ροή ειδήσεων

Δεν έπαιρνε άδεια για υπεραγορά, αλλά με ντρίπλα πήρε για… μπακάλικο 2.000 τ.μ.!

ΚΑΡΦΟΥΡ ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ
Επί 8 χρόνια Υπηρεσίες και Δικαστήρια έκριναν την υπόθεση και όλα διεγράφησαν με μια μονοκονδυλιά από το συμβούλιο Ιαλυσού!...


Επί οκτώ ολόκληρα χρόνια η εταιρία ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ δεν μπορούσε να πάρειάδεια ίδρυσης και λειτουργίας υπεραγοράς στα όρια του πρώην Δήμου Ιαλυσού. Κι’ όμως,χωρίς να προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο, το συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού χορήγησε την άδεια και οιεργασίες προχωρούν μέρα νύχτα για να προλάβει να ανοίξει το κατάστημα, πριν δημιουργηθεί κάποια νέα εμπλοκή.

Ο Δήμος καλείται να απαντήσει σε πολλάερωτήματα, γιατί πολλοί είναι και οι ψίθυροι που κυκλλφορούν για τις αρμόδιες Υπηρεσίες του. Υπάρχει καταγγελία που εστάλη στον κ. Δημ. Γάκη και ο οποίος με τη σειρά του την κοινοποίησε στο Δήμο γι ανα διερευνηθούν όλα τα καταγγελόμενα.

Όπως προκύπει από την καταγγελία το μόνο που άλλαξε στην εν λόγω υπόθεση, είναι το είδος της χρήσης του διόροφου κτιρίου, αριστερά στην οδό Ηρακλειδών, λίγο μετά τη διασταύρωση προς τους Τρεις. Μάλιστα στο διαβιβαστικό έγγραφό του ο κ. Γάκης κάνει ειδική αναφορά και στο «Rodosalarm». Συγκεκριμένα με τη νέα αίτησή της η εταιρία ζητούσε άδεια …παντοπωλείου και όχι υπεραγοράς, διότι η συγκεκριμένη περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως αμιγώς περιοχή κατοικίας και δεν επιτρέπεται η δημιουργία υπεραγορών.
Γεννά όμως πολλά ερωτηματικά και υποψίες πώς το συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού δέχθηκε ότι σ’ ένα κτίριο 1.500 – 2.000 τ.μ.μ θα δημιουργηθεί …παντοπωλείο και όχι υπεραγορά!

Η εν λόγω υπόθεση επί οκτώ χρόνια εξαντλήθηκε σε όλα τα επίπεδα διοίκησης και Δικαιοσύνης, κρίθηκε κατ’επανάληψη και από το Συμβούλιο Επικρατείας και εθεωρείτο λήξασα. Κι’ όμως η περαγορά βαφτίστηκε …παντοπωλείο, όπως τα παλιά μπακάλικα που εξυπηρετούσαν τις γειτονιές! Τι συνέβη άραγε; Ο καθένας δικαιούται να υποθέτει και να υποψιάζεται τα πάντα! Είναι δυνατόν ένα τόσο μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα να προορίζεται για μεικτό κατάστημα και όχι υπεραγορά;

ΣΧΕΤΙΚΑ στην καταγγελία που καλείται να ερευνήσει ο Δήμος επισημαίνονται και τα εξής:
«- Η δημοτική αρχή, είναι θεματοφύλακας του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του δήμου Ιαλυσού, έχοντας υποχρέωση να προστατεύσει το περιβάλλον και τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών της και έχοντας παράλληλα, γνώση των επιτρεπτών χρήσεων γης της περιοχής, σε συνδυασμό με την έκδοση από το έτος 2005 πλήθους δικαστικών αποφάσεων σχετικών με τις οικοδομικές άδειες οι οποίες εκδόθηκαν, εξ΄ αρχής αρνήθηκε σταθερά στην ΚΑΡΦΟΥΡ την χορήγηση προεγκρίσεως ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος, αφού , από το σκεπτικό των αποφάσεων, το μέγεθος του καταστήματος και τους σκοπούς της κατά τα διδάγματα της κοινής πείρας δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει άλλου είδους κατάστημα παρά μόνο υπεραγοράς.

- Αυτός μάλιστα είναι και λόγος για τον οποίο συνεχώς ακυρώνονται οι οικοδομικές άδειες οι οποίες εκδίδονται για λογαριασμό της προσφεύγουσας ανωνύμου εταιρίας, αφού , η Διεύθυνση Πολεοδομίας, δεν αιτιολόγησε όπως αναφέρεται στην υπ΄ αριθμό 3351/2008 απόφαση του ΣτΕ γιατί ένα κατάστημα της επιφανείας του υφισταμένου δεν είναι υπεραγορά, αλλά άλλου είδους κατάστημα. Η Διεύθυνση Πολεοδομίας , όμως δεν μπορεί να αιτιολογήσει κάτι τέτοιο, αφού μόνο τους σκοπούς της υπεραγοράς, μπορεί να εξυπηρετήσει ένα κατάστημα επιφανείας 2.500 Μ2 ή 1.500 Μ2, σε μία κωμόπολη των 10.000 κατοίκων και γιαυτό το λόγο ακυρώνονται ή αναστέλλονται εδώ και έξι χρόνια οι οικοδομικές άδειες τόσο της ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ , όσο και της άλλης πολυεθνικής εταιρίας ΛΙΝΤΛ, στις περιοχές του δήμου Ιαλυσού, όπου ισχύει η χρήση γενικής κατοικίας.

- Περαιτέρω , όπως αποδεικνύεται από μία απλή αυτοψία του κτηρίου το οποίο προορίζεται για τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αποδεικνύεται ότι πρόκειται περί ενός τεράστιου οικοδομικού συγκροτήματος, το οποίο είτε σε επιφάνεια 1.500 Μ2, είτε σε επιφάνεια 2.550 Μ2, - καθόσον και ο πρώτος όροφος είναι προφανές ότι δεν προορίζεται για γυμναστήριο - προορίζεται για λειτουργία υπεραγοράς τροφίμων και όχι μεικτού καταστήματος, αφού ούτε καν η εξωτερική εμφάνιση αυτού – εντελώς τυφλού, χωρία ανοίγματα κτηρίου - δεν συνάδει με χρήση γυμναστηρίου.

- Με την απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής του πρώην δήμου Ιαλυσού, η οποία είναι επιφορτισμένη μεταξύ των άλλων για την τήρηση των Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της δημοτικής ενότητος και τις προβλεπόμενες από αυτό χρήσεις, γης, την γειτνίαση αυτού, με πλήθος μονοκατοικιών, διατηρητέων κατοικιών, ή μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, την πλήρη απαξίωση, της οδού από την οποία, προορίζεται η τροφοδοσία του, την αδυναμία κατασκευή οποιουδήποτε κυκλοφοριακού κόμβου, προς την Λεωφόρο Ηρακλειδών, προστατεύουμε τόσο το περιβάλλον, το οποίο τόσο έχει υποβαθμισθεί κατά το παρελθόν από τις επεμβάσεις διαφόρων, όσο και τα συμφέροντα όλων των κατοίκων του δήμου μας, οι οποίοι έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν την στοιχειώδη ποιότητα ζωής τους,

- Σε περίπτωση που η εταιρία ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ήθελε ισχυρισθεί ότι λειτουργεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδος καταστήματα με άδειες μεικτών καταστημάτων, ότι : αφενός το συγκεκριμένο κατάστημα εξ΄ αρχής έχει κριθεί ακόμη και στο επίπεδο της νομιμότητος των κατά καιρούς οικοδομικών αδειών που έχουν εκδοθεί ότι είναι παράνομο, για λόγους που άπτονται της νομιμότητος της λειτουργίας του στην συγκεκριμένη περιοχή, αφετέρου δεν αφορά την δημοτική ενότητα του δήμου Ιαλυσού, η καταστρατήγηση των διατάξεων περί χρήσεων γης, ή η αδράνεια ή αβλεψία άλλων δημοτικών αρχών.

- Η τακτική της καταστρατηγήσεως των διατάξεων περί απαγορεύσεως λειτουργίας υπεραγορών, με την έκδοση αδειών λειτουργίας μικτών καταστημάτων, εφαρμόζεται κατά κόρον και από άλλες πολυεθνικές εταιρίες, κάτι το οποίο έγινε επιτέλους αντιληπτό και καταγγέλθηκε από το Τ.Ε.Ε.

Είναι λοιπό άξιο απορίας τι μεσολάβησε ώστε να χορηγηθεί στην ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ από το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας του δήμου Ιαλυσού, χωρίς να έχει μεταβληθεί τίποτε έκτοτε άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος μικτού καταστήματος τροφίμων.

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι και η οικοδομική αδεία, η οποία σε κάθε περίπτωση είναι παράνομη, όπως αποδείχθηκε από σωρεία δικαστικών αποφάσεων, πρέπει έστω και καθυστερημένα να ανακληθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Πολεοδομίας του δήμου Ρόδου, οίκοθεν έστω και τώρα, αλλά και επίσης σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να χορηγηθεί άδεια λειτουργίας καταστήματος πωλήσεως τροφίμων, ανεξαρτήτως τίτλου (μεικτό κατάστημα), αφού σε επιφανείας 1.500 Μ2 έως 2.500 Μ2, το μόνο κατάστημα το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει είναι αυτό της υπεραγοράς, χρήση η οποία απαγορεύεται από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου Ιαλυσού.

Για όλους του παραπάνω λόγους, θα πρέπει να επανεξετασθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου της Ρόδου (Διεύθυνση Πολεοδομίας Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τόσο η υπ΄ αριθμό 208/2009 οικοδομική άδεια, η οποία εκδόθηκε από την τότε Διεύθυνση Πολεοδομίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, όσο βεβαίως και η χορηγηθείσα προέγκριση αδείας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μικτού καταστήματος τροφίμων), η οποία χορηγήθηκε από το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Ιαλυσού».

http://www.rodosalarm.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/4/12 19:17

    ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ CARREFOUR 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΠΩΡΗΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/12 22:03

      Στις 31 Απριλιου εγκαινιαζεται ο νεος υπογειος χωρος parking 124 αυτοκινητων και 32 για ιππηλατα. Το εργο καθυστερησε λογω ευρεσης οστωνν ελεφαντων. Τελικα θα μετεφερθουν και θα εκτεθουν στον Α οροφο του κατ/τος μεσυμβολικο εισητηριο 0,10 λεπτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/12 22:23

      Πραγματικα εχει προβλημα.Αν ο δρομος που χρησιμοποιει για parking ειχε πεζοδρομιο τοτε θα χρειαζοταν ελικοπτερο για να αφηνουν τα αυτοκινητα τους.Τωρα απ οτι διαβαζω λυνει το προβλημα του αλλα με προσβαση απο υπογεια συραγκα απο την βιλλα RIS peripoy 450 μετρων Τα πρωτα 50 χρονια θα εχει διοδια λογω του υπερογκου ποσου που δαπανηθηκε παρα του αρχικου προιπολογισμου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/12 17:47

      Ακουει ο εισαγγελέας;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/12 19:21

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΟΥ .... Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ..... η δικηγοροσ η Κ..... η καθαρηστρια του Παππου και η η Σ... με το πρακτορειο τουρισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/12 23:01

      ΦΙΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ Σ/ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΑ ΙΑΛΛΥΣΟ ΤΗΝ ΝΤΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΕΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ , ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΘΡΑΣΙΔΥΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΕΥΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/12 23:07

      Ετσι μαθανε να κρυβονται σαν γυναικουλεσ να πατανε πανω σε πτωματα επι πτωματων και μαλιστα βρεφων εωσ τωρα , οΣΠΑΝΟΣ ο ανθρωποσ τι τουσ εφτεγε και τον σταματησανε μεχρι και αυτοφωρο τον στελανε ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ η γυνεκουλα ο δικηγοροσ του κιτρινιαρι του Γαννη ΠΑΠΠΟΥ.
      ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜ/ΡΙΟ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΝΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/12 22:25

      TO ONOMA MOY EINAI PETR.... GI..... KAI EIMAI HLEKTOLOGOS ERGOLAVOS.
      TO 2005 SE MIA DOULIA POY EKANA PLIROTHIKA ME EPITAGΕΣ 5.400 € ΚΑΙ 6.283 € = 11.683 EYRO ,
      MOY SISTISAN TO G. PAPPOY GIA NA ME EKSIPERETISI, H EPITAGES ELIGAN META 7 - 8 MINES ,POSA MOY EDOSE STO XERI O XASAPIS O TOKOGLYFOS O MAVRAGIRITIS 4.980 EYRO.!!!!!!
      KAI AKOMA O MAVRAGORITIS KIKLOFORI SAN NA MI SIMVENI TIPOTA.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/12 19:42

    Δικηγορος τα εγραψε τα απο πανω ???? Δεν καταλαβαινω και πολλα απο αυτα ,, αλλα αφου δεν πρεπει να ανοιξει το κατασταστημα ,,, τοτε να κλεισουν και Βεροπουλος και Παππου ,,, και αυτα κοντα ειναι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 10:29

      Καλα ρε παιδια ο Εισαγγελεασ .... τι κανει δεν τα βλεπει αυτα τα αισχη . σε τι δευθαρμενο κρατοσ ζουμε???????????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/12 10:50

      ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ [ Α/ΑΔ 514/07 ] ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΠΟ Φ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ;ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/12 20:03

    ανταγωνισμος = μειωση τιμων = καλο για τον κοσμακη που δεν εχουμε λεφτα
    γιατι μερικοι τα θελουν ολα δικα τους οπως εχουν συνηθισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 00:43

      Τρίτη 21 Ιουλίου 2009
      Κατηγορείται για ρευματοκλοπή
      Εκτύπωση άρθρου Αποστολή σε φίλο
      Μοίρασμα/Αποστολή/Αποθήκευση αυτής της σελίδας

      Υπόλογος για ρευματοκλοπή βρίσκεται γνωστός επιχειρηματίας που λειτουργεί υπεραγορά τροφίμων στη δυτική πλευρά του νησιού καθώς μετά από έρευνα κλιμακίου επιθεωρητών της ΔΕΗ διαπιστώθηκε ότι υπήρξε παρέμβαση στο αμπερομετρικό στοιχείο του ρολογιού μέτρησης της κατανάλωσης στην επιχείρηση του το οποίο φέρεται να ήταν καλυμμένο με διαφανές βερνίκι ή κόλλα με αποτέλεσμα να μην περνάει η αντίστοιχη ένταση από το μετρητικό στοιχείο και να υπάρχει μειωμένη καταγραφή της κατανάλωσης.
      Οι ελεγκτές της ΔΕΗ πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικών, έρευνα στον μετρητή του super market από την οποία διαπιστώθηκε η παρανομία.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/12 09:59

      ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΕΧΕΙ ΜΕΣΟ Ο Γ. ΠΑΠΠΟΥ .. ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΜΠΡΙΑΜΗ ΤΟΝ ΔΕΙΥΘΥΝΤΗ .. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΕΡΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/12 12:17

      Ακουει ο εισαγγελέας;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/4/12 15:27

      /////////////////Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει παροχη ηλεκτρικου ρευματος ο υπ/ντης τηςΔΕΗ μια και του το παρεχει δωρεαν η επιχειρηση του ξαδελφου του που γειτνιαζει κι ετσι δεν ειναι υποχρεος οπως εμεις οι κοινοι θνητοι σε δημ.τελη και χαρατσια και εκτος αυτου οταν εχει διακοπη ρευματος ηλεκτροδοτειται απο την γενnητρια του S/M. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/12 20:10

    ο παππου εκανε ολη την καθυστερηση,με τους γνωστους δικους του....μεχρι και αρχαιολογικο χωρο τον εκαναν για να μην ανοιξει....
    αμα δικαιωθει το καρφουρ βλεπω την περιουσια του παππου να εκαφανιζετε στις αποζημιωσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/12 23:19

      ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ [ Α/ΑΔ 514/07 ] ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΠΟ Φ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ;ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/12 20:13

    δηλ. σε ολη την ελλαδα τα σουπερ μαρκετ που γινονται?και του παππου το σουπερ μαρκετ ειναι σε μη κατοικημενη περιοχη?
    οσο για το περιβαλλον τα δεκαδες χιλιαδες τετραγωνικα των ξενοδοχειων μεγαθηριων δεν πειραζουν?
    αυτα θα πειραξουν?
    εγω αν ημουν στην θεση του καρφουρ θα σας επαιρνα και τα σοβρακα.αν και δεν τους παω βασικα ουτε αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/12 23:20

      ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ [ Α/ΑΔ 514/07 ] ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΠΟ Φ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ;ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/4/12 21:14

    Sygnomi vre paidia.Poios to egrapse ayto to keimeno?Diladi tha prepei na kleisoun o Pappou kai o Veropoulos?Mas douleyoun kanonikos.MAKARI na anoiksoun kai alles epixeiriseis.KAI theseis ergasias tha dosoun KAI Antagonismos stis times tha yparxei.Na min exei o PAPPOU to MONOPOLIO stin perioxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/12 22:10

    Η ανωνυμία έκανε όλους τους Έλληνες, μάγκες.
    Με τον φερετζέ μπαίνει το κάθε πιρπιτσόλι και βγάζει το άχτι του.
    Ξευτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/12 22:54

    πιρπιτσόλι? χαχαχα! τι είναι αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/4/12 23:12

    Ο Γιαννησ ΠΑΠΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !! ΚΑΙ Ο Συμπεθεροσ !!!! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/4/12 23:46

    Κομπλεξικοι, Μαλάκες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 12:51

      Σστο μαγαζι στο μαντρακι που δουλευα εβλεπα τον ΗΛιου τον σιδερα και κατι αλλουσ ταλεπωρουσ ,,, τι εγινε τελικα ο ανθρωποσ αυτοσ τον εφαγε και αυτον ο Γιωργοσ ΠΑΠΠΟΥ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/4/12 00:08

    αν ειναι ετσι τα πραγματα οπωσ τα λετε αυτοσ ειναι μεγαλη λερα γι΄αυτο το CARREFOUR και το LIDLE ειναι σταματιμενα τοσα χρονια αμ.... ολα εχουν μια εξηγηση, γιατι δεν τον πλακονουν στισ Αγωγεσ να βαλει μιαλο , το υπουλο σκουλικη να μαθει πωσ ειναι ο υγειησ ανταγονισμοσ , αυτοι εκει στι ΕΠΙΜ/ΡΙΟ τι τον εχουν και δεν τον πετανε εξω με τισ κλωτσιεσ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/4/12 00:25

    ΑΧ καημενε Γιατρε, lidl, ΣΠΑΝΕ και οι λοιποι που μπλεξατε που πατε ρε που πατε ρε να τα βαλετε με το οργανομενο εγκλημα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/4/12 00:25

    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ [ Α/ΑΔ 514/07 ] ΣΤΗΝ ΙΞΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΠΟ Φ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ;ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/4/12 00:27

    καλα θα κρατησει πολυ αυτο.... ποιοσ ειναι τελικα ο Φ ...στην Νομαρχια υπευθυνοσ στισ αδειεσ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/4/12 00:48

    O Φούφουτος.
    Ξαδελφος του φερτζέ που γράφει όλα τα συκοφαντικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/4/12 09:05

    το θέμα είναι οτι πρέπει να υπαρχή ανταγωνισμός και όχι μονοπώλιο αλλά τόσα χρονιά μάθανε στο μονοπώλιο και οι τιμές να είναι στο θεό ερχετε τώρα ωμός η ώρα να τα ξεχάσουν όλα αυτά ότι φάγατε φάγατε λαμογια ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον και όσοι νομίζουν ότι είναι τσιφλικη τους είναι πολύ γελασμένη και όσοι παρανομούν και λαδώνονται είναι λίγα τα ψωμιά τους τους βλέπω να πουλάνε τις βίλες για να πληρώνουν δικηγόρους να τους βγάλουν από την στενή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/12 09:58

    Κατα το 2006 μια επιτροπη απο την Νομαρχια μετρουσε τα τ.μ. των s/m περιμετρικα για να ελεγξουν τυχον παρανομιες.Βεβαια αφου δεν τους συνεφερε ολους ανεξεραιτως πνιγηκε το θεμα.Το μαχαιρι δεν εφτασε ποτε στο κοκκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/4/12 11:24

    εδω υπαρχει πραγματικα οργανωμενο ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι δυνατον ποτε να φτασουν στο κοκαλο οταν τουσ λαδωνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/4/12 11:30

    Αν παει καποιοσ αρμοδιοσ μη λαδωμενοσ την Τριτη και μετρησει τα Τ/Μ και τα 2 SUPER MARKET του ΠΑΠΠΟΥ στην ΙΞΙΑ και στην ΚΑΝΑΔΑ θα τα κλεισουν αμεσωσ , αφου και τα 2 ΕΝΑΙ παρανομα, εγω δουλευα εκει και ξερω. ΜΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΕΧΤΙΣΑΝ 2 ΧΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΔΑ , χαρασ την Πολεοδομια και τουσ ελεκτικουσ μηχ/ουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 22:51

      και τι σε νιαζει εσενα ποσα χτιρια εχτισαν στον καναδα τι εισαι καναδοσ? αμ το αλλο το χαρασ την Πολεοδομια και τουσ ελεκτικουσ μηχ/κουσ αυτο κι αν μασ στραβωσε

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος14/4/12 12:28

    κ. ΚΑΖΟΥΛΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , Θρασυθειλοι ειναι γυναικουλεσ με φουστανια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 13:13

      Eδω προκυπτει θεμα παραβασης καθηκοντος απο Δημο Ροδου,Ιαλυσου,τεχνικες υπηρεσιες ,Νομαρχια,υγειονομειο,πυροσβεστικη,ΔΕΗ,ΔΕΥΑΙ και οποιος αλλος ενεκρινε την λειτουργεια σε ενα παρανομο κτισμα.Αραγε ο φακελλος των αδειων οικοδομης βρισκονται στο αρχειο της πολ/μιας η οχι; Ενα πουλακι μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα σχετικο ουτε φωτοτυπια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/12 14:04

      Αμεσα πρεπει να παρεμβει ο κ. Εισαγγελεασ Ροδου να κατσει καθε κατεργαρησ στην θεση του , να ξεβρβμησουν οι υπερεσιεσ τισ διαφθορασ και τισ ρεμουλασ, για την πολεοδομια ειναι γνωστο Παν/κα ειναι πρωτοι στην διαφθορα.
      καλα ουτε Φωτ/πια ουτε Σχετικο????????????

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος14/4/12 13:31

    Εργαζομενη ημουν στου Παππου το κατ/μα S/M ταμειο , ειμε ακομα απληρωτη δεν με πληρωνει , με απελυσε κι ολασ ο αληταρασ ουτε τα απαρετητα δεν εχω αυτη την στιγμη , ξερω οτι ο κ. Σπανοσ του εκανε προταση για να αγοραση το κατ/μα που εκλεισαν στο μαντρακι και δεν το δεχτηκε, τουλαχιστον τωρα που θα ανοισξει το καινουργιο ασ ειναι καλα ο Σπανοσ θα εργαστω εκει , με το καλο κ. Σπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/4/12 13:56

    Καλα οχι οργανομενο εκλημα η μαφια τησ Ροδου , καλα Γιατρε κ. Γιωργο που εμπλεξεσ καημενο ανθρωπακι ..
    Ο δικηγοροσ σου ο Προεδροσ του ΔΙΚ/ΟΥ ΣΥΛ/ΓΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ που τον εχεισ και σε δουλευει δεν ντρεπεται ...
    αφου εναι δικηγοροσ του Γιαννη ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ Γιωργου ΠΑΠΠΟΥ,
    καλα ο γερο ξεκουτησ και ειναι και Προεδροσ του Συλλογου δεν εχει τσιπα ντροπησ πανω του ελεοσ ελεοσ ελεοσ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14/4/12 15:31

    καλα βρε μαλακα ολα τα σχολια και τα εξηντα εσυ τα εγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/4/12 15:57

    ρε φιλαρακο με το "σ" στις τελικες σου εχεις καρφωθει... μονος σου εχεις γραψει σχεδον ολα τα σχολια... οκ ειπες την γνωμη σου, λεγοντας τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα μας εχεις κουρασει... καταλαβε'σ' ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 22:57

      εκτοσ απο πονηροσ ειναι και βλακασ. δεν καταλαβαινει οτι με το "σ" που γράφει καρφώνεται ο ηλήθιοσ. αγραμματοσ και αγράμμητοσ.

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος14/4/12 16:04

    ΖΗΤΩ ΤΟ CARREFOUR. ΑΦΟΥ ΡΕ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ Ο ΠΑΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΑΦΙΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ Σ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 16:23

      ΕΜ .. ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΞΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος14/4/12 16:08

    Αν κουράστηκες γιατί τα διαβάζεις λοιπόν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος14/4/12 16:11

    ΖΗΤΩ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧ/ΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/12 19:00

      Κ. Γιάννη Σπανέ δεν πειράζει και αν σε έκλεισε αυτόφωρο το καθίκη ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ το λαμόγιο ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Επμ/ριου ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΟΥ δεν πειράζει και αν σου έκανε τέτοια ζημιά , όλα εδώ πληρώνονται .

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος14/4/12 16:15

    ΑΧ αχ καημένε Γιατρέ που έμπλεξες , καλά ξεμπερδέματα , εσύ γυναικολόγος είσαι δεν είσαι Λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος14/4/12 16:32

    Ρε παλληκαριά τελικά υπάρχουν τα σχετικα χαρτιά της αδείας στην πολεοδομία ή ΟΧΙ κανένας αρμόδιος δεν υπάρχει να το ελέγξει είναι δυνατόν να εξαφάνισαν όλα τα αντίγραφα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος14/4/12 16:36

    μην ξαναπατήσει κανείς στου παππου αφού είναι τόσο λαμογιο οπότε τι θα κάνει θα βάλει λουκέτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος14/4/12 16:45

    Φίλε ρώτησε τον Γιατρό τον Γυναικολόγο τι τράβηξε 8 χρόνια με αυτό το κάθαρμα και την γυναίκα του που έπαθε κατάθλιψη και είναι σε θεραπεία ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος14/4/12 19:08

    Και εγώ δούλευα εκεί στα ράφια , και δεν πληρώνει υπερωρίες και ήμασταν αδήλωτοι και δεν τα πήραμε ακόμα Πασχαλιάτικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος14/4/12 21:06

    κ. ΚΑΖΟΥΛΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , Θρασυθειλοι ειναι γυναικουλεσ με φουστανια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος15/4/12 02:36

    Πρόεδρe του ΕΠ/ΡΙΟΥ Γιάννη Πάππου θύμισε που πήγες με κιάλι απέναντι από του θειου σου το SUPER MARKET το ACE - DIA και παρακολουθούσες με καπαρντίνα , ρουφιάνε αληταρά να δεις τι φτιάχνουν και κιτρίνισες από το κακό σου,
    Πρόεδρe του ΕΠ/ΡΙΟΥ Γιάννη Πάππου, θυμάσαι αληταρά απατεωνα που μου έδωσες ένα φάκελο και μου είπες εδώ είναι όλα τα στοιχεία για να τον κλειούμε τον θειο μου , σαν δεν ντρέπεσε κάθαρμα ρουφιάνε γκαγκστερ, να σε χέρονται στο Επ/ριο ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος15/4/12 12:06

    Τελικα δε μπορω να καταλαβω τι γινεται με εσασ τους τσαμπίκουσ που θελετε ν ακλεισετε μα μαγαζια των συμπατριωτων σασ και να μεινουν μονο οι ξενοι καρφουρ λιντλ και αλλα λαμογια. Ο αλλοσ ο μαλακασ πηρε επιταγεσ στον Παππου να του τισ σπασει και δε μασ λεει γιατι δεν τισ πηγε στην τραπεζα? Μηπωσ επειδη ηταν πολυ τιμιοσ και οι τραπεζεσ τον ειχαν μαυρισει? Και ο Πάππου επιχειρηματιασ ειναι ήξερε εαν οι επιταγεσ ηταν ασφαλεισ η οχι γι αυτο και χρεωνε αναλογα. Και γιατι μιλατε μονο για τον Παππου και δε λετε για τα λαμογια τησ παλιασ πολησ που κανουν ακριβωσ τα ιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 13:34

      ΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΠΙΧ/ΤΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ
      ΠΟΥ ΜΟΧΘΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ,
      ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΔΩΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ,

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος15/4/12 12:20

    εχω και μια αλλη απορια ο γιατροσ που λέτε τι ρολο βαραει και η γυναικα του γιατρου γιατι εχει παθει καταθλιψη και ειναι με ψυχοφαρμακα? ο παππου και ο συμπεθεροσ τι σχεση εχουν με ολα αυτα? και η πολυ πλουσια με τουσ δεκα γαμουσ παλι πως μπλεκεται στην υποθεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος15/4/12 13:16

    Χριστός ανέστη !
    Αυτός σταματήσει τον Γιατρό Φρα…. Γεώργιο , ο Γιάννης Πάππου και οι συνεργάτες του, τα ίδια έκανε και στο ΣΠΑΝΟ, αλλα ο ΣΠΑΝΟΣ ειναι μαγγασ και ανοιξε στα ΑΦΑΝΤΟΥ...
    έχουν εξαντληθεί οικονομικά και ψυχολογικά οι άνθρωποι , το οικόπεδο που γίνεται το νέο CARREFOUR στην Ιαλυσό είναι δικό του, σε συνεργασία με το CARREFOUR ,
    8 χρόνια ταλαιπωρία έλεος έλεος έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 16:38

      ο γιατρος ηταν φακελακιασ? αν ηταν καλα του εκανε ο παππουσ και των ταλεπορυσε οκτο χρωνιεσ που λεται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/4/12 00:56

      Φακελάκιας είναι και ο Γαμπρός του Γιάννη Πάππου, που έχει ιατρείο στη ΣΟΦΟΥΛΗ, ο Εμμανουήλ Κουκ….. ο καρδιολόγος.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/12 08:14

      Και ο αδελφος του Κουκ....του καρδιολογου καλος κι αυτος. Ειχαν ανοιξει ενα χρηματιστηριακο γραφειο μαζι με εναν συνεταιρο και στο τελος καταστραφηκε μονο ο συνεταιρος.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος15/4/12 13:37

    Τελικά ποιοι τοκογλύφοι είναι στην παλιά πόλη , γιατί δεν τους λέτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/12 16:42

      γιατι δε χρειαζεται. εαν εισε ο μονοσ μαλακασ στη ροδο που δεν τουσ κσερει εινε δηκο σου προβλυμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/12 21:04

      αλλοσ μαλακασ εσυ. παλια πολη λεμε ρε σαχλαμαρα δλδ τι προσπαθεισ να μασ πεισ οτι δεν εχει εκει μεσα τοκογλυφουσ και μονο οι παραπανω ειναι? μηπως εισαι εσυ που κανεισ τον επιχειρηματια και τελικα εισαι τοκογλυφοσ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/12 11:54

      Για ποιό λόγο δε γράφεις όλο το όνομα ρε φίλε? Λάκης Κυπ με μαγαζί με υδραυλικά στο Καρακόνερο... Δηλαδή που δε γράφεις το υπόλοιπο του επιθέτου τον προστατεύεις? Καλά, μυαλό έχετε στο κεφάλι σας?

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος15/4/12 16:43

    ποιο ηταν το λαμογιο που τουε εδοσε τη αδυα? να πητε το ονομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος15/4/12 20:30

    Ποιο είναι το περίπτερο που έδινε τα κλεμμένα ο Πάππου στην παλιά π;;oλη δίπλα στο SOHO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/12 00:50

      Ξέρει ο κλέφτης ο Πάππου ποιο περίπτερο έδινε τα κλεμμένα,
      δίπλα σtο SOHO όχι το SOHO,, του Κ.........
      καθε μερα τον εβλαπα τον λοποδιτη.

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος15/4/12 20:45

    Τώρα άνοιγε ο ΣΠΑΝΟΣ στο κέντρο SUPER MARKET απεναντι από το ACANTIA ,,,, ,
    να δούμε τώρα ο Γιάννης ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ,
    η γυναικούλα ο θρασύδειλος , όπως έκανε και στα ΑΦΑΝΤΟΥ ....
    Βάλε κιάλια και καπαρντίνα όπως έκανες και στον θειο σου τον κ. Δημητρέ καθαρμέ αλητήριε Ούστ ,,,,,,,,,,, .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος16/4/12 01:23

    Εγώ μια απορία εχώ με όλα αυτά που διαβάζω ,
    ότι κατ΄ έκλεβαν τους ανθρώπους τόσα χρόνια και δεν τους πήραν είδηση τον θειο του δηλ.
    ο Γιάννης Πάππου πως μπορεί και αντικρίζει τον θειο του τον κ. Δημήτρη , αν το κάνει πιστεύω ότι το άτομο δεν έχεα τσίπα πάνω του , πέραν των άλλων θα είναι και μεγάλος ηθοποιός , μπράβο του,
    και κλέφτης απατεώνας και ηθοποιός και ρουφάνος και λαμόγιο και ρευματοκλοπεαες και Πρόεδρος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος16/4/12 14:43

    Ελεος πιά με το μίσος και την χολή του ενός πρός τον αλλον εδώ σε αυτή την αναρτηση χρονιάρες ημέρες.

    Φτάνει πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος16/4/12 14:59

    ανταγωνισμος = μειωση τιμων = καλο για τον κοσμακη που δεν εχουμε λεφτα
    γιατι μερικοι τα θελουν ολα δικα τους οπως εχουν συνηθισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος16/4/12 15:53

    Γ.Π. ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΣΑ Σ/Μ ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΝΑΣΩ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΕΦΡΕΜ. Αλοστε αυτος ειναι ερασιτεχνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/4/12 21:13

      NTROPH SOU LAMOGIO ESH DEN EISE O GIANNHS PAPPOU DIOTI DEN KSEREIS NA GRAFEIS SOSTA EKEINOS DEN KSERW AN EINAI LAMOGIO ALLA EXEI PAEI SXOLEIO KAI KSEREI GRAMMATA KAI TETOIES MALAKIES DEN 8A EGRAFE.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *