ροή ειδήσεων

Παράτησε έξι νεογέννητα κουτάβια και απείλησε τις υπεύθυνες του κυνοκομείου

Απειλές δέχθηκαν στο κυνοκομείου της Ρόδου, μια εργαζόμενη και η πρόεδρος της φιλοζωικής Ρόδου Αναστασία Σταματίου, από 26χρονο άνδρα...
που ήθελε να παρατήσει εκεί έξι νεογέννητα κουτάβια!

Αν και οι δυο γυναίκες του εξήγησαν ότι ο χώρος δεν είναι κατάλληλος να φιλοξενήσει ανεμβολίαστα κουτάβια για αυτό πρέπει να τα κρατήσει λίγο ακόμα ώστε να αποκτήσουν αντισώματα, ο άνδρας άρχισε να εκτοξεύει χυδαίες βρισιές εναντίον τους και αφού πήρε την κούτα με τα κουτάβια τα πέταξε με μανία μπροστά στην πόρτα του κυνοκομείου!

Έπειτα έφυγε, απειλώντας πως θα επιστρέψει σε μια εβδομάδα κι αν τα κουτάβια δεν είναι εκεί θα τις κουρέψει!

Οι δυο γυναίκες προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέβαλλαν μήνυση για εξύβριση, απειλή και εγκατάλειψη ζώων. Η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα, όπου θα προσπαθήσουν να βρουν τα στοιχεία του μέσω της πινακίδας του αυτοκινήτου του.

Δείτε το βίντεο από το Newskosmos



dogw0rld.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/3/12 19:26

    ΠΕΣ ΤΑ ΦΛΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ......... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/12 18:06

      ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΙ ΣΟΥ??? ΠΟΙΟΙ??? ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ''ΚΥΡΙΑ'' Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ... ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΕΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος26/3/12 19:33

    αυτοί που παρατάνε κουτάβια δεν έχουν καρδιά!!! τι να τους πεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/12 19:53

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ!Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/12 18:14

      Aftoi poy einai mesa prepei na pane ston eisagelea k oxi aytoi poy briskoyn ta adespota k ta pane ekei?? Ypotithetai giayto einai to koinokomeio k afoy einai pliris tote giati den dinoun skulia gia uiothetish????????? e??

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/3/12 20:23

    ωπα ο μαγκας?? προτεινω η ποινη να ειναι υποχρεωτικη εργασια στο κυνοκομειο Ροδου!! χαχαχαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/12 18:11

      ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΗ??? ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ... @@@@@@ ΦΙΛΟΖΩΟΙ...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/12 20:35

    το 26χρονος μ'αρεσε. είδαν κ ταυτότητα και ήξεραν την ηλικία ή τον κοίταξαν στα δόντια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/3/12 09:43

    Μάλιστα.....δηλαδή αν βρω και εγώ στα σκουπίδια κουτάβια που κάποιος μαλάκας τα πέταξε εκεί να μην πάω να τα σώσω και να τα δώσω στην φιλοζωική γιατί θα απειλούμε και εγώ από μηνύσεις και απειλές για εγκατάλειψη ζώου. Η Κυρια αυτή επειδή την έχω δει και εγώ να βρίζει και να απειλή μια άγνωστη κοπέλα στην φιλοζωική όταν πήγα να πάρο από εκεί ένα κουτάβι για εμενα, θυμάμαι την κοπέλα η opoioa είχε μαζέψει ένα σκυλάκι από τον δρόμο και για να μην το σκοτώσουν τα αυτοκίνητα το πήρε στην φιλοζωική. Η κυρια αυτή άρχισε να την βρίζει και να την κατηγορεί ότι λέει ψέματα και ότι είναι δικό τις και ότι απλά το βαρέθηκε, με αποτέλεσμα από τον φόβο το σκυλάκι να ξεφύγει από τα χερια τις και χάθηκε μέσα στο δασος, η κυρια αυτή ούτε καν συγκινήθηκε να πάει να το βρει και είπε χαρακτηριστικά ΧΕΣΤΗΚΑ για το τι θα πάθει και εγώ δεν το βάζω μέσα.
    Αυτά έγιναν πριν από 4 χρονια και έκτοτε δεν ξαναπάτησα το πόδι μου εκεί γιατί η κυρια είναι αυθάδεις, ξεδιάντροπη, ελεεινή, θρασύς, και τις χρειάζεται ένα χέρι ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12 12:21

      Ρε φιλε με δουλευης η κοπελα δεν υπαρχη ειναι αγενεστατη..εκτος οτι βριζει κ ειναι αντικοινικη..οταν την πηρα για α τις πω οτι βρικα ενα σκυλι στο δρομο που κοντευαν να το πατησουν αρχισε κ με εβριζε επιδη την πηρα στο κντ κ δεν την ενιαξε καθολου για το ζωντανο.ειναι ηλιθια...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/3/12 11:08

    Ανάλογη αντιμετώπιση είχα κι εγώ όταν τους πήρα τηλέφωνο για ένα σκυλί που περιφερόταν στο ξενοδοχείο που δούλευα.
    Η απάντηση ήταν "και τι θες να κάνω εγώ? δεν θα γυρνάω όλα τα σκυλιά της Ρόδου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/12 13:10

    Το αστυνομικο τμημα ξερει οτι εχετε κανει μηνυση;;; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/12 15:31

      Καλησπερα παιδια... Εγω ειμαι αυτος που γινεται ολος αυτος ο ντορος... θελω να μοιραστω μαζι σας την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορια που βιωσα μεσα στον χωρο του κυνοκομειου! Σαββατο απογευμα, σχολωντας λοιπον απο την δουλεια μου,περνουσα απο την χωματερη με προορισμο το σπιτι μου!
      Ξαφνικα τα ματια μου στραφηκαν στην ακρη του δρομου, οπου ηταν τα 6 γλυκιτατα κουταβακια, σταματησα λοιπον να δω σε τη κατασταση ηταν.... αυτο που αντυκρισα με πονεσε αρκετα , πενασμενα, διψασμενα, και χωρις τυχη πεταμενα απεναντι απο την χωματερη :( οσο για τον τυπο που τα αφησε, απλα δεν εχω λογια για να περιγραψω κατι το αφηνω επανω σας... Σκεφτηκα αμεσως να τα παρω και να τα παω στο κυνοκομειο! Ηταν ομως κλειστα, τα πηγα σπιτι μου, τα ταισα τα εκανα μπανιο και τα φροντισα οσο μπορουσα! Δευτερα στις 11 το πρωι τα πηγα στο κυνοκομειο με σκοπο να εχουν μια στεγη και φροντιδα! Μπηκα λοιπον μεσα μιλησα με την κυρια Φλωρα και μου τονισε οτι δεν δεχονται ουτε καν ποντικο.. Ο τροπος που μου συμπεριφερθηκαν ηταν απαραδεκτος. Επισης μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και να τα παρατησω εκει που τα βρηκα, φιλοζωοι σου λενε μετα... Οσο για τιν καταγγελια, ειναι ΜΑΙΜΟΥ!!! Ο ιδιος πηγα στην αστυνομια και με ενημερωσαν οτι δεν εγινε καμια καταγγελια!!! Ισχυριζονται πως δεν υπαρχει χωρος για αλλα σκυλια... Και θελω να θεσω ενα ερωτημα: Για πιο λογο καποιος που θελει να βοηθησει το κυνοκομειο υιοθετοντας ενα σκυλακι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ??? ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/12 21:33

      na pas sto astinomiko tmima ksana gia na dis pos pragmati s kaname minisi k ta koutavia pou paratises mesa stin kouta gemato matakia ta exoume vgali fotografia kai 8a di o kosmos oti osa les einai psemata! Gia na se doume esena 8a ksana er8eis na dis ta koutavia pou paratises???? Giati tosa xronia etsi ginete, ta paratate oloi kai ipoti8ete oti exete tin sinidisi sas ka8ari ala pote den eir8ate na niastite ti apeginan auta ta zoa. Sas parakalo osoi exete provlima me tin doulia pou prosferoume sto kinokomio na er8ete ena proi apo tis 8:00 na voi8isete ta skilia pou toso agapate giati ekso apo ton xoro pola tragoudia kseroun oloi! Telos 8a ei8ela prosopika na efharistiso olo auton to kosmo pou prosferi oti mporei se autes tis a8oes psixes gnorisa tous an8ropous k agapisa ta zoa.
      Flwra.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/3/12 21:52

      Τα σχολια μαλλον του κοσμου δεν τα διαβασες, γιατι αν τα διαβαζες θα εβλεπες οτι ολοι ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝΕ...Οσο για τις φωτογραφιες που λες, εχω και εγω στοιχεια να αποδειξω το ακριβως αντιθετο!!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καλεις τον κοσμο στο κυνοκομειο στις 8:00 για να προσφερει βοηθεια, εφοσον πηγαινετε εκει στις 11:00 ...οσο για το αστυνομικο τμημα θα σε περιμενουμε εκει!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/3/12 19:34

      Για να δεις ποσο ζωον εισαι, το κυνοκομειο ανοιγει στις 8 και στις 11 ειναι για τους επισκεπτες, αλλα αν ειξερες δεν θα κρατουσες τα κουταβια μεχρι την δευτερα γιατι ειναι και κυριακεσ ανοιχτα. εμεις να δεις ποσα ατομα σε περιμενουμε την αλλη βδομαδα που ειπες οτι θα ξανα πας στο κυνοκομειο για να δεις τι κανουν τα κουταβια που παρατησες να δουμε την φατσα σου και το ποσο φιλοζωος εισαι.

      Υ.Γ
      Και πρεπει επιτελους να πεις στον κοσμο που πανε τα λεφτα που υποτιθετε οτι μαζευεις για τα αδεσποτα. Μιπως τα βαζεις στην τσεπι σου και τρως απ'αυτα? ΠΕΙΝΑΛΑ!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/3/12 22:47

      Πως φαινεται το επιπεδο σου,ουτε να μιλας δεν ξερεις.Για ποιους επισκεπτες μιλας?? Ανθρωπος δεν μπορει να πατησει ετσι οπως συμπεριφερστε...Μονο στις καμερες προσπαθητε να μιλησετε ωραια αλλα και εκει η υποκρισια και η διπροσωπια σας δεν εχουν ορια...Ολοι σας εχουν παρει χαμπαρι...Απο τοτε που αναλαβατε εσεις το κυνοκομειο παει κατα διαολου.
      Για να καταλαβουν ολοι ποσο ''εξυπνη'' εισαι,δεν ειπα οτι μαζευω λεφτα για τα αδεσποτα,ειπα οτι εχω καποιες ιδεες για να μαζευτουν καποια χρηματα για τα αδεσποτα αλλα δεν χρειαζεται να μας αποδειξεις τον δεικτη νοημοσυνης σου,τον εχουμε καταλαβει...
      Και οσο για τις απειλες σου,σε ανθρωπους του επιπεδου σου,οχι σε μενα...

      Διαγραφή
  9. Σωτήρης Π.27/3/12 15:03

    Να πείτε στις "κυρίες" εκεί ότι είναι για γέλια αυτα που κάνουν και λένε!
    1ο. Αν τα κάνετε αφιλοκερδός, γιατί λέτε ότι είστε απλήρωτες ?
    2ο. Και σε εμένα αυτή την εικόνα έδωσαν ότι πηγα να τους αφήσω ενα αδέσποτο
    3ο. Για να σας βρούμε εκεί πρεπει να κάνουμε αίτηση
    4ο. ΟΥΦΟΥ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ

    ΝΤΡΟΠΗ σας παλιογριες, που ρίχνετε και το ψέυτικο δάκρυ στο βίντεο. ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΑ!

    Που είναι η αστυνομία ? Το υγειονομίο τι κάνει ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ? ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ! ΚΑΝΕΙΣ!
    ΤΑ ΖΩΑ ΨΩΦΑΝΕ ΕΚΕΙ απλά.. Στο διάολο άλλη μια, κολόγριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/3/12 16:50

    ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΩΤΑ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΦΙΛΟΖΩΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/3/12 22:31

    ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ..ΕΙΜΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΗ. ΕΧΩ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ, ΣΤΕΙΡΩΝΩ ,ΤΑΙΖΩ ΣΩΣΤΑ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑΙΖΩ ΣΤΕΙΡΩΝΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ= ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ (ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ) ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ... ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΩΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΒΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ.. ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΄΄ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΄΄ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ..ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ..ΕΙΔΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ( ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ) ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ..ΕΙΔΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ... ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ.. ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΥΛΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΔΕΡΝΕ Η ΒΡΟΧΗ... ΕΙΔΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΧΕΙ , ΦΥΣΑΕΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΛΟΥΒΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ( ΔΕ ΛΕΩ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟ...)ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ..ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΑΛΛΟΥΣ ( ΤΟ ΠΟΛΥ ) ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ..ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΦΟΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ , ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥΣ.. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ: ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΡΟ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΙΣΘΟΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΦΑΓΗΤΟ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 400 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑ ΖΩΟ.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟ?? ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ?? ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Ε?? ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΙ ...ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ..ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ..ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/3/12 15:48

    eiste oloi aneythunoi k den aksizei na eiste ekei mazi me ta zwa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/12 20:01

      ESY POU EISAI ZWON MPOREIS NA PAS ME TI RATSA SOU. MALAKA.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/3/12 20:02

    KANONIKA PREPEI NA RIKSOUN FOLES GIATI TA SKYLIA KAI OI GATES DEN EXOUN FYSIKOUS EXTHROUS KAI KATASTREFOUN TH FYSH. ALLIWS NA TA MAZEPSOUN KAI NA TA STEILOUN STHN KINA POU TOULAXISTO TA TRWNE KAI KANOUN KATI KALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/12 20:12

      Ε ας φάνε τότε και το μουνί της μάνας σου και της αδερφής σου που έτσι κ αλλιώς άχρηστα είναι και βρωμάει τυρί όλη η γειτονιά. παλιοκαριόλη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/12 13:13

      ANWNYME 10:12, DE LES NA TO XWNEPSEIS OTI SOU GAMAW KAI TH GYNAIKA KAI THN ADERFI (SE LIGO KAI THN KORH). GIA NA MPAZA EINAI VEVAIA KAI OI DYO ALLA XARH SAS KANW.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/4/12 13:38

    Ανώνυμος - 10:12 αχαχαχαχαχχαχα σωστός με τον βλάχο!! βρωμάει τυρίιι !!! αχαχαχα

    Ανώνυμος - 03:13 καημένε είσαι για κλάματα. μόνο που λες την λέξη φόλα και αυτά τα λόγια θες κρέμασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/12 16:33

      KAI ESY FILOZWH TO PAIZEIS MWRH VLAMMENH? PAW STOIXHMA OTI TO PSYGIO SOU EINAI GEMATO KREATA. KAI ESYEXEIS KAIRO NA DEIS HARA STA SKELIA SOU.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/4/12 13:13

    Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην κα Ρούλα για το έργο που λέει ότι κάνει και δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω! Συγχαρητήρια κα Ρούλα είστε αξιέπαινη!!
    Έχω όμως μια απορία.. ισχύει αυτό που ακούγεται από ορισμένους ότι το περιβάλλον του κυνοκομείου - εννοώ τους ανθρώπους - είναι "εχθρικό" προς αυτούς που θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία? Ότι δηλαδή έρχονται να βοηθήσουν και μετά από λίγο καιρό δεν ξαναπατανε λόγω κακής συμπεριφοράς από ορισμένους προς το άτομο τους?
    Σας ευχαριστώ και παρακαλώ μην το εκλάβετε ως επίθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/4/12 17:05

    ετσι ακριβως ειναι και πολυ χειροτερα... απλα οι εικονες ειναι καλυτερες απο τα λογια, ας παει καποιος να προσφερει βοηθεια και να δουμε θα κατση μια ωρα εκει η θα φυγει για να μην τις πλακωσει στις σφαλιαρες ολες ...ξεκεινωντας απο την υποκριτρια τιν προεδρο εως και τους υπολοιπους.. παιδια κατι πρεπει να κανουμε ολοι, τα κακομοιρα τα σκυλια δεν μας φταινε σε κατι και ειναι σε ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΤΙς ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/4/12 18:54

    Θα συμφωνησω μαζι σου,τα κακομοιρα τα αδεσποτα (σκυλια,γατια) βρισκονται σε λαθος χερια,σε ενα αθλιο περιβαλλον και ζουν σε αθλιες συνθηκες,η καλυτερα,δεν ζουν απλα επιβιωνουν...
    Πολλοι πηγαν να βοηθησουν αλλα δεν αντεξαν,δεν ξερουν πως να συμπεριφερθουν εκει μεσα,ουτε πως να μιλησουν...
    Οσο για την υποκρισια απλα το αφηνω ασχολιαστω! Ο κοσμος το εχει τουμπανο κ αυτες κρυφο καμαρι!
    Ολοι οσοι μπαινουμε σε αυτη τη σελιδα και σχολιαζουμε δεν καταφερνουμε απολυτως τιποτα,κατι πρεπει να γινει.Ειναι κριμα απλα να μιλαμε μπροστα απο μια οθονη,τιποτα δεν αλλαζει ετσι.Κατι πρεπει να κανουμε,η φωνη ενος δεν ακουγεται,ολων μας ομως????

    Ρωταω και ξαναρωταω αλλα απαντηση δεν παιρνω,απο τη στιγμη που το κυνοκομειο ειναι γεματο,γιατι δεν δινουν σκυλια για υιοθετηση,πηγα και εγω,πηγαν και αρκετοι αλλοι για να παρουν ενα σκυλακι αλλα φυγαμε με αδεια χερια.. ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ??

    Εχω δυο σκυλια και πεντε γατες...Πηγα να παρω και αλλο σκυλακι,να το παρω απο εκει και να μην ξαναδει ΠΟΤΕ αυτο το αθλιο περιβαλλον,να το σωσω απο τη μιζερια του και να του προσφερω πανω απο ολα ΑΓΑΠΗ,ενα καθαρο περιβαλλον κ ενα πιατο φαγητο.Εχω την οικονομικη δυνατοτητα να τα φροντιζω και αυτοι απο εκει μεσα μου το αρνηθηκαν. Δεν ειναι μονο οτι δεν μου εδωσαν το σκυλακι αλλα δεν εδωσαν σε αυτη τη ψυχουλα μια δευτερη ευκαιρια για μια καλυτερη ζωη...

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/12 14:02

    ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΙΣΗΣ!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *