ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΡΑΙΑ

Αύριο στις 15.00μμ δίπλα στο κτήριο της ΔΕΥΑΡ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-διαμαρτυρία των κατοίκων του Ροδινιου αλλά και απο γονείς που έχουν τα παιδιά τους στα γυρω σχολεία... για την κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται εδω και καιρο στην συγκεκριμένη οικοδομή. Η εν λογω κεραία απο πληροφορίες που υπάρχουν δεν εχει άδεια για τροφοδοσία ρεύματος απο τη ΔΕΗ και ακόμα η αδεια προσωρινής εγκατάστασης εχει ληξη. Η κεραία αρχισε να λειτουργεί εδω και πολλα χρόνια ομως αργότερα μετα απο διαμαρτυρίες που υπηρχαν τοτε των κατοίκων η κεραία αλλαξε ταράτσα ομως οχι απ'οτι φαίνεται με τοσο νομιμες διαδικασίες. Να υπενθυμίσουμε αργοτερα οτι εγινε και το 5ο Γυμνάσιο Ροδινιου οποτε και οι διαμαρτυρίες πλεον κλιμακώθηκαν. Αυριο στη συγκέντρωση θα παραστεί και νομικος εκπρόσωπος των κατοίκων ωστε η υποθεση να εχει οσο το δυνατον γρηγορότερη εκβαση. Στην υποθεση των παρανομων κεραιών να υπενθυμίσουμε οτι την προηγούμενη εβδομάδα στην πολη της Ροδου σταμάτησαν αλλες δυο να λειτουργουν και περιμενουν τα συνεργεια για την απεγκατασταση τους.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/3/12 22:10

    Βρε δεν μας κάνετε τη χάρη πια !!!! Είστε τόσο ευαίσθητοι και σας τρώει συνέχεια το θέμα της υγείας από τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα πρώτα των παιδιών σας και μετά του συνόλου της κοινωνίας ,, Θέλω πραγματικά να πείτε όσοι από εσάς έχετε παιδιά που τα αγαπάτε και σας νοιάζει αληθινά για τη υγεία τους ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ στους χώρους που αυτά βρίσκονται η ότι δεν τα παίρνεται μαζί σας στης καφετέριες που με δυσκολία αναπνέει κανείς από τα τσιγάρα και μετά να τολμάτε δήθεν να κάνετε συγκεντρώσεις για το καλό το παιδιών!!!!!!!!!!!
    Υ.Σ Όσο για τις ενέργειες του κ. Σαββη καλά θα ήταν να τόσο υπεύθυνος να ενεργοποιούσε τον εισαγγελικό έλεγχο και για τη εφαρμογή του νόμου για τους χώρους καπνίσματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/12 13:24

      Ρε φίλε μην βιαζεσε ένα ένα. Στην επόμενες εκλογές αυτό.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/12 22:32

    TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΕΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ?ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΠΑΣ ΚΑΛΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/12 16:06

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΕΜΠΟΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΗΝΗΤΗ ΤΗΛ ΦΩΝΙΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΖΗ ΕΛΛΗΝΝΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΩΜΙΟΙ ΠΟΛΛΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΙΑ ΒΩΗΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *