ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ

Είπα να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή μου εμπειρία που παραλίγο να μας στείλει οικογενειακώς στα θυμαράκια, από την ανευθυνότητα ενός βοσκού που είχε την φαϊνή ιδέα να βγάλει τα γίδια του... να βοσκήσουν πάνω στην λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου έξω ακριβώς από το ΙΚΑ!!! Στο τσακ πρόλαβα και σταμάτησα ακριβώς μπροστά από το λιγότερο 40 κατσίκια που είχαν παρκάρει σε όλο το δρόμο μέχρι την νησίδα και ευτυχώς που ο από πίσω μου δεν είχε αφαι! ρεθεί και σταμάτησε εγκαίρως χωρίς να πέσει πάνω μου.. Το θέμα βέβαια είναι ότι.. τα παλιοκάτσικα άρχισαν να πέφτουν πάνω στο αμάξι μου (που σημειωτέον είναι ούτε 1χρόνου και εννοείτε ακόμα το χρωστάω) με αποτέλεσμα να μου γδάρουν με τα κέρατα τους σε 3-4 σημεία την πόρτα του συνοδηγού, πράγμα που είδα μόλις σταμάτησα μετά από μισή ώρα!!! Περίμενα λίγη ώρα να φύγουν και όταν πλέον αγανάκτησα πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και τους ανέφερα την κατάσταση με τα κατσίκια.. η απάντηση του κατά τα άλλα ευγενέστατου Αστυνομικού; ‘’Το γνωρίζουμε το συ! γκεκριμένο θέμα εδώ και οχτώ μήνεÏ! ‚ αλλ ά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!!’’ και αναρωτιέμαι εγώ.. Ποιόν έχει μπάρμπα ο τυπάκος και αμολάει με τόσο θράσος και ανευθυνότητα τα γίδια του μέσα στην λεωφόρο; Και καλά έξω προς Νότια Ρόδο είμαστε συνηθισμένοι τόσα χρόνια και έχουμε το νου μας αφού δεν κάνουν τίποτα οι αρμόδιοι.. αλλά και μέσα στην πόλη; Να μην ξέρεις από πού σου ‘ρχεται;;;
Τι κάνεις λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση; Να σας πω εγώ.. τα φορτώνεις στο αμάξι και τα πουλάς το Πάσχα να βγάλεις κανένα φράγκο ή τα δίνεις σε καμιά οικογένεια που έχει ανάγκη!!! Αυτό κάνεις.. και αν έχει τα μπιιιιιιιπ ο βοσκός ας έρθει να μου ζητήσει και τον λόγο!!! Εμένα τη ζημιά στην πόρτα ποιος θα μου την πληρώσει; Εννοείτε κανένας!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/3/12 11:34

    Ρουβόλατα , ρουβόλατα τα γιδια και τα πρόβατα.

    Αλλά ρε γιδοβοσκέ οχι στην μέση της λεωφόρου το ροβόλημα.

    Και εσύ αναγνώστη βρές τον γιδοβοσκό και πές του και να το καταλάβει, οτι την επόμενη φορά που θα σου ξανατύχει κάτι τέτοιο, οτι θα λάβεις απο μόνος σου την ..... αυτοδίκαιη αποζημίωσή σου.

    Αποζημίωση απο αυτά που ειναι του γάλακτος και ας ψάχνεται μετά ο γιδοβοσκός στο μέτρημά τους να βρεί τι εγινε και που ειναι κάποιο κατσικάκι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/3/12 12:54

    Τα κατσίκια εφόσον δεν έχουν ταυτότητα ( το κίτρινο σκουλαρίκι) θεωρούνται αδέσποτα , δεν γίνετε να πάρεις καμία αποζημίωση, βέβαια και να τα σκοτώσεις και να τα φας πάλι δεν θα βρεις μπελά γιατί δεν ανήκουν σε κανέναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/3/12 14:32

    Eιναι πολυ επικυνδινο, εμενα μια φορα ενας τραγος ηταν ανεβασμενος πισω απο τα δεντρακια πανω στη νησιδα και οπως περνουσα πηγε να πηδηξει, ευτηχως προλαβα και περασα και πηδηξε πισω απο το αμαξι ακριβως, για 1 δευτερολπτο και θα εσκαγε πανω στο παρμπριζ και θα εμπ[αινε μεσα στην καμπινα να οδηγαμε παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/3/12 16:34

    η καλύτερη λύση αναφέρθηκε. Από τη στιγμή που ο γιδοβοσκός δεν φροντίζει για την επιμέλειά τους, τότε όποιος θέλει να πηγαίνει να ψωνίζει κάθε τρεις και λίγο μπας και βάλει μυαλό. Κρίση έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/3/12 16:46

    που να δείς μέσα στο ΙΚΑ τι κατσίκια και κατσίκες υπάρχουν αδερφέ, ζαγάριαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/3/12 17:00

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟ. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΤΕΨΕΙ Η ΚΑΙΡ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΛΙΝΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΓΩ (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΤΣΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/12 22:00

    γιατι τα λετε κωλοκατσικα?σιγουρα τα ζωα δεν φταινε σε τιποτα αλλα ειναι πιο σωστο να λεμε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ τον βοσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/3/12 22:58

    Ο ΒΟΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΥΘΗΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ
    ΑΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ,
    Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/5/12 16:11

    ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΧΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *