ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προτού μιλήσουν κ μας κατηγορήσουν οι κύριοι....ας κοιτάξουν πρώτα την καμπούρα τους οι άθλιοι.....ο ίδιος ο λαός τους μας δίνει το δικαίωμα να κατέχουμε αυτη την εχθρική στάση...κ μετα ας έρθουν να μου ζητήσουν εμένα προσωπικά το λόγο... ΕΧΩ Κ ΑΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ...αναφέρομε για τα all inclusive ξενοδοχεία τα οποια τα χρήματα δε παραμείνουν στο τοπο μας, αλλα φεύγουν στο εξωτερικό, για τον πόλεμο του over booking τάχα μου, κ τους στελνουν Τουρκία ενω τα ξενοδοχεία ειναι μισοάδεια, το οτι η ελληνική τοπική αγορά πεθαίνει με τη φτωχολογιά τουριστα ! που μας φερνουν, ξοδεύοντας 50 ευρω την εβδομάδα!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΙΑ....ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟς ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, κ μεις θα πρεπει να στρώσουμε το κ#λ# μας να γίνουμε καλυτεροι κ ανώτεροι απ''αυτους. Ευχαριστώ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/3/12 10:53

    Σάτιρα υπάρχει παντού , βλέπε Λαζοπουλο π.χ. Σε εμάς, αλά αυτή η καραμέλα το να φέρουμε ποιοτικό τουρισμό την έχω βαρεθεί .Καλα τόσο Μακακες είσαστε όλοι ? Τον ποιοτικό τουρίστα τον είχαμε και τον διωξαμε ,δεν ξανά έρχεται πια . Ποιοτικό τουρισμό πρόσφερε τώρα το Ντουμπαι ,το Μονακό π.χ. Σε εμάς τι να κάνει ο ποιοτικος τουρισμός ? Μαρίνα δεν εχουμε ,αεροδρόμιο του κολου ,πάρκινγκ δεν εχουμε,οι παραλίες και τα δασοι μας βρομανε σκουπίδια με το τσουβάλι ,δρόμοι μπαλομενοι ,πεζοδρόμια του κολου, διακοπές ρεύματος συχνά ,λίγοι ταρίφα,εστιάτορες κατακλεβουνε τον κόσμο ,χόρτα παντού δρόμοι πεζοδρόμια ,τσιγγάνοι Πακιστανοί γεμίσαμε , αφξιμενη εγκλιματικοτικα , τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι , αστυνομία ενδιαφέρεται μόνο για κλήσεις και τίποτα άλλο ,όλοι δήμαρχοι και τοπικοί σύμβουλοι του κολου,τα χωριά μας σκουπιδαριο ,παράγκες παντού και παρανομία παντου ,εγωιστες οδηγοί που ΔΕΝ αφήνουν να περάσει ο πεζός στον απέναντι δρόμο ,παρκερνουνε όπου να είναι ,π.χ. Πεζοδρόμια , αλά κατα τα αλα θελουμε ποιοτικό τουρισμο ,να άνοιξη το πορτοφόλι και να μας τα ακουμπά ? Βγείτε και λίγο εκτός Ελλάδα να δείτε τι προσφερουνε για τον τουρισμο τους. Ψηφηστε επιτέλους βουλευτές ,δήμαρχους που έχουν την γνώση να κάνουνε κάτι και όχι να βγάζετε άτομα, για να σας βολεύουν εσάς και τις οικογένειες σας .Βολεψου τώρα με των all inclusive τουρισμο, και πες και ευχαριστω αυτά μας αξειζη πρώτα να γίνουμε εμείς πάλι άνθρωποι να βελτιώσουμε τον τόπο μας να τον ξεβρομησουμε και μετα να εχουμε και απαίτηση να ζητάμε για κάτι καλυτερο . Οποίος θέλει να καταλάβει κατάλαβε ,αλλοιώς ΜΟΥΓΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/12 12:21

      ΣΩΣΤΟΣ σε βρισκω σε οσα προαναφερες φιλε μου....αλλα για να φτασουμε εδω που φτασαμε...δε λεω εχουμε μεριδιο ναι...αλλα εξισου το ιδιο..κ η τοπικοι μας αρχοντες που οοοολα αυτα γεινοντε εις γνωση τους...κ αντι να βαλουν ενα ΣΤΟΠ...κανουν τα τυφλα ματια....διοτη η καρεκλα, το μειζομα ειναι ΓΛΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....
      Πιστευω πως καλο θα ταν να ξεκεινησουμε να διορθωθουμε εμεις...κ συνεχιζοντας να διωξουμε τη γαγγραινα....αλλα τιιιιιι λεω...δυστηχως εδω ειμαστε κατωτεροι σε νοημοσυνη...διοτη οι τσοπανηδες γεινανε μεγαλοξενοδοχοι πουλοντας κτηματα κ χωραφια...χωρις καν να χουν μαθει καλα καλα την αλφαβητα!!!!!!!!!!Τσουζει αυτο που λεω...αλλα εκ τον πληστον ειναι η αληθεια κ εξου κ η καταντια αυτη η σημερινη....πολλοι λιγοι ειναι οι μορφωμενοι...αλλα εχουν χασει την ηθικη τους....διοτη τους κερδισε το χρημα κ τους συμφερει το τι γεινετε σημερα στο νησι μας!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/3/12 12:56

      Το έχω γράψει , ΕΜΕΊΣ τους εκλεγουμε , γιατί κοιτάζουμε ΜΌΝΟ την πάρτι μας , να μας βολέψει ο ένας και ο άλλος ,αλα ΜΕΤΑ που βλέπουμε την μακακια ,φταίνε οι άλλοι και πάντα όχι εμείς . Εγω ρωτάω ΘΑ ξυπνυσουμε επιτέλους ? Εχουμε παιδιά και είμαστε υποχρεωμένη να τους εξασφαλίσουμε ένα μελών ,αλα ετσι πως πάμε δεν μπορούμε να τους δώσουμε ΤΙΠΟΤΑ. Εώς ποτε θα παραμείνουμε ετσι ? Εος ποτε θα σταματήσουμε να αφήσουμε την κομματική ταυτότητα ? Ποτε θα σκεφτόμαστε ΜΌΝΟ σαν έλληνες πατριώτες ? Για το καλο του τόπου μας ? Γιατο καλο του πατριώτη μας ? Για το καλο των παιδιών μας ? Ο χειρότερος εχθρός είναι ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ,και δυστυχώς οι περισσότεροι μόνο το κόμμα τους ,την ομάδα τους και την πάρτι τους κοιταζουν και τίποτα άλλο . καταλάβατε ?

      Γιάννης Μ. , απο Κρητηνια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *