ροή ειδήσεων

Μας παρακολουθούν με τις τηλεοράσεις ακόμα και αν είναι κλειστές

Η τελευταία σειρά τηλεοράσεων plasma και HDTV ενδέχεται να επιτρέπουν σε χάκερ, ακόμα και στις ίδιες τις εταιρίες, να παρακολουθούν τους χρήστες...
και τις οικογένειες τους, και να συλλέγουν δεδομένα εξαιρετικά προσωπικών στιγμών. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν αρκετές από τις λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων μιας ενσωματωμένης HD κάμερας, ενός μικροφώνου και ενός λογισμικού αναγνώρισης προσώπου και ομιλίας. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στη Samsung να αναγνωρίζει τον εκάστοτε τηλεθεατή, που χρησιμοποιεί τηλεόραση της εταιρίας.

Ο διευθυντής της ιστοσελίδας HD guru, Γκάρυ Μέρσον, ισχυρίζεται ότι επειδή ακριβώς δεν υπάρχει τρόπος αποσύνδεσης της κάμερας και του μικροφώνου από τη τηλεόραση, οι χρήστες δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι ότι η Samsung, και κάθε άλλη εταιρία, δεν συλλέγει τα προσωπικά στοιχεία του κάθε χρήστη και δεν τα διαβιβάζει σε τρίτους.

« Όταν πρόκειται για ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τον αν λειτουργούν, ακόμα κι όταν κλείσει η τηλεόραση», αναφέρει καταληκτικά.

Όταν η Samsung κλήθηκε να απαντήσει στις αμφιβολίες αναφορικά με τη πολιτική της για τα προσωπικά δεδομένατων πελατών της, εκείνη δεν ανταποκρίθηκε.
apocalypsejohn.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/12 19:58

    ΧΟΥΝΤΑ GLOBAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/12 21:17

    Απλα την βγαζεις απο το δικτυο εαν ειναι με καλωδιο ή απενεργοποεις το wifi. Αν και στο δευτερο δεν θα ημουν και πολυ σιγουρος οτι δεν ξαναενεργοποιειται απο 3 ατομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/12 23:21

    Σκεπάστε με κουβέρτα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/12 23:27

    Χρησιμοποιήστε τηλεχειριζόμενο πολύπριζο για την τηλεόραση, το ρούτερ και τον Η/Υ. Όταν δεν τα χρησιμοποιήτε κλέίστε την τροφοδοσία τους μέσω του τηλεχειριζόμενου πολύπριζου. Ετσι είστε σίγουροι ότι δεν λειτουργούν καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/3/12 23:43

    που καταντησαμε να μην μπορουμε να "κρυφτουμε" ουτε μεσα στο ιδιο μας το σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/3/12 02:03

    nai giati i samsung thelei na sas blepei ti kanete afiste re tis theories sinomosias kai pame oloi mazi na katebasoume tis kairees o tipos apo to mirage den dextike...alla tha mas bre pali mprosta tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/12 02:06

      δεν μας χέζεις εσύ και οι κεραίες σου?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/3/12 15:22

    poly apla eite kleineis thn paroxh reymatos sthn thleorash h thn aposyndeeis apo to internet kai eisai sigouros. ase pou den einai ka8olou efikto/praktiko na parakoloy8eisai me ayto ton tropo h estw na katagrafesai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/12 17:27

    Δηλαδη τι θα μπορουσε να καταγραφει απο τη ζωη μου?Τα καντηλια που τους κατεβαζω ?Αυτα τους τα λεω και μπροστα τους.Τα εκκατομυρια ευρω που κρυβω?Τα οπλα που φυλαω στο σπιτι μου?Τα σχεδια για τρομοκρατικες ενεργειες?Το πολυ το κυριελεησον το βαριεται και ο παπας.Αληθεια αυτοι που βγαινουν καθε φορα και προσπαθουν να τρομαξουν τον κοσμο ποσο πειραγμενα ,αρρωστα και καθοδηγουμενα ατομα μπορει να ειναι? Μην τρωτε ταδε φαγητα εχουν δηλητηρια,μην αγοραζετε αυτα τα προιοντα ειναι επικινδυνα ,μην βγαινετε εξω απο το σπιτι σας σας ραντιζουνε,μην ανοιγετε τρυπα στο χωμα να κρυφτειτε γιατι ειναι μολυσμενο,κεραιες,στηλες ΔΕΗ,νερο,φωτισμος,μεταλλαγμενα,μη μεταλλαγμενα,φυτοφαρμακα,Ε,.Ε αμε σταναθεμα ολοι σας.Εγω θα τα καταναλωσω ολα και αν πεθανω και λιγο καιρο νωριτερα απο την ωρα μου(λες και τα παλια τα χρονια που δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα τα καινουργια προιοντα οι ανθρωποι καταφερναν να φτασουν τα 70)θα εχω απολαυσει υλικες απολαυσεις.Αυτοι που φοβουνται ας καθονται με τον μετρητη θερμιδων στο χερι και ας διαβαζουν μια ωρα τα συστατικα ενος προιοντος.Μια ζωη εχουμε γεματη δυσκολιες και προσπαθουν να μας καταστρεψουν ακομα και τις λιγες στιγμες απολαυσης και ανεσης.Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/3/12 05:13

      mprabo mprabo xoris plaka mrabo sobara omos mrabo (den einai eironiko)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *