημόσιο συμφέρον και μετά το ατομικό. Αυτή την ελληνική-ανατολίτικη νοοτροπία έχουν φυσικά και οι Έλληνες πολιτικοί.

    Η νοοτροπία αυτή μπορεί να αλλάξει με 2 τρόπους. Είτε μέσο του εκπαιδευτικού συστήματος (για να φανούν τα αποτελέσματα θα χρειαστεί να περάσουν 2 γενιές), είτε εάν από μόνοι μας υιοθετήσουμε μια στρατηγική αλληλεγγύης ο ένας απέναντι στον άλλον.

    Όσον αφορά τώρα τις ευθύνες.
    Οι απλοί Έλληνες πολίτες δεν ευθύνονται για την νοοτροπία αιώνων που έχει διαμορφωθεί. Οι πολιτικοί μιας χώρας υποτίθεται ότι αποτελούν τους πιο ώριμους ανθρώπους μιας κοινωνίας οι οποίοι επιθυμούν να καθοδηγήσουν τον υπόλοιπο λαό. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Ένας ολόκληρος λαός δεν μπορεί να εκπαιδευτεί από μόνος του, κάποιος πρέπει να θέσει τα θεμέλια. Ως εκ τούτου ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/2/12 21:23

    ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΜΑ ΔΕ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/2/12 21:24

    ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΠΑΛΙΟΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΑΠΟ 16 ΣΕ 26%. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ.
    POULM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/2/12 21:47

    Η Ρόδος θα εξαθλιωθεί ..λυπάμε ακόμα δε τα πιο μιρκά νησιά....

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/2/12 21:51

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ 30%ΘΑ ΠΑΕΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
    ΛΑΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/2/12 22:21

    ELA NA TOUS AIMATOKYLISOYME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POULM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/2/12 22:39

    Ένα μάτσο γίδια θα μένατε εκεί πάνω όλοι εσείς εάν δεν είχατε κρήτη και δωδεκάνησα να σας στέλνουν τα χρήματα τους,άσε που γεωστρατηγικά τα νησιά μας είναι υψίστης σημασίας...χωρίς εμάς δεν αξίζει πολλά η Ελλάδα,δείτε το και ιστορικά πώς αναπτύχθηκε το εμπόριο.
    Τα παραπάνω σχόλια για όσα γίδια ταϊσαμε εδώ στα δωδεκάνησα και μας δαγκόνουν το χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/2/12 23:02

    H χώρα όπου ο Κακαουνάκης θεωρήθηκε “δημοσιογράφος”, ο Μάκης “εκδότης”, ένας πανύβλακας Πρωθυπουργός, ο Νίκος Δήμου πνευματική υπόσταση, ο Ανδρουλάκης συγγραφέας, το καλοταϊσμένο σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ “αριστερά”, τα επιδοτούμενα σούργελα καθηγητές της Παντείου, οι αδελφές trendy, το Κολωνάκι τόπος εξορίας του Κουναλάκη, ο Τσίμας σχολιαστής και ο Μυκονόβλαχος Κωστόπουλος “lifestyle”.

    Στη χώρα που η Ρεπούση και ο Καμπουράκης γράφουν ιστορία, η μεγαλομπεμπέκα Τρέμη δεν βλέπει DVD και ο χοντρομπαλάς Θέμος δεν τα διακινεί. Στην χώρα που Πρωθυπουργεύει ο Μπόμπολας, Βασιλεύει ο Λαμπράκης Ψυχάρης, διοικεί η ΠΑΣΚΕ και συμμετέχει (δωρεάν) ο Νταλάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/12 23:21

      πόσο δίκιο έχεις... δυστυχώς μεν, αλλά έτσι είναι!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/2/12 00:48

      ...ξέχασες οτι ζούμε στη χώρα του Κωλοτούμπα Καρατζαφύρερ και του Σπύρου ¨Αδωνη Μπουμπούκου που είναι μνημονιακοί.

      Μάλιστα προσφατα θα είδες στη ΤV ότι κυκλοφόρησε και το ΜΝΗΜΟΥΝΙΟ 2 μετά το ΜΝΗΜΟΥΝΙΟ 1 ..πάντα με την υπογραφή του Λάος :)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/2/12 00:49

      Είναι "ΠαΤρΙώΤες" το Λάος... γιαυτό υπογράφουν καταστρέφουν τη χώρα και υποθηκεύουν το μέλλον μας !

      Μην είστε ΧΑΖΟΙ, τους ΠΑΛΑΒΟΥΣ κάντε και οτι ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ...γελοίοι δεξιοί !

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος10/2/12 02:41

    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ!!EKEI STO MANDRI !! ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ και aids !!! ΓΡΗΓΟΡΑ!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/2/12 16:56

    Ψηφίστε ρε ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ την αύξηση του ΦΠΑ σε 19% ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ?

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣ# ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ αν εισαι ΒΟΥΛΕΤΗΣ ή ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ !

    Το ψήφισες ?

    ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ !!!
    Ή ΕΜΕΙΣ ή ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *