ροή ειδήσεων

«Υπόθεση των 17»… Κατηγορούμενοι για την υπόθεση ναρκωτικών: Ραδιοφωνικό ντοκουμέντο (Σοκαριστηκές δηλώσεις)

Στον απόηχο της επιστολής διαμαρτυρία του Διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου για την αποφυλάκιση 17 εμπόρων ναρκωτικών...
Ένας από τους 17 επικοινώνησε σήμερα το πρωί με το ραδιόφωνο «ΑΝΤ1 Δωδεκανήσου», και υποστήριξε ότι ήταν βαποράκι για να εξασφαλίσει τη δόση του, αλλά όχι έμπορος ναρκωτικών…

Ακολουθούν σοκαριστηκές δηλώσεις…



http://www.xxnews.gr 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/3/12 18:47

    Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
    ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΡΟΥΦΙΑΝΕ
    ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ
    ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
    ΠΩ ΠΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/12 20:04

    Ela Loizo kselefterwse ola ta mastouria! Vgazetous ka8e mera na tous dikaiwseis! 7 grammaria tin imera i8ele o arximastrouris! kai vaporaki! Na mas mpoukwsoun ta paidia mas na xtupame ta kefalia mas ston toixo gamw to spiti tous gamw! Mpravw Loizo eisai kai o prwtos dimosiografos! kai pouse Loizo stin Dioksi oloi tous einai kseftiles esu omws eisai o gamatos! Ntropi sou na dikaiwneis kai na tous vgazeis na milane etsi! Stin teliki autoi epileksane tin katastasi stin opoia vriskonte. 300 euro tin mera i8ele o magkas kai ta evgaze poulontas 8anato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/12 21:38

      Δεν δικαίωσα ούτε και καταδίκασα κανέναν. Άλλοι είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις. Απλά ανέδειξα μια μικρή πτυχή ενός μεγάλου προβλήματος. Το ολοκληρωμένο ρεπορτάζ αυτής της υπόθεσης βρίσκεται εδώ: http://www.newskosmos.com/details.aspx?id=492255. ΛΟΙΖΟΣ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/12 20:24

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΡΙΓΓΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/12 22:26

    Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ηρωϊνη που πουλάνε τα πρεζάκια είναι καλή δε πεθένεις, με την ηρωϊνη των εμπόρων πεθένεις. Μάλλον έτσι σκέφτοντε και οι δικαστικοί. Μπράβο καλά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/3/12 00:59

    βρωμικες καταστασειςαλλα εγω πιστευω οτι αυτα τα παιδια επρεπε να να μπαινανε καπου σαν φυλακη αλλα μετη δοση τους εξασφαλισμενη και με γιατρους να τους τη μειωνουνε σιγα σιγα ετσι ωστε να μη πουλανε πρεζαουτε να κλεβουνε τα χρηματα πιστευω οτι με σωστη πολιτικη μπορουνε να βρεθουνε ο τζιρος των ναρκωτκων ειναι μεγαλος....ο λοιζος καλα εκανε και εβγαλε και τα θυματανα ακουγονται ολες οι αποψεις οπως οι η αστυνομια δουλευει κανοντας ρουφιανους παρα πολλους με αποτελεσμα τον φαυλο κυκλο και τα αδιεξοδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/3/12 07:04

    Για τους χρηστες είναι η κόλαση, μονο ότι δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ένα κέντρο απεξάρτησης αυτό φτάνει, τους κλείνουν η στις φυλακές η σε ψυχιατρικές κλινικές με αποτλέσμα χειρότερο για αυτούς αλλα και για την κοινωνία. Με τα ψυχοφάρμακα και τα υποκατάστατα που τους δίνουν τους κάνουν ποιο χειρότερους, και αναγκάζονται πολλές φορες να καταφεύγουν σε νοθευμένα ναρκωτικά που τα πουλάνε στους γνωστούς καταυλισμούς με τίμημα την ίδια τους την ζωή. Πάντως υπήρχαν θύματα που βρέθηκαν ουσίες ποντικοφάρμακου αλλα για αγνωστους λόγους τα αποσιώπησαν όλα αυτά.

    Αλλα για να μην επιβαρύνεται άλλο το κράτος από τροφίμους φυλακων και χορήγησης υποκατάστατων φαρμακων, αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους και να αποποινικοποιήσει την προσωπική χρήση ναρκωτικών γλιτώνοντας με αυτόν τον τρόπο εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή πρώτα οι τσέπες των πολιτικών και μετά οι ζωές των ανθρώπων, παράδειγμα και με τα γενοσημα φάρμακα.
    Αλλα ποιο προδότες από αυτούς που υπηρετούν τους μνιμονιακους νόμους δεν υπάρχουν, σε αυτους είναι και η Ελληνική δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/3/12 08:39

    Re eiste sovaroi? Bgalte eksw ta prezonia? Pigente na deite ti kanoun ta prezonia gia na vroune ti dosi tous. Rwtiste tin astinomia posoi apo autous pou exoun mpoukarei se spitia einai narkomanois. Rwtiste kanenan eidiko na sas pei me pion tropo skeftonte. Exw spiti konta sto palio nosokomeio mas exoune kseskisei sxedon se ka8imerini vasi! Exoun ksexasei ta paidia mas ti simenei paidiki xara. O allos apo panw pia pou leei gia apopinikopoisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/3/12 10:03

    "nai ekana auth th douleia gia na vgazw th dosh mou" evgazes esu th dosh sou alla estelnes ston thanato ekantontades alla paidia........egine kai epaggelma twra akou ekei douleia...re den pame katholou kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/3/12 16:45

    μη μιλατε με τοσο μισος για τα πρεζονια πανω απ ολα ειναι αρωστα ατομα που πρεπει να εχουν ιατρικη φροντιδα και το κρατος δε πρεπει να το νοιαζει μονο να τους χωσει μεσα αλλα πως να τους κανει να επανενταχτουν στην κοινωνια .εγω πιστευω οτι πρεπει να γινουν ειδικες φυλακες για πρεζονια με γιατρους μεσα και δραστηριοτητες που να τους κεντριζουν το ενδιαφερον ετσι ωστε να ξεχνανε οσο μπορουν την εξαρτηση τους'οσο για τα λεφτα που χρειαζονται μπορουν να βρεθουνε απο την αποποινικοποιηση ,πωληση και φορολογηση του χασις οπου γινετε τεραστιος τζιρος στην μαυρη αγορα τοσα χρονια ενω εχει αποδειχτειπια οτι η καταστολη δεν εχει καταφερει να μειωσει την πωληση του στις πιατσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *