ροή ειδήσεων

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ

200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΜΑΣΑΔΟΡΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΑΝ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥΣ!!!!! ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!! ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ !!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ








Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/3/12 00:40

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ??? ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/12 00:45

    ειναι αυτοι που αυριο θα πάνε παλι στις πληρωμενες και καβαντζομενες καρεκλες τους
    για να πικρανουν τον καθε ελληνα βιοπαλεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/12 06:35

    Πληροφορίες αναφέρουν, ότι τα εντεταλμενα όργανα του ΠΑΣΟΚ, οι φανατικοί φονιάδες του Εθνους, αυτοί του τύπου υπαλλήλου ΙΚΑ με δισεκατομμύρια ευρώ κλεμμένα και προστατευθμένα από το κόμμα αυτό που βούλιαξε την Ελλάδα, και έστειλε τους ΄Ελληνες στη ξενητειά αφού προηγούμενα τους ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΕ ληστεψε και καταρράκωσε την αξιοπρέπεια τουτ, ψήφισαν σε 10 ή και 20 διαφορετικά εκλογικά κέντρα, για να γλιτώσουν το κάζο του φαινομένου της πραγματικότητας, ώστε να ενθαρρύνουν τους μικροκλέφτες τους που είναι αποφασισμένοι να τους μαυρίσουν στις εκλογές, ώστε να μείνουν κοντά τους, ώστε να ξαναδράσουν μετά το φάγωμα των περιουσιών των τίμιων ελλήνων, τα εκατομμύρια δηλαδή που δεν συμμετείχαν στο σχέδιο ΚΛΕΨΕ - ΦΑΕ - ΜΗ ΜΙΛΑΣ.
    Οι εικόννες των εκλόγικών κέντρων με 2 ψηφοδέλτια μόνο στη κάλπη 3 η ώρα το μεσημέρι, μαρτυρά τη πραγματικότητα. Το ΠΑΣΟΚ Π Ε Θ Α Ν Ε. Η κηδεία ΤΟΥ ΤΗ Κυριακη των εκλογων. τΑ ΛΑΙΚΆ δικαστήρια και οι φυλακές περιμένουν τους καταχραστές της εξουσίας, τους δικτάτοτρες της συμφοράς του ΕΘΝΟΥς, τους προδότες του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/3/12 07:22

      Συμφωνω! Μπραβο!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/3/12 19:12

      2 ψηφοδέλτια μέχρι τις 3 το μεσημέρι ?? Την δήλωση του Πόκκια στο VERENA, την διάβασες ? " Η, πέρα από κάθε προσδοκία, μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, στην χθεσινή εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου Ηγέτη της Δημοκρατικής παράταξης, αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη Πατρίδα, τη Δημοκρατία και το κόμμα " . Δεν εξηγείται, αλλού πρέπει να βρισκόταν !!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/12 10:35

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 200.000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΟΧΕΣ??? ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΟΝΤΑ......!!!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΛΑΟΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/3/12 10:55

    τωρα ξερουμε 200.000 λαμογια ντενεκεδες ξεγανωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/3/12 14:18

    τι να πεις; ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/3/12 14:59

    oso kamatoskyla einai autoi allo toso prepei na eiste kai eseis afou pisteute oti mono to pasok mas efere edw pou eimaste to idio tha kanate an gynotan twra ekloges sthn nd alla oxi 200 alla 5oo xiliades tha pigenan na psifisoun
    mas gamane tosa xronia tous leme euxaristw kai tsakoneste kiolas pios mas gamise ligotero mpravo auto tha pei magkia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/3/12 15:13

    den ftani pou metixan stin eklogi parodia me enan kai mono ypopsifio alla edosan kai 2 evro axaraktiristi merida tou ellinikou laou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/3/12 15:15

    μη μασατε παιδια,η προπαγανδα παει συννεφο πιο λIγοι ειναι και ναι σιγουρα μετα απο τοσα χρονια που κυβερνανε δεν θαχουν και τοσους βολεμενους ?,φανταστειτε τι εχουν φαει και αυτοι.Επισης για πολλους απο αυτους οπως ειδατε και στις φωτογραφιες εχει εκδοθει...SILVER ALERT !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/3/12 17:56

    Τελικά δίκιο είχε ο Πάγκαλος όταν είπε ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ. Εννοούσε μαζί με τους 200.000 πασόκους που ψήφισαν. Πόσοι άραγε ψήφισαν στη ''δημοκρατική'' ΡΟΔΟ? Όποιος ξέρει ας μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/3/12 17:56

    Αυτοί που πήραν σύνταξη στα 40 πέρνουν απο 1600 € με 3500€ και ζούνε στο κόσμο τους αυτοί ειναι οι λοβοτομημένοι. Προφανώς ουδείς εξ αυτών είναι άνεργος, ουδείς ειναι μισθωτός μαλλόν λωτοφάγοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/3/12 17:57

    Μέ μιά λέξη πασοκσήδες.Όπως λέμε μαλάκας.Τό μά μέ δύο λλ , όπως έλεγε καί ένας φίλος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/3/12 18:05

    Είχα πει σε χρόνο ανύποπτο ότι οι 250.000 λαμογιώτατοι αντιστασιακούληδες που παρανόμως συνταξιοδοτήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, θα αποτελούν μέχρι την ημέρα που θα αποδημήσουν εις Κύριον τον «άχρι θανάτου πιστό» γενιτσαροψηφοφορικό στρατό του κινήματος.
    Μιλάμε για όλα αυτά τα σερνόμενα θλιβερά ραμολιμέντα που έσπευσαν με μπαστούνια και αναπηρικά καρότσια, πότε παραπαίοντες και πότε υποβασταζόμενοι, να ψηφίσουν τον Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο βέβαια θα κάνανε οποιοσδήποτε και αν ήταν στη θέση του Βενιζέλου. Την θλιβερή σύνταξή τους ψηφίζανε τη στιγμή εκείνη, τον φιλοτομαρισμό και την έλλειψη αυτοσεβασμού που τους διακρίνει… Εκτός τόπου και χρόνου το θρασογεροντοσυνονθύλευμα, εμετικοί υπερήλικες που εκδικούνται με την ψήφο τους τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τους 1.500.000 άνεργους, τους 50.000 άστεγους, τους χιλιάδες κατεστραμμένους επιχειρηματίες και τα 2.500.000 συμπατριωτών τους που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας!
    Δεν ανησυχώ μου είπε κάποιος φίλος, μέχρι την ημέρα των εκλογών οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν πεθάνει… Τα λεγόμενά του ακούστηκαν στ’ αυτιά μου αποτυχημένα ως χιούμορ και εξαιρετικά σκληρά ως διαπίστωση. Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι οι δυο γιοί του , αρχιτέκτονας ο ένας και πολιτικός μηχανικός ο άλλος φύγανε για να δουλέψουν ταξιτζήδες στην Αυστραλία και η κόρη του που σπούδασε Γερμανική φιλολογία εργάζεται ωρομίσθια ταμίας σε σούπερ μάρκετ, άλλαξε γνώμη… Όπως και να το κάνουμε δε μπαίνουν στον ίδιο ντορβά τα «ξευτελισμένα γηρατειά» με τα «απελπισμένα νιάτα» που πήραν το δρόμο της ξενιτιάς για να μπορέσουν να επιβιώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/3/12 19:08

    GIAYTO PAIDIA OLOI MAZI PSIFIZOUME SAMARA AKOUSA KATI GIA 1800 EURO KATOTATI SYNTAKSI KAI TERMA TA XARATSIA TERMA OI LOGARIASMOI STHN DEH TERMA STON OTE DEN THA KSANAPLIROSOUME TIPOTA OLOI PSIFO STHN ND !!!!!!!!! ARE VLIMATA POU PISTEUETE OTI MONO TO PASOK FTAIEI XEROTEROI APO AUTOUS EISTE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/3/12 22:32

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!
    πασοκ και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/3/12 22:43

    το πιο πιστο σκυλι ειναι το κομματοσκυλο

    παρτε ενα και εσεις στο σπιτι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/3/12 23:15

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ???
    ΟΙ 200.000 ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/3/12 00:47

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!
    Πασοκ και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά ...

    Μόνο το 5% πήγαμε να ψηφίσουμε!
    εφόσον δεν ήταν υποχρεωτικό.
    Στης εκλογές θα πάμε όλοι να βγάλουμε νέο πρωθυπουργό ΒΕΝΙΖΈΛΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/12 14:05

      Καλά ρε ΠΑΣΟΚε, είσαι τόσο πολύ μαλάκας? Δε σκέφτεσαι οτι και μόνο για τη μαλακία που αμόλυσες (προφανώς για να σπάσεις πλάκα με όσους τσιμπήσουν)θα φας τόσες κατάρες που μάλλον δε θα προλάβεις τις επόμενες εκλογές ?

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος20/3/12 11:30

    Τελικα απ' ολα αυτα που γραφονται το μονο νοημα που βγαζω ειναι οτι για την κατασταση φταιει μονο το ΠΑΣΟΚ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βγαινει λαδι... Δηλαδη ρε παιδια με επισιμη εκθεση τησ Τραπεζας τησ Ελλαδος που ελεγε οτι το δημοσιο χρεος διπλασιαστηκε κατα την περιοδο κυβερνησης του Κ. Καραμανλη εκει γιατι δεν βγηκαμε να πουμε κατι. Ρε ξυπνατε μας δουλεουν ολους ψιλο γαζι αφηστε τα κομματικα κατα μερος και ποιος φταιει περισσοτερο γιατι οταν τους ψηφιζαμε ηταν καλα. αλλα αυτος ειναι ο ελληνας ξεχναει ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/3/12 14:06

      Γι αυτό ψήφισε πάλι ΠΑΣΟΚ να τους τιμωρήσεις.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *