ροή ειδήσεων

Φιλόξενος, ασφαλής και φθηνός προορισμός η Ελλάδα

Έκκληση στους Γερμανούς τουρίστες να επιλέξουν για τις διακοπές τους τα ελληνικά νησιά και «να αγνοήσουν το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην Αθήνα»...
απηύθυναν οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτόρων της Γερμανίας, μία ημέρα πριν από τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού (ITB), η οποία διοργανώνεται στο Βερολίνο κατά το διάστημα 7- 13 Μαρτίου.

«Οι Έλληνες βρίσκονται σε απόγνωση περιμένοντας τους τουρίστες», σημείωσε εμφατικά ο επικεφαλής της εταιρείας TUI Φόλκερ Μπέτχερ, ο οποίος χαρακτήρισε «εντελώς υπερβολική» και «αντιπαραγωγική» τη συζήτηση γύρω από την κρίση και τα θέματα ασφάλειας της χώρας. Απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του, οι οποίοι ανησυχούν ότι δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα, δήλωσε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγουν τις διακοπές στη χώρα αυτό το καλοκαίρι, αλλά και ότι σπανίως κατά το παρελθόν υπήρξαν οι διακοπές στην Ελλάδα τόσο ελκυστικές.

Εξήγησε δε ότι αναφέρεται στην ενίσχυση της ξενοδοχειακής αλυσίδας της TUI με τρία νέα ξενοδοχεία, τα οποία θα λειτουργήσουν φέτος στην Κρήτη και για τα οποία οι αριθμοί είναι ήδη θετικοί, αλλά και στις τιμές, οι οποίες, όπως είπε, έχουν μειωθεί κατά περίπου 10%. Ο κ. Μπέτχερ τόνισε ότι πολλές θέσεις εργασίας εξαρτώνται από τον τουρισμό και εξέφρασε την ελπίδα η κατάσταση να βελτιωθεί ακόμη και μετά την έναρξη της τουριστικής περιόδου. «Δεν έχουμε χάσει ακόμη τις ελπίδες μας», δήλωσε.

Ανάλογη ήταν η θέση και του επικεφαλής του γερμανικού τμήματος της βρετανικής «Thomas Cook» Πέτερ Φανκχάουζερ, ο οποίος επισήμανε ότι «τα γεγονότα στην Αθήνα επηρεάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό», αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα πρέπει τα ελληνικά νησιά να συγχέονται με την Αθήνα και τις διαδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιούνται εκεί.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/3/12 18:44

    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΑΙΣ Η ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΦΙΛΟΝΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΣΤΗΝΕΚΘΕΣΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΦΟΤΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ??ΔΙΛΑΔΙ ΝΑΞΟ ΠΑΡΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ>>ΜΥΚΟΝΟ ΜΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΑ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *