ροή ειδήσεων

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ - ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΛΙΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"!

Απολύτως αναμενόμενη η εχθρική στάση των τουρκοκάναλων στην αντίδραση των Ροδίων εναντίον των εθνοπροδοτών πολιτικάντηδων: Κι αυτό γιατί ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΦΗ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... που προκαλούν τρέμουλο στους γραικυλίσκους των Μμε και τ' αφεντικά τους!

Εξηγούμαστε: Όταν δεν καπελώνονται οι λαικές αντιδράσεις από τους παπαρολόγους - αριστερούς που φωνάζουν ακόμα συνθήματα για...ταξική πάλη, ξαφνικά ανακαλύπτουν "λίγους φασίστες" τα...λαγωνικά των καναλιών!

Υπάρχει όμως κι άλλο πρόβλημα για τα εν λόγω καθάρματα: Στην Ρόδο ήταν ΑΦΑΝΤΟΙ οι χρήσιμοι ηλίθιοι (και πράκτορες) του συστήματος, οι αναρχοπρεζάκηδες! Έλειπαν και τα ΜΑΤ, οπότε το...πανηγυράκι δεν στήθηκε όπως θέλουν πάντα οι διάφοροι εξουσιαστές!
Εκείνο που ενοχλεί τους προσκυνημένους, είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και τα πατριωτικά συνθήματα απλών ανθρώπων, νοικοκυραίων και όχι τίποτα "χούλιγκαν", όπως μάταια προσπαθούν να προπαγανδίσουν!

Απαράδεκτο σύνθημα για "ρεαλιστές", "εθνικοφιλελεύθερους" και λοιπούς ξεφτίλες!

Δεν αντέχουν να επαναλαμβάνεται το θέαμα της 28ης Οκτωβρίου, που γίνεται ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!!!
Αυτά πολεμούν τόσα χρόνια: Τον Στρατό και την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Κι όταν βλέπουν τον κόσμο να μην στρέφεται εναντίον τους, παρά την απίστευτη προπαγάνδα δεκαετιών, τότε...παθαίνουν αμόκ και ξεστομίζουν μπαρούφες τύπου "ήταν λίγοι φασίστες"!

ΠΙΕΙΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΞΥΔΙ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΤΕ!
Αυτό που έγινε στη Ρόδο είναι απλά μια...πρόγευση! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Υ.Γ. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, για τις επόμενες 3 μέρες θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός αναρτήσεων. Τα σχόλια θα δημοσιεύονται κανονικά. 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/3/12 10:34

    Ο Θεος να μας φυλαξει εμας τους Ροδιτες απ αυτα που λετε και κανετε..ποιος σας διορισε εκπροσωπους μας??? 150 βαρβαροι θα καθορισουν την εικονα ενος ολοκληρου Ροδιακου λαου??εχετε υπ όψη σας οτι οι πραγματικοι Ροδιτες ντρεπομαστε γι αυτα που βλεπουμε?? Τι σας εφταιξαν τα παιδακια των σχολειων που εφευγαν εντρομα? ο φανταρος που τραυματισατε?? Ιδρωσε νομιζετε το αυτι των εκλεγμενων απο σας?? αφου αυριο αυτους θα ψηφισετε παλι...και καποιοι-ες απο σας που φαινεστε στις εικονες της ντροπης, ειστε γνωστα λαμογια των γραφειων εξουσιας, που απλα τωρα σας εκοψαν τις μασες ΚΑΙ "ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΑΤΕ"!! ποιους πατε να κοροϊδεψετε? Τα αθηναϊκα καναλια μπορει, εμας τους Ροδιτες παντως ΟΧΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/12 13:16

      και εσένα ποιος σε διόρισε εκπρόσωπο των μη αγανακτισμένων???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/12 13:50

      βρε αι γαμισου λαμογιο κολοπασοκο που θα ντρεπομαστε εμεις και οχι αυτοι οι κλεφτες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/3/12 14:41

      καλα τον εστειλες να παει να γαμηθει..ειναι το γνωστο κομματοσκυλο που λεει τα ιδια και τα ιδια....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/3/12 20:08

      εσυ πρεπει να εισαι πολυ πορωμενο κομματοσκυλλο που θιχτηκες απο την αντιδραση του κοσμου.Αν δεν ξερεις να μετρας ξαναδες τα επεισοδια να μετρησεις καλα που μας εβγαλες 150 ατομα.Υπολογιστη!!Μονο να ξαναμετρησεις στις 25 του Μαρτη γιατι εκει θα χρειαστεις πολυ ωρα να μετρας.Απαραδεχτε γραικυλε!!Που μιλας κι εκ μερους των Ροδιτων!!Κι αλλη φορα οταν σχολιαζεις πολυ κοσμο οπως εκανες καλη ωρα να βαζεις και το ονομα σου γιατι εκτος απο ανεγκεφαλος εισαι και δειλος.
      ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/3/12 20:18

      Ξεχασα επισης να σου τονισω οτι αν εισαι γενους αρσενικου που πολυ αμφιβαλλω γιατι οι αντρες γραφουν με το ονομα τους και δεν κρυβονται πισω απο την ανωνυμια οτι θα ηθελα ευχαριστως να σε χορτασω μπουνια.Αστοιχειοτε ανιστορητε απαραδεκτε.Εκπροσωπεις επαξια την καταντια του νεοραγια υποτακτικου δηθεν νομοταγη που θα προκαλουσε απολυτη αηδια σε καθε αξιοπρεπες ανθρωπινο ον.
      ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/3/12 12:54

      Λυπάμαι παρα πολυ που εγραψα τη γνωμη μου ελευθερα και δημοκρατικα οπως πολλοι κανουν σε αυτους τους ιστοτοπους. Φαινεται ομως οτι στο συγκεκριμενο blogblog οποιος τολμησει να εχει αλλη αποψη καθυβριζεται χυδαια μεχρι που απειλειται και η σωματικη του ακεραιοτητα απο κυριους σαν κ σας κυριε(?) Μαλαπετσα. Και ευτυχως που δεν εγραψα το ονομα μου...μια και ειμαι γυναικα, μητερα και το νησι μας ειναι μικρο και τετοια εγληματικα στοιχεια σαν και σας θα μπορουσαν πραγματικα να μας βλαψουν.Εγω ομως εχω το ονομα σας κυριε για παν ενδεχομενο.
      Αλλα πραγματικα δεν φταιτε εσεις, οι ιδεες σας ο τσαμπουκας σας και η γλωσσα σας ειναι κατι που δεν μας αφορα αλλα δεν θα επρεπε να δημοσιευονται: ( Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν στο διάλογο, ενώ
      τα υβριστικά και κακόβουλα αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση.
      Για την ποινική ευθύνη των σχολίων βαρύνονται οι σχολιαστές,
      και η ταυτοποίησή τους γνωστοποιείτε μόνο από την Google.) γραφει κατω κατω. Αρα λοιπον η ευθυνη ειναι του blog που δεν αφαιρεσε τα υβριστικα και κακοβουλα σχολια σας και κυριως τις απειλες αλλα και αλλες προτροπες για αιματοχυσιες κλπ ωραια που διαβασαμε τελευταια εδω μεσα. Εννοειται οτι δεν θα ξανασχοληθουμε και θα ξανανοιξουμε ποτε το blog σας αλλα επιφυλασσομεθα και για περαιτερω ενεργειες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/12 11:50

    Ti les re mpaglama? Ego den 8a tous afiso na katantisoun tin Ellada san tin Argentini, kai 8a fonazo oso exo foni.
    Ta paidakia tou dimotikou kalitera na tromaksoun tora gia na katalavoun oti exoume polemo, para se merika xronia na vre8oun na xrostane gia la8i ton gonion kai ton papoudon tous.
    Min akouo oti amavro8ike i parelasi apo ta gegota. Megali vlakeia.
    Kanoume to ka8ikon mas san ellines na apotax8oume apo to zigo.
    H XORA MAS EINAI YPO KATOXH
    kai ka8e morfi antistasis einai YPOXREOTIKI pleon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/12 13:54

      και μπαγλαμας και μαλακας λαμογιο πασοκος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/12 13:01

    Ααα αυτο ειναι το καθηκον μας λοιπον??? και δεν το ηξερα γμτο... δηλ. πρεπει να γιαουρτωνουμε να δερνουμε να πεταμε καρεκλες σε οποιον δεν γουσταρουμε απο πολιτικους μεχρι καλλιτεχνες...??το καθηκον μας ειναι να κανουμε οσο γινεται καλυτερα ο καθενας τη δουλεια του, να μαθουμε στα παιδια μας να σεβονται τα ηθη και τα εθιμα μας, τον τοπο μας, το περιβαλλον, την πολη μας, να μην βρωμιζουμε με τα σκουπιδια μας και πολλα αλλα που θα μπορουσα να γραφω ωρες γιατι αυτα μας καταντησαν ετσι. Και φυσικα τους πολιτικους ΑΠΛΑ δεν τους ξαναψηφιζετε ή αν θελετε ντε και καλα να τους προπηλακισετε να ΠΑΤΕ στα γραφεια τους στα σπιτια τους δεν μας νοιαζει..παντως οχι στις παρελασεις για επετειους εθνικες, ιστορικες, που υπαρχουν παιδια που κινδυνευουν απο τις μαλακιες σας και που πραγματικα στεναχωριουνται για αυτα που βλεπουν..(την φωτο με το φανταρακι λυποθυμο την ειδατε βαρβαροι απολιτιστοι ανθρωποι??)και αν ηταν η χωρα μας υπο κατοχη δεν θα κανατε αυτα τα αισχη, θα λουφαζατε σαν κοτες και αντισταση εκαναν σοβαροι ανθρωποι τοτε με σοβαρες πραξεις και οχι λαμογια που κανουν γελοιοτητες...αντε να δουμε που γινατε και αντιστασιακοι τωρα ανιστοριτοι αξεστοι τυποι!! Δεν ειστε Ροδιτες ρε να φυγετε απο το νησι μας, μας ντροπιαζετε δεν θα περασει η βαρβαροτητα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/12 13:18

      είσαι και ανιστόρητος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/12 14:49

      Μαλακα....τι ωραια που τα λες,η τιμωρια τους θα ειναι να μην τους ψηφησουμε και ολα καλα?
      Δηλ. θα τα ξεπουλησουν ολα οι αρπαχτρες και μετα δεν θα βγουν ξανα βουλευτες η οτι αλλο σκατα ειναι και ολα καλα?
      Αν δεν τους τιμωρησει η δικαιοσυνη θα τους τιμωρει ο λαος καθε μερα...
      Δεν ειναι μακρια η μερες που δεν θα μπορουν ουτε απο το σπιτι τους να βγουν..
      Μια προβλεψη κανω....
      Αν θελουν να μην γινονται αυτα στις παρελασεις να μην εχουν το θρασος να ειναι στους επισημους,τα λαμογια

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/3/12 13:06

    re ntou kai gamisi theloun oloi tous pou theloun na kathonte kai stin eksedra ton episimon ta lamogia,pote ksana kanena lamogio politikos stis parelaseis,ta xeirotera erxonte...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/3/12 13:17

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/3/12 13:33

    Φασίστας είναι ο Διευθυντης της Δευτεροβάθμιας ο "συνδικαλοΠΑΣΟΚΟΣ" χωρίς να μπαίνει στην τάξη (με πτυχίο "Ρουμανίας την εποχή του Λαδιού") ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κάνοντας περιοδεία σε σχολεία και εκφοβίζοντας τους υπεύθυνους των παρελάσεων για τυχόν ενέργειες ανοικτής παλάμης μαθητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/3/12 15:58

      μεγαλο κουμασι δεν θα ξεχασω οταν ημουν λυκειο τις καταληψεις και οταν εγινε πλεον διευθυντης ολα ομορφα και ωραια 3 χρονια διευθηντης και μετα στην δευτεροβαθμια αλλα φυσικα μας ειχε κουβαλησει και την αννουλα την διαμαντοπουλου μια φορα λαμογια τοτε ημουν μικρος και δεν ηξερα τωρα θα σας γαμησω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/3/12 17:30

      Ο τύπος δεν έχει μπει ποτέ σε αίθουσα,οι κρητικοί που έμαθαν ότι έγινε διευθυντής λόγω χουντικού-κόματος,γελάνε στην Κρήτη.Μέθυσο τον ανεβάζουν,και σάτυρο τον κατεβάζουν...τετοια λαμόγια κατασρτρέφουν την παιδεία και την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/3/12 14:59

    Κι όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ μόνο ακροδεξιοι στη παρέλαση ήταν και δεξιοί και αριστεροί και άλλοι που δεν κατατάσονται σε κανένα χώρο !

    Τα μίντια καλά θα κάνουν να λένε την Αλήθεια !

    ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΟΔΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/3/12 15:03

    συμφωνω απολυτα με τους κυριους 12:34 k 3:01.... ποιος σας δινει το δικαιωμα να κανετε τετοιες πραξεις οι οποιες προσβαλουν το νησι μια τετοια ημερα που εορταζουμε την ενσωματωση της Δωδεκανησου και θελουμε να δουμε την παρελαση και μετα να παμε στην καφετερια και στις ταβερνες? τι μας νοιαζει εμας εδω για επιπεδο ζωης κλπ παπαριες ?
    τι μας νοιαζει που η Ελλαδα ειναι σε αναβρασμο? τι μας νοιαζει που κυβερνανε με χουντικο τροπο οι προδοτες ? τι μας νοιαζει που πολλοι συνανθρωποι μας ειναι αστεγοι και πεινανε?πολλοι απο εμας εδω στη Ροδο την περναμε ακομα τζαμι (ως ποτε δεν ξερω) ,δε παει να καει η υπολοιπη χωρα ? τουρισμο να εχουμε εμεις (γι αυτο χαλαρα μη βγαλουμε ..κακο ονομα) και τα υπολοιπα μακρια απο τον ..πισινο μας.Αλλωστε πολλοι απο εμας εχοντας πληρη επιγνωση του τι εχει γινει και παλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφισουμε οπως τοσα χρονια .Ααα και για να μη ξεχασω ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π...ΑΝΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/3/12 17:10

    ΟΣΟΙ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΠΕΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/3/12 22:01

    Βάζετε στοίχημα πώς λίγο πολύ θα ξαναβγούν οι ίδιοι περίπου πολιτικοί ;;
    Έχουν τον τρόπο τους και ας μην τους ψηφίσει σχεδόν κανένας.Πολύ φοβάμαι πώς θα φτάσουν και σε αυτό και θα φέρει τον ξεσηκωμό ολόκληρης της Ελλάδος & Ευρώπης μαζί !Η δημοκρατία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των τραπεζών και του κεφαλαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/3/12 01:14

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΆΝΕ ΕΠΊΣΗΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΛΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟΊ ΤΟΥΣ ΈΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΑΦΉΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ
    ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/3/12 01:23

    ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΑΛΛΑΞΗ ΤΟ ΦΠΑ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ
    ΠΟΥ ΤΡΈΧΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΑΠΛΑ ΚΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΕ
    ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/3/12 16:47

    το επιμελητηριο σουφταιξε εσενα ρε μαλακα και οχι τα λαμογια που ψηφισες σαχλαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/3/12 13:53

    οι επαναστατες του κωλου ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ για αλλη μια φορα (θα είχαν παρτυ στο stingy fingers μαλλον), μπράβο στους πατριωτες για την δυναμικη παρέμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *