ροή ειδήσεων

Δηλητηρίασαν φιλοξενούμενα σκυλάκια, μέσα σε σπίτι, που θα δίνονταν για υιοθεσία

Η γνωστή για τη ζωοφιλική της δράση, Αναστασία Μ., είναι μία νεαρή κοπέλα που έχει σώσει πάνω από 60 αδέσποτα σκυλάκια της Ρόδου δίνοντας τα για υιοθεσία. Χθες, 12/3, το ανθρώπινο είδος έδειξε το πιο άσχημο πρόσωπό του αφού...
δηλητηρίασαν το νερό που έπιναν τα φιλοξενούμενα σκυλάκια μέσα στην αυλή της!
Όπως αναφέρει η ίδια: ''Εχασα πάσα ιδέα για το ανθρώπινο είδος. Φόλα στο νερό φιλοξενούμενων σκυλιών μέσα στην αυλή του σπιτιού μας, σε χώρο που είχαμε φτιάξει ειδικά γι' αυτά. Χάσαμε τα δύο, ενώ προλάβαμε ένα τρίτο, την Goldie. Για την Snowy και τον Charlie ήταν ήδη αργά. Λυπάμαι και ντρέπομαι που ανήκω σε αυτό το σιχαμερό είδος. Δεν έχω λόγια...Σώσαμε τα σκυλιά απ' την Ιντερμπετόν, απ' όπου τόσοι και τόσες περνούσαν για να πάνε να κάνουν ιππασία στον κοντινό όμιλο, ζώντας το "savoir vivre" τους, παραβλέποντας τα καθημερινά, ακόμα και όταν φολιάσανε 3 απ' αυτά. Τελικά, βρήκαν το θάνατό τους μέσα στο σπίτι...Δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα σήμερα με λόγια, ό,τι νιώθω είναι υπεράνω λέξεων.''

Τα σκυλάκια αυτά γεννήθηκαν από αδέσποτη σκυλίτσα στην περιοχή Τρεις. Μεγαλώνανε στο δρόμο, 3 από αυτά δηλητηριάστηκαν στο δρόμο και η Αναστασία έσωσε, παίρνοντας σπίτι της τα υπόλοιπα. Σε λίγες εβδομάδες θα υιοθετούνταν στο εξωτερικό από οικογένειες που τα ήθελαν.

Αυτό είναι το μεγαλείο μας.

adespoto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/3/12 07:31

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. Η ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ Η ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΕ BLOGS.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ'' ΘΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/12 10:28

    Anonyme 10:31---> kala tha kaneis!!! na tous kseftiliseis..!!! auto tous xreiazetai!!!! steilto pantou na doun ti anthrwpoi einai oi Ellines...Mono ti amaksi 8a kukloforisoun, ti rouxa tha baloyn, ti spiti tha xtisoun tous noiazei!!! pswnares klassika tis rodou..tous exw sixathei olous me tis apanthrwpes prakseis tous..! pws mporoun kai eisbaloun se idiwtiko xwro kai fernoun to thanato sta adespota? makari na mporousa na mpw spiti tous kai na tous to taisw!! malakes!!! o Theos einai megalos kai blepei, euxomai na tous brei o KARKINOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/12 12:12

    distixos afti pou ta kanoun einai anesthita gourounia kai emena mou exoun riksi foles arketes fores sta gatakia mou kai exo xasei arketa :( lipame poli gia ta skilakia . distixos ena megalo meros ton roditon den endiaferonte katholou gia ta zoa to mono pou tous niazei einai i dikia tous zoi kai akoma an doun pios to kanei den tous niazei na boithisoun to zoo h na poun pios eitan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *