ροή ειδήσεων

Στηρίζουν την Ελλάδα ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό

Μπορεί να γίνεται αρκετή συζήτηση για τα υποτιθέμενα αντιγερμανικά αισθήματα που τρέφουν πολλοί Έλληνες, λόγω κρίσης, αλλά την ίδια στιγμή...
κάποιοι Γερμανοί, και μάλιστα με μεγάλη επιρροή, έχουν επιλέξει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό, βοηθώντας παράλληλα εμμέσως και τη δική μας οικονομία.

Ο λόγος για έξι μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις στη Γερμανία (TUI 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen), που με το μότο «για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη» καλούν τους πελάτες τους να κάνουν διακοπές στη χώρα μας.

Αυτό αναφέρει εξάλλου και η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στο σημερινό της φύλο, σημειώνοντας ότι πάντως η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες. Οι ίδιοι οι τουριστικοί πράκτορες μέσω της πρωτοβουλίας πάντως, δηλώνουν και τη συμπαράστασή του στους Έλληνες, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη χώρα ως ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό.

«Η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες. Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά της και την αξία της. Οσο για αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως ένα ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση», τονίζει η καμπάνια.

«Η αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τον ελληνικό τουρισμό έχει ήδη ξεκινήσει όχι μόνο από την πλευρά των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και από τους ξένους συνεργάτες μας με τους οποίους επιχειρούμε όλα αυτά τα χρόνια», δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Α. Ανδρεάδης.

Σημειώνεται, ότι το τελευταίο διάστημα οι κρατήσεις από τη Γερμανία είναι μειωμένες κατά 30%. Πέρσι ήρθαν στην Ελλάδα 2.240.000 Γερμανοί και δαπάνησαν 1,8 δισ. ευρώ, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος.
tromaktiko.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *