ροή ειδήσεων

Συνάντηση με την νέα Αερολιμενάρχη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΤΑΠ κ. Σάββας Παγωνάκης με την νέα Αερολιμενάρχη, κ. Ξάνθη Κριτσινέλια...
στο γραφείο της κας Αερολιμενάρχη στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση που ζήτησαν οι κ.κ. Πάππου και Παγωνάκης σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας του αεροδρομίου, την πορεία των προγραμματισθέντων διεθνών πτήσεων για την προσεχή σεζόν καθώς και τις εξελίξεις σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση των ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων.

Η κ. Κριτσινέλια ενημέρωσε για τα θέματα οργάνωσης του αερολιμένα, έδωσε σαφή εικόνα για την πορεία των προγραμματισμένων πτήσεων στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» και δήλωσε πως δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα στους υπηρεσιακούς παράγοντες σχετικά με την διαδικασία ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Οι κκ Παππου και Παγωνάκης ζήτησαν από την κ. Αερολιμενάρχη την παραχώρηση της άδειας τοποθέτησης μηνυμάτων κοινωνικού και οικονομικού χαρακτήρα στους χώρους αφίξεων του αεροδρομίου «Διαγόρας» και δεσμευτήκαν να εξετάσουν σοβαρά την δυνατότητα διάθεσης προσωπικού κατά την περίοδο αιχμής για την λειτουργία των περιφερειακών συστημάτων του αεροδρομίου, πρωτοβουλία που και στο παρελθόν είχε πάρει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.
Για το μεγάλο ζήτημα της δρομολογούμενης ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΤΑΠ, δήλωσαν πως οι όποιες εξελίξεις σε σχέση με την πιθανή εμπλοκή τοπικών παραγωγικών φορέων στην παραπάνω διαδικασία, θα εξαρτηθεί κυρίως από το περιεχόμενο της αναμενόμενης σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ... ΕΔΩ

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *