ροή ειδήσεων

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Ενω η αγια και Μεγαλη Σαρακοστη προχωρει,με εντατικους ρυθμους επισης προχωρει και η δραση των αιρετικων (αυτοονομαζομενων μαρτυρων του Ιεχωβα) στο νησι μας με σκοπο τον προσηλυτισμο...
ανυποπτων Χριστιανων Ορθοδοξων και οχι μονο.Τροποι αντιμετωπισεως. Μη δεχεστε τιποτα απο αυτους,ειτε με τα χρηματα σας,ειτε δωρεαν. Μην πιανετε συζητηση μαζι τους. Χανετε ετσι τον καιρο σας. Αν δειξετε ενδιαφερον,θα καταγραψουν το ονομα σας και θα σας ενοχλησουν κι αλλες φορες. Θα σας ανοιξουν φακελο. Κλειστε την πορτα σας σε ολους τους αιρετικους. Κλειστε την πορτα σας με ευγενεια αλλα και αυστηροτητα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/12 17:10

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΠΟΚΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΙΣΚΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΓΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙ? ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/12 21:48

      Δεν διαδίδουν καννένα λόγο του Θεού.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/12 20:24

    Αγαπητέ Ορθόδοξε αρθρογράφε,

    Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε οποιαδήποτε θεότητα θέλει, να πρεσβεύει ότι γουστάρει, και να κάνει απόπειρα προσυλητισμού απέναντι στον οποιονδήποτε. Αν μη τι άλλο, η μαλακία που δέρνει τους Ιεχωβάδες είναι μη βίαιη.

    Αγαπητέ Ορθόδοξε αρθρογράφε... έφαγα στη μάπα κάτι κωλο-παππάδες στο γυμνάσιο και λύκειο που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μείνω στουρνάρι, χωρίς επιστημονική παιδεία και κατάρτιση και χωρίς αυτόνομη, κριτική σκέψη. Είδα αλήτη ρασοφόρο,χοντρό και άσχημο και δυστυχισμένο, τάχα μου πνευματικό άνθρωπο, να χειροδικεί απέναντι σε συμμαθητές μου για να τους επιβληθεί, ουκ ολίγες φορές. Είδα επίσης την κοινωνία μου, η οποία γνώριζε για την δράση του αλήτη ρασοφόρου,χοντρού και άσχημου και δυστυχισμένου, τάχα μου πνευματικού ανθρώπου, να σιωπά και να κάνει την πάπια ενώ ήταν ακατάλληλος ως εκπαιδευτικός. Η θέση του δεν ήταν στα σχολεία των παιδιών σας, αλλά μόνο στα λημέρια της Εκκλησίας... με τις γριές καθημερινή παρέα, και τους τοπικούς ιθύνοντες ενίοτε παρέα-δεκανίκι. Από το δε δημοτικό μέχρι το φιάσκο των πανελληνίων εξετάσεων, ανυποψιάστο παιδί και 'καλός μαθητής', με γαλούχησαν να σταυροκοπιέμαι σαν μαλάκας κάθε πρωί, με αποτέλεσμα να νιώθω ένοχος κάθε φορά που τραβούσα μαλακία κατά την εφηβεία μου... και τράβηξα πολλές απο δαύτες.

    Αλλά, ας μην ασχοληθούμε με το παρελθόν. Δεν υπάρχει θεός ούτως ή άλλως... οπότε, χαλαρώστε. Όταν θα πεθάνω, θα πεθάνω για πάντα. Χωρίς μετά, χωρίς μεταθανάτια συνείδηση. Ότι έκανα, έκανα... ότι έγινε, έγινε. Η μη ύπαρξη θεού δεν αναιρεί την αρμονική συμβίωση και πρόοδο μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται να αποδείξω τον εσωτερικό μου, πνευματικό κόσμο σε κανέναν (και κανένας δεν χρειάζεται να ταυτιστεί μαζί μου) για να μπορέσω να δημιουργήσω πολιτισμό, θετική στάση, και λύσεις στα προβλήματα που διέπουν την καθημερινότητά μας, σε συνεργασία με άλλους ένθεους ή άθεους.

    Εικοσάρης πια, οι προσηλυτιστές οποιασδήποτε 'παράταξης' με διασκεδάζουν απίστευτα με τις ιστοριούλες τους και τη μικροπρέπεια τους. Τους βάζω μέσα στο σπίτι, τους προσφέρω καφέ, και τους ηχογραφώ ψηφιακά, ακούγοντας χαμογελαστός και με υπομονή. Κάποιος πρέπει, ρε παιδιά, να κρατήσει χιουμουριστικά τεκμήρια για τις επόμενες γενεές... για να εξηγήσει γιατί αποτύχαμε.

    Αγαπητέ Ορθόδοξε αρθρογράφε, είσαι όλο αγάπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/12 21:37

      Φύλαξε τις ιδέες σου για το Θείο, και το απέραντο κενό στην ψυχή σου που έχεις, και δικαίωμά σου φυσικά να εισαι έτσι, και μην μας το διαδίδεις.

      Και ουτε χρειαζόμαστε να μας αποδείξεις τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/3/12 23:15

      Κύριε/κυρία, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για αυτά που έγραψα παραπάνω. Αλλά δεν νιώθω κενός ψυχής, εάν 'ψυχή' είναι το σύνολο του συναισθηματικού μου σύμπαντος, που με τροφοδοτεί με συμπόνοια, ηρεμία, πληρότητα, χαρά, θυμό, αγανάκτηση... ως παραδείγματα. Ποιά είναι τα κριτήριά με τα οποία καταδικάζετε και απαξιώνετε μία υπάρξή διαφορετική από τη δική σας?

      Επίσης, ο δεικτικός σας τόνος ("φύλαξε τις ιδέες σου", "μην μας το διαδίδεις") δεν αρμόζει σε πνευματικά και ψυχικά ελεύθερο άνθρωπο. Νιώθει ο ελεύθερος άνθρωπος την παραμικρή ορμή ή ανάγκη να εκφράσει δεικτική τάση απέναντι σε έναν άλλον?

      Υπάρχει μία ειδοποιός ποιοτική διαφορά μεταξύ ενός διαλόγου που γίνεται με βάσει το "Ναι, αλλά..." (πράγμα που δείχνει ότι ο άλλος ουσιαστικά αδιαφορεί για την θέση του συνομιλητή του και έχει την τάση της επιβολής), και ενός διαλόγου που γίνεται με βάσει το "Ναι, και επίσης..." (πράγμα που δείχνει ότι ο άλλος ακούει, κι ας διαφωνεί). Το περιεχόμενο της απάντησής σας όμως δεν ανήκει ούτε στην μία περίπτωση, αλλά ούτε και στην άλλη. Αντιθέτως, αποσκοπεί απλά στο να φιμώσει τον εσωτερικό κόσμο ενός νέου ανθρώπου. Γιατί? Σας ενοχλεί η πνευματική αυτονομία του οποιουδήποτε, όταν αυτή είναι διαφορετική από την δική σας?

      Υποθέτω πως ναι... μπορεί να κάνω λάθος, αλλά υποθέτω πως σας ερεθίζει σε εκείνη τη σκοτεινή εσωτερική περιοχή του ανθρώπου που θέλει τους υπόλοιπους όμοιους με εκείνον και εν απουσία διαλόγου. Διαφορετικά, ή τους επιβάλλεται, ή τους χαστουκίζει, ή τους φυλακίζει, ή τους εκτελεί με λιθοβολισμό, αποκεφαλισμό, ή πυροβολισμό (ή και τα τρία μαζί!). Σε τελική ανάλυση, εξαρτάται από το πού βρίσκεσαι γεωγραφικά στον κόσμο και τί επιτρέπεται στην κοινωνία που ζεις... προφανώς, σε Ευρωπαϊκό έδαφος δεν λιθοβολούμε, ούτε αποκεφαλίζουμε. Αλλά οι αντιδράσεις αυτές είναι βαθμίδες της ίδιας σκοτεινής φύσης. Είστε τόσο δεικτικός και επιβλητικός στις 2μισή σας γραμμούλες που, εάν είχατε την ευκαιρία φορώντας τουρμπάνι και από απόσταση, θα με λιθοβολούσατε με ευχαριστηση, κι ας ήμουν δεμένος και ακινητοποιημένος σε πάσαλο.

      Εσείς λέτε ότι η θεότητα σας είναι η σωστή, η μοναδική, η ορθόδοξη τέλως πάντων. Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει θεότητα καν. Αυτό είναι όλο. Δεν είναι αποτελεί απόδειξη του "απέραντου κενού της ψυχής μου", και σίγουρα δεν είναι λόγος που δικαιολογεί τέτοια δεικτικού και πειθαρχικού τόνου απάντηση από μέρους σας.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/12 21:49

    Εφτιαξαν αυτοί οι επικίνδυνοι χιλιαστές ενα κατασκεύασμα απο διάφορα εδάφια της Παλαιάς και Καινής διαθήκης, ερμηνεύοντας τα οπως τους συμφέρει.

    Μια αιρετική οργάνωση απο το Μπρούκλιν των ΗΠΑ, που παγιδεύει αφελείς, ανυποψίαστους, και ανθρώπους σε ασχημη ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση.

    Που καταθέτουν ολη τους την περιουσία σε αυτούς, και τους βάζουν και να δουλεύουν για αυτους .

    Αυτοί ειναι, και τα μάτια σας ολοι σας ανοικτά και ουτε για πλάκα συζήτηση μαζί τους.
    Και η αρχή της κουβέντας ειναι το ημισυ του παντός για αυτούς..
    Θα σας μπλέξουν με επιστημονικό τρόπο στα δίκτυα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/12 23:21

    για μας τους ινδουϊβουδιστές με παρεισφρήσεις από δεκατιανούς νουτελάδες , δεν μας ενοχλούν οι ιμάμηδες των ιαχωβάδων!! καλό πάσχα ξαδέρφια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/3/12 00:15

    Και πάλι το ιδιο θα σας απαντήσω.

    Και σας το τόνισα. Το δικαίωμά σας να ειστε οτι ειστε, και μόνο για τον εαυτό σας.
    Οχι ομως διάδοση αυτών των αιρετικών ιδεών σας.

    Δεν υπήρχε πάντως διάθεση πειθαρχικού τόνου, αλλά αμυνα στην περίεργη ανερμάτιστη επιχειρηματολογία σας.

    Θα προσθέσω μόνον οτι οταν αναφέρθηκα στο Θείον δεν αναφέρθηκα στην χριστιανική θρησκοληψία αλλά στο θείον και την αναγκαία πίστη ως ανάγκη του κάθε ανθρώπου πρός την υπέρτατη δύναμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/12 00:38

    Ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει σε οτι θελει , προσυλητισμο εχει δικαιωμα να κανει ο καθενας γιατι στην ουσια απλα λεει την δικη του αποψη αν ο αλλος πειστει καλος αν οχι παλι καλος , αιρετικος ειναι οποιος δεν κολαει στην Εκκλησια??? Να ξερω και εγω ως Αθεος τι σημαινει???
    Το θεμα ειναι ομως απλο οπως ειπε και ενας συνανθρωπος παραπανω Θρησκος η οχι , χριστιανος η μαρτυρας η βουδιστης η δωδεκαθειστης η αθεος οτι και να ειναι καποιος το να ειναι σωστος , δικαιος , φιλικος, ευγενικος δεν εχει να κανει με την θρησκεια αλλα με τον ανθρωπο και ο ανθρωπος πρεπει να μαθαινει τα παντα ολες τις αποψεις και να επιλεγει το να φιμωνουμε καποιους ας λενε και τα χειροτερα ψεματα μονο δημοκρατια και ελευθερια λογου και επιλογης δεν ειναι οποτε αρθρογραφε αν δεν εισαι εσυ σιγουρος για τα πιστευω σου γιατι αν ησουν θα τους εβαζεσ στο σπιτι σου θα κερνουσες καφε και με τις γνωσεις σου για την θρησκεια σου θα τους το βουλωνες να στο πω λιανα και ταυτοχρονα θα αισθανοσουν πιο σωστος με εσενα και με την θρησκεια σου εφοσον αντεκρουσες με σωστα βεβαια επιχειρηματα και οχι με αρνηση την οποιαδηποτε αλλη πιστη και θρησκεια.
    Αλλα επειδη ειναι το τελευταιο απο τα προβληματα της Ελλαδος και της ροδου αυτη τη στιγμη κοιταχτε Ελληνες να ενωθειτε Αθεοι,μαρτυρες,χριστιανοι,βουδιστες,μουσουλμανοι, ολοι οι λοιποι να διωξετε το κακο που εχουμε στην Ελλαδα και η πιστη ειναι για εσας δικη σας.
    Με τη νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/12 23:08

      ................ προσυλητισμο εχει δικαιωμα να κανει ο καθενας γιατι στην ουσια απλα λεει την δικη του αποψη αν ο αλλος πειστει καλος αν οχι παλι καλος , αιρετικος ειναι οποιος δεν κολαει στην Εκκλησια??? ...................

      . . ========================================== . .

      Δεν το κατάλαβα αυτό κύριε μάρτυρα του Ιεχωβά.
      Με ποιό δικαίωμα να γίνεται ο προσυλιτισμός?

      Που στοχοποιείτε και διαλέγετε τα θύματά σας να τα φέρετε στην οργάνωσή σας πέραν των κάποιων περίεργων η αφελών και κορρόϊδων, απευθυνεστε σε ανθρώπους που κάποια στιγμή βρίσκονται σε ασχημη ψυχολογική κατάσταση,η σε σε μιά ψυχολογική φόρτηση λόγω κάποιου σοβαρού προσωπικού προβλήματος.
      Οχι λοιπόν έτσι.
      Καταδικαστέος ο προσυλητισμός σας.

      Και γιατί κύριε μάρτυρα του Ιεχωβά να σε εβαζα στο σπίτι μου και να άρχιζα συζήτηση για θρησκευτικά ζητήματα μαζί σου?
      Ποσώς με ενδιαφέρουν αυτά τα ζητήματα την σήμερον ημέρα.
      Αλλα ειναι τα προβλήματα του κάθε ανθρώπου σήμερα στην ζωή.

      ...................... Ελληνες να ενωθειτε Αθεοι, μαρτυρες, χριστιανοι, βουδιστες, μουσουλμανοι, ολοι οι λοιποι να διωξετε το κακο ............ .

      Οι Ελληνες ναί να ενωθούν οποιας επίσημης θρησκείας και να ειναι.
      Οχι ομως μαζί μας .

      Εσείς οι δήθεν παρουσιαζόμενοι ως ... /αθεοι/ και οι...../μάρτυρες/.... ,
      ειστε στην συντριπτική πλειοψηφία στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/12 07:45

    στο σπιτι μου ηρθε ενα γκομενακι ολα τα λεφτα και της εκατσα,πειραζει;ειμαι ιεχωβας τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/12 15:25

      ΟΧΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΕΧΩΒας ΦΟΡΕΑΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ) ΕΙΣΑΙ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΛΥΝΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ!
      ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΕΧΩΒΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΥΔΕΣ, ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΣ! (ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΑΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΦΟΜ...Ι)... ΕΝΤΑΞΕΙ;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/3/12 08:10

    πάντως η φωτογραφία βρωμάει 80's

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/4/12 01:34

    Έγινε μεγάλε, το καταλάβαμε ότι είσαι Άθεος. Μας έγινε αρκετά σαφές ήδη από το πρώτο έπος σου.
    Και στο θέμα μας.. ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Η αλήθεια έιναι πως κάθε χρόνο κοντά στο Πάσχα οι Ιεχωβάδες κάνουν έντονη την παρουσία τους, καλό είναι να είμαστε ενήμεροι.
    Φυσικά και ο καθένας μπορεί να πρεσβεύει ό,τι θέλει και αν το πιστεύει έντονα καλά κάνει και το διαδίδει. Αν όμως είναι μάγκας και τόσο σίγουρος για το ότι πρεσβέβει το σωστό, όταν χτυπάει το κουδούνι, να μη λέει ότι είναι της χριστιανικής ομάδας τάδε, να λέει είμαστε μάρτυρες του Ιεχωβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *