ροή ειδήσεων

32 Σκιτσογράφοι - Γελοιογράφοι από όλο τον κόσμο στη Ρόδο

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
32 Σκιτσογράφοι - Γελοιογράφοι από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν έργα τους υπό το γενικό τίτλο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ : Αξία δημοκρατίας και πολιτισμού»...

29 Απριλίου έως 19 Μαΐου 2012

To Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με την EduCartoon - η γελοιογραφία στην εκπαίδευση - και τον Συμπατριώτη μας σκιτσογράφο Μιχάλη Κουντούρη, παρουσιάζουν από τις 29 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου 2012 έργα σκιτσογράφων από όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με τίτλο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ : Αξία δημοκρατίας και πολιτισμού» στο πλαίσιο του παγκόσμιου κινήματος ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το κίνημα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου (blogs και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης), καθώς και η γελοιογραφία του πολυβραβευμένου Ροδίτη σκιτσογράφου Μ. Κουντούρη, με τίτλο « V for Vendetta» που απεικόνιζε μία καρυάτιδα με μάσκα των Anonymous, δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και είχε εντυπωσιακό αριθμό σχολίων και αναδημοσιεύσεων διεθνώς, αποτέλεσαν την αφορμή για την πρόσκληση 32 σκιτσογράφων από όλο τον κόσμο που με το πενάκι τους περνούν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης υπέρ του ελληνικού λαού, της δημοκρατίας και του πολιτισμού.

Συμμετέχουν σκιτσογράφοι εγνωσμένου κύρους από την Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Φινλανδία, Γερμανία, Ρουμανία, Κύπρος, Βουλγαρία, Κούβα, Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Η.Π.Α. και άλλες χώρες.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Κυριακή 29 Απριλίου, ώρα 20,30
στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης (Παλαιό Συσσίτιο), Σωκράτους 179,
Μεσαιωνική Πόλη.

Διάρκεια έκθεσης 29/4/2012 - 19/5/2012
τηλ. επικοινωνίας 2241036646

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *