ροή ειδήσεων

Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ....

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ...
(ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥΖΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ!!
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ;
ΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙ;ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΠΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/3/12 20:50

    δηλαδη αγαπητε εαν καταλαβα καλα θελεις τα παιδια να πανε να κλειστουν σε ενα χωρο με χιλια μιρια προβληματα..γραφεις internet cafe,γραφεις καφετεριες ? και να μην ειναι εξω ? τριτοκοσμικος εισαι !! ελεος !! εαν σε ενοχλουν υπαρχουν ωτοασπιδες μιας χρησης !!ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 22:11

      ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ!!ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/17 17:13

      ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΟΥΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΕΛΕΟΣ.ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/12 20:53

    ahahah re megale arthrografe tha mas trelaneis? diladi kalitera na pane na 3inonte se mia cafeteria.. na kolisoun se mia othoni.. arki na figoun na min se enoxloun pou kanoun diafora... kai emeis se platies... sxolia.. opou mazeuomastan se kathe perioxi megalosame... alla mia xara mas vlepo exeis alli gnomi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 21:19

      ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ "ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ" ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ!!
      ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΜΕΤΑΞΥ 19:00 ΚΑΙ 23:00 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/12 20:55

    ναι εκτονώνοντε σε κλειστούς χώρους τα πιτσιρίκια και τι πιο λογικό από το κλείνονται σε ιντερνετ καφέ καφετέριες και σινεμά. Ότι πάνε παιδιά σε πάρκα με παρέες μας πείραξε τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 21:02

      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/12 20:57

    Εχει δικιο ο φιλος που εκανε την αναρτηση.
    Καθε βραδυ γινεται χαμος στην εκκλησια.
    Μα καλα τι κανει η Μητροπολη;Που ειναι ο παπας;
    Γιατι δεν κανει κατι ο Δεσποτης;
    Γιατι αφηνουν ενα ιερο χωρο καθε βραδυ στο ελεος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 22:36

      Δεν φταίει ούτε ο παπάς ούτε ο Δεσπότης! Φταίνε οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στο έλεος τους. Και εγώ μικρός είμαι αλλά δεν πήγα να "παίξω" ποτέ σε εκκλησίες. Πρεπει να μάθουν να ξεχωρίζουν τον χώρο ψυχαγωγίας από τους ιερούς ναούς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/12 23:27

      Δηλαδη τι θες να κανει βρε πανεξυπνε/η ο παπας της αναληψης και ο δεσποτης ? ο μεν να γινει αστυνομικος διευθηντης και ο αλλος security? ελεος πια με τις χαζομαρες..!!! Εσυ λοιπον που εισαι ο δραστηριοποιημενος πολιτης που σεβεται τους ιερους χορους πηγαινε πρωτος να βοηθησεις να περιφραχτει. Την παιδεια και τον σεβασμο αρχικα την μαθαινουμε απο την οικογενεια μας και μετα απο το σχολειο. Αν οι γονεις και οι δασκαλοι δεν μιλανε στα παιδια τι θες να σου κανει μετα ο παπας και ο δεσποτης ?

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/12 21:00

    Prepei na eisoun o spasiklas kai vlakas tou sxoleiou oli mera spiti kai amiga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/3/12 21:01

    KANONIKA PREPEI NA VGEI O PAPAS KAI NA KANEI MAVRA STO KSYLO TA SKATOPAIDA POU TOLMANE NA ENOHLOUN TH GEITONIA. NA PIASEI ENA KSYLO KAI NA TOUS MAVRISEI TA PISINA. AKOU KEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/3/12 21:02

    Eimai 26 xronon kai zw stin analipsi apo tote pou gennithika.. megalosa sto parko tis analipsis stin mikri ekklisia kai thimame apo tote pou imoun 13 na fonazoun oi geitones gia tin fasaria.. alla IMASTAN PAIDIA.... anti na xerete o arthografos pou epitelous ta paidia kskolisan apo tis kafeteries ta internet cafe kai apofasisan na einai pio koinonikoi kai na diaskedazoun me parea, ta parotrinei na pane ekei..
    Gia sovarepsou ligo.. ase ta paidia na paiksoun kai na kanoun oti M@l@k}a tous erthei.. an den to kanoun tora pote tha to kanoun.. an exeis provlima gine kai esi o klasikos ellinas kompleksikos.. Vges sto mpalkoni sou kai rikse mia foni "SKAAASTEEE PREEEE" kai meta an eisai akoma pio kompleksikos fonakse kai tin astynomia!

    s.Z

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 21:15

      Φιλε μου, αν δεν ξέρεις καλύτερα να μην μιλάς! Οταν μπήκε εμπριστικός μηχανισμός στην εισοδο της εκκλησίας δεν μιλήσαμε. Οπως δεν μιλησαμε και οταν βαλανε εκρηκτικα και εσπασαν τα τζαμια του σχολειου την Ανάσταση πριν 2 χρονια!! Τωρα όμως καθε μερα βλεπουμε τα "τροπαια " της νυχτας!! Αν εχεις κοτσια περνα κατα της 11 το βραδυ να δεις και πολυ περισοτερο να ΜΥΡΙΣΕΙΣ!! Τοτε θα καταλαβεις γιατι κανουμε καταγγελια!!! Οσο για το παρκο που λεσ πτι μεγάλωσες και για την μικρη εκκλησία, μαλον παρέα καναμε, αλλα δεν καπνιζαμε αυτά που καπνιζουν τωρα!!!! Εμεις ειχαμε ενα τσιγαρακι αγορασμενο απο το περιπτερο της γειτονιας, και φοβομασταν μην το μαθουν οι γονεις μας!! Ουτε κοντρες με μηχανακι για να πουλησουμε μαγκια καναμε!!! Εκτος αν εσυ μεγαλωσες αλλου!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/12 21:32

      kala ola auta pou mas les re filarako alla esi pou 3ereis pos mirizei me tosi sigouria pou to mirizeis kai e3o den mas eipes:)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/3/12 21:44

      Den mporo na apokalipso tin taftotita moy, alla ergazomai me tetoia atoma!!! Prospathoume na ta voithisoume na glitosoun!!! Kati ksero loipon!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/3/12 22:49

      Kathe Vradi pernaw meta tis 11 apo ekei gt einai o dromos mou gia to spiti kai vlepw kai kserw ti ginete..
      Gia tis "myrodies" pou anaferete ok.. einai kati "lathos" alla i katagkelia auti einai *panta kata tin gnomi mou* lathos gt xairome pou ta paidia ksekolisan apo ta internet cafe kai ton diadiktiako kosmo (exo doulepsei se internet cafe kai kserw poso kolimena itan ta paidia)

      Oso gia auto pou eipes oti kaname parea sto pakro stin mikri ekkleisia isos kai poli pithanon.. alla sou ipenthimizw oti kapoia stigmi emeis mporei na kapnizame krifa ta tsigara apo ta periptera alla gia kapio diastima sto sigkekrimeno parko ipirxan perisotera pragmata apo aples "myrodies" ipirxan velones siropia kai mia poli kakofimi parea apo agious apostolous (koinos meggavli opos legame tote kai enoousame arketa )
      Ara pantou iparxoun auta.. kai nai eimai kata ton narkotikon.. ara na kanoun katagkelia gia ta narkotika oxi gia tin fasaria ton paidion.. ta paidia "diaskedazoun.." an iparxei thema me narkotita as to anaferei o arthografos kai tote dexome tin "katagkelia"

      S.Z

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος12/3/12 21:06

    Εγώ τις προάλλες είχα δει να κάνουν παρτούζα πίσω από το ιερό! Η αλήθεια είναι πως έχει παραγίνει το κακό. Ελπίζω να μην έχουν κυλίσει και στα ναρκωτικά. Ας επέμβει κάποιος από την πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/3/12 21:10

    Τα παιδιά είναι χαρά!!! Αφήστε τα να παίξουν όπου θέλουν!!! Ο χώρος της εκκλησίας είναι ένας χώρος για όλους!!! Όσοι ενοχλούνται απο τα παιδάκια μάλλον μεγάλωσαν αποβλακωμένοι μπροστά σε μία οθόνη ή τους στερήθηκε η ευκαιρία να παίξουν σαν παιδιά όταν ήταν!!!
    Το μόνο με το οποίο συμφωνώ στο άρθρο είναι το τελευταίο κομμάτι του και καλά θα κάνουν οι γονείς να προσέχουν και να νοιάζονται τα παιδιά τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 21:34

      ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΣΕ ΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!!ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ "ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ"ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος12/3/12 21:17

    αγαπητε 12,06 τι να πω για την αναρτηση σου . εαν καταλαβα επαιρνες ματι τα παιδακια ? τα συμπερασματα δικα σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/3/12 21:23

    Η Ανάληψη είναι γεμάτη πάρκα, παιδικές χαρές, γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα μπάσκετ αλλά και γήπεδα για βόλεϋ ενώ το πάρκο του ροδινιού είναι φωτισμένο τα βράδια και η αστυνομία κάνει βόλτες εκεί κάθε 5 λεπτά για τυχόν περίεργους. Δεν βρίσκω λόγο να μαζεύονται στην εκκλησία και στο σχολείο.. Υπάρχουν αρκετές λύσεις, για τους εγκληματίες, παράλογους πιτσιρικάδες.. Πχ, φωνές από το μπαλκόνι, ένα κουβά νερό εκει που κάθονται, η άπειρες κλήσεις στην αστυνομία ώστε να τους φουσκώσετε τα μπαλάκια και να τη κάνουν τη καλή.. Μπας και βάλουν μυαλό τα κωλόπαιδα..

    Καλά για τα ίντερνετ καφέ και τις καφετέριες δεν το σχολιάζω.. θα με φάει η ειρωνία στο τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 21:45

      Και καμιά πέτρα από το μπαλκόνι να ανοίξει καμιά κεφάλα μπας και φοβηθούν και φύγουν, καλή ιδέα ακούγεται ... Που 'σαι αρθρογράφε ... Διάβαζε να πάρεις ιδέες παλιομαλάκα κομπλεξικέ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/12 22:26

      Αγόρι μου είσαι μάγκας αλλά ξέχασες και την σύγχρονη λύση: Βάφτισε τα πρεζάκια και σεξουαλικά διεστραμμένα και πάρε σβάρνα τα μπλόγκ.

      εεε ρε ξύλο που το θέλετε μερικοί κομπλεξικοί!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/3/12 22:33

      ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ Μ@Λ@ΚΙΕΣ!!ΒΛΑΚΑΚΟ!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος12/3/12 21:32

    ε ρε γλεντια!!! αυτα ειναι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/3/12 21:36

    Για όσους είναι γεννημένοι μέχρι το 1980-1989
    H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε...
    δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.
    Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και .........μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά.. Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα. Οι κούνιες ήταν φτιαγμένα από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες.
    Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια. Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαιδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση..
    Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δενμπορούσε να μάς βρει. Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Σπάγαμε τα κόκκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους»
    Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα.. Δεν υπήρχε κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε.
    Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι..
    Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους.. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία. Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα. Χάσαμε χιλιάδες μπάλλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση. Κυνηγούσαμε
    σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν.
    Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;
    Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση.
    Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να
    περάσουν όλοι.. Τι φρίκη!
    Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντιηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ..
    Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας.
    Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε.
    Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες
    την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί....>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 21:38

      copy paste !!12.36

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/12 22:50

      ΠΡΟΣ 12:36. ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ... ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ... ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥ... ΜΠΡΑΒΟ!!! @@@

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/3/12 01:33

      EINAI COPY PASTE ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗ8ΕΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος12/3/12 21:37

    Σωστος 12,23 !! και 12,10 και 12,17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/3/12 21:51

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο "κάποιοι" έσπασαν τζάμια στο Νηπιαγωγείο της Ανάληψης. Πριν περίπου 1 μήνα, είχαν διαρρήξει το Δημοτικό Σχολείο. Κάθε Πάσχα γίνονται σοβαρές ζημιές στο Δημοτικό Σχολείο που τις πληρώνουμε όλοι μας. Νομίζω ότι άλλο πράγμα είναι η διασκέδαση και άλλο πράγμα η παραβατική συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 22:01

      ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ!!ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/12 22:12

      ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΜΕ!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος12/3/12 21:58

    ΤΩΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!
    ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/3/12 23:26

    Epeidh exei tixei na vrethw stin ekklisia pou lete arketes fores...Ena exw na pw...borei auta pou lete na exoun ginei...to asteio omws einai oti oi misoi apo esas pou milate gia narkotikes ousies kai alla polla prepei na mathete oti ta idia sas ta paidia einai auta pou ta kanoun kato apo tin miti sas kai den pernete kai eidisi...i ekklisia einai enas dimosios xoros kai den uparxei logos na anakateuste sto ti ginete alla prwta na blepete tin "kampoura" sas kai ustera na vgite anonima na kraksete ZWA!!!! Ama exete ta paparia elate stin ekklisia me tous batsous kai peite ta mprosta sta matia ton anilikwn pou katagorite pisw apo mia othoni...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/12 00:14

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ Π...ΤΣΕΣ
      ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ!!ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ BLOG!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΡΑΞΙΩΝ!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος12/3/12 23:38

    Kai go se kino to parkaki megalosa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/3/12 00:11

    Anti na xaireste pou ta paidia einai sto dromo tou theou ta krazete kiolas...exei xathei i ennoia tis "geitonias" pleon...oso thymamai ta paidika mou xronia panta upirxe o malakas o geitonas pou mas fwnaze apo to mpalkoni, entaksei kaname fasaria den lew alla etsi einai ta paidia...twra gia partouzes k tetoia ti na pw emeis den eixame tetoia (gamwto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/3/12 00:59

    ΑΑΓΑΠΗ ΑΔΕΦΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!! Ειμαι ιερεας στην Αθηνα και εχω και εγω αναλογο προβλημα στο ναο μου αλλα περναω απο εκει το βραδι και μιλαω με τα παιδια. Τους ελεγχω κατα καποιο τροπο. Με ξερουν και τους ξερω. Αν τους φερθεις σαν ισος προς ισο και τους δειξεις οτι νοιαζεσαι, μια καλησπερα! Ενα Γεια!! Πως περνατε εδω παιδια??!! Εισατε καλα!!! Στο σπιτι ολοι-ολα καλα!!???? Θα σε σεβαστουν και θα το εκτιμησουν! Μην αντιμετωπιζετε τα παιδια μας με μισος! ολοι εχουμε προβληματα. και αυτα πιεζονταε οπως και εμεις ολοι!! Δειξτε ανοχη, αγαπη και καταναοηση.Πες στο εαυτο σου. Δεν πειραζει βρε αδελφε, και εγω αν ειμουν σημερα στην ηληκια τους, με τα σημερινα δεδομενα-τεχνολογια, αγαθα, σε συνδιασμο με την κατασταση που ζουμε, μπορει να ειμουν και εγω ενα απο αυτα τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος13/3/12 06:33

    Ένας ταλαίπωρος είσαι από νεύρα γεμάτος θεματογραφε.
    Εγώ μεγάλωσα εκεί πέρα και τώρα είμαι 40 χρονών, πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω παιδιά εκεί να παίζουν γιατί μου θυμίζουν τα νιάτα μου, και χαίρομαι ακόμα περισσότερο να τα βλέπω έξω και όχι κολλημένα στα χαζοκούτια. Και από ότι κατάλαβα πρέπει να είσαι φρέσκος σε εκείνη την περιοχή για αυτό σου φαίνονται όλα αυτά περίεργα, έπρεπε να ήσουν στην εποχή πριν να χτίσουν το σχολειό και την εκκλησια που υπήρχε το λούνα παρκ, τότε σίγουρα θα είχες μετακομίσει από την καθημερινή φασαρία που κάναμε.
    Και ρε φιλε εδώ κάνουμε αμάν και πως να ξεκολλήσουνε από τα σπίτια και από τα χαζοκούτια τα παιδιά και να βγούν έξω στην πραγματική ζωή και να μην ασχολούνται με την εικονική, και εσύ ως νευρικός τα παροτρύνεις να κλειστούν μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος13/3/12 07:02

    Την δεκαετία του 84 και μετά επειδή και εγώ μεγάλωσα στην Ανάληψη και συγκεκριμένα κοντά στην παλιά Εκκλησια και στο μπακάλικο του Ποντικα θα σας πω τα εξής.
    Και κόντρες με μηχανάκια υπήρχαν ΤΣΑΟ ΚΑΙ ΒΕΣΠΑ και τσιγαριλίκια υπήρχαν, και χουφτώματα, και παρτούζες, και κρυφές αδερφές, και τζαμια έσπαγαν, και σε αυτοκίνητα γινόντουσαν ζημιες, και οποιος έβγαινε να μας την πει τον παίρναμε με τις πέτρες στο κυνήγι. Για να μην σχολιάσω το τι κάναμε και στις κούνιες του Ροδινιου με τα κορίτσια του κεραμικου.
    Τοτε ήμουν 12 τώρα είμαι 40 και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, αντιθέτως μου έλειψαν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/12 08:28

      Γι αυτό έγινες ένας ακόμα από τους μαλάκες που έχουν καταστρέψει και υποβαθμίσει τον τόπο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/3/12 18:20

      Και τα παιδιά σου τώρα χασικλάκια είναι όπως εσύ τότε? Οι κόρες σου κάθονται και τις χουφτώνουν, κάνουν παρτούζες όπως εκείνη την ωραία εποχή? Σπάνε κι αυτά τα τζάμια ξένων ανθρώπων και κούνιες που φτιάχνονται από λεφτά των φορολογουμένων?
      Μπράβο ρε μεγάλε, ποτέ μη μετανιώσεις και μη στεανχωριέσαι που σου λείπουν τώρα, τα παιδιά σου θα φροντίσουν να τα ξαναζήσεις. Και προφανώς θα το ευχαριστηθείς δεόντως εάν σε καλέσουν κανένα βράδυ από την ασφάλεια να σου πουν οτι πιάσαν τα παιδιά σου με ναρκωτικά. Πολύ ωραία.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/3/12 07:48

      1) ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ (ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΤΕ)
      2) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΙΟ ΑΡΙΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΨΩΛΗ ΝΑ... ΙΣΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΗ... ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ?
      3) ΝΑΙ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ E ΚΑΙ? ΜΕΤΑ ΠΗΔΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ. ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΔΗΞΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ? Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΠΑΡΘΕΝΕΥΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ?
      4) ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΩ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΑΣΗ ΕΙΧΕ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/3/12 08:00

      ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΠΑΓΑΜΕ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος13/3/12 12:30

    Ρε δεν μας παρατάτε! Σιγά μην σας δώσουν και αναφορά για το που θα πηγαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος13/3/12 16:31

    Καιρό εχω να περάσω απο εκεί και να δώ αν οντως ειναι έτσι τα πράγματα.

    Το θέμα ειναι άλλο. Τι θέλουν εκεί και τα μεσάνυχτα ακόμη τα πιτσιρίκια.
    Αυτα της κρίσιμης ηλικίας 14 εως 17 χρονών.
    Δεν νοιάζονται οι γονείς τους?
    Δεν φοβούνται με τα τόσα που ακούγονται και γίνονται?

    Αλλά αν την πάθουν και μάθουν οτι το παιδί τους κύλησε στα ναρκωτικά, η το κοριτσάκι τους γκαστρώθηκε απο καννέναν αγνωστο Αλβανοπακιστανόαφγανό σε κάποιο απο εκείνα τα βράδυα εκεί, τι θα πούνε?

    Αλλά ξέρω. Θα βγούνε στα κανάλια στις εφημερίδες στα μπλόγκ και θα αρχίζουν να ουρλιάζουν.
    Τι κάνει το κράτοοοοοοοοος, τι κάνει η αστυνομίααααααααα.???????????

    Κοιτάξτε να εμποδίσετε τα παιδιά σας απο αυτά, και τις περίεργες ωρες να βρίσκονται εξω, και αφήστε το μοντερνίστικα γονεϊκά δήθεν , και ελευθερίες των παιδιών πρίν σαν ειναι αργά και σας ερθει και καννένας ντουρβουτζάς κατακέφαλα αν μάθετε κάτι το καταστροφικό που συνεβει στο παιδί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/12 19:00

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
      ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ.
      ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΩΣΤΕ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος13/3/12 19:59

    kala o xristodoulos den eipe elate opws eiste!!!!!!!!!!
    etsi loipon irthan me ta mixanakia tous me tois souzes tous me ta tsigara tous!!!
    afiste ta paidia na megalosoun opws auta theloun!!!!!
    oso gia thn provlimatiki genia deite gyro sas poia einai h alithini provlimatiki genia den kybernoun auta ta paidia alla paidia tois genias sas!!!!!!
    oso gia tois fones gia osous endiaferontai exw to thlefono tou Hrodi!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος14/3/12 13:10

    Ειμαι η Ελενη απο το κεραμικΟ!! εσυ ποιος εισαι απο εκεινη την τρελη παρεα ??

    Ωραια χρονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/3/12 17:05

      ΕΙΜΑΙ Ο ΚΙΤΣΟΣ! ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ;

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος15/3/12 00:40

    Το θεμα ξεκινησε απο αλλου και βρεθηκε ας μην πουμε που..γεννηθηκα και εγω την δεκαετια 1980-89..αλλα χρονια πιο ξεγνοιαστα και πιο ηρεμα, προ παντων ηρεμα..βλεπω πλεον παιδια που η ηλικια τους δεν ξεπερναει τα 14 με 15 και ειναι ο, τι να'ναι, τα κοριτσια βαφονται και ντυνονται ασ μην πω πως, τα αγορια το παιζουν ιστορια και εμεις που εχουμε περασει απο αυτην την ηλικια αναρωτιομαστε: ημασταν ετσι?οχι..γονεις προφανως να τα προσεχουν δεν υπαρχουν απλα τους δινουν χαρτζιλικι και τα ξεφορτωνονται..για αυτους ειναι μια λυση...δε νομιζω οτι το προβλημα ειναι στο οτι μαζευονται στο προαυλιο της εκκλησιας αν ηταν αλλιως τα πραγματα θα χαιρομασταν ολοι που τα παιδια ξεφευγουν απο τα καφε και το κολλημα που τρωνε στο ιντερνετ.το προβλημα ειναι το τι κανουν και πως συμπεριφερονται..πραγματικα και γω περναω πολλες φορες απο την εκκλησια και βλεπω οχι ασεμνες συμπεριφορες οπως αναφερθηκαν, αλλα το ολο κλιμα με τρομαζει..βλεπω τις αναρτησεις και συμφωνω οτι θα ηταν τοσο ωραιο που τα παιδια μαζευονται κανουν χαβαλε,αλλα δε νομιζω να ειναι το τωρα ιδιο με το τοτε..οι εποχες αλλαξαν, οι συνθηκες αλλαξαν...χαιρομαι που προλαβα και επαιζα με τα αλλα παιδια και εζησα αθωα παιδικα χρονια..αλλα αυτο που κανουν τα σημερινα παιδια δεν λεγεται παιχνιδι..ασχολουνται με ναρκωτικα ή με ο,τι αλλο φανταστει κανεις..και ολα αυτα πιστευω ξεκινανε και απο την οικογενεια...το προβλημα σου φιλε μου ομως δε νομιζω να λυθει ετσι απλα με μια καταγγελια εδω..και για οσους ειπαν οτι καποιοι απο αυτους που αναρτησαν την γνωμη τους ειναι κομπλεξικουι, καλο θα ηταν να ανοιξουν τα ματια τους και να δουν τι γινεται γυρω τους..δεν ειναι κομπλεξικοι αυτοι που λενε τι βλεπουν αλλα αυτοι που ειναι κολλημενοι στο παρελθον και δεν βλεπουν πως ειναι τα σημερινα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/3/12 07:55

    Άλλες μέρες άλλες εποχές φιλε μου, έχουν αλλάξει πια οι τρόποι και οι συνήθειες και είναι απόλυτα σεβαστό. Αν ήσουν γεννημένος την δεκαετία του 70' τότε θα καταλάβαινες πολλά περισσότερα για την δεκαετία του 80' εσύ απλά άρχισες και καταλάβαινες πολύ μετά από το 90' αλλιώς θα ήξερες τι σημαίνει ΚΑΖΕΡΜΑ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΡΤΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ. Μου φαίνεται ότι κάποιοι ξέχασαν η δεν γνώριζαν για το ξύλο που έπεφτε εκείνες τις εποχές. Οι ποιο παλιοί ας απαντήσουν καλύτερα μιας και σίγουρα θα θυμούνται τα παρατσούκλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος15/3/12 18:19

    Poly jylo file!!! O Marios Sfiggas eimai!! Esy poios?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/3/12 09:48

    Οταν ειμασταν εμεις παιδια...είχαμε δραχμές και περνάγαμε καλύτερα το μόνο εμπόδιο στην ευτυχία μου, ήταν η μάνα μου. Kαι παρέμεινε.ζωγραφιζαμε smile με φοινικακια στα λευκωματα πέφταμε και είχαμε τη μαμά να μας σηκώνει . τώρα ; είχαμε Παπανδρέου, Καραμανλή & Μητσοτάκη στην πολιτική σκηνή. Α, και τώρα! Ξέχασα, κληρονομική δημοκρατία έχουμε. βγήκαμε να πανηγυρίσουμε για το χρυσό στο ευρωμπάσκετ του 87 και τριβόμασταν όλο το βράδυ μεταξύ μας, εσεις..το ΠΑΣΟΚ ερχόταν να αλλάξει και να σώσει τη χώρα! Όπως και ο Αη Βασίλης! Χο Χο Χο!στο ηλεκτρονικο ποδοσφαιρακι τα γκολ εμπαιναν μονο απο κορνερ η απο τη γωνια το facebook δεν ήταν ούτε στα αρχιδια του πατέρα του.κάθε Κυριακη πηγαίναμε εκδρομές και μαζευαμε χορτα ,σαλιγκάρια και παιζαμε οσο ετρωγαν οι γονεις μας στη ταβέρνα διαβάζαμε το παραμυθι στη μεσαια σελιδα του Ρομάντσου η Άννα Βίσση ήταν πάλι στην κορυφή! :)κάναμε παρέα με άλλα παιδάκια που τώρα δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμο στην μάπα!υπήρχε γαμάτη τηλεόραση http://cinetv-world.blogspot.com/2010/01/retro-tv-140.html μας ρωτούσανε ποιον αγαπάμε πιο πολύ,την μαμά ή τον μπαμπά.τώρα μας ρωτάνε τι αγαπάς πιο πολύ?Twitter ή FB?Κυνηγητομπαλα-κρυφτομπαλα-κεραμιδακια και αγαλματακια-123κοκκινοφως-σιμαριο.Ολη μερα εναλλαξ.ειχαμε μαθημα Πατριδογνωσία κυνηγιόμασταν με τα αδέρφια μας.δεν είμαστε σε διαφορετικά δωμάτια και μιλάμε με τσατ.βλέπαμε Καρουζέλ και όχι Πάτι γυρίζαμε από το σχολείο κ βλέπαμε μεξικάνικα..τώρα οι μεγάλοι όταν σχολάνε βλέπουν Τούρκικα βλέπαμε Χαιντι και νιλς χολγκερσον!δεν είχαμε tus, stan, vegas, nevma.. Χάλια σου λέω, άσε.μας τις βρέχανε οι δασκάλες με το χάρακα πίναμε hemo και nesquik νομίζαμε οτι στοματικό σεξ είναι τα γλωσσόφιλα.πηγαίναμε στο ... κατηχητικο παίζαμε μπάλα στη μέση του δρόμου και πολυ σπάνια πέρναγε αυτοκίνητο (όπως και τώρα καλή ώρα)η εθνική Κορίνθου - Πατρών ήταν σε καλύτερη κατάσταση κάναμε Πρωτοχρονιά με Τσάκα και Πρόδρομο(ειναι και φιλος μου ο Σκοπελιτης).εσείς δεν υπήρχατε ο πατέρας μου, μου έφερνε δώρο την απαίσια κολώνια latipa. Από πάντα φαινόταν το γούστο του.νομίζαμε ότι όλοι όσοι είναι φυλακή είναι κακοί. μας τα είχαν κάνει ΤΟΣΑ με την γενιά τους, την γενιά του Πολυτεχνείου. Καμαρώστε τους!οι μεγάλοι τον έπαιζαν με χέρια και με πόδια δεν ξεραμε τι ειναι πιπα, παρτουζα, αλλαξοκωλιες!Πηγαιναμε με το ποδηλατο η περπατωντας μεχρι τα σπιτια των φιλων και τους φωναζαμε απο την πορτα στην τσεπη ειχαμε λεφτα.Δεν είχαμε κινητό Μόνο 250δρχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος18/3/12 09:48

    Μπουγελόφατσες – Διαφήμιση http://www.youtube.com/watch?v=Hj4yorPkLFg&feature=share Χασαμε χιλιαδες μπαλες ποδοσφαιρου και αρχηγος της παρεα ηταν αυτος που θα εφερνε καινουργια την επομενη φορα. συναντιώμασταν όλοι στ πάρκο. χωρίς ραντεβού.χωρίς γονείς. χωρίς πλάνο για τ πως θα περάσουμε τις επόμενες ώρες κοιμώμασταν στα σπίτια των φίλων μας. γιατί θέλαμε. δεν ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός. ήταν κομμάτι της ζωής μας Τρωγαμε γλυκα και πιναμε αναψυκτικα, αλλα δεν ημασταν παχυσαρκοι.Ισως καποιος να ηταν χοντρος και αυτο ηταν ολο Είχαμε τσιχλεs σε σχήμα τσιγαρων με τον λουκυ λουκ Βγαίναμε στο πάρκο να παίξουμε και καταλήγαμε στο σπίτι των φίλων μας. χωρίς πρόσκληση Την πρώτη μέρα στο σχολείο παίρναμε βιβλία.Πηγαίναμε για κάλαντα ακόμα και ένας ένας Σπαγαμε τα κοκκαλα και τα δοντια μας και δεν υπηρχε κανενας νομος για να τιμωρησει τους «υπευθυνους» Οι κουνιες ηταν φτιαγμενες απο μεταλλο και ειχαν κοφτερες γωνιες.Παιζαμε ολη τη μερα και δεν γυρνουσαμε στο σπιτι παρα μονο αφου ειχαν αναψει τα φωτα στους δρομους. ψάχναμε τί σκανταλιά θα κάναμε όσο η γιαγιά μας έβλεπε ''Καλημέρα Ζωη'' και ''Λαμψη''. Το Μtv βλεπότανε φορούσαμε τα καλά μας για να βγάλουμε φωτογραφίες. Παίζαμε ατάρι!!!κι αυτό το είχε ΕΝΑΣ απο τους φίλους μας όχι ΟΛΟΙ!!!ο Παπαδήμος έκανε πρόβες για Πρωθυπουργός δίπλα στον Σημίτη! (πολύ του πήρε να μάθει τον ρόλο) στο σχολείο φορούσαμε σπορτέξ όχι μπότα ugg και πάνω από το παντελόνι-σωλήνα...πίναμε κρυφά τα λικέρ της γιαγιάς! Τώρα το κάνουμε φανερά.ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ!!!!!!!!!μας μεγάλωνε ο Mario, o Captain Planet, o He-Man, ο Optimus Prime, o Κουικάρας, η Καρολίνα και o Λυκούργος ο Οικονομόπουλος ήταν βυζανιάρικο με πλατινέ ψυχολογικά τραύματα έγινε ο σεισμός του '99...δεν σ'έχω φίλο! ο Γιωργάκης αγαπάει την Αννούλα! Τα λόγια σου λόγια μου κ κάτι παραπάνω! Καθρεφτάκι!η ΑΕΚ έπαιζε Τσαμπιονς Λιγκ.Περιμέναμε υπομονετικά να πάει η ώρα πέντε για να δούμε μπόλεκ και λόλεκ.τσακωνόμασταν ποιος θα είναι ο λευκός rainger.με 3 τωρινά € τρωγαμε 2 μέρες αυτοί που είχαν την τωρινή μας ηλικία ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΑΝΕ για το πόσο καλά ήταν τα πράγματα όταν ήταν αυτοί παιδιά.Τα κοριτσάκια έπαιρναν Αλληλογραφίες με άρωμα και έτρωγαν γλειφιτζούρια με σχήμα πιπίλας.γ τώρα ας μη πω καλύτερα παίζαμε στο σχολείο μπάλα μέχρι να αρχίζει να φωνάζει η κυρά-Μάγδα που είχε θέμα με τις λόμπες.ηταν hit: come with me για να τη βρεις ας γλεντισουμε together η αναμνηση απ την Greece θα σου μεινει για forever τραβάγαμε μαλακία με την heidi...(καποιοι αλλοι οχι εγω)Τρελαινόμασταν για ΚΟΥΚΟΥ-ΡΟΥΚΟΥ και για το αυτοκολλητάκι που εδινε δώρο!!!ειχαμε μαυροπινακες με πολυχρωμες κιμωλιες και οι επιμελητες επλεναν το σφουγγαρι!Ο μισθός των γονιών μου έφτανε για 5 εβδομάδες/μήνα. Ο δικός μου... 2.ο μονος πουστης στην ελληνικη τηλεοραση ηταν ο Γιωργος Μαρινος και ηταν καλυτερος απο ολους τους σημερινους.δεν ειχαμε ζορια και ειμασταν ευτιχισμενοι...που να ξεραμε οτι οταν μεγαλωσουμε 300 ΖΩΑ θα μας πηδηξουν τα παντα ο παγκαλος ηταν αδυνατος? δεν θυμαμαι to gri gameboy me thn prasini othonh kai ta mavra leds htan to kalytero hlektroniko tou kosmou o ρεμος δεν ειχε ακομα γκομενο τον πυρρο η σοκολατα kiss ειχε το κανονικό πορτοκαλομπλέ περιτύλιγμα οταν βλέπαμε προφυλακτικά και τράπουλές με τσόντες, κοκκινίζαμε...αθωα μωλε φοβόμασταν μη μας βιάσει ο Κορκολής ξέραμε απ΄έξω το τραγούδι της διαφήμισης του carnation Δεν ήτανε ο Φίλιπο Ιντζάγκι...δεν ήτανε ο Ζινεντίν Ζιντάν,ήταν ο Κόντε που στο παραπέντε ξενέρωσε τον Πειραιά.μας διάβαζε ο μπαμπάς ιστορίες πριν κοιμηθούμε!λιώναμε με το fifa 99 και το iss. Η Τζουλια ήταν παρθένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *