ροή ειδήσεων

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στον ΟΑΕΔ Ρόδου

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με την κινητοποίησή του σήμερα έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ καλεί τους εργαζόμενους οργανωμένα μέσα από τα Σωματεία τους... μέσα από τις Επιτροπές ανέργων, μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές, για παλλαϊκή οργάνωση της προστασίας των ανέργων.

Προβάλλει το αίτημα της καθολικής αντίστασης στην εξαθλίωση και στην μείωση του επιδόματος ανεργίας.

Προέβαλλε το αίτημα της διαγραφής των χρεών από τόκους, την μείωση 50% όλων των δανείων και την αναστολή πληρωμή τους για τα επόμενα χρόνια για ανέργους, συνταξιούχους, μικρομεσαίους αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, τους ΕΒΕ, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα κάτω από 45.000 ευρώ για 4μελή οικογένεια.

Απεύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες να μην δεχτούν μειώσεις μισθών και να οργανωθούν στα σωματεία τους όπως επίσης να προσπεράσουν, τις εργοδοτικές Ενώσεις προσώπων, τους εκβιασμούς και τις απειλές της εργοδοσίας που στοχεύουν στην διάσπαση των εργαζομένων , στην τρομοκράτησή τους.

Ο συσχετισμός δύναμης, η σύγκρουση, ο ανυποχώρητος αγώνας θα καθορίσουν την τελική έκβαση. Εμείς έχουμε την δύναμη να τους σταματήσουμε. Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.

Ρόδος 9 Μάρτη 2012

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *