ροή ειδήσεων

Παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας

6 κεραίες κινητής τηλεφωνίας μέσα στο γήπεδο του Διαγόρα 3 παράνομες πίσω από το Μετροπόλ 1 μεγάλη πίσω από το γήπεδο 1 στην πλατεία Φωκιαλη...
1 στον Αγιο Νικόλα μια πίσω από τον άη Γιώργη 4 μεγάλα σχολεία στη μέση καί 30 παιδάκια με καρκίνο καί λευχαιμία στην Αθήνα.
Σάς είναι αρκετά?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/3/12 11:37

    εχουν 80 κεραιες οι 40 ανοικτες και οι 40 κλειστες,τους κλεινουν απο τις 40 ανοικτες και ανοιγουν απο τις 40 κλειστες.η γατα και τα ποντικια αλλα να χαιρομαστε τον ανυπαρκτο πολεοδομικο μας σχεδιασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/12 14:00

    Μετά που τα κινητά δεν θα έχουν σήμα και θα αυξάνουν την δύναμη τους για να βρούν εκέι θα δείτε καρκίνους, ξαφνικά σκεφτήκατε τις κεραίες, και πώς δηλαδή είναι παράνομες, πώς το ξέρετε ; το ξέρετε ότι τα εναέρια καλόδια της ΔΕΗ που βρίσκονται παντού μέσα στην πόλη είναι πιο καρκινογόνα; και δεν μιλάω μόνο για τα απλά καλλόδια, αλλά για τεράστιους πυλόνες, μετασχηματιστές κτλπ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/12 14:38

      ετσι ειναι,αλλα ποια ειναι η λυση?
      μηπως η λυση ειναι ξυλωμα τα αγαλματακια του πατερα του τξεφρυ και του θειου του πλειστεισον-μπουζουκια-φαη και στρωσημο σωστη δουλεια?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/12 20:12

      Γνωρίζουμε πώς οι μισές είναι παράνομες διότι είναι κατεγραμενες στις εφημερίδες ως παράνομες καί επισης οι νόμιμες σε ας τις πούμε νόμιμες δεν τηρούν τις νομοθεσίες περί 300 μέτρων από σχολεία καί ειναι σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπου απαγορεύετε άρα πώς βγήκαν οι άδειες??Αλλά είπαμε στον βομο του χρήματος πατάνε επί πτωμάτων.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/3/12 21:03

      Φίλε μού όλες οι κεραίες τηλεφωνίας σε κατοκοιμενες περιοχές ακόμα κι αν έχουν άδεια είναι παράνομες άδειες απαγορεύετε σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει νόμος που το απαγορεύει αλλά στην ελλάδα ζούμε όπου το χρήμα καί το ακόμα βασιλεύουν .Ωστόσο πώς γνωρίζεις εσυ πώς τόσες κεραίες μαζεμένες δεν προκαλούν το κακό που κάνει η μια όταν δεν έχει σήμα??? Ασ βγει κάποιος να το διαψεύσει.Αν έβγαινε έστω κι ένας πυρηνικός η έστω καί γιατρός μας διαψεύσει για το κακό που προκαλούν καί πώς είναι αθώες καί δεν προκαλούν τίποτα να σταματούσάμε .Αλλά κανείς δεν τολμά να το πει.Στην κρήτη μόνο ασχολήθηκε ένα πανεπιστήμιο καί επιβεβαίωσε θάνατο από κεραία.Εύχομαι να μην χτυπήσει την πόρτα σου αυτό που προκαλούν οι κεραίες καί μετανιώσεις που δεν μας υπερασπίζεσαι.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/12 15:20

    και μια στην Ενοπλων Δυναμεων

    απο καπου πρεπει να αρχισουμε την ευαισθητοποιηση και για τους πυλωνες τους μεγαλους της ΔΕΗ εχει δικιο.............αλλα εχουν ηδη κτισθει σπιτια εκει γυρω προς το Ροδινι και τοτε κανεις δεν μιλαγε και εκτιζαν ,, εκτιζαν.. μιλατε λιγοτερο στα κινητα ,, θα κανετε και οικονομια και προπαντων μην αφηνετε τα παιδια και τους νεους να τα πιανουν, το ιδιο ισχυει και το ασυρματο τηλ στο σπιτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/3/12 16:13

    μαλλον τα 30 περιστατικα μεσα σε 6 μηνες δεν ειναι αρκετα,τι αλλο περιμενουμε να δουμε για να περουμε καποια μετρα?ελεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/12 20:17

      Ελάτε να ενωθουμε όλοι να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας μόνο έτσι θα κατεβούν γιατί υπάρχουν πολλά συμφέροντα από πίσω γι αυτό δεν κατεβαίνουν

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/3/12 19:22

    Εχει αλλη μια πολυ δυνατη κεραια απεναντι ακριβως απο την Στανη στην μητροπολη κοντα. Ειναι μια σκουριασμενη σιδερενια κατασκευη στην ταρατσα και η συγκεκριμενη εκπεμπει τεραστια δυναμη μικροκυματων που οπως ξερουμε τα μικροκυματα στην συχνοτητα που ειναι βραζουν τα υγρα, και οπως ειναι γνωστο το μεγαλυτερο ποσοστο στο σωμα μας αποτελειται απο υγρα! Επίσης υπαρχει μια πολυ δυνατή κεραια στην εθνικης αντιστασης στο καταστημα του γερμανου! Ειναι στο κουτακι που εχει σαν ταμπελα ακριβως πανω δεξια απο την πορτα του καταστηματος και η συγκεκριμενη εκπεμπει παρα πολυ δυνατα γιατι ειναι χαμηλα. Καποια στιγμη θα βγαλω φωτογραφιες με μετρησεις και πραγματικα η 2 συγκεκριμενες ειναι υπεροβολικες θα ελεγα! Ξυπνατε τωρα που ειναι νωρις γιατι γιναμε φουρνος μικροκυματων και σαν ζωα ανεχομαστε τα παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/12 20:15

      Ελάτε να φτιάξουμε ένα site να ενωθούμε όλοι να βρεθούμε όλοι καί να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας μόνο έτσι θα κατεβούν αυτές .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/3/12 22:33

      Και εγώ μέσα!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/3/12 23:07

    Άντε να κλείσουμε όλοι τα κινητά να ησυχάσουμε απ τις κεραίες. Εύκολο είναι. Ένα κουμπί πατάς. Αντί να φωνάζετε εδώ και πέρα και να προσπαθείτε να μεταφέρετε τις κεραίες από το σπίτι το δικό σας στου γείτονα, απλά κλείστε τα κινητά. Μετά οι κεραίες θα καταργηθούν αφού δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.
    Αφού λοιπόν δεν είστε διατεθειμένοι να τα κλείσετε γιατί φωνάζετε;;; Είστε όλοι κουτοπόνηροι και νομίζετε ότι καλό το κινητό, αρκεί οι κεραίες να είναι κοντά στα σπίτια άλλων εεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/3/12 14:47

    Να μαθευτεί κάποια τέτοια κίνηση επίσημη πολιτών εναντίον των κεραιών, και αυτό θα ειναι στα τόσα αλλα και μία ακόμα ταφόπλακα για τον τουρισμό.
    Δηλαδή το κυριότερο προιόν μας που πουλάμε και ζούμε.

    Να προωθήσουν εντεχνα οι ανταγωνιστές μας στην τουριστική αγορά το οτι στην Ρόδο.... " αρχισε το κυνήγι και το καψιμο μάγισσων" δηλαδή η αλληγορική εννοια 'το κυνήγι και η αποκαθήλωση των κεραιών' .

    Να αρχίσει η αντιδιαφήμηση στο εξωτερικό οτι 'Εσύ που θες να πάς στην Ρόδο σκέψου οτι θα έχεις πρόβλημα να τηλεφωνήσεις απο το κινητό σου.
    Ουτε θα μπορείς να ακούσεις τους δικούς σου ανθρώπους που θα παιδεύονται να σε πάρουν τηλέφωνο η εσύ να τους καλέσεις', και αλλα πιασσάρικα αντι - διαφημιστικά μηνύματα.
    Και μετά θα ψαχνόμαστε για τουρίστες.


    Ενα σωρό αλλες τουριστικές περιοχές στην Ελλάδα με πυκνότερη δόμηση των πόλεών τους δεν υπάρχει αυτό το ντελήριο που υπάρχει εδώ στον πόλεμο κατά των κεραιών.
    Το πως, μόνο εδώ βγήκαν αυτές οι σκέψεις και η πολεμική?
    Τι να πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/12 15:07

      Φίλε μου συγνώμη για την λέξη (μαμακίες λές)!!!!!!!!!!
      Μάλλον τα "παίρνεις" απο τις εταιρείες....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/3/12 20:23

      @ ΑνώνυμοςMar 30, 2012 05:07 AM

      Εγω θα περίμενα με στοιχεία να μού απαντήσεις οτι δεν ειναι έτσι η δεν θα γίνουν ετσι τα πράγματα για τον τουρισμό.
      Εσύ εξέφρασες μόνο μαμακίες.

      Ουτε τα παίρνω απο τις εταιρείες καθώς και ουτε ξενοδόχος ειμαι οπως εγραψε κάποιο καθικάκι KATHIKAKI, στο σχόλιο του στην επόμενη ανάρτηση ΑνώνυμοςMar 30, 2012 07:33 AM .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/12 17:33

    XENODOXOS EINAI O TYPOS POY "NOIAZETAI" GIA TON TOYRISMO KAI KALAAA:)??
    GIATI KATI TETOIA KATHIKAKIA VAZOYN TIS KERAIES STA XENODOXEIA TOYS! NA TIS VALOYN STA SPITIA TOYS PANW! 30 PAIDAKIA ME LEYXAIMIA RE XEFTILES STH RODO MONO ! TO KERDOS TOYS NOIAZEI....LES KAI OI IDIOI KAI TA PAIDIA TOYS THA TIN GLYTVSOYN KAI THA ZHSOYN AIWNIA ...:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/4/12 11:14

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΗΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧ ΕΙΣΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *